2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım sonucu merak ettim. söyleyebildin mi?

ben istiyoruuum nasıl oluyor bu tasarımlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/608608-2014-ocak-anneleri-2648.html

burada anlattım canım, aklına takılan bi nokta olursa sorabilirsin.

ben bu haftadan sonra 1 hafta daha çalışacağım 16 aralıkta izindeyim inş yaklaştıkça günler geçmiyor

bizim seninle aynı benim aslında 18 aralık , ama 16 aralıkta alıcam raporumu. dolayısıyla 14 aralıktan itibaren kendimi izinde sayabilirim son 10 gün ama dediğin gibi geçmiyor gün sayıyorum resmen. bir yandan da ayrılmadan okuldaki tüm işlerimi bitirmeye çalışıyorum

maşallah kuzuna:) hadi hayırlı olsun raporun.

Sağolun kızlar Valla doktorun odasına girdiğimiz gibi sırıtmaya başlıyoruz kızımızı görcez diye, doktor da 'iyi görünüyosun' diyo dedim buraya gelince mutlu oluyorum Çok şükür her şey yolunda, Allah herkese güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin doktorun odasından.

Topidik, doktor izin veriyo da bakalım benim normalde yürekli görünen kocam cesaret edebilecek mi
Ayrıca doğuma eşi sokmak deyince insanlar herhalde karşısına geçirip eşine nasıl doğurduğunu izletecekler sanıyor Tuhaf tuhaf bakanlar oluyor yüzüme böyle deyince Dursun yanımda elimi tutsun işte ne var, hem anlasın, görsün nasıl doğuruluyor o çocuklar

Bence dee :) girse ben isterim de benim oduncuk girmez.
Cok yakin bir arjadasini doktor kapinin onunden aniden ameliyathaneye iteklemis, normal dogum yapti esi. Hicbirsey gormemis anlamamis esinin bagirmalarini duyunca eli ayagi bosalmis. Guya kiza destek olacakti :))

Canım sakin olmaya çalış oldumu baktın kavga falan çıkıyo uzatma lafını söle çekil inşallah anlayışla karşılarda mevzu büyümeden kurtulursun duaların seninle canım

Kizlar doktordann geldik cati muaynesi yapildi catim musaitmis bebiste pozisyonu almis normal olucam galiba hafif tirsiyom ama insaaallah normal olu

Kizlar doktordann geldik cati muaynesi yapildi catim musaitmis bebiste pozisyonu almis normal olucam galiba hafif tirsiyom ama insaaallah normal olu

inşallah canım,
ben de normal doğum istediğim için hep normale hazırlamıştım kendimi, ama gebelik diyabetine rastlandığı için doktor sezeryan yapmak istediğini söyledi. yine de henüz belli değil ne olacağı...mutlaka sen de araştırma yapmışsındır ama benim duyduğum kadarıyla zeytinyağı ya da badem yağıyla yapılan perine masajı kesisiz normal doğum yapılabilmesini sağlıyormuş. hayırlısı olsun inşallah...

bu arada çatı muayenesi nasıl oluyor? nasıl yapılıyor anlatabilir msin rica etsem?

Son düzenleme:

Bence korkma, Maşallah ne kadar şanslısın :) ben çatı muayenesi olmadım, nasıl çok zor mu? acıyor mu? inş normaldir benim de, bende normal doğum istiyorum

çok güzellerrrr canım yapınca fotoları görmek isterim :)) ben de 40cclik kavanozlardan sipariş verdim, ama kendim sticker yapamam sanırım WED-468 (50'li) burdan sipraiş vereceğim inşallah

Bence korkma, Maşallah ne kadar şanslısın :) ben çatı muayenesi olmadım, nasıl çok zor mu? acıyor mu? inş normaldir benim de, bende normal doğum istiyorum

Canim acimiyor parmagini sokuyor donduruyor aciklik olcuyor 2 dk surmedi acikligimda baslamis benim sadece kendini kasma dedi doktorum ama ole bagirmam ciglik atmam olmadi utanmanizada gerek yok bence cunku sadece deligi goruyor killara falan takilmayin

ne kadar düşüncesiz bi kv varmış. kendini strese sokmadan konuş lütfen. düşüne düşüne cevap ver ki sonradan kendini şöyle deseydim böyle deseydim diye yeme. bebeğini düşün, o herşeyden önemli, sinirlerini yıpratmadan anlat derdini. hatta aranızda sorunlar olursa en başta oğlununüzüleceğini, etkileneceğini söyle. güzel telaşlarımız var, tatsızlık olsun istemiyorum dersin. Allah yardımcın olsun. inşallah anlayışlı davranır eşinde, kv dende.

Son düzenleme:

Ben de benzer bir şey yaşamaktan korkuyorum. Erkekler çok güçlü görünür ama onların gücü 3-5 kilo şey taşımakla sınırlı. Kadınlar kesinlikle daha dayanıklı ve soğuk kanlı. Bakalım daha var doğuma kararını verir o zamana kadar, fazla zorlamam. Bayılır mayılır başıma bi de onunla uğraşamam doğururken

Gözün aydın canım, ne güzel bak bütün testleri geçmişsin, hiç korkma, herkes nasıl doğuruyosa biz de doğurcaz inşallah

Ben de araniza yeni katildim. Dogumum 12 ocak gibi gozuyo. Ama benim aklimda bir suru soru var. Sislide bi hastaneye gidiyorum. Sadece bir tane kadin dogum doktoru var kucuk bir hastane. Yeni dogan yogun bakimi da yok. Herkes yogun bakimin olmasi onemli diyo. Bir de gece gidersem hastanede ebe olmiycak muhtemelen. Bu saatten sonra hastane degistirmek ne derece dogru olur bilemiyorum. Sizce gece nobetci kadin dogumcusu olan bi hastane bulmali miyim?

Ne iyi yapmışsın:)) İstanbulda isen, kime çektirdin fotoğraflarını...Ben de seninle aynı düşünüyorum, henüz birini bulamadım...

8 aylık hamileyim ayaklarımda kramp çok oluyor neden acaba?

Magnezyum eksiliğinden olduğunu duymuştum, hatta doktolar bir ilaç veriyor bununla ilgili, içiyorsun ve tüm kramlarından kurtuluyorsun. Bir de kramp girince ayak bileğini kendine doğru çek, hemen geçiyor...geçmiş olsun

canım çatı muayenesi illa ki aşağıdan el kontrolüyle mi oluyor biliyor musun? bizimki öyle bişey yapmadı erken mi acaba? yukardan ultrasonla baktı iyice bastırarak çatın oldukça uygun dedi. korkular var tabi hele ki bi iğne vurulduktan sonra ağlayan birisi için:44:

Pandorapandora merhaba,

Oncelikle aramıza hosgeldin. Bende 10 Ocak tarihinde Allah izin verirse dogurucam. Cogumuz henüz hstaneleri konfirne etmedik, hala fiyatları araştırıyoruz, pazarlık yapıyoruz vs. İcine sinmedi ise, emin değilsen hastane bulman için yeterli zamanın var. Bizleri de doğumundan haberdar et.

Sevgiler
Tomurcuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…