2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben de bugün bitirdim yıkama ütüleme işlemlerini.pijama almadım daha.onu da alırsak eksiğimiz kalmayacak inşallah.hacı şakir lavanta sabun tozu kullandım. memnun kaldım.bayağı yorucu oluyormuş.kolay gelsin hepinize

randevu bulamadık canım hospital de başkentte senin dediğin feyza arman çaldır dan randevu aldık senin tavsiyenle sen memnun musun ilgilenniyo mu ??

ben çok memnunum inş sende memnun kalırsın...canım dra gidince izlenimlerini paylaşırsın artık .umarım hayırlı olur..

hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş...bende dalan roxyle yıkadım çok memnun kaldım.ben gecelik almadım alsam mı bilemedim şimdi yaa..hastanede kullanamam gibime geliyo..

hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş...bende dalan roxyle yıkadım çok memnun kaldım.ben gecelik almadım alsam mı bilemedim şimdi yaa..hastanede kullanamam gibime geliyo..

Sezaryanla doğum yapanlar için gecelik kolaylık oluyormuş gerçi benim doğum şeklim henüz belli olmadı daha 34 haftamdayım ama ben fazla olsun eksik olmasın mantığıyla hareket ediyorum :) sanırım ondan. yoksa ben de hiç gecelik giymem normal de.

kızlar bır de bır sey soracagım yaa su bakım urunlerıne neye karar verdınız?ben mustela dusunuyordum ama ıcerıgındekıler mı kotuydu gecen bı sıte adı vermıstı bı arkadas zararları yazıyordu ee orda sebamed nasıldı? ama sebamedı ben bır kez kullandım ve bana dokundu alerjı yaptı buyuk ıhtımal bebısımının cıldıne de zarar verır benım gıbı etkılenır dıye dusunuyorum.....bübchen nasıl sızce???

Benim ütüden gözüm korkuyor ama mecbur dinlene dinlene yapıcam. Benimde hala eksiklerim var ama onları da haftasonu tamamlıycam inşallah yoksa ağırlaşır sam hiç çıkamam gibi geliyor

5 gün aradan sonra yarın işe başlıyorum. Tatile öyle adapte olmuşum ki 'yarın napcam ben şimdi' diyorum az önce ne yapacağım belli gerçi, sınav yapıcam cocukları. Şafak 31, bitse de yatsak şöööyle kızımla iki seksen işleri de bitirdik bundan sonra göbüşü büyütcez.

Bende bu cuma ayrılıcam 33+2 olmuş oluyorum sanki hiç geçmiycek gibi. Sen şafağa haftasonlarını dahil etme bence o zaman bi 25 gün gibi bişey kalır herhalde :))

ben çok memnunum inş sende memnun kalırsın...canım dra gidince izlenimlerini paylaşırsın artık .umarım hayırlı olur..

başkentte akrabamız varmış canım o emel hamını demiş artık hangisi olursa hayırlısı :)gidince paylaşırım tabisi

kızlarrrrr bakım urunlerınde neye karar verdınız dedımmm huuuu duymadınız mı:))) bır de catlaklar ıcın ben her gun aksamları johnson baby yagı suruyorum ... acıbadem sutunu kullanana var mı nasıl bır sey zararı olur mu?

Canım ben de Mustela alacaktım ancak o siteyi inceledikten sonra vazgeçtim. O sitede Mustela Sebamedden bir tık daha iyiydi. Ben haftasonu Cityfarm mağazasına gittim ve Desert Essence marka bir şampuan ve Töpfer marka bir losyon aldım. ikisi de tamamen organik.Desert Essence ürünleri 40-50 TL Töpfer 25-30 civarı. Valla gözüm korktu bebeklerimizi bari biraz büyüyene kadar kimyasallara maruz bırakmayalım.

Bende bu cuma ayrılıcam 33+2 olmuş oluyorum sanki hiç geçmiycek gibi. Sen şafağa haftasonlarını dahil etme bence o zaman bi 25 gün gibi bişey kalır herhalde :))

Sadece iş günlerini sayınca 19 gün var canım, pazartesileri de dersim olmadığı için haftada 4 gün işe gidiyorum ama hala şikayet ediyorum ama işte insanın gözünde her gün büyüyo biliyosun

Canım senle konuştuktan sonra ben de baktım İnternete biraz, Ankara'da satan yer buldum bir alışveriş merkezinde, bakalım gidicem para olunca

hmm demın e bebek te gormustum desert essence ..... madem bu mustela sebamed kotu ama doktorlar da onerıyormus??

Market ürünleri ile kıyaslayınca kötü değildir onlar da. Ben daha da zararsız olsun diye düşündüm içinde kimyasal hiç bir şey yok. Deneyeceğim bakalım Töpfer Alman malı biraz daha uygun fiyatları. Earth Mama&Angel Baby diye bir marka var o da organikmiş.

Canım bişey kalmamış seninde 19 gün dediğin nedir, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz biticekkkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…