- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Geçmiş olsun canım. Ben de okuldan geldim yatıyorum şu anda sözde ama sanki biri sırtıma aşağıdan girişti dövüyobende bel ve sırt ağrısı çok oluyo, yarın doktora sorcam bakalım.
Cnm millet tup bebek icin falan ne paralar döküyor. Birde olup olmayacagida belli degil.sen yavrunu kucagina almak icin vereceksin helal olsun yavruslarimiza o paralar sag salim kucagimiza alalimda tek.:))) canim turkiye vatandasi olmadigim icin zaten oraya geldigimde de yuksek fiyat oduyorum. Sizker sanirim sgk ozelbsaglik sigortasi gibi seylerden faydalan6iyorsunuz, tabii bende yok onlar. Bir de esim refakatcim falan dusunuldugunde yine ayni fiyata cikiyor. Ne yapalim artik odeyecegiz mecbur :)
Canım yazdıklarını okurken sanki kendim kocamla barışmışım gibi bir sırtıma geldi yüzüme, Allah aranızı bozmasın, arada olur öyle bebişiniz doğsun daha iyi olur herşey
Bu arada sen Bandırma'da benim memleketimde çalışmışsın, okuyunca sanki akrabamı görmüş gibi oldum
QUOTE]
sağol canım hakkaten komiğiz:) diyorum hadi ben hamileyim alınganım falan tamam hayat müşterek ama sen de hamile misinki naz yapıyosun:) çocuk gibi gelmiş hıııh yapıyo başını yana döndürüp, eller de göğüste:)
evet canım bir tercih hatasıyla bandırmaya gittim. bandırma adliyesinde sosyologtum ve yalnız yaşıyordum. ilk eşimden yeni boşandığım ve duvarların üstüme geldiği bi moddaydım... o yalnızlıkta en büyük artısı sahil ve martılardı... normal bi şehirde tek başına biyerde herakşam otursan ooo bu kadın napıyo burda ne arıyo falan derler:) orası bambaşka biyerdi. hatta tayin için ailemin yanına gelmeye o kadar uğraşmama rağmen son gün başımda uçan martılara bakıp ağladım... şanslısın memleketin çok güzel:) sonra çoook gittim arkadaşlarda kaldım, öğretmenevinde kaldım vs...
he hatta bak bandırma için de eşimle didişmişliğim var:) balıkesire bi iş için gittik dönüşte bandırmada gezelim kristale gidelim fener yapalım falan diye tutturdum:) beyimiz nazlıya dondu 2 dk.da mayısta... nasıl kızdııım anlatamam:) bigün sensiz gelcem gezcem dedim ama kaldı hala:))
İstanbul yenibosna nisa hastanesine giden varmı aranızda
şu an kayınvalidemi arayıp neler neler saymak istiyorum bilemezsiniz, ortalık karıştırmayı ne çok seviyor aman Allahım.. Allah akıl fikir versin . sinirlerim alt üst oldu yahu
İstanbul yenibosna nisa hastanesine giden varmı aranızda
Merhaba kızlar
Doktor doktor gezdik bugün önce kadındoğumcumla görüştük nstye bağladı sonrada ultrasonla baktı 2680 kg olmuş bebişim maşallah gayet iyiymiş çok şükür suyu nasıl dedim iyi dedi (sormasam töbe sölemez ) nasılsın dedi dişim ağrıyo akşamdan beri dedim git dişciye dedi gidiyimmi dedim ilaç kullanamıcam nasılsa dedim o bilir sen bi git görsün dedi peki dedim. İki hafta sonra gel dedi 36 haftanda olcaksın aç gel amelyat öncesi tahlillerini isticem dedi ok dedim kızımın yüzünün resmini de verdi elimize kuzum elini koymuş yanağının kenarına poz vermiş bize :) sonra çıktık dişciye gittik çürük tespit edemedi film de çekemediği için bi kulakburun boğaz görsün belki sinüzittir dedi ok dedik ordan çıktık kbbye gittik kbbcide bu sinüzit değil dedi sinüzit olsa bi bölgede olur dedi diştir bu diştir dedi :) neyse son olarak bi sonuç elde edemedik ama bi antibiyotik yazdı gene ilacı aldık ama yinede akşama kadar geçmesini beklemeye karar verdik bizde durum böyle kızlar kızımın eli yanağında benim elim yanağımda oturuyoz böle :))
şu an kayınvalidemi arayıp neler neler saymak istiyorum bilemezsiniz, ortalık karıştırmayı ne çok seviyor aman Allahım.. Allah akıl fikir versin . sinirlerim alt üst oldu yahu
Kızlar, ben bebek şekeri malzemesi alıp, basit bir şey kendim yapmak istiyorum ama, şu birmax diye bir site var, uygun geldi, ama güvenilir mi acaba, bileniniz var mı?
hayırdır?
Maşallah bebeğine. :) Diş ağrını da Allah gelmiş geçmiş etsin. bi an önce geçer inşallah.
hayırdır?
güya bayramda elini öpmemişim ki yalan kendi öptürmedi.. kurmuş kurmuş şimdi şikayet ediyomuş oğluna kızına, bu kadarda olmaz ki.. gerim gerim gerildim
ay ben delir miyim de kimler delirsin.eşimin yanına gitmiştim.biraz oturdum sonra seni ben bırakıyım soğuk dedi.yolda gelirken kezbanın biri giymiş geyikli yün taytını ama üstünde deri ceket!hava 3 derce kız deri ceketle.aynı zamanda altta da dizüstü çizme!.
saçlar kazık gibi jöle hava soğuk ondan donuk kalmış o saçlar zaar.kapkara yüzüne sürmüş bembeyaz fondöten.sanırsın japon filminden fırlamış.ağzında 2 okka sakız.bi de eşimin içine düşcek gibi bakıyo.hayır o geyikli yün tayta mı yanayım kombinasyonun rüküşlüğüne mi yanayım.donmaktan uçmak isteyen ama uçamayan saçlara mı yanayım yoksa kezbanın eşimi kesişine mi yanayım kızlar akıl verin
güya bayramda elini öpmemişim ki yalan kendi öptürmedi.. kurmuş kurmuş şimdi şikayet ediyomuş oğluna kızına, bu kadarda olmaz ki.. gerim gerim gerildim
sakin ol. aman bak son haftalar, stres çabuk etkiler. anlatırsın eşine sakince, o konuştuğuyla kalır merak etme.
O tarz biri için bukadar kurduğun cümlene yazık!
Evet inşirah süresini ben de çok okumuştum,
Bir de ben de Hz peygamberin Hz, Fatıma'nın doğumunda etrafındaki bayanlara öğrettiği ayetler var, kızımda çıktı alıp anneme vermiştim, evi taşırken elime geldi, size de ayet numaralarını vereyim..., güvenilir hadis kaynaklarından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?