2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gözün Aydın canım, her şeyin yolunda olmasına sevindim...

Artık kendini üzmek yok, tamam mı?

Yolculuk için ne dedi, rapor verdi mi?

Canım boşuna kendini üzüyosun bende horlarım hemde hiç geçmez horlamam sinüzitten felanda değil yani ama eşim alıştı onun için onu rahatsız etmiyo ama horlayanın yanında da yatmışlığım çok var ailemden biliyorum inan uyutmuyo bi kafayı taktınmı o sese o uyku gelmiyo bi türlü o yüzden haklı yani takma kafana hamişlik geçsin düzelicek seninki ilaçlada düzeliyomuş hem üzme kendini yani ben napayım bizimki o kadar alıştıki bazen salonda uyuyakalıyom "aşkım tvnin sesini duyamıyom "diyo açamıyoda çok ben uyanmıyım diye gülüşüyoz kalkıyom yatak odasına tıpış tıpış benimki napsın:))

arkadaslar sızler daha ılerıdesınız bır sorum olucak sıze ne zaman bebegınız dogum kanalına ındı ındımı bana 29.haftada ındı dedı normal zamanı ne zaman acaba

Amin canım böyle haberleri okudukça heycanlanmaya başladım ben ya hayırlısıyla inşallah bi gelseydi şu günler ...

arkadaslar sızler daha ılerıdesınız bır sorum olucak sıze ne zaman bebegınız dogum kanalına ındı ındımı bana 29.haftada ındı dedı normal zamanı ne zaman acaba

7. aydan sonra doğuma kadar her an inebilir.Yani anormal bir durum yok.Ama benim kuzum dönmedi daha.:44:

Gözün Aydın canım, her şeyin yolunda olmasına sevindim...

Artık kendini üzmek yok, tamam mı?

Yolculuk için ne dedi, rapor verdi mi?

saol canım teşekkür ederim
dr gidince rahatlıyorum çok şükür..
rapor verdi yol için izin de verdi doğumu konya da yapcağımı da söyledim sıkıntı olmadı çok şükür
hava yolu kara yolundan iyidir dedi raporumu da verdi :) yarın 11 40 da erzurumdan konyaya yolculuk başlasın

benim son adet tarihim 1 nisan ve bebeişimi 6 ocak 2014te kucağıma alcam yani ocak ayı istiyorsanız nisanda hamile kalmanız gerekiyor.

benimkide 35 haftalık şu anda 33 hafatlıkken kontrole gitttiğimde bebeğin başı baş aşağı dönmüş normal doğum gözüküyo dedi yani bu durumda seninkide normal zamanda inmiş canım

hanımlar anne kokusu oyuncağı ya da güven oyuncağı diye bir şey duydunuzmu.Bana da ablam söyledi.Bebek doğmadan bebeğin yanında durabilecek tercihen bez ya da polardan bir dolgu oyuncak alıp gece onunla yatıyorsunuz.Maksat kokunuz iyice siniyor oyuncağa.Bebek doduktan sonra onu bebeğin başucuna koyuyorsunuz.Sizin kokunuzu aldığı için daha sakin oluyormuş.Ben küçük bir oyuncak aldım, deniycem bakalım.Araştırdım yurt dışında çok kullanılıyormuş.

BENİM 6. ayda indi bu ay çok hareket etmesi ile tekrar dönmüştür diye düşünmüştüm ama hala aşağıda
doktor normal riskli bir durum yok dedi

mantıklı ama ne kadar işe yarar dediğin gibi denemeklazım.
haftasonu teyzemin 1 aylık oğluna anne karnındaki sesleri açtım hemen sustu

canım yaa üzülme.bebek doğunca düzelir bence.hep diyorum dünyanın en kutsal görevini yapıyoruz ama kimsenin umrunda değil.ne eşlerin ne ailenin.sadece kızımı kucağıma alıp odama kapanacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum.bunun seni kırdığını söyledin mi eşine?bence bilinçli olarak yapmıyodur.evliliğim çok güzel birbirimizi seviyoruz demişsin.kesin farkında olmadan yapıyodur.erkekler hödük oluyo azcık.geçen gün eşime dedim ki ay incecik belin vardı ne hale geldin canım dedim(biraz kilo aldı da).benim belime göbeğime bakıp alaycı alaycı hadi yaa bak seen dedi bana dakikalarca ağladım.ölürler sanki laf sokmasalar.1 ay kaldı ama 1 dakkalık bile tahammülleri yok işte hödükler işte ince ruh bekleyince mutsuz oluyo insan beklememek lazım da bazen boş bulunuyoruz maalesef.bence düzelir.hatta ciddi bişey bile değil.keşke benim ki de ayırsa öyle sevinirim ki.ben zaten kuzenlerimle falan bile yatamazdım bekarken de.evlendim 3 yıl olcak hala yatamıyorum 2 bacak ayrık kollar ayrık yüzüstü sereserpe yatmayı çooook özledimm.sen onu kanepeye at kendin kendi yatağında yat bence.

