Canim benim dr um ilk 3unu uyguluyor ama esi kesinlikle ameliyathaneye almiyor:)) Özel değil tabiki de paylaşırım...
1-bebeğimin yıkanmasını değil sadece silinmesini istiyorum. Henüz bağışıkık sistemi gelişmediği için on koruyan verniksin banyo ile gitmesini istemiyorm. Malum gelen giden çok olacak.
2-Bebeğime mama verilmesini isemiyorm dedim, bazı hastanelerde hemen bebeğe mama dayıyorlarmış.
3-bebeğimin çıplak yani sadece üstüne bir battaniye sarılı olarak ilk bana verilmesini istiyorum. Bağlanma kuramı çalışmış bir psikolog olarak, anne ile bebeğin ilk tanışmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yani onnla ten tene temas ederek, göğsüme vermelerini ve orada bir süre kalmasını istiyorum.
4-Eşimin de yanımda olmasını isiyorum.
Hepsine ok dedi:))bugun yeni dogum yapmis arkadasimi ziyarete gittik ayni dr ve hastanede dogum yapti. Ctesi dogum oldu bebisi haka yikamamislardi. Sezeryanda bebegi cikarir cikarmaz annenin gogsune koyuyorlar, sonra alip silip giydiriyorlarmis. Surumuz de insallah hemen gelir.
katılıyorum sana ugurbocuuu, kesinlikle cinsellik eksikliği bizi gergin yapan
Bundan sonra göremezmiymişiz( Ama olmaz ki göstersin bize...
Umarım seni şaşırtır ve cuma günü görürsünüz yüzünü, herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum zaten...
Benim beğendiklerim de öyle temalı şeyler falan değil. Bir tanesi turkuaz üzerine mavi ve turuncu puanları var. Bu tül sadece 490 lira. Yanına fon ve güneşlik alınca fiyat 700' e çıkıyor. Neymiş efendim organze tül müş, o ne demekse...Bir tane de balonlu beğendim, beyaz tülün üzerinde balonlar var, renkli renkli..O da aynı fiyat. Metresi 65tl +kdv diyorlar( benim penceremde büyük. Bu yüzden en az 7.5 metre almam gerekiyormuş...Eminönünde duydum ucuz perdeci ona gideceğim cumartesi bir de...
az önce bi sancı saplandı ki... sinirlerim bozukya erken geliyomuş bide:) ben isanları çok takmamayı öğreniyorum, dünyadaki en önemli şey oğlum, Allah acısını yaşatmasın ama bebeğim daha doğmadan anne baba tartışması yaşasın istemiyorum
çok çok sevdiğim bi eyim var ve evleneli daha biryıl bile olmadı (12-12-12 de evlendik) ve o da beni çok seviyor biliyorum ama birbirimizi çok kırmaya başladık. odalar da ayrı ve bu hem sorunların kaynağı hem de devam sebebi. millet bebek olunnca ayırır ona bile kızardık ikimiz de ve çok yanlış bişey, eşleri hiç.ir sorun yoksa bile uzaklaştırır. ama biz bebeğimizin doğmasını bile bekleyemedik... geceler ağlamakla geçmeye başladı çok üzülüyorum ama gururdan da yanına gitmiyorum. küs diiliz ama tuhaf bi şey işte, gündüz sevgili gibiyiz akşam direk ayrı... sabah mesaj attım bebek inşallah erken doğar diye... çünkü horluyorum ve ilaç vs kullanamıyorum, beyimiz de rahatsız oluyo
Umarim goruruz canim :) kafasini gommus iceri bizimki, ne ariyorsa oralarda :)Bundan sonra göremezmiymişiz( Ama olmaz ki göstersin bize...
Umarım seni şaşırtır ve cuma günü görürsünüz yüzünü, herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum zaten...
Benim beğendiklerim de öyle temalı şeyler falan değil. Bir tanesi turkuaz üzerine mavi ve turuncu puanları var. Bu tül sadece 490 lira. Yanına fon ve güneşlik alınca fiyat 700' e çıkıyor. Neymiş efendim organze tül müş, o ne demekse...Bir tane de balonlu beğendim, beyaz tülün üzerinde balonlar var, renkli renkli..O da aynı fiyat. Metresi 65tl +kdv diyorlar( benim penceremde büyük. Bu yüzden en az 7.5 metre almam gerekiyormuş...Eminönünde duydum ucuz perdeci ona gideceğim cumartesi bir de...
valla ben hamıleyken kendını güzel hısseden arkadaslar gıbı olamıyorum ben eşime trıp yapıp arkamı dönüp gıderken bıle kendimı çok gıcık hissedıyorum normalde havalıca cıkardım odadan küstügüm zaman falan saçımı savurup yanı güvenım yerınde oldugu için şimdi götümle göbegımle salaş kıyafetımle tısıl tısıl kalkıp gıdemıyom bıle üşenıyom arkamı dönüp kanepeye yatıyom havalı degıl ancak sevımlı takılabılırım küsünce oda olmuyo küsüyorum ayagımda patıkler dümdüz boyum bacaklarım daha kısa gıcık gıcık ıııyyğğğkk sevmıyom kendımı böle napım gercı çok şükür ıyıyız eşimle çok olgun yaşçada benden bıraz büyük oldugu için idare edıyo benı yazık yuvarlanıp gıdıyoz işte.....
