- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yok canım yaa beklemez bence
herşeyi hazır çok şükür teyzesi.kendi hazır olsun onu bekliyoruz
kızlar günaydın delircem.
eşim giyiniyor süsleniyo parfümleri döküyor.2 dirhem 1 çekirdek işe gidiyo...
ben evde karpuzu büyütüyom.suratım bazlama gibi oldu.popo desen aldı gitti.bacaklar roberto Carlos.göğüsler yayıldı inek gibi.adamın işi gücü var .benim o da yok.bu kiloları nasıl vercem.nasıl atanacam.kiloyu şurda bırak.artık bebek de var ben nasıl atancaaam.hamileler doğurmadan dua istiyim sizden nolur dua edin atanayım bu yıl hayırlısıyla.umutsuzluğa kapılıyorum gitgide....
günaydın herkese:) aralık annelerinde doğum yapanlar 36 olmuş:) çok heyecanlandım. inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatle hayırlısıyla ve kolayca alırız bebeklerimizi kucağımıza. nasıl dua edeceğimi bilemiyorum artık heyecandan.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" özellikle yatarken hep böyle diyorum, tavsiye ederim.
ben evde karpuzu büyütüyom.suratım bazlama gibi oldu.popo desen aldı gitti.bacaklar roberto Carlos.göğüsler yayıldı inek gibi.adamın işi gücü var .benim o da yok.bu kiloları nasıl vercem.nasıl atanacam.kiloyu şurda bırak.artık bebek de var ben nasıl atancaaam.hamileler doğurmadan dua istiyim sizden nolur dua edin atanayım bu yıl hayırlısıyla.umutsuzluğa kapılıyorum gitgide....
evet inşirah süresını de okuyun hatta ezberleyın 3 satır kolay ezberlenır anlamı çokgüzel.. her zorlukla beraber bır kolaylık vardır...
valla ben hamıleyken kendını güzel hısseden arkadaslar gıbı olamıyorum ben eşime trıp yapıp arkamı dönüp gıderken bıle kendimı çok gıcık hissedıyorum normalde havalıca cıkardım odadan küstügüm zaman falan saçımı savurup yanı güvenım yerınde oldugu için şimdi götümle göbegımle salaş kıyafetımle tısıl tısıl kalkıp gıdemıyom bıle üşenıyom arkamı dönüp kanepeye yatıyom havalı degıl ancak sevımlı takılabılırım küsünce oda olmuyo küsüyorum ayagımda patıkler dümdüz boyum bacaklarım daha kısa gıcık gıcık ıııyyğğğkk sevmıyom kendımı böle napım gercı çok şükür ıyıyız eşimle çok olgun yaşçada benden bıraz büyük oldugu için idare edıyo benı yazık yuvarlanıp gıdıyoz işte.....
:) canım niye atanmayasın. atanırsın elalem 4 çocukla atanıyor. sen şimdiden sıkma canını, stres yapma. Rabbim sakin, seni yormayan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah sana. sende rahat rahat çalış atan inşallah hayırlısıyla. hemde öyle ailenden uzağa da gitme inşallah, hemen dibinizdeki okula atan inşallah.:) branşın ne bu arada?
Sorunlar zamana bırakınca çözülmüyor malasef, üstüne başka yaşanmışlıklar ve gönül kırgınlıkları eklenmeden çözülmesi gerekir ki, huzurlu ve mutlu bir şekilde ilişkimizi devam ettirebilelim. Tavsiye vermekten ve akıl vermekten hiç hoşlanmam. Ama şu an mecburen bir öneri de bulunmak istiyorum sana. Lütfen gururu bir kenara bırak, ve al karşına eşine ve içindeki duygularını, onun anlayabileceği bir dilden, onu yargılamadan, eleştirmeden anlat. Biriktirme yüreğinde, beyninde...İlişkiler de futbol gibidir, pası ona at. Bakalım ne yapacak. Erkekler evet bizim kadar duyarlı ve hassas değiller ama uygun dille anlatılanları anlayabilirler. Bebek doğunca sorunlar bitmeyecek, zaman malasef çözüm olmuyor, sadece erteliyoruz hepsi bu.
kiloları dert etmeyın şimdilik arkadaslar içimden öyle bi azim fışkırıyokı bnm verecegımden adım gıbı emınım ve 3 tane çok güzel pantolon aldım kendıme 36 38 beden mutlaka gırerım içine dıye emın oldugumdan çok hırslıyım inş. bu arada bnde hala almıyorum kılo 12 kılo oldu toplamda ve kaldı sanırım 2 kılo daha alıcam şimdi 64kıloyum 66 67 yle doguma gıderım ılkıde öleydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?