Herkese günaydın kızlar .
Perşembe'den beri evdeydim, yarın işe gideceğimi düşününce ağlamak istiyorum

ocak sonu olacak benim hala anlamadım şöyle ocak gelse izne çıksam falan anlayacağım sanrıım
haftaya çalışabilir raporumu almam lazım sonra çalış dur

Ben de Çarşamba günü alıcam çalışabilir raporunu. Kuzumu görmeye 1 gün kaldı, onun için seviniyorum ama işe devam edecek olma fikri çok zor geliyo dediğiniz gibi doktor deyiverse çalışamazsın sen otur evde diye mutlu olcam sanki ben de

Valla canım 6 ay meselesi konuşulmaya başlandığında hamile olanların bebişlerinin yürümeye başladığı hesap edilirse, ne olacağı hiç belli olmayan bir memlekette yaşadığımız anlaşılır. Herkes yetişir diyo ama yetişmeme ihtimali her zaman var. İznimizin son gününe kadar yolu var, Allah'tan ümit kesilmez yine de

Benim doktorum hayatta demez böyle bir şey mecbur çalışıcaz
Rabbim kuvvet versin koca göbeğimizi kaldırıp işe geleceğiz artık

çok sağolun kızlar başınızı şişiriyırum. keşke benim eşim de anlayışlı olabilseydi ama bencillik var biraz... sabah 9a kadar uyuyor işe geç gidiyor ama beni gece idare edemiyo... diğer odaya da boy çok uzun ve kanapeye sıgamaz diye gitmez ama zaten derdim salona giden niye benim de hamile hamile kanapelerde rahatsız yatıyorum konusu değil. ben ayrı yatıyor olmaktan rahatsızım. kendimi istenmeyen bi kedi yavrusu falan gibi hissediyorum. normalde benim dibimden ayrılmayan şirin tatlı kocam uykusu için beni siliyor... neyse bebeğim olsun sağlıkla da bu hengamede... akşam o kadar üzgün ve kızgındımki hamilelik boyunca ilk kez canım bişey istedi, burnumda tüttü resmen ama içmedim... hamile olduğum günden beri sigarayı bıraktım ve asla içmem artık diyorum hep ama biraz cahil olsam, bebeğe zararlarını bilmesem ramak kalmıştı...

allah analı babalı büyütsün içime doğan olmadı demekkı yanlış hıssettım:) darısı başımıza...

evet canım bizde de uyku arkadası denıyo dr lar tavsıye edıyo bnm komsum yapmıştı anlam verememiştik tabı ama cocuk bagımlı oldu oyuncaga eline alıp koklayarak gezıyoburnuna yapısık aslında çok eskı bı yontem koku derlermış yaslılar kv eşime eşarbını bırakırmış uyurken o da onu koklayarak uyurmuş babaannemde kundagı verırdık koklaya koklaya ıyı uyurdu çocuklarımız dıyo....

bu üzüntümü de biliyor yani konuştum da... cevabı şu, çok şikayete başladın herhalde çok ilgi gösterdim şımardın... bu laf hele o kadar koyduki... evet dedim aynen öyle artık ben de sevgili gibi diil sıradan yılların evlileri gibi olcam sana, çok sevmek iyi diil çok üzülüyo insan. tabi ekledim de gerçi normal evliler ayrı yatmaz ama bu da bizim farkımız olsun...
Allah sonumuzu hayır etsin dedi en son. yani epey bozuldu aramız şimdi. neyse ya offfffffffffff ben biraz işlere bakayım, demin biri geldi odama gözlerim dolmuştu yazarken, adam dedi çok çalışma bilgisayar gözlerini bozuyo artık:))) hee dedim napiim iş çok, gözlerim acıdı... ağlamak üzereydim diyememya

6 ay olsa süper olacaktı ama 2 hafta ha olsun ha olmasın modundayım ben şahsen

ben horlamam sankı nefes almıyo gıbı sessız uyuyomusum ama eşim bazen horlar ve çok kötü oluyo gece durmadan onu dürtüp sallıyorum horlama dıye eger yorgunsam derın uyuyosam duymam sesını ama azıcık uykum kaçsın bende yanından gıdesım olur..

omesermanın dedıgı gıbı hamıle oldugumuz için çok hassas oluyoruz ve ıncelık bekledıkce bu tarz davranıslar çok üzücü oluyo ama yapacak bişi yok.. bnm eşimde bana farkında olmadan gecenlerde kaba bı hareket yaptı nası bozuldum aslında kasıtlı asla degıl bılıyorum ama işte dedıgımgıbı özel bı muamele ıncelık beklıyo ınsan olmayıncada depresıf hallere gırıyoruz..o gün zırılzırıl agladım bnde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…