Kaç senelik evlisin canım, ben de ilk zamanlarda senin gibi yapardım annen sıkılır felan, tabii eşler bunların bahane olduğunu anlıyor ya umursamıyor ya da benim ailemi istemiyor diyor.. Şimdi açıkça gerçek kaygılarımı söylüyorum, mesela, annenlerin gelmesi iyi ama ben onların yanında istediğim gibi yatamıyorum, dinlenemiyorum, kendi evim olduğu için sorumluluk bende oluyor, biraz çok dinlensem, yanlış anlayacaklar diye düşünüyorum felan diyorum... tabii eşinin nabzına göre, sen onu daha iyi tanıyorsun... Kendi yaşadıklarını açıkça anlatsan ne der ki, yanlış anlar mı?
ayy çok güldüm igloya.neden iglo şeklinden dolayı mı.ben de sosyal bilg. öğretmeniyim ya kendime geoit diyorum kutuplardan baskın ekvatordan şişkin...boyum da çok uzun olmadığından destekliyo bu durumu .hatta şuan çalışıyo olsam çocuklara kalıcı öğrenmeler sağlayabilirim kendimi göstererek.ben de kıyafet almadım.1 tane hamile pantolonu almıştım 6 aylıkken o da olmuyo artık.zaten şu dakkadan sonra kesinlikle almam.doğumdan sonrası için alışveriş yapmaya başladım bile.tayt uzun hırka idare ediyorum.maşallah bebişine.bende de var kansızlık yarın yine tahlil yapılıcak sağlık ocağında.15 gün sonra da hastanem yapıcak.ondan sonra ver elini doğum....hayırlısıyla çok heyecanlıyım içim kıpır kpır.kızımı çok merak ediyorum bana benziyo mu diye.eşim bu sabah işe giderken yeni kotunu giymiş geçen sene aldığımız bi kazağı vardı.çok yakışıyodu ama o sevmiyodu ben de üstelemiyodum giy diye.çok kıskanıyorum onu giyince .zaten vücutçudur .kaslı falan yani giydikleride çok yakıştı.ayyyyy delircem şimdi kıskançlıktan.bi de döktü parfümleri.gıcık...acilen güzel olmalıyım bugün.ama nasıl?:26:öğleyin süslenip yanına gideyim bari ya ben ne ara bu kadar kıskanç oldum.hamilelikten hep.acaba gevezelik de oluyo mudur hamilelikten çenem düştü.konudan konuya atlıyorum.pardon canım
Merhaba arkadaşlar :) kimsecıkler yoklugumu fark etmemiş( oku oku sohbetlerınızı bıtmedı anca yenı bıtırdım..
bende 34. haftama grdım we cantamı hazırladım eksıkler aklıma geldıkce koyuyorum..
bı adet hastane çıkısı
ayrı bı takım daha koydum iç zıbın patıklı alt corap,eldıwen, ıkı tane mendıl..10 adet bez
bıberonu, emzık, ıslak mendıl..
kışlık battanıye,
kendım ıcın pıjama takımı ıkı adet corap, bebegımın gunlugu ( ayak we el baskısını almak ıcın )
sanırım daha eksıklerım war onlarıda koyucam inşallah....
bırde bısy dıcem ya ultrasnda bebısım çirkın gozukuyr gozumeçırkın mı olcak kızım acaba aklıma takılıp duruyo.benım gıbı dusunen warmı aranızda yoksa ben mı sacmalıyorum hormanlar yuzunden
Evet canim benim de bebek odasinin gul kurusu perdesi var, ne kadar tutacak bir tul perde yenileyeyim bari hem acik renk olsun dedim kazigi yedim. Dogum fotografcisi ben de cok istiyordum :) ama her seyde oldugu gibi onda da kazikliyorlar burda insanlari o yuzden vazgectim. Bebek kurabiyelerini de cok sade yaptiracagim. Bunlardan artiracagim parayi kizima harcarim dedim. Hastane ucreti de 4000-4500 tl civariymisKazıklayacak insan arıyorlar ama ben o oyuna gelmedim:)) Öyle bebek desenli bir şey de istemiyorum hani. Tek istediğim tülünde mavi ve turuncu olsun, şekil olabilir, çizgi olabilir, yuvarlar olabilir...Çoğunlukla yok, bulduklarımın da fiyatı böyle uçuk. Tül+Black out (dışarıdan asla ışık geçirmiyor) + fon...Üçünün fiyatı bu. Benim evim dubleks, bu eve perde almaya gittiğimde ilk girdiğim perdeciden beğendim ve 1800tl ödemiştim. Şimdi bir odaya 700 lira ödemek çok geliyor bana. Bir de doğum fotoğrafçısı da istiyorum. Para kalmadı ama isteklerim de bitmiyor hiç:))
bırde bısy dıcem ya ultrasnda bebısım çirkın gozukuyr gozumeçırkın mı olcak kızım acaba aklıma takılıp duruyo.benım gıbı dusunen warmı aranızda yoksa ben mı sacmalıyorum hormanlar yuzunden
Merhaba arkadaşlar :) kimsecıkler yoklugumu fark etmemiş( oku oku sohbetlerınızı bıtmedı anca yenı bıtırdım..
