2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
iyi doktora denk gelmek tedavi kadar önemli valla. güzel haberler alırsın umarım.

kendini yıpratmamaya çalış canım, başka doktorlara görünmekte fayda var bence de.

( Allah yardimciniz olsun. Hic vakit kaybetmeden tedaviye baslayin. İnsallah yayilmamistir ve onune gecilebilir. Acil sifalar dilerim arjadasim.

Çok çok geçmiş olsun, nasıl teşhis etmiş Dr... Allah yardımcınız olsun,,,...Inşallah en az rahatsızlıkla atlatır annen....

canım çok gecmiş olsun inş erken teshıstır ve annen ıyı olur...üzülme bebegını düşün...

çok çok geçmiş olsun canım Allahım şifasını verir inşallah

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. İçerden parça almıştı dr sonucunu iki aydır bekliyorduk her gün soruyorduk bugün yarın gelecek derken derken iki ay sonra anca çıktı Bugün başka bir ilçeye özel hastaneye gitti annem o kadar yalvardım iki aydır anne başka hastaneye git bunlar oyalıyorlar dedim orda da aynı sürede çıkıyormuş zaten diye gitmedi İnşallah herşey için geç olmamıştır korkuyorum

Ailemdeki vakalardan sonra bu konuda biraz bilgi sahibi oldum.Akıl vermek gibi algılama lütfen ; onkoloji servisi olan ve pet taraması olan (genellikle üniversite hastanelerinde oluyor) bir hastaneye gidin. Eğer lenflere sıçramamışsa ameliyatla hallediliyor. Geç kalmayın lütfen.

oww maşallh mı desem sana bılemedım benn acaıp kıskanırım...hele de bıkınılı tangalı olucklar pehhh yemezlerr

Orada herkes öyle giyiniyor yani bende bikini giyiyorum, kimse kimeyle ilgilenmiyor özellikle %90 turist ağırlıklı otelleri seçiyoruz 10 gün rahat ediyoruz :))))

bebek şekerini ben de kendim yapmayı düşünüyorum siteyi inceledim güzelmiş bakalım karar verebilirsem cam şişelerle süsler arasında kaldım

Teşekkür ederim tavsiyen için araştırayım bunu

canım çok geçmiş olsun annem göğüs kanseri atlattı.amcamın kızı şu an rahim kanseri ile savaşıyo.annenem rahim kanseri atlattı.üstelik 15 yıl önce.o zaman rahmini aldılar.şu an çok şükür sağlıklı.turp gibi.Allah annene acil şifalar versin.kuzenimin rahmini almaya gerek duymadılar.hiç merak etme çaresiz değil.derdini veren rabbim dermanını da verir.annene dua edicem.bi de en önemli şey moral.kuzenim çok zorlandı kemoterapi gördü.ama onun başka ciddi hastalıkları da olduğu için zorlandı.ama arkadaşın da dediği gibi onkoloji üzerine bölümü geniş olan bi üniv. hastanesine gidin.hatta özellikle onkoloji hastanesi diye geçen hastaneler var.şu an hiçbişey seni teslli etmiyor.korkuyosun anlıyorum seni.ama emin ol uygun bi tedavi ve moralle atlatılabilecek bi hastalık.içini ferah tut.tevekkül et.

Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk dün akşam annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. İçim daralıyor nefes alamıyorum

Çok geçmiş olsun, kanserde evreler çok önemli teyzem 16 yıl önce hala sapasağlam umudunu asla kaybetme tıp çok çok ilerledi seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun, karnındaki bebeğini düşün

Çok teşekkür ederim canım. Annene anneanne ve kuzenine de geçmiş olsun Rabbim tüm hastalara şifasını verir inşallah

kızlar günaydın.bende gebelik kansızlığı var.dün kanım 10.7 çıktı.doktor 1 ay önce pekmez iç demişti.içmeyi denedim çok kötü oldum.ben de yoğurda karıştırıyodum.meğer süt ürünleri demiri bağlıyomuş yani doktor dedi ki 1 ay boşuna kalori almışsın pekmezden bi işe yaramamış dedi.taze sıkılmış meyve suyuna karıştır en iyi o şekilde demir alınır dedi.size de söyliyim dedim.var mı aranızda kansızlık problemi olan?siz nasıl çözmeye çalışıyosunuz.bebeğime geçecek diye korkuyorum.geçmişmidir yoksa?

benimde düşük ben gece yatmadan hemen hemn aç gibi bir mandalina yiyip üzerine ferplex diye bir kan ilacı içiyorum şurup gibi, birde decavit in içinde var ama ondada kalsiyumda var nekadar etki ediyor bilmiyorum, ara öğünde tahin pekmez yiyorum biraz ama hala düşük yakalıyamıyorum bi trlü normal değeri.

Kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestiren varmı aranızda, hurafelerden bıktım, saçım popomun çatalına kadar uzadı kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğin ömründen gidiyr yok efendim bebekte iz oluyor falan diyolar, sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…