merhaba annecikler nasılsınız
biz paşamla drdan geldik 34 haftalığız 2kg 400 gr olmuşuz doğum pozisyonu da almışız
ağrılarımı söyledim bebek ağırlaştıkça baskı olur hepsi normal ilerki haftalarda daha da artar dedi yol için de izin verdi ALLAH izin verirse yarın konya yolcusuyuz drm dan cok cok memnundum doğumu onda yapamicam için de çok üzüldüm neden bilmiyorum içim burkuldu hakkımız da hayırlısı inşallah...
günaydın kızlar
çooooook uykum var
akşam uyuyamadım ve 2 gibi anca dalmışımdır ve kaç kez uyandım ve 6.30 da kalktım istemeye istemeye....
artık gelmeyi hiç istemediğim işteyim, çarçamba 32 raporumu alıcam böyle giderse izne çıkarım
zaten evde de sorunlarım var ve serviste bile ağlamamak için kendimi zor tuttum
en güzel günlerim zehir oluyo diyorum ve kendime kızıyorum aslında, insan kaç kere bebek beklerki
üstelik yıllarca özlemini çektiğim bebeğim ve ne alışverişe hevesim kaldı ne aldıklarımı yıkayıp hazırlamaya
napıcam bilmiyorum
somurtup oturuyorum,iş yapasım bile yok. tatil kampı diil sonuçta işyeri, başıma iş aççam biliyorum ama konsantre olamıyorum
benim gibi tuhaf hisseden var mı
evet bende sinüzit var ve ilaç kullanamıyorum üstelik şuanda da gribim. 10 gün falan oluyo eşimin dürtmelerinden bıktım, ben olsam böyle yapar mıydım bilmiyorum ama bir gece battaniyemi aldım ve odadan çıktım... artık direk yatağımı salona hazırlıyo, güya bana hizmet ediyor diye de şanslısın bak ne iyi kocayım diyo... odadan attın ne şansı dedim, horlamadın da git mi dedim durduk yere dedi üste çıktı. utanılcak bişey evet ama napayım hamileyken zaten zor nefes alınıyo sinüzit de olunca durum bu... şeytan diyo ilaç kullan rahatla ama bebişime kıyamıyorum. normalde güllükgülistanlık olan evliliğimiz yatmavakti gelip gece olunca zindan oluyo ikimize de
Ablamın bir kızı oldu, çok şükür...
Hem bebek hem de ablam iyiymiş.... Ablamın biraz sancısı varmış, hissizlik kaybolunca ağrı kesici vereceklermiş...
Nasıl sesi geliyor, ağlıyordu...çok güzel bir duygu...
Rabbim tüm doğum yapanlara ve yapacaklara yardım etsin... Sağlıklakucaklarına alsın anneler bebişlerini...
hanımlar anne kokusu oyuncağı ya da güven oyuncağı diye bir şey duydunuzmu.Bana da ablam söyledi.Bebek doğmadan bebeğin yanında durabilecek tercihen bez ya da polardan bir dolgu oyuncak alıp gece onunla yatıyorsunuz.Maksat kokunuz iyice siniyor oyuncağa.Bebek doduktan sonra onu bebeğin başucuna koyuyorsunuz.Sizin kokunuzu aldığı için daha sakin oluyormuş.Ben küçük bir oyuncak aldım, deniycem bakalım.Araştırdım yurt dışında çok kullanılıyormuş.
