2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

katılıyorum sana ugurbocuuu, kesinlikle cinsellik eksikliği bizi gergin yapan

valla ben hamıleyken kendını güzel hısseden arkadaslar gıbı olamıyorum ben eşime trıp yapıp arkamı dönüp gıderken bıle kendimı çok gıcık hissedıyorum normalde havalıca cıkardım odadan küstügüm zaman falan saçımı savurup yanı güvenım yerınde oldugu için şimdi götümle göbegımle salaş kıyafetımle tısıl tısıl kalkıp gıdemıyom bıle üşenıyom arkamı dönüp kanepeye yatıyom havalı degıl ancak sevımlı takılabılırım küsünce oda olmuyo küsüyorum ayagımda patıkler dümdüz boyum bacaklarım daha kısa gıcık gıcık ıııyyğğğkk sevmıyom kendımı böle napım gercı çok şükür ıyıyız eşimle çok olgun yaşçada benden bıraz büyük oldugu için idare edıyo benı yazık yuvarlanıp gıdıyoz işte.....

ben mahalle perdecisine gittim hanımlar, odamız vanilya rengi, duvar kâğıdımız mavi çizgili, abajuru, masa lambası, kenar korkuluk süsleri falanda mavi. Perdede vanilya rengine gittim , hali da vanilya. bir de internetten harfler sipariş ettim. onu da mora kaçan bir maviye boyayıp duvara çivileyeceğiz. perdeninde diğer mavilerle takımı vardı ama ben sade perde istedim, 2 parça tul ve gunesligi. bana da 270 TL'ye falan mal oldu.

Sorunlar zamana bırakınca çözülmüyor malasef, üstüne başka yaşanmışlıklar ve gönül kırgınlıkları eklenmeden çözülmesi gerekir ki, huzurlu ve mutlu bir şekilde ilişkimizi devam ettirebilelim. Tavsiye vermekten ve akıl vermekten hiç hoşlanmam. Ama şu an mecburen bir öneri de bulunmak istiyorum sana. Lütfen gururu bir kenara bırak, ve al karşına eşine ve içindeki duygularını, onun anlayabileceği bir dilden, onu yargılamadan, eleştirmeden anlat. Biriktirme yüreğinde, beyninde...İlişkiler de futbol gibidir, pası ona at. Bakalım ne yapacak. Erkekler evet bizim kadar duyarlı ve hassas değiller ama uygun dille anlatılanları anlayabilirler. Bebek doğunca sorunlar bitmeyecek, zaman malasef çözüm olmuyor, sadece erteliyoruz hepsi bu.

Umarim goruruz canim :) kafasini gommus iceri bizimki, ne ariyorsa oralarda :)
bence de baska yerlere de bak. Benimki de metresi 70 tl. Pencerem sadece 2 metre genisliginde ama firfirlariyla 2.5 kati oluyormus. Bizim perdeci eski komsumuz oldugu icin gelip olcu alip fiyat soyledi, ben de istemiyorum dersem ayip olur diye mecbur yaptirdim. Ama fiyat cok geldi bana pancur oldugu icin sadec tul sectim, 700 tl nasil bir fiyat oyle? evlenirken butun evin perdesini 900 liraya yaptirmistim :)

ugurbocuuu,

ne seker yazmışsın yaa :)

700 TL cokmus topidikcim, bir foto paylaşşana ,valla cok merak ettim :)

herkese iyi akşamlar..kızlar her geçen gün doğuma bir adım daha yaklaşıoruz:) Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah

Kazıklayacak insan arıyorlar ama ben o oyuna gelmedim:)) Öyle bebek desenli bir şey de istemiyorum hani. Tek istediğim tülünde mavi ve turuncu olsun, şekil olabilir, çizgi olabilir, yuvarlar olabilir...Çoğunlukla yok, bulduklarımın da fiyatı böyle uçuk. Tül+Black out (dışarıdan asla ışık geçirmiyor) + fon...Üçünün fiyatı bu. Benim evim dubleks, bu eve perde almaya gittiğimde ilk girdiğim perdeciden beğendim ve 1800tl ödemiştim. Şimdi bir odaya 700 lira ödemek çok geliyor bana. Bir de doğum fotoğrafçısı da istiyorum. Para kalmadı ama isteklerim de bitmiyor hiç:))

canım neden goremıyorsunuz kı bızımkıne de bas asagı dondu dedı gecen hafta ve normal ultrasonda yuzunu gorduk hatta haftaya 4 boyutlu ıcın randevu verdı...????

32den sonra calısabılır kagıdı alınca baska doktordan grıple ılgılı rapor alsak ıznıızden dusuyor mu pekı???
Çok geçmiş olsun. Allah zamanında bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım cok gecmıs olsun..İnsaşşah bebısını ve bızler de bebıslerımızı sag salım kucagmıza alabılırız Allahın ıznıyle..

ugurbocuuuu bayıldım valla. gülmekten bebişim doğacak sandım hop hop ederken tuta tuta. koptum walla akşam akşam :) herkesin bebişine sağlıklar... :)

kızlar netten prıma bebek bezı 1 numara ve 2 numara, baby me kulak cubugu, dalın alt acma bezı, lansıoh gogus pedı ve kremı, nuk sılıkon 0-6 ay emzık ve chıcco step up mınık bıberon ve nuk tırnak makasımı aldım cok heyecanlıyım gelmesını beklıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…