2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Almışın artık oldu bile :) bence gecelik götür lazım olur belki keşke alsaydım demeyesin sonra.

Sezaryende gecelik çok kullanışlı oluyor sondayı hemen çıkarmıyolar çünkü, bide sonda çıkınca lavaboya gimek kolay oluyor, tavsiyem birtane uydurukta olsa gecelik alman

Evet canım bende aynı şey olmayabilir diye özellikle belirttim başaşağı döndü diye. Demek farklı şeylermiş. Hergün bişey öğreniyoruz. Bu arada ablanın bebişi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Ablan normalmi sezeryanmı oldu , kaçıncı haftasında doğdu bebişi ??

Ben bugün oğluşumun kıyafetlerini yıkamaya başladım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kendime de sabahlıklı 2 takım pembe pijama ve 2 gecelik aldım onları da yıkayıp sonra ütüye başlıcam. Kızlar Bebek kıyafetlerini ben dalan roxy matikle yıkadım çok güzel oldu mis gibi koktu herkese tavsiye ederim.

Teşeklürler canım, çok naziksin...ben öyle kolay kolay laflara felan alınmam da, olaylara çabuk öfkeleniyorum, o daha kötü... o anda cansız nesnelere yöneltiyorum siniri, e tabii eşimin anlamaması da imkansız, çarpılan kapılar, ve bilumum eşyalar....çocuk olduktan sonra yapamıyorum tabii... Çok şükür bu yönümü biraz törpüledim kızım sayesinde...

Çabuk barışmak da bence sorun değil en büyük çözüm, ben de küs kalamam, küslük çok gergin bir durum bence.... Insanın omzunda bir yük...

Allah büyük huzursuzluklar vermesin, olanlara da en kısa zamanda huzur versin.....öyle böyle birbirimizi idare edeceğiz... Hepimizin bir kusuru var, dört dörtlük değiliz...

katılıyorum sana ugurbocuuu, kesinlikle cinsellik eksikliği bizi gergin yapan

Epidural Sezeryan oldu canım,
11 aralıktı doğum tarihi, dokuz gün önce oldu ama 35. Haftasından beri hep sancısı çıkıyordu, iyi sabretti, Dr da beklemesine destek oldu...

Çok şükür geldi yeğenişim, darısı bizlere vaktinde saatinde inşallah...

Amin canım tabiki kim kusursuz haklısın

Tekrar hayırlı uğurlu olsun, dediğin gibi darısı bizlere inşallah.

Hamileliliğin dönemine göre herkese sorduğum sorular değişiyor. Şu sıralar anne olmuş kimi görsem , kaçıncı haftada doğum yapmıştın ?? İlk sorum :))

Bu arada ne zamandan kaçıncı haftadan itibaren nst ye giricez acaba ?

hospitalde hangi dru düşünüyorsun merak ettim..inş hakkında hayırlısı olur..

randevu bulamadık canım hospital de başkentte senin dediğin feyza arman çaldır dan randevu aldık senin tavsiyenle sen memnun musun ilgilenniyo mu ??

Ben de çok sinirliyim, çevremdekileri kırıyorum, bazen de annemi sonra da çok üzülüyorum :2:

selam kızlar nasılsınız? biz kızımla evdeyiz ilaçlarımızı alıyoruz hayırlısı artık

Ben de Merak ediyorum evet, normal doğum vakti biraz genetik, insan anne ve teyzelere benzeyebiliyor.... Ilk doğum ne zaman olduysa ikinci de aşağı yukarı aynı diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum... O zaman benim geç gelir erken gelmez gibi geliyor...

Nst şe Dr göre değişiyor, kimi 32 den sonra alıyor, kimi 35 den sonra...

Bundan sonra göremezmiymişiz( Ama olmaz ki göstersin bize...
Umarım seni şaşırtır ve cuma günü görürsünüz yüzünü, herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum zaten...
Benim beğendiklerim de öyle temalı şeyler falan değil. Bir tanesi turkuaz üzerine mavi ve turuncu puanları var. Bu tül sadece 490 lira. Yanına fon ve güneşlik alınca fiyat 700' e çıkıyor. Neymiş efendim organze tül müş, o ne demekse...Bir tane de balonlu beğendim, beyaz tülün üzerinde balonlar var, renkli renkli..O da aynı fiyat. Metresi 65tl +kdv diyorlar( benim penceremde büyük. Bu yüzden en az 7.5 metre almam gerekiyormuş...Eminönünde duydum ucuz perdeci ona gideceğim cumartesi bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…