2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ah canım ya benim koca Bandırma'lı da noluyo sanki bak biz de yerleştik kaldık Ankara'da, üstüne bi de kendimizi borca sokup ev aldık, iyice bağladık kendimizi buraya ama olsun birgün döncez ona kararlıyız:)
Sen gel arkadasım Bandırma'daki evimizin kapıları da açık eşine de ilkokul arkadaşımı buldum dersin, internetten tanıştık demezsin olur biter

:))) kocama bakılmasından hep gurur duymuşumdur nedense, daha bi sarılırım, bende alıyım şu geyikli taytlardan giyerim evde kocama

ay kocacım bakmadı ama sağolsun gözü terbiyelidir maşallah diyim.kız baktı kocama.ay nasıl metin olabiliyosunuz.ben çok kıskanıyorum hele hamilelikte daha bi kıskanç oldum.:44:

Omeserna canım fazla abartıyorsun ne kadar takmıssın bu konuya:))

ya napiyim ama önce sabah bizimki süslendi çıktı sonra bu kız böle yicek gibi baktı.zaten hiçbişey olmuyo kıyafetler............ay evet haklısın galiba ne kadar da takmışım...o benim bikere vermem kimseye kaptırmam.icabında panter emel olurum.ama benim eşim benden beter.kadından bile kıskanıo beni kaldı ki erkekten ohhhoooo haydi haydi...zaten yolda falan birinin bana baktığını görsün o gün morali yerle bir olur....maşallah kıskanmak kötü değil aslında dozu kaçınca delirir insan dozunda bırakmak lazım..yazııık özenmiş belli ki geyikli kızımız....diyip kapatayım en iyisi bu konuyu....ama siz böle değil misiniz yaa ben mi çok kıskancım kafama takıldı şimdi???

Ay ne güldüm konu nerelere gitti ben almıyım o tayttan zira giyersem geyik yerine gergedana benzer şu an:)))

ayy çok güldüm inan ki...aslında ben de öyleyim...popom maşallah sanki arkadan beni takip ediyo ayrı bir cisim olarak...o geyikler cana gelir de kaçarlar o koca popomun baldırların üstünde...

Lex pazarlık yap canım, ben pazarlıkla baya bir indirdim Acıbadem'i. Kadıköy Sifa oldukça iyi geldi bana. Bakalım ikisinden birini secicez, Allah sağlıkla versinde, hastane o kadar önemli değil diyoruz eşimle.

Canım ben Acıbademde doğum yapmayacağım ben de Kadıköy Şifada doğumu yapacağım :) Fiyatları çok uçuk ya o nedenle yazdım.

ayy çok güldüm inan ki...aslında ben de öyleyim...popom maşallah sanki arkadan beni takip ediyo ayrı bir cisim olarak...o geyikler cana gelir de kaçarlar o koca popomun baldırların üstünde...
:)))) O kız gezsin geyiğiyle boynuzuyla mutlu huzurlu yaşasın inşallah bizi güldürdü Allah onuda güldürsün :)

ay kocacım bakmadı ama sağolsun gözü terbiyelidir maşallah diyim.kız baktı kocama.ay nasıl metin olabiliyosunuz.ben çok kıskanıyorum hele hamilelikte daha bi kıskanç oldum.:44:

Benim koca arada bakar ama bakmakta sakınca yok bence göz yani sonuçta ama kocam yicek gibi bakarsa bende kızarım, nekadarlık evlisin bilmiyorum bizimki 10 yıl oldu, tatillerde turist çıtır kızlar üstsüz altlarında tanga falan hiç umursamam bendemi tuhaflık var acaba kendimden şüphelendim şuan :))))

Canım ben Acıbademde doğum yapmayacağım ben de Kadıköy Şifada doğumu yapacağım :) Fiyatları çok uçuk ya o nedenle yazdım.
Canım ne pahalıymış oralarda doğum ben 600 e sezeryan olcam sizin rakamları okuyunca baya şaşırdım . Devamlı kontrolüne gittiğiniz doktorda o hastanede görevli dimi?

Sende var kuzum ne diyon öyle üssüz felan düşündükçe tüylerim kalktı valla:))

bilmem herkesin yapısı farklı tuhaflık değil bence.rahatlık.çünkü eminsindir eşinden.bakması da seni rahatsız etmiyodur bu yüzden.biz 2,5 yıllık evliyiz.

Canım ne pahalıymış oralarda doğum ben 600 e sezeryan olcam sizin rakamları okuyunca baya şaşırdım . Devamlı kontrolüne gittiğiniz doktorda o hastanede görevli dimi?

Canım benim doktorum akrabamız, özel sigortam var hastanenin ücreti oradan karşılanacak.

Kızlar bebiş şekerim ve çikulatam güzelmi sizce yarın siparişi vereyim diyorum şeker için?

Eklentiler

• $image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar aranızda doğum fotoğrafçısı ayarlayan var mı ? varsa ayrıntılarını yazabilir misiniz?

Kızlar bugun "johnson baby oil bed time" aldım gene bir de bı tane de yıne aynı markanın losyonunu aldım demın surundum ohhhhhh mis missssss ev bebek gibi kokuyor bayıldım yaa son aylar malum daha cok catlamaya müsaitiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…