:))))))))))))))))))))
iğreniyorum gerçekten bu tarz insanlardan.eşi yanında olmasa neyse dicem ama yine hafif yine hafif bi davranış.kız dediğin bakıyosa aranıyodur.yoksa hiç bir terbiyeli kız bakmaz bi erkeğe.çok masumane olsa bile bi utanır yüzü kızarır yaa eşi yanında kör müsün...neresinden tutsan ayıp çirkin hafif bi davranış.akşam akşam oynadı sinirim yine.
Ben dört sene önce orda doğum yapmıştım, istanbulda olsam yine oraya giderdim, fazla kalabalık ama, ebeler, Dr çok ilgiliydiler.....doğumum rahat olmuştu.....
hayırdır?
ay ben delir miyim de kimler delirsin.eşimin yanına gitmiştim.biraz oturdum sonra seni ben bırakıyım soğuk dedi.yolda gelirken kezbanın biri giymiş geyikli yün taytını ama üstünde deri ceket!hava 3 derce kız deri ceketle.aynı zamanda altta da dizüstü çizme!.
saçlar kazık gibi jöle hava soğuk ondan donuk kalmış o saçlar zaar.kapkara yüzüne sürmüş bembeyaz fondöten.sanırsın japon filminden fırlamış.ağzında 2 okka sakız.bi de eşimin içine düşcek gibi bakıyo.hayır o geyikli yün tayta mı yanayım kombinasyonun rüküşlüğüne mi yanayım.donmaktan uçmak isteyen ama uçamayan saçlara mı yanayım yoksa kezbanın eşimi kesişine mi yanayım kızlar akıl verin
İyi akşamlar kızlar, valla her akşam gelince ilk işim buraya girmek oluyor:) şu an yemek pişiriyor ve ben de hemen gireyim kk'ye dedim...Donuyorum kızlar evimizde klima var ama do nu yo rum!!! Bebişim ocakta ne yapacak yaa kafama cok takıyorum! Allahım yardım eder inşallah hasta olmaz...Neyse olumsuz düşünmeyim bari......Bebişimi merak ediyorum
Bu arada kızlar ben cuma günü 32+0 olacam o gun gıdıp alayım raporumu dedım ve 37+0 da yani 10 Ocakta da ızne ayrılırım dedım ama doktor sanırım benı anlamadı farketmez ıznın yanmaz dedı bana 32+4 te yanı pazartesı verecek raporumu hem daha ıyı araya haftasonu gırıyor dedı ne demek ıstedı anlamadım sız anladınız mı???? bu durumda ben tam 5 hafta sonra yanı 37+4 te mı ayrılmak zorundayım yoksa 37+0 da mı??? ama o zaman sankı gunum yanıyor anlatabıldım mı?????
Canım genellemiyim ama bazı kızlar özellikle evlilere bakarlar bi takım kıskanma ve yarışma dürtüsüyle sanırım senin kocada baya bakımlı anladığım kadarıyla hani bun diyodun süslenip gidicem yanına diye süslendinmi?
İyi akşamlar kızlar, valla her akşam gelince ilk işim buraya girmek oluyor:) şu an yemek pişiriyor ve ben de hemen gireyim kk'ye dedim...Donuyorum kızlar evimizde klima var ama do nu yo rum!!! Bebişim ocakta ne yapacak yaa kafama cok takıyorum! Allahım yardım eder inşallah hasta olmaz...Neyse olumsuz düşünmeyim bari......Bebişimi merak ediyorum
Bu arada kızlar ben cuma günü 32+0 olacam o gun gıdıp alayım raporumu dedım ve 37+0 da yani 10 Ocakta da ızne ayrılırım dedım ama doktor sanırım benı anlamadı farketmez ıznın yanmaz dedı bana 32+4 te yanı pazartesı verecek raporumu hem daha ıyı araya haftasonu gırıyor dedı ne demek ıstedı anlamadım sız anladınız mı???? bu durumda ben tam 5 hafta sonra yanı 37+4 te mı ayrılmak zorundayım yoksa 37+0 da mı??? ama o zaman sankı gunum yanıyor anlatabıldım mı?????
