merhaba annecikler nasılsınız
biz paşamla drdan geldik 34 haftalığız 2kg 400 gr olmuşuz doğum pozisyonu da almışız
ağrılarımı söyledim bebek ağırlaştıkça baskı olur hepsi normal ilerki haftalarda daha da artar dedi yol için de izin verdi ALLAH izin verirse yarın konya yolcusuyuz drm dan cok cok memnundum doğumu onda yapamicam için de çok üzüldüm neden bilmiyorum içim burkuldu hakkımız da hayırlısı inşallah...
evet bende sinüzit var ve ilaç kullanamıyorum üstelik şuanda da gribim. 10 gün falan oluyo eşimin dürtmelerinden bıktım, ben olsam böyle yapar mıydım bilmiyorum ama bir gece battaniyemi aldım ve odadan çıktım... artık direk yatağımı salona hazırlıyo, güya bana hizmet ediyor diye de şanslısın bak ne iyi kocayım diyo... odadan attın ne şansı dedim, horlamadın da git mi dedim durduk yere dedi üste çıktı. utanılcak bişey evet ama napayım hamileyken zaten zor nefes alınıyo sinüzit de olunca durum bu... şeytan diyo ilaç kullan rahatla ama bebişime kıyamıyorum. normalde güllükgülistanlık olan evliliğimiz yatmavakti gelip gece olunca zindan oluyo ikimize de
Ablamın bir kızı oldu, çok şükür...
Hem bebek hem de ablam iyiymiş.... Ablamın biraz sancısı varmış, hissizlik kaybolunca ağrı kesici vereceklermiş...
Nasıl sesi geliyor, ağlıyordu...çok güzel bir duygu...
Rabbim tüm doğum yapanlara ve yapacaklara yardım etsin... Sağlıklakucaklarına alsın anneler bebişlerini...
günaydın canım gebzedemisin sen...hospıtal parka gıdıyorum
arkadaslar sızler daha ılerıdesınız bır sorum olucak sıze ne zaman bebegınız dogum kanalına ındı ındımı bana 29.haftada ındı dedı normal zamanı ne zaman acaba
Gözün Aydın canım, her şeyin yolunda olmasına sevindim...
Artık kendini üzmek yok, tamam mı?
Yolculuk için ne dedi, rapor verdi mi?
genel anlamda gun gun hesaplayıcılara bakmak lazım ama son adetınız nısanda olursa ocaga gelır
son adet mayıssa subata gelır
herhalukarda ayın bası yada sonu olacaksa sapabılır cocuk erken dogar gec dogar bı yada oncekı aylara gelebılır
benım son adet 6 nısan olursa ocagın 12 sı falan olur gıbı ama dogarken erken gelırse aralık sonuda olabılır mesela anlatabılmısımdır ınsallah
arkadaslar sızler daha ılerıdesınız bır sorum olucak sıze ne zaman bebegınız dogum kanalına ındı ındımı bana 29.haftada ındı dedı normal zamanı ne zaman acaba
hanımlar anne kokusu oyuncağı ya da güven oyuncağı diye bir şey duydunuzmu.Bana da ablam söyledi.Bebek doğmadan bebeğin yanında durabilecek tercihen bez ya da polardan bir dolgu oyuncak alıp gece onunla yatıyorsunuz.Maksat kokunuz iyice siniyor oyuncağa.Bebek doduktan sonra onu bebeğin başucuna koyuyorsunuz.Sizin kokunuzu aldığı için daha sakin oluyormuş.Ben küçük bir oyuncak aldım, deniycem bakalım.Araştırdım yurt dışında çok kullanılıyormuş.
