- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
sepetleri hangi siteden spariş verdin, çok uygun fiyata almışsın.bana da maviş rengi lazım bunların :)
Canım; Nikah Şekeri Malzemesi, Nikah Şekeri Malzemeleri Ve Bebek Şekeri Malzemeleri, Berra Nikah Şekeri, berrasus.com üçüde aynı firmanın sitesi. Hiç sorunsuz yaptım alıverişimi, tavsiye ederim.
gördüm sepeti evet.. içine de tüle sardığın badem şekeri koymuşsun sanırım , doğrumudur?
Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum
iyi doktora denk gelmek tedavi kadar önemli valla. güzel haberler alırsın umarım.
canım allah yardımcınız olsun.zor bir durum gerçekten ama rahim kanserinin tedavisi ve önlemi diğerlerine bakarak daha kolay .atlatır inşallah sen de kendini çok yıpratmamaya çalış canım.sen sağlıkla güzelce doğur, annen de iyileşir çifte bayram yaparsınız inşallah.
kendini yıpratmamaya çalış canım, başka doktorlara görünmekte fayda var bence de.
( Allah yardimciniz olsun. Hic vakit kaybetmeden tedaviye baslayin. İnsallah yayilmamistir ve onune gecilebilir. Acil sifalar dilerim arjadasim.
Çok çok geçmiş olsun, nasıl teşhis etmiş Dr... Allah yardımcınız olsun,,,...Inşallah en az rahatsızlıkla atlatır annen....
canım çok gecmiş olsun inş erken teshıstır ve annen ıyı olur...üzülme bebegını düşün...
Çok çok geçmiş olsun canım. Smear ve biyopsi yapıldı mı yoksa ilk öngörümü bu? Ablamda da smear kötü çıkmış ve görünümü kötü demişti doktor ama biyopside kanser hücresi olmadığı ortaya çıktı.
Eltim de rahim kanseri idi ama şimdi şükürler olsun tedavi ile sağlığına kavuştu. İnşallah güzel haberler alırsınız. İçinizi ferah tutun.
çok çok geçmiş olsun canım Allahım şifasını verir inşallah
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. İçerden parça almıştı dr sonucunu iki aydır bekliyorduk her gün soruyorduk bugün yarın gelecek derken derken iki ay sonra anca çıktıBugün başka bir ilçeye özel hastaneye gitti annem o kadar yalvardım iki aydır anne başka hastaneye git bunlar oyalıyorlar dedim orda da aynı sürede çıkıyormuş zaten diye gitmedi İnşallah herşey için geç olmamıştır korkuyorum
oww maşallh mı desem sana bılemedımbenn acaıp kıskanırım...hele de bıkınılı tangalı olucklar pehhh yemezlerr
Ailemdeki vakalardan sonra bu konuda biraz bilgi sahibi oldum.Akıl vermek gibi algılama lütfen ; onkoloji servisi olan ve pet taraması olan (genellikle üniversite hastanelerinde oluyor) bir hastaneye gidin. Eğer lenflere sıçramamışsa ameliyatla hallediliyor. Geç kalmayın lütfen.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. İçerden parça almıştı dr sonucunu iki aydır bekliyorduk her gün soruyorduk bugün yarın gelecek derken derken iki ay sonra anca çıktıBugün başka bir ilçeye özel hastaneye gitti annem o kadar yalvardım iki aydır anne başka hastaneye git bunlar oyalıyorlar dedim orda da aynı sürede çıkıyormuş zaten diye gitmedi İnşallah herşey için geç olmamıştır korkuyorum
Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum
canım çok geçmiş olsun annem göğüs kanseri atlattı.amcamın kızı şu an rahim kanseri ile savaşıyo.annenem rahim kanseri atlattı.üstelik 15 yıl önce.o zaman rahmini aldılar.şu an çok şükür sağlıklı.turp gibi.Allah annene acil şifalar versin.kuzenimin rahmini almaya gerek duymadılar.hiç merak etme çaresiz değil.derdini veren rabbim dermanını da verir.annene dua edicem.bi de en önemli şey moral.kuzenim çok zorlandı kemoterapi gördü.ama onun başka ciddi hastalıkları da olduğu için zorlandı.ama arkadaşın da dediği gibi onkoloji üzerine bölümü geniş olan bi üniv. hastanesine gidin.hatta özellikle onkoloji hastanesi diye geçen hastaneler var.şu an hiçbişey seni teslli etmiyor.korkuyosun anlıyorum seni.ama emin ol uygun bi tedavi ve moralle atlatılabilecek bi hastalık.içini ferah tut.tevekkül et.
kızlar günaydın.bende gebelik kansızlığı var.dün kanım 10.7 çıktı.doktor 1 ay önce pekmez iç demişti.içmeyi denedim çok kötü oldum.ben de yoğurda karıştırıyodum.meğer süt ürünleri demiri bağlıyomuş yani doktor dedi ki 1 ay boşuna kalori almışsın pekmezden bi işe yaramamış dedi.taze sıkılmış meyve suyuna karıştır en iyi o şekilde demir alınır dedi.size de söyliyim dedim.var mı aranızda kansızlık problemi olan?siz nasıl çözmeye çalışıyosunuz.bebeğime geçecek diye korkuyorum.geçmişmidir yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?