yaa çok tatlısın tam içimden geçenleri yazmışsın.sosyal bilgiler branşım.amin inşallah.ama yakın olmasa da olur.1 yıl değil mi çekeriz.teşekkür edrim dua eden herkese şimdiden
o nasıl bi anlatım öyle, bayıldım ifadelerine:) ahhh ahhh bu bebişler varya daha gelmeden hayatımızın merkezi oldular:)
inşirah suresinin ilk 3 ayetini okumak gerekiyomuş dimi? yoksa hepsi mi?
Butikbebeden çok istediğim bir battaniyeyi çok indirimi aldım... Çok mutluyum...
Normalde bilmediğim ürünler int almam ama uzaktan çok beğendim, İnşallah güzeldir, değilse geri gönderirim...
Dışarda fırtınalı bir yağmur var, on iki gibi işe gitmem gerek, minubüse kadar nasıl yürüyeceğim... İnş, o zamana kadar biraz durur...
Butikbebe'den ilk zamanlar ben de çok alışveriş yapardım. Ama çok uzun sürüyor göndermeleri. Kampanya bitimini bekliyorlar, sonra tedarik etme süreci... Orada yazan tarihler arasında hiç elime ulaşmadı. Nerdeyse 1 ay sürüyor gelmesi.
Evet inşirah süresini ben de çok okumuştum,
Bir de ben de Hz peygamberin Hz, Fatıma'nın doğumunda etrafındaki bayanlara öğrettiği ayetler var, kızımda çıktı alıp anneme vermiştim, evi taşırken elime geldi, size de ayet numaralarını vereyim..., güvenilir hadis kaynaklarından...
olsun. biz duamızı tam yapalım:) ayrılık zor oluyo, ben evlendim bir ay sonra mardine gittim, eşim manisadaydı. 1,5 yıl ayrı kaldık. unutuldu gitti şimdi ama o zamanlar çok ağladık, havaalanlarında, yollarda:) kimse yaşasın istemem.
:)) canım ne güzel anlatmışssın, atanma kısmına kadar aynı bennn, bu kadar yüklenme kendine.. Bebişin doğsun başındaki insan kalabalığı bi çekilsin anne kız başbaşa kalın başlarsın ders çalışmaya, spora, diyete yavaş yavaş
Evet azim lazım, bende 38 beden slim fit pantolonlarım elime alıp bi sağa i ola çevirip bakıyorum. Küçücük bişey ya nasıl sığıyomuşum ben onun içine
canım bnde güya atancaktım bu yıl çalısıyodum büyük çocuk da 3 yasına geldı ıyı oldu dıyodum yıne bebek...ama yıne de hazırlanıyorum gırcemsınava herseyı tümden unutmadan...
kızlar günaydın delircem.
eşim giyiniyor süsleniyo parfümleri döküyor.2 dirhem 1 çekirdek işe gidiyo...
ben evde karpuzu büyütüyom.suratım bazlama gibi oldu.popo desen aldı gitti.bacaklar roberto Carlos.göğüsler yayıldı inek gibi.adamın işi gücü var .benim o da yok.bu kiloları nasıl vercem.nasıl atanacam.kiloyu şurda bırak.artık bebek de var ben nasıl atancaaam.hamileler doğurmadan dua istiyim sizden nolur dua edin atanayım bu yıl hayırlısıyla.umutsuzluğa kapılıyorum gitgide....
Herkese günaydınnn....
omeserma inşallah bebişin kısmetiyle gelirde atanıp bir an önce başlarsın. Atanmak için çalışan herkesin şansı açık olsun.
walla bizde de aynı eşim süsleniyor püsleniyor , bende aynı pantalon nerdeyse aynı bluz (çok fazla giysi almadım kendime hamilelik dönemi için) yanında gariban gariban çıkıyoruz dışarıya... çok gülüyor bana " tek pantalonlada hayat geçiyormuş değil mi diye :) )
adımı da İglo koydu dün ....
