2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım senin dediğinin adı prenses doğum oluyor
epidural yapılıyor elinde bir düğme agrın oldukça basıyosun o sana belli dozda ağrı kesici veriyor
spinal sezeryan da yapılan bir operasyon genellikle
epidural normal doğum da tam son aşamalara gelince ıkınmanı hissetmen için kesiliyor onun dışında normal doğuma sancıları çekerken sana yardımcı bir yöntem
normal doğumu düşünüyor olsaydım kesinlikle epidural yapardım
ama ben sezeryan istiyorum spinal yapıcam o yüzden

ne güzel karar vermişsin canım. işte bnim yeterli bilgim olmadığı için sanırım hiç düşünmemiştim şu ana kadar. epiduralin doğumdan sonra bi yan etkisi oluyor mu?

arkadaşlar doğum yaptığı gün hastaneden taburcu olan oluyo mu hiç duydunuz mu?

en yakın arkadaşım gece 9 da gitti hastaneye 7-8 saat sancı çekti doğum yaptı sonra akşam çıkardılar yani tam gün bile hastanede kalmadı
ama onun durumu iyiydi baya onun dışındaki arkadaşlarım normalde 1 gün sezeryanda 2 gün kalmadan çıkmadılar hastaneden

ne güzel karar vermişsin canım. işte bnim yeterli bilgim olmadığı için sanırım hiç düşünmemiştim şu ana kadar. epiduralin doğumdan sonra bi yan etkisi oluyor mu?

kendimi biliyorum canım çok heycanlı bir yapım var nst de bile heycanlanıyorum doğumhaneye girince bir de doğumda orada olamam biliyorum kendimi ondan :)
epidural de sonuçta belinden yapılan bir uyuşturma şekli elbette riskleri vardır ama sonuçta risksiz olan bir şey yok ki
normal doğuma yardımcı bir yöntem saatlerce sancı çekedebilirsin belki çok da rahat olur
yine sen canım doktoruna bir danış ama ben baya bir araştırdım bu konuyu belki epiduralle normal korkumu atarım diye ama yok bugün yine nst de tansiyonum düştü ve kararımı verdim tahmini ocak 2 hafta sezeryan olacağım 39 dan önce almıyor doktorum bebeği
kalabilceği kadar kalsın dedi

ben geçen hafta ilk defa girdim 33+.. idim.

ohh. süpermiş seninki. benim doğum hanenin yanında heryer fayans buz gibi bi oda.

sorma bir de normal doğum vardı yanımdaki odada kadıncağız son ıkınmada bir bagırdı sonra bebişin ingaaaa sesi :)
o kurtuldu darısı başımıza :)
gece 4 buçukda gelmiş sancıların büyük kısmını evde çekmiş saat 9 buçuk gibi de bebeğini aldı kucagına

ay maşallah. darısı başımıza. bakalım bizim hikayelerimiz nasıl olacak. Sağlıklı olsun hem biz hem bebeklerimiz inşallah.

doktorum bu hafta oraya geçti muhtemelen orada yapacağım önümüz hafta gideceğim fiyat almayı düşünüyorum .sen hangi hastaneye gidiyordun şimdiye kadar ?

ben bir süre incirli ethicaya gittim, sonra doktorum ordan ayrıldı o ara bezmialeme gittim, sonra doktorum medipol megaya geçti oraya gittim ama kadın durduğu yerde durmuyor 1 ay sonra ordan da ayrıldı. ben doğurana kadar doktor daha kaç yer gezecek allah bilir :) artık bende aaa yeter dedim üzülerekten doktoru bıraktım 30. haftada.. medipol megada başka doktora gitmeye başladım şimdi. 400-500 tlye doğum fiyatı veren hastaneler de var onlara göre bura pahalı kalıyor ama bakalım kısmet .. sağlıkla yapalım doğumlarımızı inşallah

Çok güzel haberlerle geldin, bizi de mutlu da ettin:)) Güzel kızını görebildin mi, sen onu söyle:))

Benim eşim de "ben kesinlikle dışarıda bekleyemem, senin yanında olmak istiyorum" diyor. Zaten yeşile kapatıyorlar, ne sen, ne de eşin görebiliyor organların durumunu:))

takvimindeki 37. haftayı görünce ben heyecan yaptım inan.bana o haftalar hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor.allah yardımcın olsun

Çok güzel haberlerle geldin, bizi de mutlu da ettin:)) Güzel kızını görebildin mi, sen onu söyle:))

Benim eşim de "ben kesinlikle dışarıda bekleyemem, senin yanında olmak istiyorum" diyor. Zaten yeşile kapatıyorlar, ne sen, ne de eşin görebiliyor organların durumunu:))

Sağol teyzesi mutluyuz bugün hepimiz
Yüzünü gördük, henüz göremediğimiz bir muayene olmadı, hiç bişeyini saklamıyo benim kızım bizden, doktorumuz bir kez daha kız olduğunu görüntüyle teyit etti
Ben de eşime gir diyorum da bakalım cesaret edebilecek mi

çook pahalı yahuu

Bence de canım, doktorumuzdan çok memnunuz, ben yine de hastane değiştirelim dedim. Eşim ise, yeniden doktor aramayalım, boşver parayı sen dedi. Onun çalıştığı kurum, bebek olunca 2500tl bebek hediyesi altında para veriyor. Sendikası da ekstra cumhuriyet mi ata mı altın veriyor. Kredi kartından çekip, o paralar yatınca da onlarla kartı ödemeyi düşünüyoruz...

Ben de hayatımda ilk kez doğuracağım, nasıl bir şey olduğu hakkında hem olumlu hem de olumsuz çok şey duydum, okudum. Bir psikolog olarak şunu belirtmek istiyorum. Korku, kaygı, stres bedeni ketleyen, kasları geren ve rahmin açılmasını engelleyen duygular Bu yüzden şunu düşünmek işi kolaylaştırıyor, doğum bir süreç ve bu süreçte ağrının da sancının da olması çok normal... Böyle düşününce ve bunu kabul edince paniklemiyorsun..

aynen katılıyorum sana canım.ben de ilk doğumumda şimdiye kadar her bayan bunu b şekilde başarıp doğum yapabildiyse ben niye yapamayım diye kendime cesaret verdim.ve doğuma kadar neolumlu ne olumsuz hiç bir hikayeyi dinlemedim.çünkü bu benim en özel anlarımdan biriydi ve adı üstünde bana özeldi.iyikide öyle yapmışım.bu hamileliğimde de aynı politikayı izliyorum .doğum yapan hiç bir arkadaşıma nasıl olduğunu sormadım çünkü ben çok takılırım .hayırlısı bekleyeceğiz ve göreceğiz

kızlar bir de herkesin doğumu farklı onu bırakn benim 2. hamileliğim bile farklı o yüzden takılmayn kimseye bir şekilde oluyor ve unutuyorsunuz sonra sanki doğurmamış gibi
bu arada benim göbek deliğimin etrafı gergin acıma kaşınma arası sadece orası sizde de var mı böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…