2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar aralık annelerinden 3 kişi bugün bebişlerini kucaklarına alacaklar inş..onları okuyup duruyorum...

çok heyecanladım sanki bizdende çok kişi aralıkta doğuracak gibi..bakalım hayırlısı olsun...heyecandan doğurmam inş bu gün:))içim kıpır kıpır yaa.

anladım canım şimdi ben ilk başta zuhalzerrinin dediğini yalnış anlamışım
bakalım biz ne zamana kadar çalışacağız

ocak olsun olmasın değil de 31 ocak olmasın yaw....evlilik yıldönümümde hastanede olucam....koca iki hediyeden yırtacakkkesin bi hediye alıp hem doğum hem evlilik yıldönümü hediyesi dicek.yok yeaaaa

aynen kötü olur ama o gün en güzel hediyenizi almış olursunuz

Hayırlısı olsun maşallah paşada sağlıklı inşallah gittiğn yerde de güzel bir doktor bulursun

günaydın kızlar
çooooook uykum var
akşam uyuyamadım ve 2 gibi anca dalmışımdır ve kaç kez uyandım ve 6.30 da kalktım istemeye istemeye....
artık gelmeyi hiç istemediğim işteyim, çarçamba 32 raporumu alıcam böyle giderse izne çıkarım
zaten evde de sorunlarım var ve serviste bile ağlamamak için kendimi zor tuttum
en güzel günlerim zehir oluyo diyorum ve kendime kızıyorum aslında, insan kaç kere bebek beklerki
üstelik yıllarca özlemini çektiğim bebeğim ve ne alışverişe hevesim kaldı ne aldıklarımı yıkayıp hazırlamaya
napıcam bilmiyorum
somurtup oturuyorum,iş yapasım bile yok. tatil kampı diil sonuçta işyeri, başıma iş aççam biliyorum ama konsantre olamıyorum
benim gibi tuhaf hisseden var mı

maşAllah ne güzel..konyaya geliyorsun demek.dr bulabildin mi konya da...inşAllah hayırlı olacak.

Maaşallah tombilik oğluna, sağlıkla al kucağına inşallah.

merak etme..herkes hamilesin hassassın ondandır falan diyodur ama değil işte öyle olmuyo.daha iyi hissetmeye zorluyorum kendimi ama sorunlardan başımı kaldıramıyorum maalesef.düşüncesiz sorumsuz bi ailem var sorunlarını bana anlatıp duruyolar.hergünüm ağlamakla geçiyo... kimse de hamile anlatmayım demiyo.benden medet umuyolar.eşim de bana kızıyo.aralarında kaldım.deliricem artık.kafam hiç boşalmıyor.hergün yeni bişey.tam tamam bugün biraz kafa dinliyim dicem bişey daha oluyo.üstelik kv gelcek 1 ay kaldı gitti gelcek 3 ay daha kalcak.evim leş gibi oluyo o gelince.heryer pis pis kokuyo.o gitti evin heryerini dezenfekte ettim resmen kumandalara kadar çamaşır suyuyla sildim.koltuk sildim vs vs bu halimle iş çıkıyo bana.sözde yardım etmeye geliyor.artık kızımla başbaşa kalacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum.sorunsuz dertsiz bi hayat hayal ediyorum ama zor...ben de seni iyice melankoliye bağladım sanırım

Maaşallah tombilik oğluna, sağlıkla al kucağına inşallah.

AMİN canım ALLAH Razı olsun hepimz sağlıcakla alırız meleklerimiz inşallah..

maşAllah ne güzel..konyaya geliyorsun demek.dr bulabildin mi konya da...inşAllah hayırlı olacak.

hospital ve Farabi de bulduk canım bakalım ikisinden birine gidicem hayırlısı inşallah iyi bi drm olur :)

Hayırlısı olsun maşallah paşada sağlıklı inşallah gittiğn yerde de güzel bir doktor bulursun

saol canım hayırlısı inşallah iyi bi dr bulurum..

gebelikle alakalı mı vermişlerdi canım raporu... grip filan yazsalar düşmezdi..

