2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Saç & Vücut Temizleyicisi

Ben şampuan olarak bunu alacağım. Bir de o siteden 0 puan alan bir işik kremi buldum, onu da alacağım:))

kızlar e bebekten aldıklarım geldi baya ii kaliteleri 3 lira olduğunu da düşünüce ii oldu
doğuma ben de 4000 lira vericem baya ağır gelecek ama napalım
geyikli tayta ve baattine bittim heleki geyiklerin gergedan oluşuna ben de ayn durumdayım da:)))

Peki gercekten bu desert essence de guvenılır mi? tamam o sıtede oyle yazıyor ama gunumuzde ben kımseyı bu marka kullnırken de gormedım kı genelde herkes ya sebamed ya mustela ya dalın .... falan duyuyorum pekı doktorlar neden bunu onermıyor kı ?

arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı ama ne yazık ki erken doğum riskim varmış :18: bebeğimiz doğum pozisyonunu almış rahim boyunun kısa olduğunu söyledi doktor. daha 5 haftamız var. doktor ilaç ve iğne verdi ve dinlememi kendimi yormamamı söyledi.

moralim bozuldu biraz kendime de çok dikkat etmiyordum açıkçası hala çalışıyordum ve nerdeyse hiç oturmuyordum. evde de temizlik ütü bilmem ne, ne geldiyse elimden yaptım durdum hafta sonu. kapıyı açmaya giderken bile koşa koşa giden bir insandım. artık daha dikkatli olmam gerekecek

aslında ağrılarım vardı ama çok da önemsemiyordum çok şiddetli değildi çünkü. öyle çok ciddi sancılarım yoktu aslında sadece yattığım zamanlarda karnımda farklı bir ağrı hissediyordum gece boyunca. kramp ya da sancı gibi değil daha farklıydı. meğersem rahim kendini doğuma hazırlıyormuş

bir de üstüne haftaya doğum yapacak arkadaşım vardı onun da bugün doğum yaptığını öğrendim. bir yandan üzüntü diğer yandan sevinç ağlıyorum ama hangisine bilmiyorum

canım üzülme bu kadar rahat ol. stres etkiler. ilaçlarını iğneni düzgün kullanırsın, dinlenirsin bebeğinde vaktinde gelir inşallah. merak etme, dua et. hepberaber dua edelim sağlıkla hayırla vaktinde al kucağına inşallah.
ayrıca dayımın eşi 36. haftada yaptı doğum maşallah bebekte anneside sağlıklı. hiç üzme kendini de bebeğinide, hiç bişey olmaz Allah ın izniyle. dualarım hepimizle.

Son düzenleme:
ayy kızlar oku oku bitiremedim yine ne kaynatmışsınız
ben de izne çıksam da bütün gün kaynatsam sizle. neyse ki haftaya son benim.

Doğum şekerlerimi hazırlamaya başladım ben de. minik kavanozlarımız geldi. etiketlerini yazıcıdan kendim çıkardım. şimdi kesiyorum. şekerlerimiz, kurdalemiz de hazır. bitince fotolarını paylaşırım inşl. bu tarz kavanoz hazırlamak isteyenler etiket tasarlamak için süper bi site keşfettim. kendi hazırlmayı düşünen varsa paylaşıp anlatayım nasıl yapıldığını, yabancı bi site. bu arada resimler çok yer kapladı ama küçültemedim

Eklentiler

• $5a.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $8.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $9.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $11a.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

canım stres yapıp da daha beter etkıleme hem kendını hem de yavrunu... cok sukur bak 35. haftaya gelmıssın Allahın ıznıyle ınsallah atlatırsın dınlen yat 1 ay onemlı olan bebıs. oyle cok kısı var ıstırahat edıp de haftasını tamamlayan sanırım...Allah bebıslerımızı sag salım vaktıyle kucagımıza almayı nasıp eder hepımız ıcın ınsallah

Geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlısını versin

canım ilaçlarını düzgün kullan ve tuvalet dışında kalkmamaya çalış. erken doğum riski söylenip geç bile doğuran arkadaşım var. sen içini ferah tut. bebeğin de etkilenir stresten. Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlısını versin

çok teşekkür ederim arkadaşlar moral verdiğiniz için Allah razı olsun. Rabbime emanet her şey O en güzelini bilir. her şeyin hayırlısı olur inşallah

bende kendim hazırlamak istiyorum. o sitenin adını söyler misin? bide kavanozlarıda internetten mi aldın? nerden aldın?

10 yıl oluncamı bölemi oldu acaba diyorum ama hep böyleydim

ben hiç dayanamam, tvde çıkınca bile rahatsız olurum. tabi benim için daha önemlisi eşimin rahatsız olup kanalı değiştirmesi. herkesin yapısı farklı tabiki. eşim de beni hiç şaşırtmaz sağolsun. önemli olan arada güven duygusunun olması.

teşekkürler canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

bende kendim hazırlamak istiyorum. o sitenin adını söyler misin? bide kavanozlarıda internetten mi aldın? nerden aldın?

tabi ki canım.
Zazzle | Custom T-Shirts, Personalized Gifts, Posters, Art, and more

site bu. sitede search kısmına baby stickers yazınca çok fazla seçenek çıkıyor. kız, erkek vs olmasına göre sınırlandırılabilyor.bi tane sini seç, daha sonra beğendiğin şablonun üstüne tıkla, şablonun altında "customize it" diye bir seçenek var. onu tıklayınca düzenleme kısmı açılıyor. oradan yazıyı vs. istediğin gibi düzenleyebilirsin. ama kaydet seçeneği yok, çünkü ticari bi site. o yüzden print screen yapıp painte yapıştır. ordan da kesip kaydetmesi kalıyor. biraz uğraştırmalı gibi duruyor, ben severim ama bu tarz işleri. dün akşam bununla uğraştım.

kavanozları da netten akgün züccaciyeden aldım.

teşekkür ederim. bende severim uğraşmayı. bişey daha sorcam, hangi boy kavanozlardan aldın?

Canım paylaşabilir misin siteyi ? senin stickerları çok beğendim :)

Çok çok geçmiş olsun, arkadaşlarında dediği gibi bol bol dinlen, mümkün olduğunca yat uzan. Burda bazı arkadaslar vardı hamilelik boyu yatanlar, çok şükür bizler bu haftalara gelebildik. gerçekten dinlenmek çok önemli ilaçlardan daha etkili, birbirimzden dualarımızı eksik etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…