2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Benimde akılmdan kahve geçiyordu bukadar olur:) kız doğurdun büyüttünde tatil kısmımı geldi aklına helal valla:) sanırım senin ikinci bebişin bu rahatlık ondan olmalı . En iyisini yapıyon erken rezervasyon baya uyguna getiriyo ne tarafı düşünüyosun?

haklısın canım normalde 5 saat gezerim bana mısın demem ama hamileyken yarım saat yürüyorum pertim çıkıyo.bi de hamile kalmadan önce sigara kullanıyodum onun da etkisi var sanırım çok nefesim daralıyor....bebişin ağız bezini çıtçıtlı badilerini almadık daha.onları alcaz falan.dün biraz sancılaşınca tutuştum eksikleri tamamlayayım dedim.

Aynen canım, ben de öyle düşünüp psikolojimi hazırlıyorum doğuma. Ağrıdan ölen duymadım henüz
Ama dediğin gibi bebişlerimiz gelmek isterler inşallah normal yolla
Herkes memleketini özlüyo di mi? Bizde Ankaralı değiliz ama iş için burdayız. Ben de deniz kenarı memleketimi özlüyorum, Ankara'da boğuluyorum inşallah birgün hepimiz gönlümüzdeki yerlerde yaşar, bebişlerimizi mutlu mesut büyütürüz

Günaydın canım
Ben hazırladım çantamı;
1 ince, 1 kalın battaniye
2 ayaklı tulum
2 uzun kollu alttan çıtçıtlı badi
2 kısa kollu alttan çıtçıtlı badi
2 kollu üst
2 ayaklı alt
2 iç pamuklu zıbın
2 çorap-2 eldiven-2 şapka-örme patik
Ağız mendili
10 tane bez ve 1 paket uni baby ıslak mendil
biberon-emzik
Pişik önleyici ve pişik tedavi kremi koydum.
Ayaklı alt ve uzun kollu üstleri tulumun içine giydiririm soğuk olursa diye aldım.
Ben normal doğum planladığım için bu kadar koydum, sezeryan için sayısı arttırılabilir. Bi de benim evim yakın, ihtiyaç olursa eşim alabilir o yüzden abartmak istemiyorum 1 gece için.
Ayrıca benim bebiş de baya aşağıda yerleşmiş, bana bunu doktorum söyledi. Herhangi bir problem yaratacak olsa, doktorum uyarırdı. Kaçıncı haftadasın göremiyorum ama rahat ol, doktorun dışında kimsenin söylediğini dinleme derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben rüyamda cemre ismini duydum hayrolsun çok isim düşündüğümüzden bilinç altıma yerleşmiştir diye düşündüm önemsemedik ama acaba diyorum bi anlamı varmıdır koymamız gerekirmi yani rüyada görünce koymak lazımmı acaba?

iyiyim canım sağol semihe devam anlaştık doktorla sevdim artık 2 haftada bir gidiyorum, hatta pazartesi yine randevum var bakalım hayırlısı şimdilik herşey yolunda çok şükür :129: sen nasılsın ne zaman geleceksin denizliye?

canım ben bebek kıyafeti olarak 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı koydum ayriyeten 1 örgü yelek 1 kalın battaniye koydum.10 lu hastane çıkışında 1 kısa kollu 1 kolsuz badi 1 zıbın var.5lide bunlar hiç yok acaba yedeklerini ve uzun kollularını almam mı gerekiyor. bi de bebek doğar doğmaz pişik oluyo mu acaba?çünkü ben pişik önleyici aldım ama tedavi edici olandan almadım sen pişik tedavi kremi ve önleyici olarak hangisini aldın?ben pişik önleyici olarak sebamed aldım...çok mu sordum ne?

bende iyiyim çok şükür. haftaya gelcem bende inşallah. burdaki doktor her hafta nst ye alıyo, 2 haftada bir ultrason. sıkılıyorum nst de, sevmiyomuşum hastaneleri ben.yeni farkettim. Allah muhtaç etmesin. annemide çok özledim. gelesim var artık:) hadi bakalım pazarteside hayırlı haberlerle git gel inşallah.

