2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın annişler ve bebişler
Biz doktora gidiyoruz kuzumu görmeye

Canım Kaynım askere gitti 20 gün önce , o zamandan beri millete tabii bebeğe birlikte bakacağız zaten oğlumda kalacağım diyordu,
Sonra havalar soğuyunca doğalgazı açmam oğluma giderim diyordu,
Oğluna ; bak kardeşin sorarsa 'annem bende kalıyor de üzülmesin de '' demesi üzerine eşim de bir iki kez anne gel bizde kal istersen dedi..

Dediğin gibi muhtaç olduğunda ( Rabbim kimseyi darda bırakmasın) hiç gocunmadan bakarım Rabbim biliyor...
Ama 44 yaşında her konuda Prof olduğunu düşünen , evimdeki çay bardağından, balkondaki kileri kullanım şeklimden , banyodaki küvetin renginin sararmasına kadar müdahale eden bi kadın düşün ( bu kadar müdahaleyi evime haftada 1 , 10 günde bir gelirken yapıyordu )
Offff demek istemiyorum ama offfffffff ki ne offfffffffff

Günaydın herkese ;

gece uyku sıkıntım olsa da kızımı çok seviyorum çok şükür bu sabahta kıpır kıpır hareketli

Günaydın annişler ve bebişler
Biz doktora gidiyoruz kuzumu görmeye

güzel haberler bekliyoruz prensesten

hangi hastanelerde doğum yapacağınızı yazar mısınız

Özel okmeydanı hastanesi hatta merak ediyorum bu hastane de doğum yapacak olan var mı diye ?

( beklenedigimiz gun geldi demek
bu jadin davet edilmeden ben yarin kalmaya geliyorum diyorsa, sen de gelme musait degilim diyebilirsin tabii ki. Hem de artik doguma gunler kaldi sana kac aydir yasatmadigi stres uzuntu kalmadi
ne munasebet ayril oglundan git evine diyecek? Orasi onun evi degil once bunu idrak etsin :) lutfen cok uzulmemeye calis kendini ve bebegini dusun. Kendini de ezdirme. Dua ediyorum senin icin, insallah esin de yaninda olur

Ay çok sinir oldum sabaah sabah, mantıklı düşünmeye çalışıyorum dediğin gibi tabiki büyüklerimz yei gelir biz bakarız onlara. Ama karşı evin , ona gidip zaten yemeğini yapıyosun hala evine yerleşmek istiyor. Annen filan yokmu canım. Bide doğumdan onra şöyle bi durum oluşabilir o sürekli çocukla ilgilenmek ister sen sürekli mutfkta yemek temizlik , ay bebişinle ilgilenemezsin. Oda çocuk bakıyorum der.

Bence önce sakin ol, bi sinirle hareket etme, eşinle konuş önce onu ikna etmeye çalış yoksa üzülürsün. Şuan üzülmememiz lazım. Eşin ikna olrsa geisi kolay olur zaten. Allah yardımcın olsun canım. Ama nolur sakin ol

Evet geldi çattı topidik ,ne kadar beklesekte benim bi yanım inanmıyordu geleceğine, akıl var mantık var..aynen o yüzsüzlük yapıyorsa ben de yapıcam gelme dicem müsait değilim... Bu kadar zaman bişey demedim ama yeter

Eşim dün kızdırdı beni başka bişey yüzünden , sonra özür diledi barıştık mı dedi, ben de bugün barışalım da asıl kavga yarın ' annene söyleyeceğim ben şuan müsait değilim doğuma kadar kalmaya gelme dicem dedim.. Hımmm dedi
Ee bişey demiyecek misin dedim hayırlısı dedi , kızdın mı dedim yok dedi.. O da zavallım arada kalmış durumda babası vefat ettiği için duygusal , kadın da her fırsatta duygu sömürüsü yapıyor..

Amin Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar bugün rahat uyudum çok şükür daha doğrusu sızdım diyelim
berianur seni çok ii anlıyorum benimkiler ilk kızımda bakıcı tutturmadılar 4 sene kaldılar bende o 4 sene ben kendi evimde besleme gibiydim yabancıydım 2 hafta önce aradılar gelelim diye eşime yok dedim annem gelecek izne bir ayrılayım zaten okuldayım akşama kadar dedim yırttım çok şükür ama eşimin bu sürece gelmesi yani tamam diyecek konuma gelmesinde o 4 senede en az 4 kere boşanma eşiğine gelmemiz var şimdi o da bıktı ama yine de laf söyletmez Allahtan görümcem de hamile aramızda 2 hafta var benden sonra oraya gidecekler Allah kolaylık versin sana cnm

ben istiyoruuum nasıl oluyor bu tasarımlar :)

Berianur,

Sıkı durmalısın arkadaşım, haklısın, tatlı bir dilli açıkla bunu. Bu ne rahatlık yaa böyle.. Karsı apartmanda oturuyorsun.. Bizimkilerde bir zamanlar oyle planlar yaparlardı, daha nişanlıydım, havalar soğuyunca sizde kalırız, tek doğalgaz parası oderiz falan.. Sinir krizi geçirdiğimi söylememe gerek yok herhalde.

