- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Bandirma dediniz yaaaortaokul ve lise hayatim orda gecti... Ergenlik caglari ilk isyanlar ilk asklar peheeyyyy :)) O kadar cok severdim ki universiteyi 4 degil 2 yilliga gitseydim demistim ozellikle universite Ankara gibi gri bir sehir olunca... Engteacher86 dedigi gibi deniz yok ki napiim bu sehri derken esim Ankarali cikti bahtima tamamen orali olduk :))
Bende senin gb gitmek istiyorum da esime ne deyip goturcem en son 3 sene once arkadaslarimi ziyarete gidebilmistim yani evlenmeden önce :)
:))) kocama bakılmasından hep gurur duymuşumdur nedense, daha bi sarılırım, bende alıyım şu geyikli taytlardan giyerim evde kocama
hadi bakalım inşallah iyi haberler alırsın. kimin kazanacağı önemli değil ama bebişin iyi olsun :)
Ay ne güldüm konu nerelere gitti ben almıyım o tayttan zira giyersem geyik yerine gergedana benzer şu an:))):))) kocama bakılmasından hep gurur duymuşumdur nedense, daha bi sarılırım, bende alıyım şu geyikli taytlardan giyerim evde kocama
Bende kıskancımdır kaldıramam öle şeyleri .ay kocacım bakmadı ama sağolsun gözü terbiyelidir maşallah diyim.kız baktı kocama.ay nasıl metin olabiliyosunuz.ben çok kıskanıyorum hele hamilelikte daha bi kıskanç oldum.:44:
Omeserna canım fazla abartıyorsun ne kadar takmıssın bu konuya:))
Ay ne güldüm konu nerelere gitti ben almıyım o tayttan zira giyersem geyik yerine gergedana benzer şu an:)))
Lex pazarlık yap canım, ben pazarlıkla baya bir indirdim Acıbadem'i. Kadıköy Sifa oldukça iyi geldi bana. Bakalım ikisinden birini secicez, Allah sağlıkla versinde, hastane o kadar önemli değil diyoruz eşimle.
:)))) O kız gezsin geyiğiyle boynuzuyla mutlu huzurlu yaşasın inşallah bizi güldürdü Allah onuda güldürsün :)ayy çok güldüm inan ki...aslında ben de öyleyim...popom maşallah sanki arkadan beni takip ediyo ayrı bir cisim olarak...o geyikler cana gelir de kaçarlar o koca popomun baldırların üstünde...
ay kocacım bakmadı ama sağolsun gözü terbiyelidir maşallah diyim.kız baktı kocama.ay nasıl metin olabiliyosunuz.ben çok kıskanıyorum hele hamilelikte daha bi kıskanç oldum.:44:
Ay ne güldüm konu nerelere gitti ben almıyım o tayttan zira giyersem geyik yerine gergedana benzer şu an:)))
Canım ne pahalıymış oralarda doğum ben 600 e sezeryan olcam sizin rakamları okuyunca baya şaşırdım . Devamlı kontrolüne gittiğiniz doktorda o hastanede görevli dimi?Canım ben Acıbademde doğum yapmayacağım ben de Kadıköy Şifada doğumu yapacağım :) Fiyatları çok uçuk ya o nedenle yazdım.
Sende var kuzum ne diyon öyle üssüz felan düşündükçe tüylerim kalktı valla:))Benim koca arada bakar ama bakmakta sakınca yok bence göz yani sonuçta ama kocam yicek gibi bakarsa bende kızarım, nekadarlık evlisin bilmiyorum bizimki 10 yıl oldu, tatillerde turist çıtır kızlar üstsüz altlarında tanga falan hiç umursamam bendemi tuhaflık var acaba kendimden şüphelendim şuan :))))
Benim koca arada bakar ama bakmakta sakınca yok bence göz yani sonuçta ama kocam yicek gibi bakarsa bende kızarım, nekadarlık evlisin bilmiyorum bizimki 10 yıl oldu, tatillerde turist çıtır kızlar üstsüz altlarında tanga falan hiç umursamam bendemi tuhaflık var acaba kendimden şüphelendim şuan :))))
Canım ne pahalıymış oralarda doğum ben 600 e sezeryan olcam sizin rakamları okuyunca baya şaşırdım . Devamlı kontrolüne gittiğiniz doktorda o hastanede görevli dimi?
Kızlar bebiş şekerim ve çikulatam güzelmi sizce yarın siparişi vereyim diyorum şeker için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?