Benim doktorum hayatta demez böyle bir şeymecbur çalışıcaz
Rabbim kuvvet versin koca göbeğimizi kaldırıp işe geleceğiz artık
ben de geldimherkese merhabaaaa.....bende Ocak annesi olucam büyük ihtimalle...eşim 31 ocak evlilik yıldönümüzde aldıralım bizim kızı diyo
hakkımızda hayırlısı.....daha doğumla ilgili konuşmadık hiç dr umla....
speedyy seni gördüm geldim bende
bu benim 3.bebek olacak ama çok bilgili değilim bu konuda.şimdi hft ya p.tesi 32+1 çalışabilir raporu alsam,35+1 de iki hft normal rapor alsam ,ya da kendi dr.um dan olmaz mı.37+ 0 da ;sezeryan olacağı için izne ayrılıyorsun hoop bir hft sonra doğum,ikinci de öyle olmuştu.rahat rahat pastamı böreğimi yapıp, evi mi temizleyeyim, birazcık ta uyuyayım, dinleneyim diyorum da.bir da hala son üç hft erken doğum yapsan bile sonraya aktarılamıyor.Ben de sordum canım olmuyormuş, doktorlar da vermiyor. Hem çalışablir hem de iş göremez raporu olmaz dediler. Dayanamıyorsan izne ayrıl dediler. Ben de raporumu 36. haftaya çekip bir hafta erken ayrılacağım izne, 3 haftam kaldı.
Aynen canım, 32 günüm var daha, utanmasam saatleri saycam valla
Ablamın bir kızı oldu, çok şükür...
Hem bebek hem de ablam iyiymiş.... Ablamın biraz sancısı varmış, hissizlik kaybolunca ağrı kesici vereceklermiş...
Nasıl sesi geliyor, ağlıyordu...çok güzel bir duygu...
Rabbim tüm doğum yapanlara ve yapacaklara yardım etsin... Sağlıklakucaklarına alsın anneler bebişlerini...
6 ay olsa süper olacaktı ama 2 hafta ha olsun ha olmasın modundayım ben şahsen
canım yaa üzülme.bebek doğunca düzelir bence.hep diyorum dünyanın en kutsal görevini yapıyoruz ama kimsenin umrunda değil.ne eşlerin ne ailenin.sadece kızımı kucağıma alıp odama kapanacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum.bunun seni kırdığını söyledin mi eşine?bence bilinçli olarak yapmıyodur.evliliğim çok güzel birbirimizi seviyoruz demişsin.kesin farkında olmadan yapıyodur.erkekler hödük oluyo azcık.geçen gün eşime dedim ki ay incecik belin vardı ne hale geldin canım dedim(biraz kilo aldı da).benim belime göbeğime bakıp alaycı alaycı hadi yaa bak seen dedi bana dakikalarca ağladım.ölürler sanki laf sokmasalar.1 ay kaldı ama 1 dakkalık bile tahammülleri yok işte hödükler işte ince ruh bekleyince mutsuz oluyo insan beklememek lazım da bazen boş bulunuyoruz maalesef.bence düzelir.hatta ciddi bişey bile değil.keşke benim ki de ayırsa öyle sevinirim ki.ben zaten kuzenlerimle falan bile yatamazdım bekarken de.evlendim 3 yıl olcak hala yatamıyorum 2 bacak ayrık kollar ayrık yüzüstü sereserpe yatmayı çooook özledimm.sen onu kanepeye at kendin kendi yatağında yat bence.
bu üzüntümü de biliyor yani konuştum da... cevabı şu, çok şikayete başladın herhalde çok ilgi gösterdim şımardın... bu laf hele o kadar koyduki... evet dedim aynen öyle artık ben de sevgili gibi diil sıradan yılların evlileri gibi olcam sana, çok sevmek iyi diil çok üzülüyo insan. tabi ekledim de gerçi normal evliler ayrı yatmaz ama bu da bizim farkımız olsun...
Allah sonumuzu hayır etsin dedi en son. yani epey bozuldu aramız şimdi. neyse ya offfffffffffff ben biraz işlere bakayım, demin biri geldi odama gözlerim dolmuştu yazarken, adam dedi çok çalışma bilgisayar gözlerini bozuyo artık:))) hee dedim napiim iş çok, gözlerim acıdı... ağlamak üzereydim diyememya
Eşinin soktuğu da laf mı, benim eşim gayet normal bir şekilde, ben senin hamilelik halini değil, önceki halini beyeniyorum dedi... Ne ağlayacağım onun lafıyla,hala da gözüne soka soka, dokundura dokundura her gün bana hamilelik çok yakışıyor diyorum, gerçekten de çok güzel bir şey, ve bence kadınlara hamilelik yakışıyor....
