Canım ben doktoruma 33+2 de izne çıkıcam dedim. Oda önce 32+ 0 da 37 ye kadar çalışabilşr raporu yazdı ve 33+2 de geldiğindede izne ayrılıcak raporu yazıcaz dedi. İlk rapor 37 ye kadar çalışabilir raporunu prosedür gereği yazıyolar o arada ne zaman çıkmak istersen tekrar rapor alıyosun
ocak olsun olmasın değil de 31 ocak olmasın yaw....evlilik yıldönümümde hastanede olucam....koca iki hediyeden yırtacakkkesin bi hediye alıp hem doğum hem evlilik yıldönümü hediyesi dicek.yok yeaaaa
merhaba annecikler nasılsınız
biz paşamla drdan geldik 34 haftalığız 2kg 400 gr olmuşuz doğum pozisyonu da almışız
ağrılarımı söyledim bebek ağırlaştıkça baskı olur hepsi normal ilerki haftalarda daha da artar dedi yol için de izin verdi ALLAH izin verirse yarın konya yolcusuyuz drm dan cok cok memnundum doğumu onda yapamicam için de çok üzüldüm neden bilmiyorum içim burkuldu hakkımız da hayırlısı inşallah...
biz paşamla drdan geldik 34 haftalığız 2kg 400 gr olmuşuz doğum pozisyonu da almışız
ağrılarımı söyledim bebek ağırlaştıkça baskı olur hepsi normal ilerki haftalarda daha da artar dedi yol için de izin verdi ALLAH izin verirse yarın konya yolcusuyuz drm dan cok cok memnundum doğumu onda yapamicam için de çok üzüldüm neden bilmiyorum içim burkuldu hakkımız da hayırlısı inşallah...
günaydın kızlar
çooooook uykum var
akşam uyuyamadım ve 2 gibi anca dalmışımdır ve kaç kez uyandım ve 6.30 da kalktım istemeye istemeye....
artık gelmeyi hiç istemediğim işteyim, çarçamba 32 raporumu alıcam böyle giderse izne çıkarım
zaten evde de sorunlarım var ve serviste bile ağlamamak için kendimi zor tuttum
en güzel günlerim zehir oluyo diyorum ve kendime kızıyorum aslında, insan kaç kere bebek beklerki
üstelik yıllarca özlemini çektiğim bebeğim ve ne alışverişe hevesim kaldı ne aldıklarımı yıkayıp hazırlamaya
napıcam bilmiyorum
somurtup oturuyorum,iş yapasım bile yok. tatil kampı diil sonuçta işyeri, başıma iş aççam biliyorum ama konsantre olamıyorum
benim gibi tuhaf hisseden var mı
Maaşallah tombilik oğluna, sağlıkla al kucağına inşallah.
maşAllah ne güzel..konyaya geliyorsun demek.dr bulabildin mi konya da...inşAllah hayırlı olacak.
Hayırlısı olsun maşallah paşada sağlıklı inşallah gittiğn yerde de güzel bir doktor bulursun
gebelikle alakalı mı vermişlerdi canım raporu... grip filan yazsalar düşmezdi..
hadi canım şuanda şoka girdim sanırım :2::2::2:
ben 32. hafta raporumu alacağım sonra istediğim zaman gidip çalışamaz raporu alırım diye hayal kuruyordum
Ben de sordum canım olmuyormuş, doktorlar da vermiyor. Hem çalışablir hem de iş göremez raporu olmaz dediler. Dayanamıyorsan izne ayrıl dediler. Ben de raporumu 36. haftaya çekip bir hafta erken ayrılacağım izne, 3 haftam kaldı.
Canım böyle hisstemene üzüldüm evdeki sorunlarını halledersin inşallah . İşe gitme kısmında çok haklısın ben 32 yi doldurur doldurmaz çıktım gerçekten zorlanıyo insan çünkü. Çalışmak zorunda olanlara Rabbim kolaylıklar versin herzaman diyorum. Ama bu ruhsal durum bozukluluğu bende de var hafiften ama normal sanıyorum .günaydın kızlar
çooooook uykum var
akşam uyuyamadım ve 2 gibi anca dalmışımdır ve kaç kez uyandım ve 6.30 da kalktım istemeye istemeye....
