dün gece acile gittim suyum geldi sandım hersey normal çıktı sancı suyum falan iyimiş ama geelen suyun idrar mı bebğin suyumu anlamadılar önlem için yatıs dediler yatmadım evde kızım var o yüzden bu sabakta kanlı sümüksü akıntım oldu sildikçe pembeli akıntı geliyor ebeyi aradım erken doğum belirtisi dedi sizde oldu mu bu sümüksü seyden sonra ne kadar sonra doğum yaptınız
Kuzumun teyzeleri ve onlarin minik kuzulari nasilsiniz? :))
biz bugun drdan geldik. 2150 gram olmusuz artik haftada bir kontrole gidecegiz. Sezeryan tarihimize de 29 gun kaldi :) siyah beyaz da olsa tontisimin ilk kez yuzunu gordum bugun. Coookk mutlyum! Kofte dudaklari ve dugme burnu var :)) dr babasina benzetti ben benzetemedim. Dr teyzemiz yeni ultrason cihazi almis ama 4 boyutlu goruntu verneyi bilmiyor :))) nedir benim bu drlardan cektigim? Haftaya ogrebirim goruruz dedi. Bizden haberler bu kadarr :)
sağol tesekkür ederim canım 1 saat sonra doktora gidicem insallah muayneye
masallah. gozun aydın sonunda gordun demek kı:)) doktor bır daha goremeyız bası asagıda demıstı dımı ? ama bak gordunuz bız de pazrtesı gırıcez 4 boyutluya cok heyecanlıyım.....Kuzumun teyzeleri ve onlarin minik kuzulari nasilsiniz? :))
biz bugun drdan geldik. 2150 gram olmusuz artik haftada bir kontrole gidecegiz. Sezeryan tarihimize de 29 gun kaldi :) siyah beyaz da olsa tontisimin ilk kez yuzunu gordum bugun. Coookk mutlyum! Kofte dudaklari ve dugme burnu var :)) dr babasina benzetti ben benzetemedim. Dr teyzemiz yeni ultrason cihazi almis ama 4 boyutlu goruntu verneyi bilmiyor :))) nedir benim bu drlardan cektigim? Haftaya ogrebirim goruruz dedi. Bizden haberler bu kadarr :)
Şimdiden uykusuz geceleri, bitmek bilmeyenn ağlamaları, göğüs ucu yaralarını düşünmektense tatilde yan gelip yatmayı, güneşlenip havuzu kaydırakları düşünüyorum fenamı :)))))) uççak biletleri 550 tl tutuyor ist antalya gidiş dönüş canım 4 kişi, otelde antalya lara sherwood breezes diye bi yer inşallah memnun kalırız otelde 3700 tl tutuyor 1 hafta yemede yanında yat :)))
dün gece acile gittim suyum geldi sandım hersey normal çıktı sancı suyum falan iyimiş ama geelen suyun idrar mı bebğin suyumu anlamadılar önlem için yatıs dediler yatmadım evde kızım var o yüzden bu sabakta kanlı sümüksü akıntım oldu sildikçe pembeli akıntı geliyor ebeyi aradım erken doğum belirtisi dedi sizde oldu mu bu sümüksü seyden sonra ne kadar sonra doğum yaptınız
Merhaba kızlar nasılsınız? Az once bır lıste yaptım da oyun parkı, yatagı, alezi, yorganı, yastıgı, kalın battaniyesi, ateş ölçeri, banyo ürünleri, çantası eksik kalmıs oglumun:)) daha bunlar var alınacak, bir de kendime sabahlık almam lazım ya da yelek veya hırka....offf bitmiyor valla:))))
Süpersin ben benimkini biliyorum geçen tatilde öyle yaptı kıştan rezervasyon yaptır dedim belli değil program belki hamile olursun dedi yaz geldi hamile de olsam gittik gene tatile ben evde başının etini yerim dedim pahalı mahalı gene yedik kazığı gittik şimdide seni yazını görünce bi yoklıyım dedim 8 aylık çocuğu nası götürcen tatile dedi ben sana olcağı söyliyim gene eken rezervasyon yaptırmıycaz ve gene ben çok daraldım çocukla evden çıkamıyorum tatil şart dicem ( ki kesin öyle olcak) yine kazık mazık bi otel e atcaz kapağı ben biliyom:)Şimdiden uykusuz geceleri, bitmek bilmeyenn ağlamaları, göğüs ucu yaralarını düşünmektense tatilde yan gelip yatmayı, güneşlenip havuzu kaydırakları düşünüyorum fenamı :)))))) uççak biletleri 550 tl tutuyor ist antalya gidiş dönüş canım 4 kişi, otelde antalya lara sherwood breezes diye bi yer inşallah memnun kalırız otelde 3700 tl tutuyor 1 hafta yemede yanında yat :)))
oğluşumun odası birde park yatagımız var onu kurmadık daha
Günaydın canım
Ben hazırladım çantamı;
1 ince, 1 kalın battaniye
2 ayaklı tulum
2 uzun kollu alttan çıtçıtlı badi
2 kısa kollu alttan çıtçıtlı badi
2 kollu üst
2 ayaklı alt
2 iç pamuklu zıbın
2 çorap-2 eldiven-2 şapka-örme patik
Ağız mendili
10 tane bez ve 1 paket uni baby ıslak mendil
biberon-emzik
Pişik önleyici ve pişik tedavi kremi koydum.
Ayaklı alt ve uzun kollu üstleri tulumun içine giydiririm soğuk olursa diye aldım.
