2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kızlar bakın bebek bakım çantam geldi,
geçen hafta butik bebeden almıştım şimdi geldi
indirim vardı 40 tl ye aldım
çok sevindirik oldum

Maşallah oğluşuna kocaman olmuş hayırlı yolculuklar size şimdiden. Gittiğin yerde de bulursun iyi doktor sıkma canını ve bebişini

Ben de her sabah 'işe gitmek istemiyorum' diye kalkıyorum yataktan hatta bazen abartıp ağlıyorum. Geçen gün 'sen böyle yapınca ben kendimi yetersiz hissediyorum, sanki ben daha fazla kazanamadığım için sen çalışıyomuşsun gibi hissediyorum' dedi akla karayı seçtim öyle olmadığını anlatana kadar. Benimki de biraz alıngan, ama bazen o da ayarını kaçırıyo. Hamileliğimin başlarında bi gün konuşurken 'bebiş doğduktan sonra çok ağlarsa ben salonda yatarım' diyecek oldu, pişman ettim söylediğine. Seni dedim gebertirim, tek başıma yapmadım bu çocuğu, ağlarsa sen de dinliceksin yok öyle yatak ayırmak dedim. Velhasıl omeserma'nın dediği gibi bazen hödük olabiliyolar, kırıldığını belli etmezsen, devam eder. Bence konuş, ne hissettirdiğini anlat, evlilik bu kolay değil onlar da az fedakarlık yapsın

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıklı huzurlu mutlu ömür versin, ailesine vatanına hayırlı evlat olsun inşallah

Bunu kesinlikle denicem, hemen bu gece alıyorum oyuncağı koynuma

Benim doktorum hayatta demez böyle bir şey mecbur çalışıcaz
Rabbim kuvvet versin koca göbeğimizi kaldırıp işe geleceğiz artık

Aynen canım, 32 günüm var daha, utanmasam saatleri saycam valla

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de geldim
benim de küçük oğlum 18 ocak doğumlu,bu da aynı tarihte mi olsa diyorum bazen,o zaman kova burcu olamaz,kova burçlarını seviyorum da...

bu benim 3.bebek olacak ama çok bilgili değilim bu konuda.şimdi hft ya p.tesi 32+1 çalışabilir raporu alsam,35+1 de iki hft normal rapor alsam ,ya da kendi dr.um dan olmaz mı.37+ 0 da ;sezeryan olacağı için izne ayrılıyorsun hoop bir hft sonra doğum,ikinci de öyle olmuştu.rahat rahat pastamı böreğimi yapıp, evi mi temizleyeyim, birazcık ta uyuyayım, dinleneyim diyorum da.bir da hala son üç hft erken doğum yapsan bile sonraya aktarılamıyor.

canım ya darısı başımıza artık.inşallah herkes hayırlısıyla o günleri görür

Eşinin soktuğu da laf mı, benim eşim gayet normal bir şekilde, ben senin hamilelik halini değil, önceki halini beyeniyorum dedi... Ne ağlayacağım onun lafıyla, hala da gözüne soka soka, dokundura dokundura her gün bana hamilelik çok yakışıyor diyorum, gerçekten de çok güzel bir şey, ve bence kadınlara hamilelik yakışıyor....

Bir de dün soruyor ben göbekli miyim diye, göbeklisin tabii dedim, evlendiğimizde bile vardı, hemen alındı, göbeklisin ha deyip duruyor... Ben alınmam, o alınır...Zaten bizim evde roller farklıdır, ben biraz daha erkek tabiatlı, o daha kadın tabiatlı... Özel günleri o asla unutmaz, ben hatırlatmaya yazmasam kesin unuturum, bu un gibi....eylülde doğum gününü unutmuştum... Utanç verici...

Son düzenleme:

ayy canım yaa.e hödük oluyolar işte.madem hödükleri değiştiremiyoruz biz de hödüğe davranıldığı gibi davranırız.boşver sen.az önce eşim geldi bak öğle yemeğine.ben de 8.30 dan beri temizlik yapıyorum.ne güzel kokuyo buralar temizlikmi yaptın dedi evet dedim.sanki bunu diyen ben değilmişim gibi.çorabını vestiyerin üstüne koymuş.kazağını değiştirmiş top gibi yapıp yere atmış.mutfağa girmiş yeni süpürdüğüm yerlere kırıntılar dökmüş.ya sabır çektim hiçbişey demedim.insan destek olmuyosa bari köstek olmaz yaa.bak sadece senin eşin değil benim çevremdeki herkes eşim de dahil düşüncesizdir.evet bu seni teselli etmeyebilir ama en azından yalnız değilsin bunu bil...bebişini düşün ben hep öyle yapıyorum...

:) ne güzel yaa ben alınırım ama belli edemem yani diyemem niye böle diyosun diye kıyı köşe bulur ağlarım.ama yavaş yavaş daha az acıtıyor sözleri.

bu arada yeğenin olmuş.Allah analı babalı büyütsün canım darısı da bize inşallah.

herkes eşinin sözlerıne davranışlarına normalden çok kırılır oldu eşlerde daha anlayışlı olacagına kötüye gıdıyo daha anlayışsız kaba düşüncesız nezaketten uzakdavranışlar sergılıyo bence evlılıkte cınsellık çok çok onemlı ben bunu anlıyorum bıraz bundan sevişememek iki tarafı da duygusal yönden kötü etkılıyo:)))

Dilzar çok şekersin ben alınırım anlıyana kadar konuşmam oda hemen çakar zati neye alındığımı barışırız . Yanlız bi sorun var barışmak için uğraştığında çabuk gülüyorum çabuk barışıyoz oda olmuyo ya neyse olduğuu kadar:)

Kızlar bir şey soracağım. Benim oğlum olacak. Pijama takımımı pembe aldım. Ona uygun olsun diye tacımı da pembe aldım. Olur mu? :)) 2 takım yeterli olur diye düşünüyorum. Diğerini gecelik mi almalıyım, yine pijama mı? Gecelik giymeyi hiç sevmem. Bana kalsa 2 tane pijama götürürüm. Doğumum bir sıkıntı çıkmazsa normal olacak. Bu hafta tamamlamalıyım artık hazırlıklarımı.

Çok mantıklı büyük ihtimalle hatta!

Benim 29. Haftada dönmüştü baş aşağı

Arkadaş yanlış anlamadıysa doğum kanalına inmiş, diyor... Baş aşğağı durmasından farklı, bebekler baş aşağı durur, ama doğum kanalına daha geç, doğuma birkaç hafta kala inerler diye biliyorum, tabii biraz da fizyolojik bir konu....

bana biraz erken geldi ama sorun olsaydı Dr söylerdi gibi... Mesela benim ilk doğumda kızım kanala 39. Hafta bittiğinde girmemişti, sonra kırkıncı haftanın içinde girdi.... Iki üç hafta öncesinden normal ama daha erkenini bilemiyorum... Rahat nefes alır ama idrar tutma ve yürüme sıkıntısı olur...

şubat annelerinden bir anne onu yazan ikimizin de sıkıntısı aynı DOĞUM KANALINa erken girdi bebek baş aşağı dönmesi seninde bahsettiğin gibi farklı bir durum ikimizin de erken doğum riskimiz vardı ama şimdi ben bu ay gittiğim de doktor risk yok ama hala yürümene ve yorulmana dikkat edeceksin falan dedi. bu kezde boynuna kordon dolandı bebeğimin bunda da sıkıntı yok dedi olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…