Umarim goruruz canim :) kafasini gommus iceri bizimki, ne ariyorsa oralarda :)
bence de baska yerlere de bak. Benimki de metresi 70 tl. Pencerem sadece 2 metre genisliginde ama firfirlariyla 2.5 kati oluyormus. Bizim perdeci eski komsumuz oldugu icin gelip olcu alip fiyat soyledi, ben de istemiyorum dersem ayip olur diye mecbur yaptirdim. Ama fiyat cok geldi banapancur oldugu icin sadec tul sectim, 700 tl nasil bir fiyat oyle? evlenirken butun evin perdesini 900 liraya yaptirmistim :)
Kızlar nası bi oyuncak olcak bu uyku oyuncağı peluş felan gibimi?
Canim benimki degil 700 tl700 TL cokmus topidikcim, bir foto paylaşşana ,valla cok merak ettim :)
Canim benim dr um ilk 3unu uyguluyor ama esi kesinlikle ameliyathaneye almiyorbugun yeni dogum yapmis arkadasimi ziyarete gittik ayni dr ve hastanede dogum yapti. Ctesi dogum oldu bebisi haka yikamamislardi. Sezeryanda bebegi cikarir cikarmaz annenin gogsune koyuyorlar, sonra alip silip giydiriyorlarmis. Surumuz de insallah hemen gelir.
Ne güzel..her hastane bu hassasiyeti göstermiyor. Çok önemli bir konu bence. Hele onunla ilk tanışma, kokunu ilk hissetmesi, ve ona güven vermek, senin yanındayım demek, çooook önemli...O günü heyecanla bekliyorum, bekliyoruz...
Umarim goruruz canim :) kafasini gommus iceri bizimki, ne ariyorsa oralarda :)
bence de baska yerlere de bak. Benimki de metresi 70 tl. Pencerem sadece 2 metre genisliginde ama firfirlariyla 2.5 kati oluyormus. Bizim perdeci eski komsumuz oldugu icin gelip olcu alip fiyat soyledi, ben de istemiyorum dersem ayip olur diye mecbur yaptirdim. Ama fiyat cok geldi banapancur oldugu icin sadec tul sectim, 700 tl nasil bir fiyat oyle? evlenirken butun evin perdesini 900 liraya yaptirmistim :)
700 TL cokmus topidikcim, bir foto paylaşşana ,valla cok merak ettim :)
:)) Özel değil tabiki de paylaşırım...
1-bebeğimin yıkanmasını değil sadece silinmesini istiyorum. Henüz bağışıkık sistemi gelişmediği için on koruyan verniksin banyo ile gitmesini istemiyorm. Malum gelen giden çok olacak.
2-Bebeğime mama verilmesini isemiyorm dedim, bazı hastanelerde hemen bebeğe mama dayıyorlarmış.
3-bebeğimin çıplak yani sadece üstüne bir battaniye sarılı olarak ilk bana verilmesini istiyorum. Bağlanma kuramı çalışmış bir psikolog olarak, anne ile bebeğin ilk tanışmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yani onnla ten tene temas ederek, göğsüme vermelerini ve orada bir süre kalmasını istiyorum.
4-Eşimin de yanımda olmasını isiyorum.
Hepsine ok dedi:))
Bizim hastanede yıkamıyormuş ama bende bi sorsam iyi olcak emin olmak için ama bildiğim kadarıyla giydirip sarıp getiriyolar sezeryan olanlar için o yüzden bu şansım olmıcak eşinde ne güzel yanında olması benimkinin kanını bilem zor alıyom bide amalyat haneye soksam :)) neyse paylaşım için saol canım.
Saol canım sade bi model beğenmişim ışıl hanım öle dedi. Eşimin yakasına da bişe yaptırsammı dedim ama eşim pek yanaşmadı :))Anne-kız takımını çok beğendim:))
Bir de nazli oglumuz geliyor demek :)) dr bize bundan sonra goremezsiniz artik diye konustu.
Masallah kilosu da cok iyi, ben de cuma kontrole gidecegim bakalim tonton kac kilo olmus :)
ne kadar pahaliymis perde, ben istanbulda ucuz olur dite dusunmustum. Ben de cok sade beyaz tul uzerine pembe ve lila kelbekleri olan bir perde siparis verdim. Ustelik tanidik bir perdeciden. Bize de indirimli 360 lira dedi, cok sasirdim.
bende iki hafta önce aldım çalışmaya devam ediyorum... çalışmak son aylarda daha zor ama mecburuz işte bakalım... ama sanırım 35 den sonra kadın doğum dışında başka bi dr.dan rapor alıp erken çıkacağım izne benn bu durumda kalan son 9 gün
Çok geçmiş olsun. Allah zamanında bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
700 lira fiyatı bana verdiler, almadığım için foto yok canım(
valla ben hamıleyken kendını güzel hısseden arkadaslar gıbı olamıyorum ben eşime trıp yapıp arkamı dönüp gıderken bıle kendimı çok gıcık hissedıyorum normalde havalıca cıkardım odadan küstügüm zaman falan saçımı savurup yanı güvenım yerınde oldugu için şimdi götümle göbegımle salaş kıyafetımle tısıl tısıl kalkıp gıdemıyom bıle üşenıyom arkamı dönüp kanepeye yatıyom havalı degıl ancak sevımlı takılabılırım küsünce oda olmuyo küsüyorum ayagımda patıkler dümdüz boyum bacaklarım daha kısa gıcık gıcık ıııyyğğğkk sevmıyom kendımı böle napım gercı çok şükür ıyıyız eşimle çok olgun yaşçada benden bıraz büyük oldugu için idare edıyo benı yazık yuvarlanıp gıdıyoz işte.....
:) Masraflar bitmiyor winebir, fotocuyu hallettim ben ama velakin daha coooook uzun bir listem var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?