2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
o nasıl bi hastaneymiş öyle de 4000-4500 tl fiyat çıkarıyo , gözlerim faltaşı gibi açıldı valla :)

Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim hastane de öyle fiyat veriyor Allah'tan özel sigorta yaptırmıştım da o paraları vermeyeceğiz. Acıbadem 10.000 TL, Maslak Acıbadem ise 14.000 TL gibi bir şey :/

uçakla adanaya, istanbula gelip doğum yapıp gitsen daha ucuz olacak valla :)
:))) canim turkiye vatandasi olmadigim icin zaten oraya geldigimde de yuksek fiyat oduyorum. Sizker sanirim sgk ozelbsaglik sigortasi gibi seylerden faydalaniyorsunuz, tabii bende yok onlar. Bir de esim refakatcim falan dusunuldugunde yine ayni fiyata cikiyor. Ne yapalim artik odeyecegiz mecbur :)

Merhaba kızlar
Doktor doktor gezdik bugün önce kadındoğumcumla görüştük nstye bağladı sonrada ultrasonla baktı 2680 kg olmuş bebişim maşallah gayet iyiymiş çok şükür suyu nasıl dedim iyi dedi (sormasam töbe sölemez ) nasılsın dedi dişim ağrıyo akşamdan beri dedim git dişciye dedi gidiyimmi dedim ilaç kullanamıcam nasılsa dedim o bilir sen bi git görsün dedi peki dedim. İki hafta sonra gel dedi 36 haftanda olcaksın aç gel amelyat öncesi tahlillerini isticem dedi ok dedim kızımın yüzünün resmini de verdi elimize kuzum elini koymuş yanağının kenarına poz vermiş bize :) sonra çıktık dişciye gittik çürük tespit edemedi film de çekemediği için bi kulakburun boğaz görsün belki sinüzittir dedi ok dedik ordan çıktık kbbye gittik kbbcide bu sinüzit değil dedi sinüzit olsa bi bölgede olur dedi diştir bu diştir dedi :) neyse son olarak bi sonuç elde edemedik ama bi antibiyotik yazdı gene ilacı aldık ama yinede akşama kadar geçmesini beklemeye karar verdik bizde durum böyle kızlar kızımın eli yanağında benim elim yanağımda oturuyoz böle :))

Hormondanmı bilmem ama ben de aynı öyle görüyom kuzumu çirkin demeye dilim varmıyoda bu kız bana hiç benzemiyo diyom:) ultrasondandır tatlım ya nasıl belli olurki o görüntüden sağlıklı olsunlarda inşallah gerisi önemli değil dimi boşver...

Topidik,

Sen KKTC vatandaşı mısın? Direk UK pasaportu alabiliyor musunuz? Sizde oyle durumlar var sanırım di mi? Ingilterenin yarısı Kıprıs'li, Kıpris mahallesi bile var. TR mahallesine cok yakındı.

Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim hastane de öyle fiyat veriyor Allah'tan özel sigorta yaptırmıştım da o paraları vermeyeceğiz. Acıbadem 10.000 TL, Maslak Acıbadem ise 14.000 TL gibi bir şey :/

Lex pazarlık yap canım, ben pazarlıkla baya bir indirdim Acıbadem'i. Kadıköy Sifa oldukça iyi geldi bana. Bakalım ikisinden birini secicez, Allah sağlıkla versinde, hastane o kadar önemli değil diyoruz eşimle.

Topidik,

Sen KKTC vatandaşı mısın? Direk UK pasaportu alabiliyor musunuz? Sizde oyle durumlar var sanırım di mi? Ingilterenin yarısı Kıprıs'li, Kıpris mahallesi bile var. TR mahallesine cok yakındı.
Canim hem kktc hem de kibris cumhuriyeti vatandasiyim, yani ab pasaportum var. Dedigin gibi ingilterede cooook kibrisli var, onlar uk pasaportu alabiliyor ama standart bir kktc vatandasi alamaz canim. Yani benim yok. Fakat ab pasaportu ile vizesiz avrupaya girebiliyorum.

