2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaslar ucuz bebek sekeri satan site lazim.bilginiz varmi.birde evde kendim yspinca haxirla arasinda cok fiyat farki oluyormu.yeni sira geldi suslere.herkes yapip fotosun paylasinca guzrl guzel bakiyordum sanki ben yapmiyacakmisim gibi

günaydın annişler ve canııım bebişler.. yine bir iş günü daha başladı bakalım , hem evde hem iş yerinde çalışanlara kolay gelsin. ama benim gibi iş yerinde olanlara biraz daha fazla kolay gelsin :) :)

Arkadaslar ucuz bebek sekeri satan site lazim.bilginiz varmi.birde evde kendim yspinca haxirla arasinda cok fiyat farki oluyormu.yeni sira geldi suslere.herkes yapip fotosun paylasinca guzrl guzel bakiyordum sanki ben yapmiyacakmisim gibi

Ben biraz araştırdım da aslında istediğin şekere göre değişiyor, ama gitti gidiyor uygun gibi geldi... Bir bak istersen....

Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum

Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum

çook geçmiş olsun, başka doktorada kontrol oldu mu? yanlış teşhis olabiliyor biliyorsun.Öncelikle sakin ol, özellikle ilk evrelerdeyse tedavi şansı yüksek oluyor bildiğim kadarıyla .. Allah yardımcınız olsun. Allah acil şifalar versin .

Teşekkür ederim. Bugün başka bir doktora gidecek annem. Dünkü doktor zaten pek açıklayıcı konuşmamış ağzında bişeyler gevelemiş durmuş sanki çok basit bir durum ya bugün başka dr gidecek annem

canım allah yardımcınız olsun.zor bir durum gerçekten ama rahim kanserinin tedavisi ve önlemi diğerlerine bakarak daha kolay .atlatır inşallah sen de kendini çok yıpratmamaya çalış canım.sen sağlıkla güzelce doğur, annen de iyileşir çifte bayram yaparsınız inşallah.

( Allah yardimciniz olsun. Hic vakit kaybetmeden tedaviye baslayin. İnsallah yayilmamistir ve onune gecilebilir. Acil sifalar dilerim arjadasim.

Bende de göbek deliğim ve etrafında bir acıma ve uyuşukluk hissi var. Daha önce de sormuştum ama kimse cevap yazmadı.

Çok çok geçmiş olsun, nasıl teşhis etmiş Dr... Allah yardımcınız olsun,,,...Inşallah en az rahatsızlıkla atlatır annen....

Ben netten malzemelerini alıp kendim yaptım.Daha önce paylaşmıştım.

50 tanesini 59 tl ye aldım.tül ve kurdelaya da 5 tl gibi bir şey verdim. Badem şekeri her yerden temin dilebilir zaten.Hazırından 3-4 kat ucuza mal oldu bana.

Çok çok geçmiş olsun canım. Smear ve biyopsi yapıldı mı yoksa ilk öngörümü bu? Ablamda da smear kötü çıkmış ve görünümü kötü demişti doktor ama biyopside kanser hücresi olmadığı ortaya çıktı.
Eltim de rahim kanseri idi ama şimdi şükürler olsun tedavi ile sağlığına kavuştu. İnşallah güzel haberler alırsınız. İçinizi ferah tutun.

sepetleri hangi siteden spariş verdin, çok uygun fiyata almışsın.bana da maviş rengi lazım bunların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…