Dinlenmeye ihtiyacım vardı. Öyle aldım raporu. Ama kurumum bakmadı neden aldığıma. Yönetmelikte "fiilen çalıştığı süreler doğum sonrasına aktarılır" yazıyor. Bu yüzden ne olursa olsun çalışmadığın günler doğum izninden düşülüyormuş.

hadi canım şuanda şoka girdim sanırım :2::2::2:
ben 32. hafta raporumu alacağım sonra istediğim zaman gidip çalışamaz raporu alırım diye hayal kuruyordum

Ben de sordum canım olmuyormuş, doktorlar da vermiyor. Hem çalışablir hem de iş göremez raporu olmaz dediler. Dayanamıyorsan izne ayrıl dediler. Ben de raporumu 36. haftaya çekip bir hafta erken ayrılacağım izne, 3 haftam kaldı.

bende sanırım öyle yaparım 36 ya odaklandım iyice bir aksilik olmazsa 36 da çıkar giderim

Canım böyle hisstemene üzüldüm evdeki sorunlarını halledersin inşallah . İşe gitme kısmında çok haklısın ben 32 yi doldurur doldurmaz çıktım gerçekten zorlanıyo insan çünkü. Çalışmak zorunda olanlara Rabbim kolaylıklar versin herzaman diyorum. Ama bu ruhsal durum bozukluluğu bende de var hafiften ama normal sanıyorum .

Canım Allah yardımcın olsun, sorunun ne bilemiyorum ama izne çıkınca evde iyice arıcaksa biraz daha çalış istersen. Evde olunca insan daha çok kurcalıyor bazı şeylei. Ama tüm gn evde yanlız olucaksan hazırlıklarına ilgileniceksen bencede çık izne. Allah klbine ferahlık versin inşallah

Kızlar bende be cuma ayrılıyrum izne inşallah. Bugünü yarıladık son 4,5 günüm :) ama bi yandanda korkuyorum işyerindeyken zaman geçiyor evde nasıl olcak bilmiyorum

az önce bi sancı saplandı ki... sinirlerim bozukya erken geliyomuş bide:) ben isanları çok takmamayı öğreniyorum, dünyadaki en önemli şey oğlum, Allah acısını yaşatmasın ama bebeğim daha doğmadan anne baba tartışması yaşasın istemiyorum
çok çok sevdiğim bi eyim var ve evleneli daha biryıl bile olmadı (12-12-12 de evlendik) ve o da beni çok seviyor biliyorum ama birbirimizi çok kırmaya başladık. odalar da ayrı ve bu hem sorunların kaynağı hem de devam sebebi. millet bebek olunnca ayırır ona bile kızardık ikimiz de ve çok yanlış bişey, eşleri hiç.ir sorun yoksa bile uzaklaştırır. ama biz bebeğimizin doğmasını bile bekleyemedik... geceler ağlamakla geçmeye başladı çok üzülüyorum ama gururdan da yanına gitmiyorum. küs diiliz ama tuhaf bi şey işte, gündüz sevgili gibiyiz akşam direk ayrı... sabah mesaj attım bebek inşallah erken doğar diye... çünkü horluyorum ve ilaç vs kullanamıyorum, beyimiz de rahatsız oluyo

günaydın canım gebzedemisin sen...hospıtal parka gıdıyorum

Canım horladığınız içinmi ayırdınız odalarınızı?

ayy canım benım bırbırınızden ayrı kaldıgınız için oyle oluyo korkma sen. dogumdan sonrada ıkı ay bı afallama bocalama dönemınden sonra bebege de alısıyosun tekrar da sevgılı oluyosun bı kaç hafta önce bende senın gıbıydım ama artık sabrımızında sonuna geldık hamılelıgınde hep ondan oluyo bunlar.. ınsallah azıcık daha sabret bebegını üzme eşinle bırbırınızıde yıpratmayın ki sonra utanıyo ınsan ben nasıl yaptım bunları dıye konusun bırbırınızı anlamaya calısın...

evet bende sinüzit var ve ilaç kullanamıyorum üstelik şuanda da gribim. 10 gün falan oluyo eşimin dürtmelerinden bıktım, ben olsam böyle yapar mıydım bilmiyorum ama bir gece battaniyemi aldım ve odadan çıktım... artık direk yatağımı salona hazırlıyo, güya bana hizmet ediyor diye de şanslısın bak ne iyi kocayım diyo... odadan attın ne şansı dedim, horlamadın da git mi dedim durduk yere dedi üste çıktı. utanılcak bişey evet ama napayım hamileyken zaten zor nefes alınıyo sinüzit de olunca durum bu... şeytan diyo ilaç kullan rahatla ama bebişime kıyamıyorum. normalde güllükgülistanlık olan evliliğimiz yatmavakti gelip gece olunca zindan oluyo ikimize de

amin ınşallah..
neyaptı ablan bıze haber ver....

Ablamın bir kızı oldu, çok şükür...

Hem bebek hem de ablam iyiymiş.... Ablamın biraz sancısı varmış, hissizlik kaybolunca ağrı kesici vereceklermiş...

Nasıl sesi geliyor, ağlıyordu... çok güzel bir duygu...

Rabbim tüm doğum yapanlara ve yapacaklara yardım etsin... Sağlıklakucaklarına alsın anneler bebişlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…