dün gece acile gittim suyum geldi sandım hersey normal çıktı sancı suyum falan iyimiş ama geelen suyun idrar mı bebğin suyumu anlamadılar önlem için yatıs dediler yatmadım evde kızım var o yüzden bu sabakta kanlı sümüksü akıntım oldu sildikçe pembeli akıntı geliyor ebeyi aradım erken doğum belirtisi dedi sizde oldu mu bu sümüksü seyden sonra ne kadar sonra doğum yaptınız

benden de bir miktar su gelmişti ama o sümüksü maddeden gelmedi.1 ay oldu bu dediğim şey.progestan vermişti doktor.1 ay kullan dedi.sonra ben doktorumu değiştirince yeni doktorum 15. günüydü ilacın bu arada gerek görmedi bırak herşey yolunda dedi..çok geçmiş olsun.ayak üstünde çok durma.bol su iç suyun azalması da erken doğuma sebep olabiliyor.34. haftandasın daha sanırım az daha sabret.hayırlısı olsun hakkımızda yaa ne stresli dönemlerdeyiz şu ara...

Cnm cok gecmis olsun.yatman lazim.ebeyle olacak is degil doktoruna git ultrasaund yapsin

Merhaba kızlar nasılsınız? Az once bır lıste yaptım da oyun parkı, yatagı, alezi, yorganı, yastıgı, kalın battaniyesi, ateş ölçeri, banyo ürünleri, çantası eksik kalmıs oglumun:)) daha bunlar var alınacak, bir de kendime sabahlık almam lazım ya da yelek veya hırka....offf bitmiyor valla:))))

Kuzumun teyzeleri ve onlarin minik kuzulari nasilsiniz? :))
biz bugun drdan geldik. 2150 gram olmusuz artik haftada bir kontrole gidecegiz. Sezeryan tarihimize de 29 gun kaldi :) siyah beyaz da olsa tontisimin ilk kez yuzunu gordum bugun. Coookk mutlyum! Kofte dudaklari ve dugme burnu var :)) dr babasina benzetti ben benzetemedim. Dr teyzemiz yeni ultrason cihazi almis ama 4 boyutlu goruntu verneyi bilmiyor :))) nedir benim bu drlardan cektigim? Haftaya ogrebirim goruruz dedi. Bizden haberler bu kadarr :)

vaktinde doğsalar ne iyi olcak diğer kızım 33 haftada doğdu yine aynı haftadayım çok stresliyim aynı seyi yasıcam diye korku sardı

Ben ilk oğlumda efe koyacaktık 7 aylık hamileyken rüyamda ameliyathane önünde sedyede bebek getirdiler sarışın mavi gözlü bembeyaz bir bebekti, Yusuf bebek işte bu dediler verdiler bana, bizde yusuf efe koyduk bebeğim doğunca herkes çok şaşırdı hele ben, sarışın mavi gözlü bembeyaz bebek benim olmuştu bize benzemiyor hiç :))))

Şimdiden uykusuz geceleri, bitmek bilmeyenn ağlamaları, göğüs ucu yaralarını düşünmektense tatilde yan gelip yatmayı, güneşlenip havuzu kaydırakları düşünüyorum fenamı :)))))) uççak biletleri 550 tl tutuyor ist antalya gidiş dönüş canım 4 kişi, otelde antalya lara sherwood breezes diye bi yer inşallah memnun kalırız otelde 3700 tl tutuyor 1 hafta yemede yanında yat :)))

Yok canım çok sormamışsın ben hastane çıkışlarını direk takım olarak koymadm, içinde kullanılmayacak şeyler de var çünkü. Bi de benim çıtçıtlı badilerim ve tulumlarım hastane çıkışımdan daha yumuşak, onları chicco'dan almıştım, daha çok beğeniyorum. 10'lu hastane çıkışımı internetten almıştım %100 pamuk diyo ama o kadar da hoşuma gitmiyo, sonra giydircem onları. Yelek koymadım, örgü kalın battaniye aldım, hastaneden çıkarırken sarcam. Tulumları da hoşuma gittiği için aldım. İçine pamuklu dikişsiz zıbın,uzun kollu çıtçıtlı badi, ayaklı alt giydircem, üstüne de tulumu giydiririm diyorum. Bu şekilde iki takım aldım işte. Kullanılmayadabilir ama yedek olsun dedim. Pişik kremlerini de koydum ama kullanılmaz zaten muhtemelen, 1 gece kalcam kısmetse ne ara pişik olcak da tedavi edicem. Pişik önleme ve tedavi kremlerini mustela aldım, ama ilk zamanlar zeytin yapı kullanırız diyoduk bakalım doğsunlar da karar veririz.

Canım geçmiş olsun, doktorunu ara bence de ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…