Benimde akılmdan kahve geçiyordu bukadar olur:) kız doğurdun büyüttünde tatil kısmımı geldi aklına helal valla:) sanırım senin ikinci bebişin bu rahatlık ondan olmalı . En iyisini yapıyon erken rezervasyon baya uyguna getiriyo ne tarafı düşünüyosun?Günaydııııın anneler, uzun zamandan sonra kahvaltı sonrası türk kahvemi yaptım internette dolanıyorum, erken rezervasyon başlamış otellere uçak biletlerine bakıyorum biliyorum çok erken ama tattilim geldi ağustos sonu için almayı planlıyorum tatilimizi, ozamana kadar küçük oğlum 8 aylık olur ayyy düşünmesi bile süper, benim gibi tatili gelenler var dimi saklamayın kendinizi biliyorum varsınız
Günaydın canım bizde yaptık kahvaltımızı farketmedik acıktığımızı ama sofradaki herşeyi bitirmişiz maşallah :) sende çok gezme olurmu alışveriş aleminde kaybolmayasın dikkat et:) bel ağrısından uyuyamıyo insan sonra .
aynen öyle canım.kiminin ağrı eşiği düşüktür çok canı yanmış olabilir.ama yine de ben dayanılmayacak bişey olduğunu sanmıyorum.her acı insanlar için insana özgü bence.dayanılmayacak bir acının naif kadın cinsine verilmiş bişey olduğunu sanmıyorum.ben zaten normal doğumun kendimle ilgili olan kısmından değil bebeğimle ilgili olan kısmından endişe ediyorum.neyse bi şekilde doğcaklar yoksa orda kalcak halleri yok ya.ben ankaralıyım eşim de öyle ama maalesef ankarada yaşamıyoruz.eşimin işli nedeniyle kırklarelideyiz.inşallahbi gün ankarada yaşıycaz.çok özlüyorum çok.
kızlar biz hala isime karar vermedik VENÜS mü ALYA mı sizce?
Herkese günaydınnn, bugün inşallah hastane çantamı hazırlıycam. Neler koymak lazım içine. kendiminki kolayda bebeğe hastane çıkışının dışında kaç çıtçıtlı, zıbın takım vs koyayım sizce ?? brde hastane çıkışı dışında alt üst takımmı koysam yoksa ayaklı tulummu nedersiniz ?? Dün bi arkadaşım göbeğin ne kadar aşağıda artık dedi koktum biraz :18:
günaydın herkese:) nasılsınız?
Dumu doğum mu yapıyo acaba? ayy çok merak ettim. bişeyde yazmamış sonradan. doğum yapıyo bence, hatta doğurmuş bile olabilir. hadi sağlıklı sıhhatli gelsin bebişimiz.
canan_bil,nasılsın? semih mun a devam ediyo musun? nasıl gidiyo?
Günaydın canım
Ben hazırladım çantamı;
1 ince, 1 kalın battaniye
2 ayaklı tulum
2 uzun kollu alttan çıtçıtlı badi
2 kısa kollu alttan çıtçıtlı badi
2 kollu üst
2 ayaklı alt
2 iç pamuklu zıbın
2 çorap-2 eldiven-2 şapka-örme patik
Ağız mendili
10 tane bez ve 1 paket uni baby ıslak mendil
biberon-emzik
Pişik önleyici ve pişik tedavi kremi koydum.
Ayaklı alt ve uzun kollu üstleri tulumun içine giydiririm soğuk olursa diye aldım.
Ben normal doğum planladığım için bu kadar koydum, sezeryan için sayısı arttırılabilir. Bi de benim evim yakın, ihtiyaç olursa eşim alabilir o yüzden abartmak istemiyorum 1 gece için.
Ayrıca benim bebiş de baya aşağıda yerleşmiş, bana bunu doktorum söyledi. Herhangi bir problem yaratacak olsa, doktorum uyarırdı. Kaçıncı haftadasın göremiyorum ama rahat ol, doktorun dışında kimsenin söylediğini dinleme derim.
iyiyim canım sağol semihe devamanlaştık doktorla sevdim artık 2 haftada bir gidiyorum, hatta pazartesi yine randevum var bakalım hayırlısı şimdilik herşey yolunda çok şükür :129: sen nasılsın ne zaman geleceksin denizliye?
dün gece acile gittim suyum geldi sandım hersey normal çıktı sancı suyum falan iyimiş ama geelen suyun idrar mı bebğin suyumu anlamadılar önlem için yatıs dediler yatmadım evde kızım var o yüzden bu sabakta kanlı sümüksü akıntım oldu sildikçe pembeli akıntı geliyor ebeyi aradım erken doğum belirtisi dedi sizde oldu mu bu sümüksü seyden sonra ne kadar sonra doğum yaptınız
dün gece acile gittim suyum geldi sandım hersey normal çıktı sancı suyum falan iyimiş ama geelen suyun idrar mı bebğin suyumu anlamadılar önlem için yatıs dediler yatmadım evde kızım var o yüzden bu sabakta kanlı sümüksü akıntım oldu sildikçe pembeli akıntı geliyor ebeyi aradım erken doğum belirtisi dedi sizde oldu mu bu sümüksü seyden sonra ne kadar sonra doğum yaptınız
Cnm cok gecmis olsun.yatman lazim.ebeyle olacak is degil doktoruna git ultrasaund yapsin
benden de bir miktar su gelmişti ama o sümüksü maddeden gelmedi.1 ay oldu bu dediğim şey.progestan vermişti doktor.1 ay kullan dedi.sonra ben doktorumu değiştirince yeni doktorum 15. günüydü ilacın bu arada gerek görmedi bırak herşey yolunda dedi..çok geçmiş olsun.ayak üstünde çok durma.bol su iç suyun azalması da erken doğuma sebep olabiliyor.34. haftandasın daha sanırım az daha sabret.hayırlısı olsun hakkımızda yaa ne stresli dönemlerdeyiz şu ara...
Arkadaşlar ben rüyamda cemre ismini duydum hayrolsun çok isim düşündüğümüzden bilinç altıma yerleşmiştir diye düşündüm önemsemedik ama acaba diyorum bi anlamı varmıdır koymamız gerekirmi yani rüyada görünce koymak lazımmı acaba?
Benimde akılmdan kahve geçiyordu bukadar olur:) kız doğurdun büyüttünde tatil kısmımı geldi aklına helal valla:) sanırım senin ikinci bebişin bu rahatlık ondan olmalı . En iyisini yapıyon erken rezervasyon baya uyguna getiriyo ne tarafı düşünüyosun?
canım ben bebek kıyafeti olarak 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı koydum ayriyeten 1 örgü yelek 1 kalın battaniye koydum.10 lu hastane çıkışında 1 kısa kollu 1 kolsuz badi 1 zıbın var.5lide bunlar hiç yok acaba yedeklerini ve uzun kollularını almam mı gerekiyor. bi de bebek doğar doğmaz pişik oluyo mu acaba?çünkü ben pişik önleyici aldım ama tedavi edici olandan almadım sen pişik tedavi kremi ve önleyici olarak hangisini aldın?ben pişik önleyici olarak sebamed aldım...çok mu sordum ne?
sağol tesekkür ederim canım 1 saat sonra doktora gidicem insallah muayneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?