2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canim kesinlikle konus.yanina yerlesince zaten kötü ola aksin onun gozunde.en azindan senin canin sikilmamis olur.hadlerini bilsinler.cocuk olunca herseye karisacak.jstedigin gibi buyutemeyeceksin cocuguny.birde karsida oturuyor zaten.sacmalamis resmen.sorun dogalgazsa sadece 1 odasini acsin.sende gencsin.birde cocuk olunca cinsellik cocugu uyutunca falan oluyo.birde kaynananimi uyutmaya calisacan.bosver soyle gitsin

10 yıl oluncamı bölemi oldu acaba diyorum ama hep böyleydim

yok canım ya anormallik değil sendeki bence, benimde 2,5 sene olmadı daha evliliğim ama aynı rahatlık bendede var
hoş ben yinede kocamı çok rahat bırakmıyorum, uyuzluk olsun diye arada huzursuzluk yapıyorum ama
o tamamen benim cinsliğimle alakalı

Cogu erkek ailesi bunu deniyor galiba.
Bekarken ailemden ayri yasiyordum cunku isim ve ailem farkli sehilerde. Nisanlandik kv gorumcen sende kalmata glecek bu gece dedi. Tabii bu surekli hale geldi kisa surede. Ne surat astiysam ne de soylediysem anlamamazliktan geldiler. Dugun oncesi esimle ozel hwtatim olsun istiyorum evlendikten sonra musait degiliz dedim. Kendi kizkardesinden kendisi rahat etmeyen esim annesinin dugu somuruleri ile 3 haftalik evliyken ustune yurudu kalacak diye. Gayi jalmatacak dedim sen de esim olarak benim yanimda dumuyorsan beni eziyorsan al cantani git. Bir kere cok buyuk kavgamiz oldu ondan sonra surkli esimin ailesi birsey talep ediyor ama esim baba destek oluyor. Hic kendimizi ezdurmeyelim, firsat buldukca tepemize cikiyorlar.

Sen de az cekmemissin canim (

canım anlatsam roman olur derler ya bir de ben cahil bir insan değilim kendimi de ezdirmem o halde neler yaşadım her gün 40 km yola gidiş geliş yapıyodum 1. sınıflar bendeydi 6aylık çocuk sabah 6 da çıkardım yola yine de öğleden sonra yarım saat bile yatamazdım kp görümcem için ben hergün sabah erken kalkıyor diye uyuturdum diye anlatırdı bir de daha neler neler kendi annem doğumda 40 gün kaldı o zamandan beri mide hastası

günaydın canım herkeste aynı sorunlar var maalesef yaa benim kvdem öyle kötü biri değil ama ben yine de istemiyorum gelmesini , 40 günüm var akıllı eşim bana sormadan çağırdı ve pazartesi gelecek büyük ihtimalle ben iyiyim kendisi de iyi ne gerek var, ben akşamları kocamla sarılıp koltuğumda tvmi izlemek istiyorum, evde canım isterse pijamayla isterse gecelikle rahat dolaşmak istiyorum, istersem mükellef sofra kurarım istemezsem kahvaltı ederim ne bileyim dışarıdan söylerim ama evde biri olunca öyle olmuyor iştee eşime de söyledim işe gidince aklım sende kalıyor diyor ooffff ne yapsak bilemedim şekerim. inşallah kvdelerimiz kendileri gelmekten vazgeçerler sana da bolca dua edeyim

merhaba annişler,

bebeğiniz için kaç tane battaniye aldınız? bende bi penye, bi örgü bide polar gibi bişeyden battaniye var(poları görümcem almış nasıl olduysa :) ), daha kalın battaniye de alsammı? peluş filan?

doğru söylüyorsun,
ben 30 yaşındayım, ben yeni doğduğumda da babannemler bizim ev kaloriferli diye gelip yerleşmişler, üstelik dedem ve liseye giden amcam da yanında gelmiş. sonra da bir daha gitmemişler, kardeşim doğmuş zaten hemen 1 yıl sonra.bize bakmak bahanesiyle kreşe bile gitmemize engel olmuşlar. artık annemler onlardan kurtulmak için başka şehire taşınmışlar. bu yüzden annem benim bebekliğimi bile doğru dürüst hatırlamıyor. hem gündüz çalışıp hem de akşam gelip iş yapmaktan yüzümü bile doya doya öpememiş.bir de sen büyüdüğünde annen bazı olayları anlatıyor ve resmen o kişilere karşı kinleşiyorsun. bir de bu kişiler "sana ben baktım" diyerek hep bir beklenti içinde içinde oluyor.