çok üzüldüm canım kv nın yaptıklarına ıstenmedıgını rahatsızlık verdıgını bile bile daha nasıl gelıyımde yanınızda kalım dıye ısrar edebılır bı ınsan yaaa hemde 44 yasında genc bı kadın ınanamıyorum eşine güzellıkle
anlat ben rahat edemem asla rahat edemem gelsın gıtsn bızde gıdıp gelırız ama ev bırlestırılmez dıye kv de soyle ıstersen kötü gelın ol çünkü dünyalar ıyısı bıle olsan yıne ıyı gelın demezler..
bnmkılerde gelırler cocuga bakıyoruz dıye kendılerıne hızmet ettırır üstüne bı de çocukla ılgılendıkte çocuga baktıkta sen işini gücünü gördün olur ben de dedımkı bı gün benı yoran oğlumdegıl sızolmasanızda benı üzmez oğlum benı yoran ev işlerı çocugumla oynamak bana zevk dedm.. dogumu mana edıp hep bı bızım evlere yerlesme çabasındalar sen merak etme hemen hepımız kv lerle ugrasıyoruz ama senınkı temellı tasınmak isteyerek çok abartmış.. kaynın uzun dönemmı yapacak askerlıgını?

Canım sakin olmaya çalış oldumu baktın kavga falan çıkıyo uzatma lafını söle çekil inşallah anlayışla karşılarda mevzu büyümeden kurtulursun duaların seninle canım

bazen ne kadar anlayışsız oluyorlar bu kvler.. istenmiyorsunuz işte gelmeyin kardeşim :) ben evimde yalnız olmayı severim mesela, anneme bile son birkaç gün kala gel dedim :)

Of ya çok üzücü gereçekten büyükler diye insan saygısızlık etmekte istemez ama böylede yaşanmaz ki mutlu olamaz insan !

İnşallah eşin senin yanında olur ve problem yaşamadan halledersin canım... Dua edelim...

44 yaşında kendini yaşlı zannediyor herhalde, ye iç gez dolaş, sen büyütmüşsün çocuklarını, bırak da gelinin de kendisi büyütsün... Gerçekten bazı insanları anlamıyorum...

Sen de canının fazla sıkmadan, kesin ama sinirlenmeden söyle... Yahut eşin söylesin... Allah yardımcın olsun...

allah kayınpederıme ömür versın çünkü ona bişi olursa bnm kv de hiç bakıma falan muhtac olmadıgı halde işini gücünü yapabılecegı halde bana yerlesır eşim tek oğlu(

ama şimdi bu halde ben degıl eşimde istemez ve acıkca söyler özel hayatımız var ne demek gelmek dıye hayret bı durum yaa tek dogal gaz parası verelımdıye sinir hastası mı olcaz..

büyüklerı anlamakçok zor. kv babaannem gıbı köşesıne oturup kuranını okuyan olan bıtene burnunu sokmayan gıdılene gelınene karışmayan bı ınsan olsa basımın üstünde yerı var ama kvler gelıp herseyı bütün düzenı tekrarolusturma kafasına göehayatımıza mudahele etme derdındeler....

Sen de az cekmemissin canim (

sabah heyecanla doktora gittik ve Can'ımızı gördük. artık dönmüş buna sevindik. boyu 42cm kilosu 1900 küsür olmuş. 32.hafta raporumuzu aldık. çalışmaya devam. bu arada hastanenin doğum servisine çıkıp bi kaç hemşire ile muhabbet ettim. hastane çantama koyacaklarımla ilgili kafama takılanları sordum. burda da bebeği yıkamıyor siliyorlarmış. odalara şöyle bi baktım. fiyat araştırmamı yaptım. ayrıca hastanenin fotoğrafçısı bayan ile görüştüm, bilgi aldım. güzel bir albüm yapmışlar. ne zaman olursa olsun arayıp haber vericekmişiz. fiyatı 250tl idi. doğum fiyatları 300 ile 500 arası değişiyor. ancak yılbaşından sonra ikiye katlanabilir dedi :/
oğluşumu görmek harikaydı. bu mutluluk herkese nasip olsun inşallah.

bence hep beraber oturalım. 41 tane yasin i doğumlarımızın kolay ve sağlıklı geçmesi için okuyalım. üstüne bi 41 yasin de kv lerimizin merhametli bizleri düşünen insanlar olması için okuyalım:) olmayacak böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…