2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

11 aylık daha canım eşim aslında anlayışlı biridir ama ailesi söz konusu olunca sinir oluyorum yaa bir laf söyletmiyor bende laf söylemiyorum zaten ayda yılda bir görüşüyoruz bir zararları da yok yararlarından başka. pazar günü çok yoruldum herkes farketti zaten akşam artık gözlerim kızardı yemekten sonra çay falan dağıtamadım eşim yaptı, meyveleri eltim hazırladı, ben gittim uzandım yarım saat olmadan eşim hadi kalk diye tepeme dikildi, ben ölüyorum yorgunluktan, ayıp gel şimdi gitcekler sabret diyor, kendince iki yardım etti mi herşey oldu sanıyor. ama olmuyor işte benim annemler kaç aydır gelmiyorlar yorcaz seni diye arada ben gidiyorum yanlarına.

Merhaba arkadaşlar :) kimsecıkler yoklugumu fark etmemiş ( oku oku sohbetlerınızı bıtmedı anca yenı bıtırdım..

bende 34. haftama grdım we cantamı hazırladım eksıkler aklıma geldıkce koyuyorum..

bı adet hastane çıkısı
ayrı bı takım daha koydum iç zıbın patıklı alt corap,eldıwen, ıkı tane mendıl..10 adet bez
bıberonu, emzık, ıslak mendıl..
kışlık battanıye,
kendım ıcın pıjama takımı ıkı adet corap, bebegımın gunlugu ( ayak we el baskısını almak ıcın )

sanırım daha eksıklerım war onlarıda koyucam inşallah....

bırde bısy dıcem ya ultrasnda bebısım çirkın gozukuyr gozume çırkın mı olcak kızım acaba aklıma takılıp duruyo.benım gıbı dusunen warmı aranızda yoksa ben mı sacmalıyorum hormanlar yuzunden

evet canım şeklinden dolayı. süslenip gezsinler bakalım. artık doğumdan sonra kendimizi salmak yok. kilolar verilip makyajlar yapılıp yanlarında gezilecek :) yeni anneyiz şöyleyiz böyleyiz diye bahaneler bulmak yok.

cancon,

farkedilmez misin? Tabiki fark ediyoruz yokluğunu :) hosgeldin tekrar

Valla benimde oğlan bana cirkin gorundu, olmadı çirkin kızını çirkin oğluma alırız:) Kel'in kör alıcısı olur der annem :)
Şaka bir yana, cook güzeldir kızın eminim,sadece ultrasonda oyle cikiyorlar.

Evet canim benim de bebek odasinin gul kurusu perdesi var, ne kadar tutacak bir tul perde yenileyeyim bari hem acik renk olsun dedim kazigi yedim. Dogum fotografcisi ben de cok istiyordum :) ama her seyde oldugu gibi onda da kazikliyorlar burda insanlari o yuzden vazgectim. Bebek kurabiyelerini de cok sade yaptiracagim. Bunlardan artiracagim parayi kizima harcarim dedim. Hastane ucreti de 4000-4500 tl civariymis Gonul herseyi yapmak istiyor, elimizden geldigince yapiyoruz insallah kuzucuklarin guzel gunlerini de goruruz :)

hani ilk doğduğunda bebek için anneye benziyor babaya benziyo diye yorum yapıyo ya herkes, babamın bir lafı var hep güleriz " neye benzicek sıkılmış limona benziyor " diye
ilk doğduğunda buruş buruş oluyorlar ama bir 10 gün sonra hepsi fıstık oluyor, emin ol annesinden babasından güzel olacak.

ya ona takılma bence, şöyle ki renkli ultrasonda cd verdi dr. kaç kez izledim. 14-15 farklı görüntüsü var 15-20şer saniyelik. göstersem bunlar aynı bebek mi dersin. bazısında çok tatlı, boynunu sağa sola çeviriyo varya o gıdısını yiyesim geliyo:) bitanesi var görsen tövbe yarabbiiim bu ne dersin:) hani çarli diye bi maymun dizisi vardı, ayyynı o:) ben böyle diyince eşim kızıyo gerçi, babasının yakışıklı oğlu o diyo ama hakkaten çok farklı herbiri.
sonuçta şöyle düşün, usg foto çeker gibi diil. karna dayanan cihazın duyduğu ses dalgalarını görüntüye çevirip göstermesi. eminim hepimizinki çok tatlıdır:)

o nasıl bi hastaneymiş öyle de 4000-4500 tl fiyat çıkarıyo , gözlerim faltaşı gibi açıldı valla :)

Topidik im o nasıl fiyat öyle amannn oldum :)) neden o kadar pahalı kıbrısın genelimi böyle

o nasıl bi hastaneymiş öyle de 4000-4500 tl fiyat çıkarıyo , gözlerim faltaşı gibi açıldı valla :)

benim hastanemde 2850 tl ama ben suit istiyorum ara kapılı onun farkıda gün başı sanırım 200 tl çünkü bizim gelen gidenimiz çok oluyor ben bebekle rahat edemem o nedenle kesinlikle ara kapı şart
doğum fotocusu 500 tl hamilelik çekimi yaptırdım haftasonu çok eglenceliydi o da 250 tl
biraz masraflı işlermiş bunlar ama fotograf önemli sonra elimizde kalacaklar onlar olacak

canım inşallah sütün gelir hemen ben de götürmüştüm ama süt olmayınca sağamadım bile çok acıtmıştı

İnşallah gelir hepimizin sütleri, hazır mama vermek istemiyorum, hem pahalı hem anne sütünün yerini alamaz hemde hazırlaması ayrı bir dert daya memeye varmı daha rahatı birde gözlerinin içine bakarak emmeye başladımı cork cork cork dünyanın en güzel duygusu herhalde :) analık damarım kabardı gene

böyle özel günlerde aileler hassas olduğu için ne koparsak kardır diye herşeyin parası misli misli oluyor. hiç fotografcı düşüncem olmadı kendimiz çekeriz diye. bebek kurabiyelerine gelince fiyatlarını bilmiyorum ama kendiniz yapabilirsiniz onlardan. gayet kolay. abimin eşi 3 ay önce doğum yaptı. kurabiyelerini kendileri yapmışlardı. istediğin kalıpta kesebilirsin. altınada çöp şiş takmışlar. annemde 1 ay yanlarında kaldı sonra gelirken bizede kurabiye getirmiş . eşim dayanamadı birkaçtanesini yedi ve çok beğenmişti. birinide hala saklıyorum. vitrine koydum. sende uğraşmayı seviyorsan pasta börekler doğumdan birkaç hafta önce yapıp dolaba koyabilirsin . bir fikir :)

Topidik im o nasıl fiyat öyle amannn oldum :)) neden o kadar pahalı kıbrısın genelimi böyle
Evet canim hicbir ozelligi olmayan siradan kucuk bir ozel hastane. Genel olarak fiyatkar bindan yuksek zaten, bu bize verilenbepey indirimli fiyat. Devlet hastanesi secenegi var ki orda da mecbur olmadikca kimse dogum yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…