yani diyeceğim o ki, bu zihniyet değişmedikçe üzerinden 30 yıl geçmiş olsa bile yine aynı oyunlar oynanıyor hayat sahnesinde...
iş-eş ve eşin ailesi tamamen şans işi:) ama annelerimiz gibi katlanmak yerine bizler daha güçlü olmalıyız

selam kızlar, dünden beri yazdıklarınızı okuyamadım ama kv sıkıntısı gündeme gelmiş sanırım.
biz dün 32+0 da çalışabilir raporu almaya ve son testlerimizi yaptırmaya gittik.Oğluşumuz sağlıklı ama kafası biraz büyük dedi doktor.37.haftada çatı kontrolü yapınca normal doğum olur mu olmaz mı bakacak.eğer sezeryan olmam gerekirse ocak ortası gibi olur dedi.bu durumda yaklaşık 6 hafta sonra oğluşuma kavuşabilirim.ama ne kadar ürkütse de normal doğum istiyorum.
tabi mühim olan sağlıkla doğması o yüzden kısmet artık.
dün eşimde izin aldı beraber gittik doktora, ordan da mobilya almaya gittik.ikeadan beşik ve dolabımızı aldık.hatta akşam eşim kurdu bile:) hafta sonu odaya son şeklini vermeyi düşünüyoruz.
geriye de ufak tefek ihtiyaçlar kaldı böylece.

Missya,

Cok sevindim ,hepimizin tarihi yaklaşıyor, doğum yapanlarda var aramızda.. Cok sukur sağlıkla kavusalim evlatlarımıza. Benim oğlum olacak, dilim alıştı oğlum demeye. Eskiden bir garip oluyordum :)

Missya,

Cok sevindim ,hepimizin tarihi yaklaşıyor, doğum yapanlarda var aramızda.. Cok sukur sağlıkla kavusalim evlatlarımıza. Benim oğlum olacak, dilim alıştı oğlum demeye. Eskiden bir garip oluyordum :)

bende oğlan olduğunu duyduğumda bozulmuştum ne yalan söyliym, ama bu allahın takdiri.sonuç olarak yine bizim canımız.bende alıştım oğlum diye sevmeye.babası da çok mutlu erkek olacağı için.

Aynen cnm.birde elden syaktan dusse mecbur bakacaz atamayiz sonucta.ama elleri ayaklari tutarkende yuzsuzluk yaptiklari.omur boyu cekecegine aklinda hep kotu hatiralar kalacsgina.soylersin kurtulursun.

güzel haberler bekliyoruz prensesten

Oh, ne güzel... Güzel güzel haberlerle gel.... Sonra bizimle paylaş...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım doya doya gör bebişini, benimde cuma günü randevum heyecandan saatleri sayıyorum

Annişler biz geri geldik
Doktordan sonra okula gittim, kalan 3 dersime girdim geldim.
Kızımın keyfi yerinde, 32+0 bugün, 43cm-1888gr olmuş minik meleğim ve başı aşağıda, doğum pozisyonunu almış, çok sevinçliyim
Doktorum normal doğum için herhangi bie engel görünmüyor dedi, hatta bebek baya aşağıda dedi, ne anlama geliyo anlayamadım ama sormayı unuttum tabi heyecandan
Doğumla ilgili şeyleri sordum bu sefer, doğumdan sonra bebişi hemen yıkamayın dedim, zaten öyle yapıyoruz burda dedi. Bebişimi hemen bana verin doğunca dedim, herhangi bir sıkıntı ya da solunumla ilgili bir problem olmadığı sürece, doğduğu gibi annenin göğsüne yatırıyolarmış öyle cıbıl cıbıl bi de eşim isterse doğuma girebilirmiş, fotoğraf falan da çekilmesine izin veriyolarmış. Çok sevindim hepsine, bugün mutlu günümüz

ben bugün 32 haftalık izne ayrılabilir kağıdımı aldım.ama üzerinde hafta gün falan yazmıyor sadece iş göremez diye yazıyor.

Canım ben de bugün raporumu aldım ama ben çalışabilir raporunu aldım. Benim raporda da şu kadar hafta ve günlük diye bişey yazmıyo, 'doğumuna 8 hafta kalmış olup, doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıp, çalışılan 5 haftayı doğum sonrası iznine ekletmek için çalışmaya devam etmesinde bir sağlık engeli yoktur' gibi bişey yazıyodu.

maşallah kuzuna:) hadi hayırlı olsun raporun.

Biz de aldık çalışabilir raporunu kızlarr

hayırlı olsun raporun.

ben 2 penye bi kadife aldım.. annem bi örgü,,bi kadife,bi penye aldı.. kayınvalidem bi bi kadife,bi triko aldı..yeter herhalde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…