:)))) Ben olsam çok gülerdim o anda, kendi koca bile bulamamış ben bulmuşum bide çocuk yapmışım oda kendince taytıyla tavlıcak adamıDDD
sağol canım hakkaten komiğiz:) diyorum hadi ben hamileyim alınganım falan tamam hayat müşterek ama sen de hamile misinki naz yapıyosun:) çocuk gibi gelmiş hıııh yapıyo başını yana döndürüp, eller de göğüste:)
evet canım bir tercih hatasıyla bandırmaya gittim. bandırma adliyesinde sosyologtum ve yalnız yaşıyordum. ilk eşimden yeni boşandığım ve duvarların üstüme geldiği bi moddaydım... o yalnızlıkta en büyük artısı sahil ve martılardı... normal bi şehirde tek başına biyerde herakşam otursan ooo bu kadın napıyo burda ne arıyo falan derler:) orası bambaşka biyerdi. hatta tayin için ailemin yanına gelmeye o kadar uğraşmama rağmen son gün başımda uçan martılara bakıp ağladım... şanslısın memleketin çok güzel:) sonra çoook gittim arkadaşlarda kaldım, öğretmenevinde kaldım vs...
he hatta bak bandırma için de eşimle didişmişliğim var:) balıkesire bi iş için gittik dönüşte bandırmada gezelim kristale gidelim fener yapalım falan diye tutturdum:) beyimiz nazlıya dondu 2 dk.da mayısta... nasıl kızdııım anlatamam:) bigün sensiz gelcem gezcem dedim ama kaldı hala:))
ay ben delir miyim de kimler delirsin.eşimin yanına gitmiştim.biraz oturdum sonra seni ben bırakıyım soğuk dedi.yolda gelirken kezbanın biri giymiş geyikli yün taytını ama üstünde deri ceket!hava 3 derce kız deri ceketle.aynı zamanda altta da dizüstü çizme!.
saçlar kazık gibi jöle hava soğuk ondan donuk kalmış o saçlar zaar.kapkara yüzüne sürmüş bembeyaz fondöten.sanırsın japon filminden fırlamış.ağzında 2 okka sakız.bi de eşimin içine düşcek gibi bakıyo.hayır o geyikli yün tayta mı yanayım kombinasyonun rüküşlüğüne mi yanayım.donmaktan uçmak isteyen ama uçamayan saçlara mı yanayım yoksa kezbanın eşimi kesişine mi yanayım kızlar akıl verin
tayt olsa iyi ya geyikli yün tayt..bizımla diyılsın dicem kıza..ananem onun gri rengini kışın eteklerinin içine giyiyor ayy düşündükçe ölcem hadi taytı da geçtim de yavrucum nazar etme ne olur çalış senin de olur.ama eğer baktığı bekar bi erkek olsa bile erkekler yapışık kızlardan değil hanım ve ağırbaşlı kızlardan hoşlanır.şahsen eşim benimle çay içebilmek için 1 ay dil döktü.uğraştı hiç şansı yok yani.ama kız o haliyle beni delirtti mi delirtti Allah var.ama hamilelikten galiba yoksa daha önce de oluyodu da aldırmıyodum.bi de bugün bizimki süslenip püslenince iyice sinir oldum galiba.
Sağol canım Bandırma'nın bir şans olduğunun farkında olan ama orda yaşayamayan zavallılardanım benlisede yatılı okul için bir çıktım, çıkış o çıkış birdaha dönmek nasip olmadı, şimdi de Ankara'dayım işte. Ama şanslıyım ki eşim de Bandırma'lı, tatil, bayram kaçıp gidiyoruz hemen, atıyoruz kendimizi sahile. Denizsiz bu şehirde sudan çıkmış balık gibiyiz, boğulacak gibi oluyorum bazen. Ama napalım doyduğun yer hesabı, evde aldık iyice yerleştik buraya
Çizdiğin portreyi hayal edeyim dedim ama olmadı!! Ya da oldu da zihnim bu kadar rüküş bişeyi tahayyül etmeyi reddetti
Hormondanmı bilmem ama ben de aynı öyle görüyom kuzumu çirkin demeye dilim varmıyoda bu kız bana hiç benzemiyo diyom:) ultrasondandır tatlım ya nasıl belli olurki o görüntüden sağlıklı olsunlarda inşallah gerisi önemli değil dimi boşver...
resmen sesli bi şekilde kahkaha attım.yaa nasıl anlatcağımı ben bile biilemedim....ancak bu kadar...aslında çirkin değil kız ama alien a benzetmiş kendini zorla.
