2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yok canım yaa beklemez bence
herşeyi hazır çok şükür teyzesi.kendi hazır olsun onu bekliyoruz

o zaman istediği zaman gelebilir
ama annesine şöyle biraz zaman verir dinlenmesi için

bende hep izne çıktığımın ertesi günü doğum yaparsam ne yaparım diye düşünüyorum da sürekli
hiç dinlenmeden

34. Haftama giricem hala hastane çantamı hazırlayamadım. 2 hastane çıkışım var ama sanki inceler, 5 battaniye aldık sanki hepsi ince aradığımı bulamadım. İçime sinmedi bitmiycekmi bu arayışlarım, ne zaman hazırlıycam çantamı uff ya

günaydın herkese:) aralık annelerinde doğum yapanlar 36 olmuş:) çok heyecanlandım. inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatle hayırlısıyla ve kolayca alırız bebeklerimizi kucağımıza. nasıl dua edeceğimi bilemiyorum artık heyecandan.

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" özellikle yatarken hep böyle diyorum, tavsiye ederim.

yok canım yaa beklemez bence
herşeyi hazır çok şükür teyzesi.kendi hazır olsun onu bekliyoruz

Benim de izne çıkmama dört hafta kaldı, ben izne çıkana kadar yahut çıktıktan hemen sonra senin mis kokulu bebeğin kucağında olacak...

Gerçekten heyecanlı....

kızlar günaydın delircem.
eşim giyiniyor süsleniyo parfümleri döküyor.2 dirhem 1 çekirdek işe gidiyo...
ben evde karpuzu büyütüyom.suratım bazlama gibi oldu.popo desen aldı gitti.bacaklar roberto Carlos.göğüsler yayıldı inek gibi.adamın işi gücü var .benim o da yok.bu kiloları nasıl vercem.nasıl atanacam.kiloyu şurda bırak.artık bebek de var ben nasıl atancaaam.hamileler doğurmadan dua istiyim sizden nolur dua edin atanayım bu yıl hayırlısıyla.umutsuzluğa kapılıyorum gitgide....

canım bnde güya atancaktım bu yıl çalısıyodum büyük çocuk da 3 yasına geldı ıyı oldu dıyodum yıne bebek...ama yıne de hazırlanıyorum gırcemsınava herseyı tümden unutmadan...

evet inşirah süresını de okuyun hatta ezberleyın 3 satır kolay ezberlenır anlamı çokgüzel.. her zorlukla beraber bır kolaylık vardır...

:) canım niye atanmayasın. atanırsın elalem 4 çocukla atanıyor. sen şimdiden sıkma canını, stres yapma. Rabbim sakin, seni yormayan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah sana. sende rahat rahat çalış atan inşallah hayırlısıyla. hemde öyle ailenden uzağa da gitme inşallah, hemen dibinizdeki okula atan inşallah.:) branşın ne bu arada?

o nasıl bi anlatım öyle, bayıldım ifadelerine:) ahhh ahhh bu bebişler varya daha gelmeden hayatımızın merkezi oldular:)

kiloları dert etmeyın şimdilik arkadaslar içimden öyle bi azim fışkırıyokı bnm verecegımden adım gıbı emınım ve 3 tane çok güzel pantolon aldım kendıme 36 38 beden mutlaka gırerım içine dıye emın oldugumdan çok hırslıyım inş. bu arada bnde hala almıyorum kılo 12 kılo oldu toplamda ve kaldı sanırım 2 kılo daha alıcam şimdi 64kıloyum 66 67 yle doguma gıderım ılkıde öleydı..

yaa çok tatlısın tam içimden geçenleri yazmışsın.sosyal bilgiler branşım.amin inşallah.ama yakın olmasa da olur.1 yıl değil mi çekeriz.teşekkür edrim dua eden herkese şimdiden

çok teşekkür ederim, dün sağlıklı düşünemiyordum sonra işçıkışı aradım gayet normal, bişey yok gibi konuştu, ben küstük sanıyodum:) akşam geldi hıhhh yapıyo bana kapıda:)) sarıldık barıştık, o da onu anlamadığımı düşünüyomuş... dünden kalan battaniyem yatağımızın üstünde katlı duruyodu gece için hazır şekilde... yatarken kaldırdık sarıldık uyuduk epey konuşup. bidaha gitmiycem işte dedim:) bakalım ne olcak...

:)) canım ne güzel anlatmışssın, atanma kısmına kadar aynı bennn, bu kadar yüklenme kendine.. Bebişin doğsun başındaki insan kalabalığı bi çekilsin anne kız başbaşa kalın başlarsın ders çalışmaya, spora, diyete yavaş yavaş

Evet azim lazım, bende 38 beden slim fit pantolonlarım elime alıp bi sağa i ola çevirip bakıyorum. Küçücük bişey ya nasıl sığıyomuşum ben onun içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…