Bir de dün soruyor ben göbekli miyim diye, göbeklisin tabii dedim,evlendiğimizde bile vardı, hemen alındı, göbeklisin ha deyip duruyor... Ben alınmam, o alınır...Zaten bizim evde roller farklıdır, ben biraz daha erkek tabiatlı, o daha kadın tabiatlı... Özel günleri o asla unutmaz, ben hatırlatmaya yazmasam kesin unuturum, bu un gibi....eylülde doğum gününü unutmuştum... Utanç verici...
hospitalde hangi dru düşünüyorsun merak ettim..inş hakkında hayırlısı olur..günaydın canım erzurumdayım fakat doğum için konyaya gidicem orda hospıtal
Eşinin soktuğu da laf mı, benim eşim gayet normal bir şekilde, ben senin hamilelik halini değil, önceki halini beyeniyorum dedi... Ne ağlayacağım onun lafıyla,hala da gözüne soka soka, dokundura dokundura her gün bana hamilelik çok yakışıyor diyorum, gerçekten de çok güzel bir şey, ve bence kadınlara hamilelik yakışıyor....
Bir de dün soruyor ben göbekli miyim diye, göbeklisin tabii dedim,evlendiğimizde bile vardı, hemen alındı, göbeklisin ha deyip duruyor... Ben alınmam, o alınır...Zaten bizim evde roller farklıdır, ben biraz daha erkek tabiatlı, o daha kadın tabiatlı... Özel günleri o asla unutmaz, ben hatırlatmaya yazmasam kesin unuturum, bu un gibi....eylülde doğum gününü unutmuştum... Utanç verici...
arkadaslar sızler daha ılerıdesınız bır sorum olucak sıze ne zaman bebegınız dogum kanalına ındı ındımı bana 29.haftada ındı dedı normal zamanı ne zaman acaba
Dilzar çok şekersin ben alınırım anlıyana kadar konuşmam oda hemen çakar zati neye alındığımı barışırız . Yanlız bi sorun var barışmak için uğraştığında çabuk gülüyorum çabuk barışıyoz oda olmuyo ya neyse olduğuu kadar:)Eşinin soktuğu da laf mı, benim eşim gayet normal bir şekilde, ben senin hamilelik halini değil, önceki halini beyeniyorum dedi... Ne ağlayacağım onun lafıyla,hala da gözüne soka soka, dokundura dokundura her gün bana hamilelik çok yakışıyor diyorum, gerçekten de çok güzel bir şey, ve bence kadınlara hamilelik yakışıyor....
herkes eşinin sözlerıne davranışlarına normalden çok kırılır oldu eşlerde daha anlayışlı olacagına kötüye gıdıyo daha anlayışsız kaba düşüncesız nezaketten uzakdavranışlar sergılıyo bence evlılıkte cınsellık çok çok onemlı ben bunu anlıyorum bıraz bundan sevişememek iki tarafı da duygusal yönden kötü etkılıyo:)))
Benim 29. Haftada dönmüştü baş aşağı
Arkadaş yanlış anlamadıysa doğum kanalına inmiş, diyor... Baş aşğağı durmasından farklı, bebekler baş aşağı durur, ama doğum kanalına daha geç, doğuma birkaç hafta kala inerler diye biliyorum, tabii biraz da fizyolojik bir konu....
bana biraz erken geldi ama sorun olsaydı Dr söylerdi gibi... Mesela benim ilk doğumda kızım kanala 39. Hafta bittiğinde girmemişti, sonra kırkıncı haftanın içinde girdi.... Iki üç hafta öncesinden normal ama daha erkenini bilemiyorum... Rahat nefes alır ama idrar tutma ve yürüme sıkıntısı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?