Canım yazdıklarını okurken sanki kendim kocamla barışmışım gibi bir sırtıma geldi yüzüme, Allah aranızı bozmasın, arada olur öyle bebişiniz doğsun daha iyi olur herşey
Bu arada sen Bandırma'da benim memleketimde çalışmışsın, okuyunca sanki akrabamı görmüş gibi oldum
QUOTE]
sağol canım hakkaten komiğiz:) diyorum hadi ben hamileyim alınganım falan tamam hayat müşterek ama sen de hamile misinki naz yapıyosun:) çocuk gibi gelmiş hıııh yapıyo başını yana döndürüp, eller de göğüste:)
evet canım bir tercih hatasıyla bandırmaya gittim. bandırma adliyesinde sosyologtum ve yalnız yaşıyordum. ilk eşimden yeni boşandığım ve duvarların üstüme geldiği bi moddaydım... o yalnızlıkta en büyük artısı sahil ve martılardı... normal bi şehirde tek başına biyerde herakşam otursan ooo bu kadın napıyo burda ne arıyo falan derler:) orası bambaşka biyerdi. hatta tayin için ailemin yanına gelmeye o kadar uğraşmama rağmen son gün başımda uçan martılara bakıp ağladım... şanslısın memleketin çok güzel:) sonra çoook gittim arkadaşlarda kaldım, öğretmenevinde kaldım vs...
he hatta bak bandırma için de eşimle didişmişliğim var:) balıkesire bi iş için gittik dönüşte bandırmada gezelim kristale gidelim fener yapalım falan diye tutturdum:) beyimiz nazlıya dondu 2 dk.da mayısta... nasıl kızdııım anlatamam:) bigün sensiz gelcem gezcem dedim ama kaldı hala:))
Bandirma dediniz yaaaortaokul ve lise hayatim orda gecti... Ergenlik caglari ilk isyanlar ilk asklar peheeyyyy :)) O kadar cok severdim ki universiteyi 4 degil 2 yilliga gitseydim demistim ozellikle universite Ankara gibi gri bir sehir olunca... Engteacher86 dedigi gibi deniz yok ki napiim bu sehri derken esim Ankarali cikti bahtima tamamen orali olduk :))
Bende senin gb gitmek istiyorum da esime ne deyip goturcem en son 3 sene once arkadaslarimi ziyarete gidebilmistim yani evlenmeden önce :)
Genelde 38 + günlerde alıyorlar Aysbozz
tayt olsa iyi ya geyikli yün tayt..bizımla diyılsın dicem kıza..ananem onun gri rengini kışın eteklerinin içine giyiyor ayy düşündükçe ölcem hadi taytı da geçtim de yavrucum nazar etme ne olur çalış senin de olur.ama eğer baktığı bekar bi erkek olsa bile erkekler yapışık kızlardan değil hanım ve ağırbaşlı kızlardan hoşlanır.şahsen eşim benimle çay içebilmek için 1 ay dil döktü.uğraştı hiç şansı yok yani.ama kız o haliyle beni delirtti mi delirtti Allah var.ama hamilelikten galiba yoksa daha önce de oluyodu da aldırmıyodum.bi de bugün bizimki süslenip püslenince iyice sinir oldum galiba.
Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim hastane de öyle fiyat veriyor Allah'tan özel sigorta yaptırmıştım da o paraları vermeyeceğiz. Acıbadem 10.000 TL, Maslak Acıbadem ise 14.000 TL gibi bir şey :/
Maşallah canım oğluşuna, kilosu da iyi pozisyonu da almış annesi daha ne istesinben de yarın gitcem çalışabilir raporu için bakalım bize neler dicek doktor teyzesi. Eşimle de bebişin kilosu üstüne iddaya girmiştik bakalım kim kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?