Market ürünleri ile kıyaslayınca kötü değildir onlar da. Ben daha da zararsız olsun diye düşündüm içinde kimyasal hiç bir şey yok. Deneyeceğim bakalım Töpfer Alman malı biraz daha uygun fiyatları. Earth Mama&Angel Baby diye bir marka var o da organikmiş.
Sabah tartıldım şok oldum yaa ufff bide diyet yapıyorum ona rağmen 20 günde 2 kilo almışım. Toplamda 13 kilo oldu. Nasıl oldu anlamıyorum ve bebeğe değil kendime aldım resmen bi anda bacaklarım kalınlaştı..
Sabah tartıldım şok oldum yaa ufff bide diyet yapıyorum ona rağmen 20 günde 2 kilo almışım. Toplamda 13 kilo oldu. Nasıl oldu anlamıyorum ve bebeğe değil kendime aldım resmen bi anda bacaklarım kalınlaştı..
merhaba annecikler nasılsınız
biz paşamla drdan geldik 34 haftalığız 2kg 400 gr olmuşuz doğum pozisyonu da almışız
ağrılarımı söyledim bebek ağırlaştıkça baskı olur hepsi normal ilerki haftalarda daha da artar dedi yol için de izin verdi ALLAH izin verirse yarın konya yolcusuyuz drm dan cok cok memnundum doğumu onda yapamicam için de çok üzüldüm neden bilmiyorum içim burkuldu hakkımız da hayırlısı inşallah...
kızlarrrrr bakım urunlerınde neye karar verdınız dedımmm huuuu duymadınız mı:))) bır de catlaklar ıcın ben her gun aksamları johnson baby yagı suruyorum ... acıbadem sutunu kullanana var mı nasıl bır sey zararı olur mu?
Herkese selam. Dr kontrolümüz vardı. Dr baktı baktı. Bi 37 yi görelimde dedi :)) ne demek istedi ki ? Bide dodex verdi. İğne b12 eksikliği varmış. İğne vurulmaktan nefret ettim Yavvvv
o da bişey mi arkadaşım.14 günde 3 kiloyla rekora koşuyomuşum doktorum dedi.kadın kilomu öğrenince şoka girdi.normalde mimiksiz dümdüz bi insandır.onda bile mimik gördüm ya hahahahahaha.gözleri faltaşı gibi açıldı.ayrıca aldığım toplam kilo 19
Ayyy yillardir ilk defa bebis sebebiyle tetanoz ve grip asisi oldum. Hic sevmem cocukken cok igne yemisligim var aklima o gunler gelir. B12 den baska da mi igne yaptirdin? Neden 37 de gorelim dedi ki? Sezaryan mi normal mi olsun diye mi ki? Ne cok sordum bende :)
Gunaydin kizlar dun aralik anneleri forumu cok hareketliydi bir suru dogum oldu allah hayirli omurler nasip etsin hepsine bende pirpirlandim hemen dogurasim geldi insallah bizde saglikla kolaylikla aliriz bebislerimizi
Kolay gelsin hepsini birden nası yapcan yawaş ol ve kendini yormamamya çalış canım.
yavaş yavaş yap canım hepsini birden yaparsan erken doğumu tetiklersin allah korusun
Günaydın kızlaaaar
Bugün son kez çalışıyorum ve artık evdeyim
darısı diğer çalışan anneciklerimin başına olsun
gece 3-5 nöbeti tuttum artık uyuyamıyorum,evdeyken şekerleme yaparım bol bol artık
son 4 hafta bol bol şekerleme yap
ki 4 haftaya kadar bekler mi onu bilemem tabi
odası eşyaları herşeyi hazır mı kuzunun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?