2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlaaar, göğüslerinizden süt sızıyormu, önceki hamileliğimde çamaşırımda oluyordu hafif sarı renkli bunda olmuyor telaşa düştüm acaba sütüm olmazmı diye, sizlerde durum nasıl

Canım sen sezeryana karar vermiştin sanırım. Gün verdilermi doğum için kaç gün önce alıcaklar seninkini ?

ya ben en son 34. haftada gittim yani 30 kasımda.15 gün sonra gel dedi.o gün sezaryen gününü de kararlaştırırız dedi.ben de tamam dedim.ama ben 39. haftada olsun istiyorum.çünkü aralık doğumlu olmasını istemiyorum ama tahmini doğum tarihim 7 ocak yani çok mu geç olur bilemiyorum.ama eşim de aralık olsun dio.o da ocak doğumlu iyi olmuyo.sınıfımda hep ben büyük kalıyodum içlerinde diyo.sizce napıyim yaa.senin tahmini doğum tarihin ne?

günaydın kızlar nasılsınız ben yine gece hiç uyuyamadım sırt ağrısından msj ların hepsini okuyamadım ama kilolardan falan bahsetmişsiniz bu ay hiç kilo almamıştım ama son 1 haftada 1.5 kilo alıverdim halbuki yemek bile yiyemiyorum 10.5 kilo oldu dün netten aldığım hırkam geldi doğumdan sonrası için almıştım giydim şöyle kollar sıktı ön zaten kavuşmadı 7 yaşındaki kızım bu bana göreymiş sana olmaz diye el koydu off kalça karın göğüs devanası gibiyim yaa şimdi hazırlanıcam okula gitmek için ne giycem ben ya offf

ben de de süt sızmıyor. göğüslerim 2 beden büyüdü ama... inşallah olur sütümüz, kuzularımızda emer.

günaydın kızlaaarrrr cumadan beri giremedim neler konuştunuz bakamadım baya yazmışsınız okuyamadım beni merak edeniniz varsa 3 gündür kayınvalidemle k.pederim vardı bakamadım nete falan. çok yoruldum sormayın yemek yap bulaşık yıka 3 gün başka işim yoktu, pazar günü de kayınlarım, görümcem geldi geberdim yorgunluktan, dünden beri kendime zor geliyorum

bende hiçbir şey yok vallah benim ilk doğumda da olmamıştı .zaten sütümde hiç olmadı kızımı emziremedim

aslında biraz da dertliyim, akıllı eşim 1 ay kaldı diye annesini tekrar davet etti o da pazartesi geleyim dedi yahu bana bir sorsana be adam, yanında uzanamıyorum rahat edemiyorum sonuçta kendi annem değil. bende eşime daha erken ya sıkılır kadın erkenden çağırmasaydın dedim, yok canım erken mi olur az kaldı diyo aayyyy çıldıracam ya eşim yüzünden erken doğurmazsam iyidir, iki gündür anlatamıyorum ben ne yapcam 40 gün Allah aşkına, eşim anlamıyor beni rahat et kimse gelmesin demesi gerekirken şu yaptığına inanamıyorum yaaa sinirlerim alt üst oldu ee kadıncağıza da gelme diyemem ki sonuçta gelinim ben yanlış anlaşılır farklı düşünülür, ne yapsam diye düşünüyorum fikri olanınız var mı kızlar???

Canım Allah razı olsun yoğunluğunun arasında yazdın araştırma yaptın, not aldım yazdığın herşeyi tekrar teekkürler

canım nacizane fikrim kayınvalideni arasan annecim ben daha ağırlaşmadım doktorum gün verince haber versem gelsen hem sen işlerinden kalma hemde zaten birlikte uzun bir zaman geçircez gibilerinden desen
aranızdaki ilişkiye de bağlı tabi ben bu şekilde söylesem mesela alınmaz kırılmaz

Kızlar şubat annelerinede bakıyorum arada, dün gece biri doğum yapmış 30. Haftası çok şükür iyiyiz demiş, ve son zamanlarda psikolojik olarak sıkıntılıymış ona bağlıyo. Aman kızar takmaylım kimseyi hiçbişeyi rahatlatalım keniizi

Kaç senelik evlisin canım, ben de ilk zamanlarda senin gibi yapardım annen sıkılır felan, tabii eşler bunların bahane olduğunu anlıyor ya umursamıyor ya da benim ailemi istemiyor diyor.. Şimdi açıkça gerçek kaygılarımı söylüyorum, mesela, annenlerin gelmesi iyi ama ben onların yanında istediğim gibi yatamıyorum, dinlenemiyorum, kendi evim olduğu için sorumluluk bende oluyor, biraz çok dinlensem, yanlış anlayacaklar diye düşünüyorum felan diyorum... tabii eşinin nabzına göre, sen onu daha iyi tanıyorsun... Kendi yaşadıklarını açıkça anlatsan ne der ki, yanlış anlar mı?

aslında benim kvalidem hep gelmiyim rahat edemezsin deyip duruyordu ama kayınpederim de annenizi göndereyim haftaya madem falan deyince bişi diyemedi, erkekler aralarında anlaştı gibi bişey oldu bize soran yok kvalidem kendi çok açık sözlüdür aklına eseni pat söyler alıştık yani öyle kimse alınmaz laflarına yapısı öyle çünkü ama şimdi ben dersem ne olur bilmiyorum daha çok yeni evliyiz 11 aylık alınır mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…