2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sabah tartıldım şok oldum yaa ufff bide diyet yapıyorum ona rağmen 20 günde 2 kilo almışım. Toplamda 13 kilo oldu. Nasıl oldu anlamıyorum ve bebeğe değil kendime aldım resmen bi anda bacaklarım kalınlaştı..

Bende Johnsons Baby nin natural serisi var onu almistim. Siteye baktim 3 puan vermis simdi gidip Earth Mama mi alsam diyorum ??? Once Johnsons kullanip sonra onu denemek olmaz dimi? Olmadi johnsons ben kullanayim ogluma ondan alayim :) bilemedim.kii

kızlar bu bakım ürünü hangi marka olsun sorusu kafamı çok kurcalamıştı benim de eşime sordum ne alsak hangisini alsak diye.boşver sür zeytinyağını gitsin dedi.ben de doğru sölüyosun eski usul candır dedim....e bu sefer de sızma mı riviera mı sürsek diye sordum eşim kafayı yemek üzere

o da bişey mi arkadaşım.14 günde 3 kiloyla rekora koşuyomuşum doktorum dedi.kadın kilomu öğrenince şoka girdi.normalde mimiksiz dümdüz bi insandır.onda bile mimik gördüm ya hahahahahaha.gözleri faltaşı gibi açıldı.ayrıca aldığım toplam kilo 19

Ooo masallah oglusuna gözün aydin :)) izin olayina sevindim daha yeni konustuk dun benim o agridan ve daha da siddetlisinden oldun bacaklarim ayrilio sandim cok sukur gecti bugun :) corap isini sordun mu doktora ?

bende 2 haftadır hic kilo almamışım, gecen ay da 1 kilo almıştım. Toplamda 7 kilo aldım. Acaba diyorum bebiş buyuyor mu? gerçi o da 15 gun once gittiğimde 2 hafta onden gidiyordu ama.. yine de insan merak ediyor. Hayatımın hic bir döneminde bu kadar iştahsız olmadım, her zaman diyet yaptım, diyetisyene gittim . hamile kaldığımı ogrendigimde de kendi kendime bahanem hazır, hamileyim ben, yiycem diyordum :)

ben karışık aldım. pişik kremi ve bebe yağını sebamed, şampuan ve sabununu bübchen aldım. birde sudocrem aldım. kendim acıbadem sütü kullanıyorum. hiç çatlağım olmadı benim şimdiyi kadar. bundan sonra olur mu bilmem :)

Herkese selam. Dr kontrolümüz vardı. Dr baktı baktı. Bi 37 yi görelimde dedi :)) ne demek istedi ki ? Bide dodex verdi. İğne b12 eksikliği varmış. İğne vurulmaktan nefret ettim Yavvvv

Herkese selam. Dr kontrolümüz vardı. Dr baktı baktı. Bi 37 yi görelimde dedi :)) ne demek istedi ki ? Bide dodex verdi. İğne b12 eksikliği varmış. İğne vurulmaktan nefret ettim Yavvvv

Ayyy yillardir ilk defa bebis sebebiyle tetanoz ve grip asisi oldum. Hic sevmem cocukken cok igne yemisligim var aklima o gunler gelir. B12 den baska da mi igne yaptirdin? Neden 37 de gorelim dedi ki? Sezaryan mi normal mi olsun diye mi ki? Ne cok sordum bende :)

Son gittiğimde on günde iki kilo aldığımı görünce geçmiş olsun dedi doktor :)
Valla ben şu saatten sonra kilo almasam daha çok üzülürüm, alıcaz tabii kalmış bir ay.

Evet ilk üç ay hergün kan sulandırıcı vurdum karnımdan. Tetanoz vuruldum 2 kere. Ciğer geliştici vuruldum 2 kere. Şimdide bu 3 günde 1 devamlı. Vallahi elek gibi oldum 9 ayda :) eve bende iğneden korkanlardanım. 37 yi görelimde niye dedi bende anlamadım. Bekliyorm görcez bakalım :))

Gunaydin kizlar dun aralik anneleri forumu cok hareketliydi bir suru dogum oldu allah hayirli omurler nasip etsin hepsine bende pirpirlandim hemen dogurasim geldi insallah bizde saglikla kolaylikla aliriz bebislerimizi

Günaydın kızlaaaar
Bugün son kez çalışıyorum ve artık evdeyim
darısı diğer çalışan anneciklerimin başına olsun
gece 3-5 nöbeti tuttum artık uyuyamıyorum,evdeyken şekerleme yaparım bol bol artık

Kolay gelsin hepsini birden nası yapcan yawaş ol ve kendini yormamamya çalış canım.

yavaş yavaş yap canım hepsini birden yaparsan erken doğumu tetiklersin allah korusun

sağolun şekerler valla saolsun k valideyle annem yaptılar ama ben de ayakta çok kaldım gece mahfoldum ağrıdan
şimdi iyiyim çok şükür
yarın da temizliğe kadın gelecek

bu arada doğum çantasını hazırladık da kızlar,o fermuarı kapatıp çantayı kenara koyunca bana bi yusuf geldi
ay çenem düştü eve çıkayım siz benim çenemden çok çekersiniz

son 4 hafta bol bol şekerleme yap
ki 4 haftaya kadar bekler mi onu bilemem tabi
odası eşyaları herşeyi hazır mı kuzunun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…