2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben 2 penye bi kadife aldım.. annem bi örgü,,bi kadife,bi penye aldı.. kayınvalidem bi bi kadife,bi triko aldı..yeter herhalde artık

olmazsa ben susayım bende 3 sende 8 battaniye var :) hala yeter mi acaba demişim:). ama ilk aylar kışa geliyor ve dışarı çıkarırken sarmak için kalınca bir battaniye almak gerekmezmi acaba karar veremedim ,mont giydirme durumumuz olmayacak çünkü

Bende de 3 penye, 2 tüylülerden var. Puset boyu battaniye alıcaz mı acaba, tüylüler kalın ama pusete büyük geliyorlar. Penyeler de çok ince. Gerçi çok soğuklarda dışarı çıkarmayız, AVM lerde ince battaniyeler de yeter aslında.

Merhaba güzel anneler ve bebekleri...pazartesi iznim başladı ve günler nasıl geçiyor anlayamıyorum.kızımın kıyafetlerini yıkadım,ütüledim yerleştirdim.evde tamizlik olayına başlayacam ama izmirde yağış var hiç temizlik havası yok..hastane çantasını hazırlayanlar neler koydular acaba?elimde bikaç liste var ama bi de sizlerden duymak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Kolay gelsin cnm. Ben de bu pazartesi ayrılıyorum inşallah izine. Ben sadece oğlumun çantasını hazırladım henüz.
- 1 takım 10'lu hastane çıkışı
- 2 takım 5'li zıbın takımı
- 2 tane patik
- 4 tane body
- 1 tane iç dış zıbın
- 1 tane tulum
- Islak mendil
- Pişik kremi
- Hastaneden çıkarken kullanmak için de anakucağı ve kalın battaniye. Bunları koydum. Bilmiyorum eksik fazla var mı.

kadife olanların ikisi fermuarlı benim onlara sararım diye düşünüyorum canımm birde astranot aldım ben...

teşekkür ederim canım..izinde olmak çok iyi geliyor.ne kadar evde de işler olsa da keyifli oluyor.istediğinde dinlenebiliyorsun..senin de az kalmış yakında bu keyfi tadacaksın :) 4 tane body dediklerini uzun kollu mu koydun yarım kollu mu tulumun altından giydirmek için.

Evimde dinlenmek istiyorum zaten artık. 2 tane yarım kollu, 2 tane uzun kollu. Ben kışın nasıl giymesi gerektiğine karar veremedim hala. Uzun kollu bodyi giydirmek zor oluyor diyorlar bilemiyorum. Bir de çorapla, ağız silme mendili koydum. Onları unutmuşum.

Oyy masallah prensesee :))
ben henuz drumla konusmadim, digerlerine hic izin vermemis doguma birinin girmesine. Ben duygu somurusu yapicam ve annemi sokacagim :))) kadinin bir kizi bir torunu var yaa gorsun hem ben hep oyle hayal ettim. Esleri kesinlikle sokmuyormus, zaten benim oduncuk girmek istemiyor :)

Merhaba ocak anneleri,
Bende kısmetse Ocak ayında ikinci bebeğimi bekliyorum.
ilk bebeğim 2012 mayıs ayında dünyaya geldi.
Henüz 1,5 yaşında ama kısmetse abi olacak
Çanta hazırlıkları başlamış, Hayırlı olsun inşallah.
Hepimiz sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza alılırız inşallah.

Çantanızı hazırlarken iç dış zıbınlardan en az 2 takım alın.
Minikler çabuk kirletiyor. Malum alt değiştirme aşamasında kazalara engel olunamıyor.

Kendinize gecelik alıyorsanız ki ben gecelikle çok rahat etmiştim, mümkünse en az 2 gecelik olsun. Lekelenme durumu oluyor.
Herkese selamlar.

Son düzenleme:

Merhabalar Ben de hastane çantasına 10 lu takım, 2 uzun kollu çıtçıtlı badi, 2 patikli pantolon, 2 Uzun kollu üst zıbın, 1 pazen battaniye 1 nohut battaniye, birkaç tane ağız silme mendili, çorap, patik, ıslak mendil, bebek bezi, pişik kremi ve bir küçük biberon koydum

Maaşallah oğluşuna, aynı gün ya doğum ttarihimiz merak ediyordum nekadar olmuş diye benimde cuma konttrolüm var seninki kadar olmuştur herhalde aşağı yukarı

sağol canım..takımlarınızın içindeki eldivenler lastikli mi peki diğerleri tutmuyormuş genelde.hatta kimisi eline çorap geçiriyormuş daha rahat oluyormuş :)

Bende arada trip yaparım ama kıskadığımdan değil, kıskanılmayı hissetsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…