2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
teşekkür ederim. bende severim uğraşmayı. bişey daha sorcam, hangi boy kavanozlardan aldın?
Canim ben 29cc aldim ama sanki 40da olabilirmiş.

Canım paylaşabilir misin siteyi ? senin stickerları çok beğendim :)

Sagol canim. Ben de zevkle hazirladim. Ustteki yazılardan birinde az önce paylastim siteyi

Son düzenleme:
Kızlar kociş bana süpriz yapmış bugün. Bebişin pişik önleyici ve pişik tedavi kremlerini almış musteladan. Onlar da girdi hastane çantamıza, 2 eksik daha giderildi
Bana da mustelanın göğüs ucu ve çatlak kremlerinin numunelerini getirmiş birsürü. Delirdim kremleri görünce

Ne güzel bi sürpriz şu günlerde alınabilecek en makbul hediye :))

çok teşekkür ederim arkadaşlar moral verdiğiniz için Allah razı olsun. Rabbime emanet her şey O en güzelini bilir. her şeyin hayırlısı olur inşallah

Groz,

36 haftanın içindesin artık cnm, 29'larda doğuranlar var. Bu saatten sonra yavrun kuvöze bile girmez yani. Sen yine yat dinlen, 2 gun sonra canımız çıkacak.

Bir de annemin arkadaşı 5,5 aylık ikiz doğurdu , cok sukur su anda 14-15 yasındalar, demem o ki sıkma canını. Ikizlerin hikayesini ve fotolarını Google'a "Savaşçı Kızlar Karnelerini Aldılar! " yazarak okuyabilirsin. Sana moral ve guc verecektir bu.

Annem cok yoruldu azicik dinlensin artik demis kuzucugun masallah kendini kurtarmis bir ayda ne kadar daha kalirsa kar tabi. Gönlünü ferah tut arkadasim uzat ayaklarini yan gel yat bebeginde bir sorun olmasin yeter ki :) saglikla da kucagina alirsin insallah

Lex ne zaman yapıcan sen? Benim tarih 10 Ocak, aynı tarihlerdeyse ve bende kadıkoy sifa'da karar kılarsam yan yana odalar alalım :)

Canım normal doğum mu sezeryan mı henüz karar vermedik. Ama sezeryan olursa ben de 10 Ocak istiyorum :) Ataşehir'deki Kadıköy Şifa daha güzel oraya baktın mı?

Canım üzülme bol bol dinlen.Kaç kişi biliyorum erken doğum riski vardı zamanında doğurdu.Dinlenmene keyfine bak sen.

Ne güzel bi sürpriz şu günlerde alınabilecek en makbul hediye :))

Aynen valla canım. Zaten istediğim şeyler hep ya hamileliğim ya da bebişle ilgili oluyo bu aralar. Napalım bugünler de geçecek, çiçek böcek isteyeceğimiz günler gelecek elbet

Lex ne zaman yapıcan sen? Benim tarih 10 Ocak, aynı tarihlerdeyse ve bende kadıkoy sifa'da karar kılarsam yan yana odalar alalım :)

Canım normal doğum mu sezeryan mı henüz karar vermedik. Ama sezeryan olursa ben de 10 Ocak istiyorum :) Ataşehir'deki Kadıköy Şifa daha güzel oraya baktın mı?

Çok fena özendim yalnız size, burda 9 ay konuşup konuşup sonra yan yana odalarda doğurmak ne de güzel olur

Benimde şu sıra kendime hic bisey alasim yok.hep bebise alsam.oysaki ne alisveris delisiyimdir.tabi bebise alinca kizim kiskanmadin diye birde ona aliyorum.

Gunaydın dünya güzelleri,

Sabah 06:00'da uyanmak paha biçilemez:) Bu sabah ilk günaydın benden olsun istedim.Umarım hepimiz cok güzel bir gun geçiririz.

sevgiler
tomurcuk

Son düzenleme:

Sabah 06:00'da uyanmak paha biçilemez:) Bu sabah ilk günaydın benden olsun istedim.Umarım hepimiz cok güzel bir gun geçiririz.

sevgiler
Tomurcuk

sevgiler
Tomurcuk

Günaydın , ne güzel mutlu, enerji dolu bir sabah sizin için, Rabbim neşenizi daim kılsın...

Oysa ben tüm gece uyuyamamış olmanın huzursuzluğu içindeyim ..
Kv ' m bu günden itibaren karşı apartmanımızdaki evinden bizim eve taşınacağını açıkladı dün gece, e kadın benim günlerim kalmış doğuma, her akşam gelip sana zorla yaptığım yemekleri yiyip çayını içiyorsun daha ne istiyorsun ki benden???
O kadar kasmışım ki kendimi ilk defa dün gece karnım ağrıdı adet sancısı gibi bi an doğuracağım sandım.sonra geçti çok şükür.. bugün arayıp kalmaya gelme bana rahat edemem ben diyeceğim, bu kararı vermek hiç kolay olmadı , ilk defa böyle bi çıkış yapacağım bu durumda yapacağı ilk şey oğlunu arayıp duygu sömürüsü yapmak olacak eminim, ayrıca bana vereceği cevabı da hiiiiiiç kestiremiyorum, ayrıl oğlumdan git evine dese şaşırmam o derece yani...
Ne derse desin bana da yazık bu halde ağlamaktan gözyaşım kalmadı, Rabbim ıslah eylesin, cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inş...

Taşınmak mı, yani ciddi ciddi evini dağıtıp size mi gelecek, berianur öyleyse Allah akıl fikir versin diyorum....

Yoksa doğum için mi gelecek, gerçi o da saçma ne alaka yani, zaten karşı apartmandaymış....

Eğer evleri birleştirmek istiyorsa, sonuna kadar mücadele etmelisin canım, sonuçta eli ayağıtutarken birlikte oturmak çok zor.... Ablam birlikte yaşıyor, zorluklarını yakinen biliyorum....

Sonuçta hepimiz insanız, muhtaç olduklarında ( Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin) bakacağız... Ama iyilerken aynı evde kalmak, ilişkileri daha kötü yapıyor...

Zaten bazı büyükleri de anlamıyorum, oğluna yakınsın, ihtiyacın olduğunda yanındalar, ev birleştirip, niye düzenini bozuyorsun... Hem kendini hem gelini sıkıntıya sokuyorsun... İnş... Sizinki tamamen taşınma fikrinde değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…