2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun canım. Ben de okuldan geldim yatıyorum şu anda sözde ama sanki biri sırtıma aşağıdan girişti dövüyo bende bel ve sırt ağrısı çok oluyo, yarın doktora sorcam bakalım.

sana da geçmiş olsun yat iyice dinlen
akşama misafir var eve gider gitmez yarım saat uzanmak istiyorum ancak kendime gelebiliyorum

Cnm millet tup bebek icin falan ne paralar döküyor. Birde olup olmayacagida belli degil.sen yavrunu kucagina almak icin vereceksin helal olsun yavruslarimiza o paralar sag salim kucagimiza alalimda tek.

şu an kayınvalidemi arayıp neler neler saymak istiyorum bilemezsiniz, ortalık karıştırmayı ne çok seviyor aman Allahım.. Allah akıl fikir versin . sinirlerim alt üst oldu yahu

Maşallah bebeğine. :) Diş ağrını da Allah gelmiş geçmiş etsin. bi an önce geçer inşallah.

şu an kayınvalidemi arayıp neler neler saymak istiyorum bilemezsiniz, ortalık karıştırmayı ne çok seviyor aman Allahım.. Allah akıl fikir versin . sinirlerim alt üst oldu yahu

hayırdır?

hayırdır?[/QUOTE]

güya bayramda elini öpmemişim ki yalan kendi öptürmedi.. kurmuş kurmuş şimdi şikayet ediyomuş oğluna kızına, bu kadarda olmaz ki.. gerim gerim gerildim

güya bayramda elini öpmemişim ki yalan kendi öptürmedi.. kurmuş kurmuş şimdi şikayet ediyomuş oğluna kızına, bu kadarda olmaz ki.. gerim gerim gerildim[/QUOTE]

sakin ol. aman bak son haftalar, stres çabuk etkiler. anlatırsın eşine sakince, o konuştuğuyla kalır merak etme.

ay ben delir miyim de kimler delirsin.eşimin yanına gitmiştim.biraz oturdum sonra seni ben bırakıyım soğuk dedi.yolda gelirken kezbanın biri giymiş geyikli yün taytını ama üstünde deri ceket!hava 3 derce kız deri ceketle.aynı zamanda altta da dizüstü çizme!.
saçlar kazık gibi jöle hava soğuk ondan donuk kalmış o saçlar zaar.kapkara yüzüne sürmüş bembeyaz fondöten.sanırsın japon filminden fırlamış.ağzında 2 okka sakız.bi de eşimin içine düşcek gibi bakıyo.hayır o geyikli yün tayta mı yanayım kombinasyonun rüküşlüğüne mi yanayım.donmaktan uçmak isteyen ama uçamayan saçlara mı yanayım yoksa kezbanın eşimi kesişine mi yanayım kızlar akıl verin

güya bayramda elini öpmemişim ki yalan kendi öptürmedi.. kurmuş kurmuş şimdi şikayet ediyomuş oğluna kızına, bu kadarda olmaz ki.. gerim gerim gerildim

sakin ol. aman bak son haftalar, stres çabuk etkiler. anlatırsın eşine sakince, o konuştuğuyla kalır merak etme.[/QUOTE]

insanlarda düşüncesizlik dizboyu , ne diyim ki yani. Allaha havale ediyorum

O tarz biri için bukadar kurduğun cümlene yazık!

sakin ol. aman bak son haftalar, stres çabuk etkiler. anlatırsın eşine sakince, o konuştuğuyla kalır merak etme.[/QUOTE]

Yalan söylemesi hoş diil gerçekten buarada bayram geçeli hayli oldu yenimi dank etmiş takılma bence sen mevzu uzamasın yalanda söylüyosa böyle hiç uğraşamazsın.

sakin ol. aman bak son haftalar, stres çabuk etkiler. anlatırsın eşine sakince, o konuştuğuyla kalır merak etme.

Yalan söylemesi hoş diil gerçekten buarada bayram geçeli hayli oldu yenimi dank etmiş takılma bence sen mevzu uzamasın yalanda söylüyosa böyle hiç uğraşamazsın.[/QUOTE]

neye saracagını bilemedi heralde oturdu düşündü düşündü bu konuya sardı.. insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş ya, ben anne-kız gibi olsaydık keşke düşüncesindeyken onun bana tavrına bak.. ikiyüzlülükten de nefret ederim. bana gülüyo arkamdan konuşuyo.. sakin olucam akşam eşimle konuşucam artık napayım sırf moralime zarar..

O tarz biri için bukadar kurduğun cümlene yazık!

iğreniyorum gerçekten bu tarz insanlardan.eşi yanında olmasa neyse dicem ama yine hafif yine hafif bi davranış.kız dediğin bakıyosa aranıyodur.yoksa hiç bir terbiyeli kız bakmaz bi erkeğe.çok masumane olsa bile bi utanır yüzü kızarır yaa eşi yanında kör müsün...neresinden tutsan ayıp çirkin hafif bi davranış.akşam akşam oynadı sinirim yine.

Insirah suresini kpss ye calistigim zamanlarda her gun okurdum. Amcamin gelini soylemisti ozellikle sabah namazindan sonra 7 defa oku diye hem cok severim hemde acayip bir rahatlama veriyor bu sure. O zamanlar cok sukur bir devlet kapisi acildi istedigim olmadi ama hayirli olani Mevlam bilir cok sükür :)) okuyayim gene yer gok.dua ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…