Bu dr ailesi ve eski hasta oldugum icin verilen indirimli fiyat( gecen yil arkadasimiz ayni hastaneye 9000 tl odedi. Bu arada ben kibristayim, sizin verdiginiz dogum fiyatlarini okuyunca ozeniyorum
o nasıl bi hastaneymiş öyle de 4000-4500 tl fiyat çıkarıyo , gözlerim faltaşı gibi açıldı valla :)
:))) canim turkiye vatandasi olmadigim icin zaten oraya geldigimde de yuksek fiyat oduyorum. Sizker sanirim sgk ozelbsaglik sigortasi gibi seylerden faydalaniyorsunuz, tabii bende yok onlar. Bir de esim refakatcim falan dusunuldugunde yine ayni fiyata cikiyor. Ne yapalim artik odeyecegiz mecbur :)uçakla adanaya, istanbula gelip doğum yapıp gitsen daha ucuz olacak valla :)
Merhaba arkadaşlar :) kimsecıkler yoklugumu fark etmemiş( oku oku sohbetlerınızı bıtmedı anca yenı bıtırdım..
bende 34. haftama grdım we cantamı hazırladım eksıkler aklıma geldıkce koyuyorum..
bı adet hastane çıkısı
ayrı bı takım daha koydum iç zıbın patıklı alt corap,eldıwen, ıkı tane mendıl..10 adet bez
bıberonu, emzık, ıslak mendıl..
kışlık battanıye,
kendım ıcın pıjama takımı ıkı adet corap, bebegımın gunlugu ( ayak we el baskısını almak ıcın )
sanırım daha eksıklerım war onlarıda koyucam inşallah....
bırde bısy dıcem ya ultrasnda bebısım çirkın gozukuyr gozumeçırkın mı olcak kızım acaba aklıma takılıp duruyo.benım gıbı dusunen warmı aranızda yoksa ben mı sacmalıyorum hormanlar yuzunden
:))) canim turkiye vatandasi olmadigim icin zaten oraya geldigimde de yuksek fiyat oduyorum. Sizker sanirim sgk ozelbsaglik sigortasi gibi seylerden faydalaniyorsunuz, tabii bende yok onlar. Bir de esim refakatcim falan dusunuldugunde yine ayni fiyata cikiyor. Ne yapalim artik odeyecegiz mecbur :)
Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim hastane de öyle fiyat veriyor Allah'tan özel sigorta yaptırmıştım da o paraları vermeyeceğiz. Acıbadem 10.000 TL, Maslak Acıbadem ise 14.000 TL gibi bir şey :/
Canim hem kktc hem de kibris cumhuriyeti vatandasiyim, yani ab pasaportum var. Dedigin gibi ingilterede cooook kibrisli var, onlar uk pasaportu alabiliyor ama standart bir kktc vatandasi alamaz canim. Yani benim yok. Fakat ab pasaportu ile vizesiz avrupaya girebiliyorum.Topidik,
Sen KKTC vatandaşı mısın? Direk UK pasaportu alabiliyor musunuz? Sizde oyle durumlar var sanırım di mi? Ingilterenin yarısı Kıprıs'li, Kıpris mahallesi bile var. TR mahallesine cok yakındı.
Canim hem kktc hem de kibris cumhuriyeti vatandasiyim, yani ab pasaportum var. Dedigin gibi ingilterede cooook kibrisli var, onlar uk pasaportu alabiliyor ama standart bir kktc vatandasi alamaz canim. Yani benim yok. Fakat ab pasaportu ile vizesiz avrupaya girebiliyorum.
bende 2 haftadır hic kilo almamışım, gecen ay da 1 kilo almıştım. Toplamda 7 kilo aldım. Acaba diyorum bebiş buyuyor mu? gerçi o da 15 gun once gittiğimde 2 hafta onden gidiyordu ama.. yine de insan merak ediyor. Hayatımın hic bir döneminde bu kadar iştahsız olmadım, her zaman diyet yaptım, diyetisyene gittim . hamile kaldığımı ogrendigimde de kendi kendime bahanem hazır, hamileyim ben, yiycem diyordum :)
:)) dogru diyorsun Tomurcuk. Esimin de benim de ab pasaportumuz var, dogar dogmaz bebisi de kaydettircegiz. İlerde ister universite okumaya ister yerlesmeye gider. Aslinda bizim cevremizde gidip guney kibrista dogum yapan cok var, hastaneler daha iyi, ama ben ve esimin ailesi cok sicak bakmadigi icin gitmedim ben. Hayirlisi ile saglikla gelsinler de, bir sekilde odeyecegiz.Valla sen o zaman hastane masraflarından bahsetme sakın :) Ver 10 bin TL :) buyuk bir nimet sahibi olacak yavrun .
Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim hastane de öyle fiyat veriyor Allah'tan özel sigorta yaptırmıştım da o paraları vermeyeceğiz. Acıbadem 10.000 TL, Maslak Acıbadem ise 14.000 TL gibi bir şey :/
:))) canim turkiye vatandasi olmadigim icin zaten oraya geldigimde de yuksek fiyat oduyorum. Sizker sanirim sgk ozelbsaglik sigortasi gibi seylerden faydalaniyorsunuz, tabii bende yok onlar. Bir de esim refakatcim falan dusunuldugunde yine ayni fiyata cikiyor. Ne yapalim artik odeyecegiz mecbur :)
Günaydın kızlaaaar
Bugün son kez çalışıyorum ve artık evdeyim
darısı diğer çalışan anneciklerimin başına olsun
gece 3-5 nöbeti tuttum artık uyuyamıyorum,evdeyken şekerleme yaparım bol bol artık
bu arada doğum çantasını hazırladık da kızlar,o fermuarı kapatıp çantayı kenara koyunca bana bi yusuf geldi
ay çenem düştü eve çıkayım siz benim çenemden çok çekersiniz
34. Haftama giricem hala hastane çantamı hazırlayamadım. 2 hastane çıkışım var ama sanki inceler, 5 battaniye aldık sanki hepsi ince aradığımı bulamadım. İçime sinmedi bitmiycekmi bu arayışlarım, ne zaman hazırlıycam çantamı uff ya
kızlar günaydın delircem.
eşim giyiniyor süsleniyo parfümleri döküyor.2 dirhem 1 çekirdek işe gidiyo...
ben evde karpuzu büyütüyom.suratım bazlama gibi oldu.popo desen aldı gitti.bacaklar roberto Carlos.göğüsler yayıldı inek gibi.adamın işi gücü var .benim o da yok.bu kiloları nasıl vercem.nasıl atanacam.kiloyu şurda bırak.artık bebek de var ben nasıl atancaaam.hamileler doğurmadan dua istiyim sizden nolur dua edin atanayım bu yıl hayırlısıyla.umutsuzluğa kapılıyorum gitgide....
çok teşekkür ederim, dün sağlıklı düşünemiyordum sonra işçıkışı aradım gayet normal, bişey yok gibi konuştu, ben küstük sanıyodum:) akşam geldi hıhhh yapıyo bana kapıda:)) sarıldık barıştık, o da onu anlamadığımı düşünüyomuş... dünden kalan battaniyem yatağımızın üstünde katlı duruyodu gece için hazır şekilde... yatarken kaldırdık sarıldık uyuduk epey konuşup. bidaha gitmiycem işte dedim:) bakalım ne olcak...
kızlar benim de puanlar yüksek olmasına ağmen 6 yıl branş gıcıklığı yüzünden atanamadım. dersanede falan da çalışmadım artık bölüme de kızıyodum kendime de.... nerden okudum işsiz olcaksam bari lise mezunu kalsaydım kendimi yormuşum o kadar diyodum:)
ama inanın herşeyin bir zamanı varmış, tam herşey bitti artık olmaz falan derken bi atamada başvurdum ümitsizce. bursadayım ve bursayı yazmadım çok yazan olur diye düşündüm, eve15dk mesafeye atanmak imkansız geldi, ki 1 kişi alınıyodu:) atanana bi baktım benden düşükmüş puanı da:) başımı taşlara vurasım geldi:)))))) bense bursa hariç hakkkariye şırnağa urfaya artvine kadar yazmıştım atanabilmek için:))))))) şansa bandırma çıktı... sonra güçbela bursaya dönebildim gerçi 2 yıla ama bu da bana ders oldu:) Olmaz demeyin, olmaz olmaz...
inşallah istediğiniz yerlere atanın kızlar ama kendinizi üzmeyin ne olur.
Herkese günaydınnn....
omeserma inşallah bebişin kısmetiyle gelirde atanıp bir an önce başlarsın. Atanmak için çalışan herkesin şansı açık olsun.
walla bizde de aynı eşim süsleniyor püsleniyor , bende aynı pantalon nerdeyse aynı bluz (çok fazla giysi almadım kendime hamilelik dönemi için) yanında gariban gariban çıkıyoruz dışarıya... çok gülüyor bana " tek pantalonlada hayat geçiyormuş değil mi diye :) )
adımı da İglo koydu dün ....
Eki Görüntüle 881606 :)
Bu sabahta doktora gittik. çalışabilir raporumu aldım. dayanabildiğim kadar dayanıp iznimi sonraya aktarmaya çalışacağım. oğluşum 2 kg olmuş. başı aşağıya dönmüş. şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor. demir eksikliğim varmış. akşamlar zaten "gyno ferro sanol" demir hapı vermişti şimdide ona ek elevit verdi. magnevit de kullanıyorum. sabah akşam hap hapçı oldum tam. neyse bebişlerimiz iyi olsunda. herkese güzel günler...
bugün sancım çok fazla sağ tarafım öyle çok acıyor ki sırtıma kadar vuruyor sancısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?