Valla sen o zaman hastane masraflarından bahsetme sakın :) Ver 10 bin TL :) buyuk bir nimet sahibi olacak yavrun .

Benimde aynı canım 5 kilo almıştım bi haftada bi kilo vermişim ama bebişlerimiz iyi maşallah bir hafta öndeymiş benimkiside daha nolsun artık takmıyorum bu durumu.

Valla sen o zaman hastane masraflarından bahsetme sakın :) Ver 10 bin TL :) buyuk bir nimet sahibi olacak yavrun .
:)) dogru diyorsun Tomurcuk. Esimin de benim de ab pasaportumuz var, dogar dogmaz bebisi de kaydettircegiz. İlerde ister universite okumaya ister yerlesmeye gider. Aslinda bizim cevremizde gidip guney kibrista dogum yapan cok var, hastaneler daha iyi, ama ben ve esimin ailesi cok sicak bakmadigi icin gitmedim ben. Hayirlisi ile saglikla gelsinler de, bir sekilde odeyecegiz.

anlamadım ki yani bu fiyatlar nedir böyle? bu kadar abartı fiyat veren hastanelere gitmek gerekmiyor bence. temiz düzgün ve çook daha uygun fyatlı yüzlerce hastane var.

bu durumda yapacak bişey yok kıbrıs yanii :)

belim sırtım bacaklarım... heryerim ağırıyor masabaşında oturup arasıra dolansam da, yorucu koşturmacalı işlere arkadaşlar baksa da artık dayanamıyorum galiba. bugün 32+0 oldum yarın 32+1. nihayet rapor günüm geldi. bebişimle doğumdan sonraya fazladan ayırmak istiyodum ama dayanamıycam heralde

5 gün aradan sonra işkence gibi gelen ilk iş günü bitti, kızımla geldik, yine çok şey konuşmuşsunuz biz yokken

bu arada doğum çantasını hazırladık da kızlar,o fermuarı kapatıp çantayı kenara koyunca bana bi yusuf geldi
ay çenem düştü eve çıkayım siz benim çenemden çok çekersiniz

Gözün aydın canım darısı başımıza, göbüşü bebişi büyür artık evde
Hastane çantamı geçen hafta hazırladım, eşim 'rahatladım artık çanta da hazır ya' diyo. Zaten acil bi durum olsa eli ayağına dolaşırsınız benimkinin

Canım bence işini fazla erteleme, ne olacağı belli olmaz. Koy birkaç parça, daha beğendiğin bişey alırsan çıkarır onları koyarsın

İnşallah kızın uğurlu gelir annesine de evinin dibine atanırsın benim okul 7 km eve ama otobüsle dönmesi 40 dk sürüyo daha uzakta da olabilirdi ama bu bile gözümde büyüyo.
Bu arada bu eşlerin süslenmesi hamilelikte daha çok batıyo heralde, normalde takılmazdım ama 'sen niye bu kadar parfüm sıkıyosun' diye sorasım gelmiyo değil bazen

Canım yazdıklarını okurken sanki kendim kocamla barışmışım gibi bir sırtıma geldi yüzüme, Allah aranızı bozmasın, arada olur öyle bebişiniz doğsun daha iyi olur herşey
Bu arada sen Bandırma'da benim memleketimde çalışmışsın, okuyunca sanki akrabamı görmüş gibi oldum

Maşallah canım oğluşuna, kilosu da iyi pozisyonu da almış annesi daha ne istesin ben de yarın gitcem çalışabilir raporu için bakalım bize neler dicek doktor teyzesi. Eşimle de bebişin kilosu üstüne iddaya girmiştik bakalım kim kazanacak

bugün sancım çok fazla sağ tarafım öyle çok acıyor ki sırtıma kadar vuruyor sancısı

Geçmiş olsun canım. Ben de okuldan geldim yatıyorum şu anda sözde ama sanki biri sırtıma aşağıdan girişti dövüyo bende bel ve sırt ağrısı çok oluyo, yarın doktora sorcam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…