Eki Görüntüle 881606 :)
Bu sabahta doktora gittik. çalışabilir raporumu aldım. dayanabildiğim kadar dayanıp iznimi sonraya aktarmaya çalışacağım. oğluşum 2 kg olmuş. başı aşağıya dönmüş. şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor. demir eksikliğim varmış. akşamlar zaten "gyno ferro sanol" demir hapı vermişti şimdide ona ek elevit verdi. magnevit de kullanıyorum. sabah akşam hap hapçı oldum tam. neyse bebişlerimiz iyi olsunda. herkese güzel günler...
ayy çok güldüm igloya.neden iglo şeklinden dolayı mı.ben de sosyal bilg. öğretmeniyim ya kendime geoit diyorum kutuplardan baskın ekvatordan şişkin...boyum da çok uzun olmadığından destekliyo bu durumu .hatta şuan çalışıyo olsam çocuklara kalıcı öğrenmeler sağlayabilirim kendimi göstererek.ben de kıyafet almadım.1 tane hamile pantolonu almıştım 6 aylıkken o da olmuyo artık.zaten şu dakkadan sonra kesinlikle almam.doğumdan sonrası için alışveriş yapmaya başladım bile.tayt uzun hırka idare ediyorum.maşallah bebişine.bende de var kansızlık yarın yine tahlil yapılıcak sağlık ocağında.15 gün sonra da hastanem yapıcak.ondan sonra ver elini doğum....hayırlısıyla çok heyecanlıyım içim kıpır kpır.kızımı çok merak ediyorum bana benziyo mu diye.eşim bu sabah işe giderken yeni kotunu giymiş geçen sene aldığımız bi kazağı vardı.çok yakışıyodu ama o sevmiyodu ben de üstelemiyodum giy diye.çok kıskanıyorum onu giyince .zaten vücutçudur .kaslı falan yani giydikleride çok yakıştı.ayyyyy delircem şimdi kıskançlıktan.bi de döktü parfümleri.gıcık...acilen güzel olmalıyım bugün.ama nasıl?:26:öğleyin süslenip yanına gideyim bari ya ben ne ara bu kadar kıskanç oldum.hamilelikten hep.acaba gevezelik de oluyo mudur hamilelikten çenem düştü.konudan konuya atlıyorum.pardon canım [/
Canım sen sezeryana karar vermiştin sanırım. Gün verdilermi doğum için kaç gün önce alıcaklar seninkini ?
ayy çok güldüm igloya.neden iglo şeklinden dolayı mı.ben de sosyal bilg. öğretmeniyim ya kendime geoit diyorum kutuplardan baskın ekvatordan şişkin...boyum da çok uzun olmadığından destekliyo bu durumu .hatta şuan çalışıyo olsam çocuklara kalıcı öğrenmeler sağlayabilirim kendimi göstererek.ben de kıyafet almadım.1 tane hamile pantolonu almıştım 6 aylıkken o da olmuyo artık.zaten şu dakkadan sonra kesinlikle almam.doğumdan sonrası için alışveriş yapmaya başladım bile.tayt uzun hırka idare ediyorum.maşallah bebişine.bende de var kansızlık yarın yine tahlil yapılıcak sağlık ocağında.15 gün sonra da hastanem yapıcak.ondan sonra ver elini doğum....hayırlısıyla çok heyecanlıyım içim kıpır kpır.kızımı çok merak ediyorum bana benziyo mu diye.eşim bu sabah işe giderken yeni kotunu giymiş geçen sene aldığımız bi kazağı vardı.çok yakışıyodu ama o sevmiyodu ben de üstelemiyodum giy diye.çok kıskanıyorum onu giyince .zaten vücutçudur .kaslı falan yani giydikleride çok yakıştı.ayyyyy delircem şimdi kıskançlıktan.bi de döktü parfümleri.gıcık...acilen güzel olmalıyım bugün.ama nasıl?:26:öğleyin süslenip yanına gideyim bari ya ben ne ara bu kadar kıskanç oldum.hamilelikten hep.acaba gevezelik de oluyo mudur hamilelikten çenem düştü.konudan konuya atlıyorum.pardon canım
Canım iyi olur ayet numaralarını verirsen. Bide ben internette okudum hz. Fatımanın çocukları olduğunda ilk peygamberimizin kucağına vermişler ve anne sütünden önce bebeklerin ağzına hurma sürmüş bi parça varmı böyle bişey doğrumu acaba ??
Bide seni bulmuşken sorayım bu bebeğin beşiğine kuran ayetleri filan asıyolar yengem banada almış minicik bi kuran, asmadım doğrumu bilmiyorum böyle şeyler. Asmak yerine okumakmı lazım her gün bebeğin yanında ve ne okumak lazım..
Çok sordum galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?