istanbul medipol megada doğum yapmayı düşünen varmı??? fiyat aldınız mı?
fenlife: ben hiç nstye bağlanmadım.
kızlar benim de bi sorum var, normal doğum yapacaklar, tamamen normal mi istiyorsunuz yoksa epidural ya da spinal olacak mı? ben bu seçenekleri hiç düşünmemiştim ama epidurali baya yaptıran var sanırım. bunların eksisi artısı nedir? doktoruma sormadım, soran var mı? yoksa hiç düşünmeyip tamamen doğal yöntemi mi seçmeliyiz???
normal istiyorum ama tırsıyorum, sanki bi bahane çıksa da sezeryan olsa diyorum, ama normal olur rahatça inş.
kaçıncı haftadan sonra nst'ye gireceğiz?
kaçıncı haftadan sonra nst'ye gireceğiz?
ben de tam tersi nasıl sıcak bir dahakine kısa kollu giyincem uykum geldi resmen sıcaktan
ben de sıkılıyorum ama yat yat karşımda tv sıkılıyorum
canım senin dediğinin adı prenses doğum oluyor
epidural yapılıyor elinde bir düğme agrın oldukça basıyosun o sana belli dozda ağrı kesici veriyor
spinal sezeryan da yapılan bir operasyon genellikle
epidural normal doğum da tam son aşamalara gelince ıkınmanı hissetmen için kesiliyor onun dışında normal doğuma sancıları çekerken sana yardımcı bir yöntem
normal doğumu düşünüyor olsaydım kesinlikle epidural yapardım
ama ben sezeryan istiyorum spinal yapıcam o yüzden
arkadaşlar doğum yaptığı gün hastaneden taburcu olan oluyo mu hiç duydunuz mu?
ne güzel karar vermişsin canım. işte bnim yeterli bilgim olmadığı için sanırım hiç düşünmemiştim şu ana kadar. epiduralin doğumdan sonra bi yan etkisi oluyor mu?
ben geçen hafta ilk defa girdim 33+.. idim.
ohh. süpermiş seninki. benim doğum hanenin yanında heryer fayans buz gibi bi oda.
sorma bir de normal doğum vardı yanımdaki odada kadıncağız son ıkınmada bir bagırdı sonra bebişin ingaaaa sesi :)
o kurtuldu darısı başımıza :)
gece 4 buçukda gelmiş sancıların büyük kısmını evde çekmiş saat 9 buçuk gibi de bebeğini aldı kucagına
doktorum bu hafta oraya geçti muhtemelen orada yapacağım önümüz hafta gideceğim fiyat almayı düşünüyorum .sen hangi hastaneye gidiyordun şimdiye kadar ?
Annişler biz geri geldik
Doktordan sonra okula gittim, kalan 3 dersime girdim geldim.
Kızımın keyfi yerinde, 32+0 bugün, 43cm-1888gr olmuş minik meleğim ve başı aşağıda, doğum pozisyonunu almış, çok sevinçliyim
Doktorum normal doğum için herhangi bie engel görünmüyor dedi, hatta bebek baya aşağıda dedi, ne anlama geliyo anlayamadım ama sormayı unuttum tabi heyecandan
Doğumla ilgili şeyleri sordum bu sefer, doğumdan sonra bebişi hemen yıkamayın dedim, zaten öyle yapıyoruz burda dedi. Bebişimi hemen bana verin doğunca dedim, herhangi bir sıkıntı ya da solunumla ilgili bir problem olmadığı sürece, doğduğu gibi annenin göğsüne yatırıyolarmış öyle cıbıl cıbılbi de eşim isterse doğuma girebilirmiş, fotoğraf falan da çekilmesine izin veriyolarmış. Çok sevindim hepsine, bugün mutlu günümüz
Canım ben de bugün raporumu aldım ama ben çalışabilir raporunu aldım. Benim raporda da şu kadar hafta ve günlük diye bişey yazmıyo, 'doğumuna 8 hafta kalmış olup, doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıp, çalışılan 5 haftayı doğum sonrası iznine ekletmek için çalışmaya devam etmesinde bir sağlık engeli yoktur' gibi bişey yazıyodu.
Sağolun kızlarValla doktorun odasına girdiğimiz gibi sırıtmaya başlıyoruz kızımızı görcez diye, doktor da 'iyi görünüyosun' diyo dedim buraya gelince mutlu oluyorum Çok şükür her şey yolunda, Allah herkese güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin doktorun odasından.
Topidik, doktor izin veriyo da bakalım benim normalde yürekli görünen kocam cesaret edebilecek mi
Ayrıca doğuma eşi sokmak deyince insanlar herhalde karşısına geçirip eşine nasıl doğurduğunu izletecekler sanıyorTuhaf tuhaf bakanlar oluyor yüzüme böyle deyince Dursun yanımda elimi tutsun işte ne var, hem anlasın, görsün nasıl doğuruluyor o çocuklar
Canim acimiyor parmagini sokuyor donduruyor aciklik olcuyor 2 dk surmedi acikligimda baslamis benim sadece kendini kasma dedi doktorum ama ole bagirmam ciglik atmam olmadi utanmanizada gerek yok bence cunku sadece deligi goruyor killara falan takilmayin
Çok güzel haberlerle geldin, bizi de mutlu da ettin:)) Güzel kızını görebildin mi, sen onu söyle:))
Benim eşim de "ben kesinlikle dışarıda bekleyemem, senin yanında olmak istiyorum" diyor. Zaten yeşile kapatıyorlar, ne sen, ne de eşin görebiliyor organların durumunu:))
canım istanbuldayım
Mavistfoto I Mavist ...........
bu siteden inceleyebilirsin esra hanımla çalıştım şimdi videolu sunum da yapacak en azından elimde hatıra kalır ilerde dönüp baktığımda :)
çook pahalı yahuu
arkadaşlar doğum yaptığı gün hastaneden taburcu olan oluyo mu hiç duydunuz mu?
fenlife: ben hiç nstye bağlanmadım.
kızlar benim de bi sorum var, normal doğum yapacaklar, tamamen normal mi istiyorsunuz yoksa epidural ya da spinal olacak mı? ben bu seçenekleri hiç düşünmemiştim ama epidurali baya yaptıran var sanırım. bunların eksisi artısı nedir? doktoruma sormadım, soran var mı? yoksa hiç düşünmeyip tamamen doğal yöntemi mi seçmeliyiz???
normal istiyorum ama tırsıyorum, sanki bi bahane çıksa da sezeryan olsa diyorum, ama normal olur rahatça inş.
Ben de hayatımda ilk kez doğuracağım, nasıl bir şey olduğu hakkında hem olumlu hem de olumsuz çok şey duydum, okudum. Bir psikolog olarak şunu belirtmek istiyorum. Korku, kaygı, stres bedeni ketleyen, kasları geren ve rahmin açılmasını engelleyen duygular Bu yüzden şunu düşünmek işi kolaylaştırıyor, doğum bir süreç ve bu süreçte ağrının da sancının da olması çok normal... Böyle düşününce ve bunu kabul edince paniklemiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?