- 5 Şubat 2012
- 233
- 36
- 318
Arkadaslar ucuz bebek sekeri satan site lazim.bilginiz varmi.birde evde kendim yspinca haxirla arasinda cok fiyat farki oluyormu.yeni sira geldi suslere.herkes yapip fotosun paylasinca guzrl guzel bakiyordum sanki ben yapmiyacakmisim gibi
Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum
çook geçmiş olsun, başka doktorada kontrol oldu mu? yanlış teşhis olabiliyor biliyorsun.Öncelikle sakin ol, özellikle ilk evrelerdeyse tedavi şansı yüksek oluyor bildiğim kadarıyla .. Allah yardımcınız olsun. Allah acil şifalar versin .
Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum
Teşekkür ederim. Bugün başka bir doktora gidecek annem. Dünkü doktor zaten pek açıklayıcı konuşmamış ağzında bişeyler gevelemiş durmuş sanki çok basit bir durum yabugün başka dr gidecek annem
bende beylikdüzü medilife hastanesinde yapacağım.
kızlar bir de herkesin doğumu farklı onu bırakn benim 2. hamileliğim bile farklı o yüzden takılmayn kimseye bir şekilde oluyor ve unutuyorsunuz sonra sanki doğurmamış gibi
bu arada benim göbek deliğimin etrafı gergin acıma kaşınma arası sadece orası sizde de var mı böyle bişey
Arkadaslar ucuz bebek sekeri satan site lazim.bilginiz varmi.birde evde kendim yspinca haxirla arasinda cok fiyat farki oluyormu.yeni sira geldi suslere.herkes yapip fotosun paylasinca guzrl guzel bakiyordum sanki ben yapmiyacakmisim gibi
Ben netten malzemelerini alıp kendim yaptım.Daha önce paylaşmıştım.
Eki Görüntüle 884251
50 tanesini 59 tl ye aldım.tül ve kurdelaya da 5 tl gibi bir şey verdim. Badem şekeri her yerden temin dilebilir zaten.Hazırından 3-4 kat ucuza mal oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?