Ben normal doğum planladığım için bu kadar koydum, sezeryan için sayısı arttırılabilir. Bi de benim evim yakın, ihtiyaç olursa eşim alabilir o yüzden abartmak istemiyorum 1 gece için.
Ayrıca benim bebiş de baya aşağıda yerleşmiş, bana bunu doktorum söyledi. Herhangi bir problem yaratacak olsa, doktorum uyarırdı. Kaçıncı haftadasın göremiyorum ama rahat ol, doktorun dışında kimsenin söylediğini dinleme derim.
Arkadaşlar ben rüyamda cemre ismini duydum hayrolsun çok isim düşündüğümüzden bilinç altıma yerleşmiştir diye düşündüm önemsemedik ama acaba diyorum bi anlamı varmıdır koymamız gerekirmi yani rüyada görünce koymak lazımmı acaba?
Eheh sagol canim benim. Evett hem heyecan hem de bakabilecek miyim endisesi varr :))Gözün aydın canım maşallah kuzuna
Ne kadar heyecanlısındır şimdi sen çok az kalmış valla ben heyecanlandım
:)) evet canim gordum sonunda. Radyolog goremeyiz deyip beni basindan savmisti. Bugun de 4 biyutlu gormedik ama, saskin dr umuz cihazi kullanmayi bilmiyor. Ve bence kilosunu da az olctu :)) zaten yanlis olcuyorum bu aletle beceremedim dedi. Ayy insallah srn doya doya gorursun yavrunu :))canım cok gecmıs olsun ınsallah ıyı haberlerle donersın.
masallah. gozun aydın sonunda gordun demek kı:)) doktor bır daha goremeyız bası asagıda demıstı dımı ? ama bak gordunuz bız de pazrtesı gırıcez 4 boyutluya cok heyecanlıyım.....
bılıyor musun aynı seylerı dusunuyoruz tatıle kac ay kaldı onu dusunuyordum.Allahım ınsallah o gunlerı gorururuz. Saglıklı sıhhatlı bebekler dogsun ınsallah..Ben de hayalımde hep havuz denız kenarımdayım 7 gun boyunca ohhh emzır yatır denıze gır gez bol bol fotograf cekılıcez kafa dınleyecez gezecez bu sekılde hayal edıyorum hatta bıkını mı gıyebılır mıyım ya da mayo mu alsam dusunmuyor degılım:))))haa ayrıca alacagım guzel guzel kıyafetlerı de dusunuyorum.....bebıs 5 aylık olacagı ıcın yemek problemı de yok ınsallah emer:=)
Sagol tomurcuk canim, ne guzel bir duyguymus gormek :)Super topidikcim, cok sevindim yavrunun yuzunu görmene. Az kaldı , dayanıcaz,sonra hep gorucez insallah
Sagol canim :) yikama utuleme isleri bitti ama cantayi hazirlamadim. Sizin listelere bakip yarin hazirlamayi planliyorum :))Çok teşekkür ederim, bende 34. Haftamdayım. Güzel bi liste oldu resmini çektim hemen. Doktor normal dedi aşağıda olması ama çevredeki teyze ve arkadaş grubu yorumları aşağıda şeklinde hep, sanırım kulak tıkamam lazım
Çok güzel bi isim cemre, anlamını tam olarak bilmiyorum ama kız isimlerinde içinde " e yada i" olan isimler dha kibar geliyo bana
Çok geçmiş olsun, bencede doktoruna bi görün acaba şu nişan dedikleri şey olabilirmi. Tecrübeli arkadşlar daha iyi tarif ederler gerçi nişanı
Maşallah bebeğine kilosu çok iyi, bende doktordan çıktığımda bi süre ayaklarım yere basmıyor sanki gerçekten tarif edilmez bi mutluluk. Çok az kalmış senin, herşeyin hazırdır artık. Bende hastane çantası hazırlamaya çalışıyorum
ne güzel arkadaşlar yaz tatili için plan bile yapmaya başlamışlar çok mutlu oldum sizin adınıza kızlar. bende değil ileriye dönük planlar 1 ay sonra ne yapacam hayat nasıl olacak onun korku telaş ve heyecanı var. :18:
vakit yaklaştı işler gittikçe ciddileştikçe korkularım kaygılarım da artmaya başladı. daha önce sadece yeğenimi kucağıma aldım küçücük bir bebekken o da 2-3 aylıktı. hiç bir bebeğin altını değiştirmedim tecrübesizim. bebeğime iyi bir anne olabilecek miyim, nasıl kucağıma alacam, nasıl altını değiştiricem, nasıl üzerini değiştirip banyo yaptırıcam ve nasıl emziricem ? :18::18:
daha önce bunları düşündüğümde içim kıpır kıpır oluyordu biran evvel doğsa da kucağıma alsam öpsem koklasam diyordum ama şimdi biraz daha ciddileşti işler.zamanla hepsini öğrenip işin ustası olacağız tabiki ama o zaman çabucak geçiverse ahh
Çok teşekkür ederim, bende 34. Haftamdayım. Güzel bi liste oldu resmini çektim hemen. Doktor normal dedi aşağıda olması ama çevredeki teyze ve arkadaş grubu yorumları aşağıda şeklinde hep, sanırım kulak
Eheh sagol canim benim. Evett hem heyecan hem de bakabilecek miyim endisesi varr :))
Grubun 4 üncü bebeği yolda herkes uyumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?