ben 2 penye bi kadife aldım.. annem bi örgü,,bi kadife,bi penye aldı.. kayınvalidem bi bi kadife,bi triko aldı..yeter herhalde artık
Merhaba güzel anneler ve bebekleri...pazartesi iznim başladı ve günler nasıl geçiyor anlayamıyorum.kızımın kıyafetlerini yıkadım,ütüledim yerleştirdim.evde tamizlik olayına başlayacam ama izmirde yağış var hiç temizlik havası yok..hastane çantasını hazırlayanlar neler koydular acaba?elimde bikaç liste var ama bi de sizlerden duymak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
olmazsa ben susayım bende 3 sende 8 battaniye var :) hala yeter mi acaba demişim:). ama ilk aylar kışa geliyor ve dışarı çıkarırken sarmak için kalınca bir battaniye almak gerekmezmi acaba karar veremedim ,mont giydirme durumumuz olmayacak çünkü
teşekkür ederim canım..izinde olmak çok iyi geliyor.ne kadar evde de işler olsa da keyifli oluyor.istediğinde dinlenebiliyorsun..senin de az kalmış yakında bu keyfi tadacaksın :) 4 tane body dediklerini uzun kollu mu koydun yarım kollu mu tulumun altından giydirmek için.Kolay gelsin cnm. Ben de bu pazartesi ayrılıyorum inşallah izine. Ben sadece oğlumun çantasını hazırladım henüz.
- 1 takım 10'lu hastane çıkışı
- 2 takım 5'li zıbın takımı
- 2 tane patik
- 4 tane body
- 1 tane iç dış zıbın
- 1 tane tulum
- Islak mendil
- Pişik kremi
- Hastaneden çıkarken kullanmak için de anakucağı ve kalın battaniye. Bunları koydum. Bilmiyorum eksik fazla var mı.
teşekkür ederim canım..izinde olmak çok iyi geliyor.ne kadar evde de işler olsa da keyifli oluyor.istediğinde dinlenebiliyorsun..senin de az kalmış yakında bu keyfi tadacaksın :) 4 tane body dediklerini uzun kollu mu koydun yarım kollu mu tulumun altından giydirmek için.
Oyy masallah prensesee :))Annişler biz geri geldik
Doktordan sonra okula gittim, kalan 3 dersime girdim geldim.
Kızımın keyfi yerinde, 32+0 bugün, 43cm-1888gr olmuş minik meleğim ve başı aşağıda, doğum pozisyonunu almış, çok sevinçliyim
Doktorum normal doğum için herhangi bie engel görünmüyor dedi, hatta bebek baya aşağıda dedi, ne anlama geliyo anlayamadım ama sormayı unuttum tabi heyecandan
Doğumla ilgili şeyleri sordum bu sefer, doğumdan sonra bebişi hemen yıkamayın dedim, zaten öyle yapıyoruz burda dedi. Bebişimi hemen bana verin doğunca dedim, herhangi bir sıkıntı ya da solunumla ilgili bir problem olmadığı sürece, doğduğu gibi annenin göğsüne yatırıyolarmış öyle cıbıl cıbılbi de eşim isterse doğuma girebilirmiş, fotoğraf falan da çekilmesine izin veriyolarmış. Çok sevindim hepsine, bugün mutlu günümüz
Canım ben de bugün raporumu aldım ama ben çalışabilir raporunu aldım. Benim raporda da şu kadar hafta ve günlük diye bişey yazmıyo, 'doğumuna 8 hafta kalmış olup, doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıp, çalışılan 5 haftayı doğum sonrası iznine ekletmek için çalışmaya devam etmesinde bir sağlık engeli yoktur' gibi bişey yazıyodu.
hangi hastanelerde doğum yapacağınızı yazar mısınız
hangi hastanelerde doğum yapacağınızı yazar mısınız
Merhaba güzel anneler ve bebekleri...pazartesi iznim başladı ve günler nasıl geçiyor anlayamıyorum.kızımın kıyafetlerini yıkadım,ütüledim yerleştirdim.evde tamizlik olayına başlayacam ama izmirde yağış var hiç temizlik havası yok..hastane çantasını hazırlayanlar neler koydular acaba?elimde bikaç liste var ama bi de sizlerden duymak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
sabah heyecanla doktora gittik ve Can'ımızı gördük. artık dönmüş buna sevindik. boyu 42cm kilosu 1900 küsür olmuş. 32.hafta raporumuzu aldık. çalışmaya devam. bu arada hastanenin doğum servisine çıkıp bi kaç hemşire ile muhabbet ettim. hastane çantama koyacaklarımla ilgili kafama takılanları sordum. burda da bebeği yıkamıyor siliyorlarmış. odalara şöyle bi baktım. fiyat araştırmamı yaptım. ayrıca hastanenin fotoğrafçısı bayan ile görüştüm, bilgi aldım. güzel bir albüm yapmışlar. ne zaman olursa olsun arayıp haber vericekmişiz. fiyatı 250tl idi. doğum fiyatları 300 ile 500 arası değişiyor. ancak yılbaşından sonra ikiye katlanabilir dedi :/
oğluşumu görmek harikaydı. bu mutluluk herkese nasip olsun inşallah.
sağol canım..takımlarınızın içindeki eldivenler lastikli mi peki diğerleri tutmuyormuş genelde.hatta kimisi eline çorap geçiriyormuş daha rahat oluyormuş :)MerhabalarBen de hastane çantasına 10 lu takım, 2 uzun kollu çıtçıtlı badi, 2 patikli pantolon, 2 Uzun kollu üst zıbın, 1 pazen battaniye 1 nohut battaniye, birkaç tane ağız silme mendili, çorap, patik, ıslak mendil, bebek bezi, pişik kremi ve bir küçük biberon koydum
sağol canım..takımlarınızın içindeki eldivenler lastikli mi peki diğerleri tutmuyormuş genelde.hatta kimisi eline çorap geçiriyormuş daha rahat oluyormuş :)
yok canım ya anormallik değil sendeki bence, benimde 2,5 sene olmadı daha evliliğim ama aynı rahatlık bendede var
hoş ben yinede kocamı çok rahat bırakmıyorum, uyuzluk olsun diye arada huzursuzluk yapıyorum ama
o tamamen benim cinsliğimle alakalı
İstanbul yenibosna nisa hasanesi kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?