artık gelmeyi hiç istemediğim işteyim, çarçamba 32 raporumu alıcam böyle giderse izne çıkarım
en güzel günlerim zehir oluyo diyorum ve kendime kızıyorum aslında, insan kaç kere bebek beklerki
üstelik yıllarca özlemini çektiğim bebeğim ve ne alışverişe hevesim kaldı ne aldıklarımı yıkayıp hazırlamaya
napıcam bilmiyorum
somurtup oturuyorum,iş yapasım bile yok. tatil kampı diil sonuçta işyeri, başıma iş aççam biliyorum ama konsantre olamıyorum
günaydın kızlar
çooooook uykum var
napıcam bilmiyorum
merak etme..herkes hamilesin hassassın ondandır falan diyodur ama değil işte öyle olmuyo.daha iyi hissetmeye zorluyorum kendimi ama sorunlardan başımı kaldıramıyorum maalesef.düşüncesiz sorumsuz bi ailem var sorunlarını bana anlatıp duruyolar.hergünüm ağlamakla geçiyo... kimse de hamile anlatmayım demiyo.benden medet umuyolar.eşim de bana kızıyo.aralarında kaldım.deliricem artık.kafam hiç boşalmıyor.hergün yeni bişey.tam tamam bugün biraz kafa dinliyim dicem bişey daha oluyo.üstelik kv gelcek 1 ay kaldı gitti gelcek 3 ay daha kalcak.evim leş gibi oluyo o gelince.heryer pis pis kokuyo.o gitti evin heryerini dezenfekte ettim resmen kumandalara kadar çamaşır suyuyla sildim.koltuk sildim vs vs bu halimle iş çıkıyo bana.sözde yardım etmeye geliyor.artık kızımla başbaşa kalacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum.sorunsuz dertsiz bi hayat hayal ediyorum ama zor...ben de seni iyice melankoliye bağladım sanırım
AMİN canım ALLAH Razı olsunhepimz sağlıcakla alırız meleklerimiz inşallah..
hospital ve Farabi de bulduk canım bakalım ikisinden birine gidicem hayırlısı inşallah iyi bi drm olur :)
günaydın canım gebzedemisin sen...hospıtal parka gıdıyorum
saol canım hayırlısı inşallah iyi bi dr bulurum..
az önce bi sancı saplandı ki... sinirlerim bozukya erken geliyomuş bide:) ben isanları çok takmamayı öğreniyorum, dünyadaki en önemli şey oğlum, Allah acısını yaşatmasın ama bebeğim daha doğmadan anne baba tartışması yaşasın istemiyorum
çok çok sevdiğim bi eyim var ve evleneli daha biryıl bile olmadı (12-12-12 de evlendik) ve o da beni çok seviyor biliyorum ama birbirimizi çok kırmaya başladık. odalar da ayrı ve bu hem sorunların kaynağı hem de devam sebebi. millet bebek olunnca ayırır ona bile kızardık ikimiz de ve çok yanlış bişey, eşleri hiç.ir sorun yoksa bile uzaklaştırır. ama biz bebeğimizin doğmasını bile bekleyemedik... geceler ağlamakla geçmeye başladı çok üzülüyorum ama gururdan da yanına gitmiyorum. küs diiliz ama tuhaf bi şey işte, gündüz sevgili gibiyiz akşam direk ayrı... sabah mesaj attım bebek inşallah erken doğar diye... çünkü horluyorum ve ilaç vs kullanamıyorum, beyimiz de rahatsız oluyo
az önce bi sancı saplandı ki... sinirlerim bozukya erken geliyomuş bide:) ben isanları çok takmamayı öğreniyorum, dünyadaki en önemli şey oğlum, Allah acısını yaşatmasın ama bebeğim daha doğmadan anne baba tartışması yaşasın istemiyorum
çok çok sevdiğim bi eyim var ve evleneli daha biryıl bile olmadı (12-12-12 de evlendik) ve o da beni çok seviyor biliyorum ama birbirimizi çok kırmaya başladık. odalar da ayrı ve bu hem sorunların kaynağı hem de devam sebebi. millet bebek olunnca ayırır ona bile kızardık ikimiz de ve çok yanlış bişey, eşleri hiç.ir sorun yoksa bile uzaklaştırır. ama biz bebeğimizin doğmasını bile bekleyemedik... geceler ağlamakla geçmeye başladı çok üzülüyorum ama gururdan da yanına gitmiyorum. küs diiliz ama tuhaf bi şey işte, gündüz sevgili gibiyiz akşam direk ayrı... sabah mesaj attım bebek inşallah erken doğar diye... çünkü horluyorum ve ilaç vs kullanamıyorum, beyimiz de rahatsız oluyo
amin ınşallah..
neyaptı ablan bıze haber ver....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?