2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım genellemiyim ama bazı kızlar özellikle evlilere bakarlar bi takım kıskanma ve yarışma dürtüsüyle sanırım senin kocada baya bakımlı anladığım kadarıyla hani bun diyodun süslenip gidicem yanına diye süslendinmi?

İyi akşamlar kızlar, valla her akşam gelince ilk işim buraya girmek oluyor:) şu an yemek pişiriyor ve ben de hemen gireyim kk'ye dedim...Donuyorum kızlar evimizde klima var ama do nu yo rum!!! Bebişim ocakta ne yapacak yaa kafama cok takıyorum! Allahım yardım eder inşallah hasta olmaz...Neyse olumsuz düşünmeyim bari......Bebişimi merak ediyorum

Bu arada kızlar ben cuma günü 32+0 olacam o gun gıdıp alayım raporumu dedım ve 37+0 da yani 10 Ocakta da ızne ayrılırım dedım ama doktor sanırım benı anlamadı farketmez ıznın yanmaz dedı bana 32+4 te yanı pazartesı verecek raporumu hem daha ıyı araya haftasonu gırıyor dedı ne demek ıstedı anlamadım sız anladınız mı???? bu durumda ben tam 5 hafta sonra yanı 37+4 te mı ayrılmak zorundayım yoksa 37+0 da mı??? ama o zaman sankı gunum yanıyor anlatabıldım mı?????

:)))) Ben olsam çok gülerdim o anda, kendi koca bile bulamamış ben bulmuşum bide çocuk yapmışım oda kendince taytıyla tavlıcak adamı DDD

benim de perşembe günü 32+0 oluyor, cumartesi gel perşembe tarihli raporunu veririz dediler. sanırım 32. hafta yazıyor raporda gün yazmıyormuş.

aksilik yaa süslenemeden gittim.aslında markete çıkmıştım son anda e hadi üşenmiyim gidiyim dedim.çok paspaldım ama emin ol o kılıkta olmaktan iyidir.yani anlatılmaz yaşanır görmeniz lazımdı.şapmış şeker olmuş işte.en azından ben hanım hanımcık giyinirim öyle dikkat çekiyim diye kendimi maymuna çevirmem.kokoş da olduğum olur ama üstümdekiler uyumsuzsa kot tişört bile daha iyidir.hele geyikli tayt giymem için ananem fln yaşında olup kiremitleri kırmam lazım ancak öyle giyer çıkarım heralde....süleniyim dediğim de saçımı düzleştirip az bi makyaj yapcaktım oydu yani.neyse iyi ki yapmamışım.o kezbanla mı aşık atcam bea...

benim raporda sadece 32 haftalıktır yazıyo. bende 32+2 de aldım raporumu. sanırım orada günler farketmiyo. yani sen 37+o da gitsen alsan raporunu bişey olmaz demek istemiştir. ben cuma günü aldım, böyle olduğunu bilseydim pazartesi alırdım. 2 gün, 2 gündür. raporda günüm de yazıyo sandım ama gün mün yazmıyor.

:)))) Ben olsam çok gülerdim o anda, kendi koca bile bulamamış ben bulmuşum bide çocuk yapmışım oda kendince taytıyla tavlıcak adamı DDD

tayt olsa iyi ya geyikli yün tayt..bizımla diyılsın dicem kıza..ananem onun gri rengini kışın eteklerinin içine giyiyor ayy düşündükçe ölcem hadi taytı da geçtim de yavrucum nazar etme ne olur çalış senin de olur.ama eğer baktığı bekar bi erkek olsa bile erkekler yapışık kızlardan değil hanım ve ağırbaşlı kızlardan hoşlanır.şahsen eşim benimle çay içebilmek için 1 ay dil döktü.uğraştı hiç şansı yok yani.ama kız o haliyle beni delirtti mi delirtti Allah var.ama hamilelikten galiba yoksa daha önce de oluyodu da aldırmıyodum.bi de bugün bizimki süslenip püslenince iyice sinir oldum galiba.

Sağol canım Bandırma'nın bir şans olduğunun farkında olan ama orda yaşayamayan zavallılardanım ben lisede yatılı okul için bir çıktım, çıkış o çıkış birdaha dönmek nasip olmadı, şimdi de Ankara'dayım işte. Ama şanslıyım ki eşim de Bandırma'lı, tatil, bayram kaçıp gidiyoruz hemen, atıyoruz kendimizi sahile. Denizsiz bu şehirde sudan çıkmış balık gibiyiz, boğulacak gibi oluyorum bazen. Ama napalım doyduğun yer hesabı, evde aldık iyice yerleştik buraya

Çizdiğin portreyi hayal edeyim dedim ama olmadı!! Ya da oldu da zihnim bu kadar rüküş bişeyi tahayyül etmeyi reddetti

resmen sesli bi şekilde kahkaha attım.yaa nasıl anlatcağımı ben bile biilemedim....ancak bu kadar...aslında çirkin değil kız ama alien a benzetmiş kendini zorla.

merhaba,

dün doktora gitmiştik aynı muhabbet bizde de oldu, ben de doktor daha iyi bilir diye doktora sordum "kime benzio" diye, adam da "ikinize de benzio" diyor, yazık ne desin. walla bu ultrason görüntüleri hakikaten çirkin mi çirkin gösteriyor kuzularımızı :) ama ilk doğduklarında da öyle bir değişik oluyor bebekler sonra serpilip güzelleşiyorlar, hepsi sağlıkla doğarlar, sağlıkla büyürler inşallah

resmen sesli bi şekilde kahkaha attım.yaa nasıl anlatcağımı ben bile biilemedim....ancak bu kadar...aslında çirkin değil kız ama alien a benzetmiş kendini zorla.

Valla canım kimi insan geceliğiyle bile güzeldir, kimisi bi tarafinı yırtsa olmaz yani, güzellik az çok ortak bir kavram. Ama rüküşlük apayrı bişey. Yünlü geyikli tayt görüntüsü bir süre gözümün önünden gitmicek

Son düzenleme:

:))) kocama bakılmasından hep gurur duymuşumdur nedense, daha bi sarılırım, bende alıyım şu geyikli taytlardan giyerim evde kocama

Selam kızlar, umarım herkes iyidir. Benim hastane de öyle fiyat veriyor Allah'tan özel sigorta yaptırmıştım da o paraları vermeyeceğiz. Acıbadem 10.000 TL, Maslak Acıbadem ise 14.000 TL gibi bir şey :/

burdaki acıbadem 2500 istemişti .o bile bana çevremdeki hastanelere göre pahalı gelmişti..doğum dışında en fazla ne artısı varmış acaba.çok uç bence

hadi bakalım inşallah iyi haberler alırsın. kimin kazanacağı önemli değil ama bebişin iyi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…