az önce bi sancı saplandı ki... sinirlerim bozukya erken geliyomuş bide:) ben isanları çok takmamayı öğreniyorum, dünyadaki en önemli şey oğlum, Allah acısını yaşatmasın ama bebeğim daha doğmadan anne baba tartışması yaşasın istemiyorum
çok çok sevdiğim bi eyim var ve evleneli daha biryıl bile olmadı (12-12-12 de evlendik) ve o da beni çok seviyor biliyorum ama birbirimizi çok kırmaya başladık. odalar da ayrı ve bu hem sorunların kaynağı hem de devam sebebi. millet bebek olunnca ayırır ona bile kızardık ikimiz de ve çok yanlış bişey, eşleri hiç.ir sorun yoksa bile uzaklaştırır. ama biz bebeğimizin doğmasını bile bekleyemedik... geceler ağlamakla geçmeye başladı çok üzülüyorum ama gururdan da yanına gitmiyorum. küs diiliz ama tuhaf bi şey işte, gündüz sevgili gibiyiz akşam direk ayrı... sabah mesaj attım bebek inşallah erken doğar diye... çünkü horluyorum ve ilaç vs kullanamıyorum, beyimiz de rahatsız oluyo
ocak sonu olacak benim hala anlamadım şöyle ocak gelse izne çıksam falan anlayacağım sanrıım
haftaya çalışabilir raporumu almam lazım sonra çalış dur
çalışamaz raporunu istediğin zaman alabilirsin, ama raporu aldığın gün doğum iznin başlar ve doğum öncesi kaç haftayı kullanmadıysan o kadarı doğum sonrasına aktarılır.
Bu arada torba yasada doğum izni 18 haftaya çıkıyor.Çok değil 2 hafta artıyor ama bize yetişirmi dersiniz?
Ben de Çarşamba günü alıcam çalışabilir raporunu. Kuzumu görmeye 1 gün kaldı, onun için seviniyorum ama işe devam edecek olma fikri çok zor geliyodediğiniz gibi doktor deyiverse çalışamazsın sen otur evde diye mutlu olcam sanki ben de
Ablamın bir kızı oldu, çok şükür...
Hem bebek hem de ablam iyiymiş.... Ablamın biraz sancısı varmış, hissizlik kaybolunca ağrı kesici vereceklermiş...
Nasıl sesi geliyor, ağlıyordu...çok güzel bir duygu...
Rabbim tüm doğum yapanlara ve yapacaklara yardım etsin... Sağlıklakucaklarına alsın anneler bebişlerini...
hanımlar anne kokusu oyuncağı ya da güven oyuncağı diye bir şey duydunuzmu.Bana da ablam söyledi.Bebek doğmadan bebeğin yanında durabilecek tercihen bez ya da polardan bir dolgu oyuncak alıp gece onunla yatıyorsunuz.Maksat kokunuz iyice siniyor oyuncağa.Bebek doduktan sonra onu bebeğin başucuna koyuyorsunuz.Sizin kokunuzu aldığı için daha sakin oluyormuş.Ben küçük bir oyuncak aldım, deniycem bakalım.Araştırdım yurt dışında çok kullanılıyormuş.
Herkese günaydın kızlar.
Perşembe'den beri evdeydim, yarın işe gideceğimi düşününce ağlamak istiyorum
Ben de Çarşamba günü alıcam çalışabilir raporunu. Kuzumu görmeye 1 gün kaldı, onun için seviniyorum ama işe devam edecek olma fikri çok zor geliyodediğiniz gibi doktor deyiverse çalışamazsın sen otur evde diye mutlu olcam sanki ben de
Valla canım 6 ay meselesi konuşulmaya başlandığında hamile olanların bebişlerinin yürümeye başladığı hesap edilirse, ne olacağı hiç belli olmayan bir memlekette yaşadığımız anlaşılır. Herkes yetişir diyo ama yetişmeme ihtimali her zaman var. İznimizin son gününe kadar yolu var, Allah'tan ümit kesilmez yine de
Canım boşuna kendini üzüyosun bende horlarım hemde hiç geçmez horlamam sinüzitten felanda değil yani ama eşim alıştı onun için onu rahatsız etmiyo ama horlayanın yanında da yatmışlığım çok var ailemden biliyorum inan uyutmuyo bi kafayı taktınmı o sese o uyku gelmiyo bi türlü o yüzden haklı yani takma kafana hamişlik geçsin düzelicek seninki ilaçlada düzeliyomuş hem üzme kendini yani ben napayım bizimki o kadar alıştıki bazen salonda uyuyakalıyom "aşkım tvnin sesini duyamıyom "diyo açamıyoda çok ben uyanmıyım diye gülüşüyoz kalkıyom yatak odasına tıpış tıpış benimki napsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?