bende 34. haftama grdım we cantamı hazırladım eksıkler aklıma geldıkce koyuyorum..
bı adet hastane çıkısı
ayrı bı takım daha koydum iç zıbın patıklı alt corap,eldıwen, ıkı tane mendıl..10 adet bez
bıberonu, emzık, ıslak mendıl..
kışlık battanıye,
kendım ıcın pıjama takımı ıkı adet corap, bebegımın gunlugu ( ayak we el baskısını almak ıcın )
sanırım daha eksıklerım war onlarıda koyucam inşallah....
Evet canim benim de bebek odasinin gul kurusu perdesi var, ne kadar tutacak bir tul perde yenileyeyim bari hem acik renk olsun dedim kazigi yedim. Dogum fotografcisi ben de cok istiyordum :) ama her seyde oldugu gibi onda da kazikliyorlar burda insanlari o yuzden vazgectim. Bebek kurabiyelerini de cok sade yaptiracagim. Bunlardan artiracagim parayi kizima harcarim dedim. Hastane ucreti de 4000-4500 tl civariymisGonul herseyi yapmak istiyor, elimizden geldigince yapiyoruz insallah kuzucuklarin guzel gunlerini de goruruz :)
Evet canim benim de bebek odasinin gul kurusu perdesi var, ne kadar tutacak bir tul perde yenileyeyim bari hem acik renk olsun dedim kazigi yedim. Dogum fotografcisi ben de cok istiyordum :) ama her seyde oldugu gibi onda da kazikliyorlar burda insanlari o yuzden vazgectim. Bebek kurabiyelerini de cok sade yaptiracagim. Bunlardan artiracagim parayi kizima harcarim dedim. Hastane ucreti de 4000-4500 tl civariymisGonul herseyi yapmak istiyor, elimizden geldigince yapiyoruz insallah kuzucuklarin guzel gunlerini de goruruz :)
o nasıl bi hastaneymiş öyle de 4000-4500 tl fiyat çıkarıyo , gözlerim faltaşı gibi açıldı valla :)
canım inşallah sütün gelir hemen ben de götürmüştüm ama süt olmayınca sağamadım bile çok acıtmıştı
bende hiçbir şey yok vallah benim ilk doğumda da olmamıştı .zaten sütümde hiç olmadı kızımı emziremedim
39. Hafta 38 bitikten sonra basliyor sanirim 38+1 den itibarennKızlar bide doktorum duruma göre 38 yada 39 da alırız demişti. Her gittiğimde sormayı unutuyorum. 39. Haftadan kastı sizce 38+1 midir yoksa 39+1 midir ??
Bu dr ailesi ve eski hasta oldugum icin verilen indirimli fiyato nasıl bi hastaneymiş öyle de 4000-4500 tl fiyat çıkarıyo , gözlerim faltaşı gibi açıldı valla :)
8 aylık hamileyim ayaklarımda kramp çok oluyor neden acaba?
Evet canim hicbir ozelligi olmayan siradan kucuk bir ozel hastane. Genel olarak fiyatkar bindan yuksek zaten, bu bize verilenbepey indirimli fiyat. Devlet hastanesi secenegi var ki orda da mecbur olmadikca kimse dogum yapmiyor.Topidik im o nasıl fiyat öyle amannn oldum :)) neden o kadar pahalı kıbrısın genelimi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?