2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım, ben de o sümüksü sıvının kansız olanı gelmişti, ilk doğumda, iki gün sonra doğum yaptım..bazen bir haftayı da buluyormuş ama hemen hastaneye git, gerçi belki gitmişsindir de....

Gözün aydın canım maşallah kuzuna
Ne kadar heyecanlısındır şimdi sen çok az kalmış valla ben heyecanlandım

sağol tesekkür ederim canım 1 saat sonra doktora gidicem insallah muayneye

canım cok gecmıs olsun ınsallah ıyı haberlerle donersın.

masallah. gozun aydın sonunda gordun demek kı:)) doktor bır daha goremeyız bası asagıda demıstı dımı ? ama bak gordunuz bız de pazrtesı gırıcez 4 boyutluya cok heyecanlıyım.....

bılıyor musun aynı seylerı dusunuyoruz tatıle kac ay kaldı onu dusunuyordum.Allahım ınsallah o gunlerı gorururuz. Saglıklı sıhhatlı bebekler dogsun ınsallah..Ben de hayalımde hep havuz denız kenarımdayım 7 gun boyunca ohhh emzır yatır denıze gır gez bol bol fotograf cekılıcez kafa dınleyecez gezecez bu sekılde hayal edıyorum hatta bıkını mı gıyebılır mıyım ya da mayo mu alsam dusunmuyor degılım:))))haa ayrıca alacagım guzel guzel kıyafetlerı de dusunuyorum.....bebıs 5 aylık olacagı ıcın yemek problemı de yok ınsallah emer:=)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz Sevval, cook geçmiş olsun. Bizleri de haberdar et durumundan.

benim liste daha kalabalık sabah meltemi :) hic bitmiyor maşallah :) banka soyucam nerdeyse .Allah sağlık sıhhat versinde alırız artık.

Super topidikcim, cok sevindim yavrunun yuzunu görmene. Az kaldı , dayanıcaz,sonra hep gorucez insallah

Süpersin ben benimkini biliyorum geçen tatilde öyle yaptı kıştan rezervasyon yaptır dedim belli değil program belki hamile olursun dedi yaz geldi hamile de olsam gittik gene tatile ben evde başının etini yerim dedim pahalı mahalı gene yedik kazığı gittik şimdide seni yazını görünce bi yoklıyım dedim 8 aylık çocuğu nası götürcen tatile dedi ben sana olcağı söyliyim gene eken rezervasyon yaptırmıycaz ve gene ben çok daraldım çocukla evden çıkamıyorum tatil şart dicem ( ki kesin öyle olcak) yine kazık mazık bi otel e atcaz kapağı ben biliyom:)

Çok teşekkür ederim, bende 34. Haftamdayım. Güzel bi liste oldu resmini çektim hemen. Doktor normal dedi aşağıda olması ama çevredeki teyze ve arkadaş grubu yorumları aşağıda şeklinde hep, sanırım kulak tıkamam lazım

Çok güzel bi isim cemre, anlamını tam olarak bilmiyorum ama kız isimlerinde içinde " e yada i" olan isimler dha kibar geliyo bana

Çok geçmiş olsun, bencede doktoruna bi görün acaba şu nişan dedikleri şey olabilirmi. Tecrübeli arkadşlar daha iyi tarif ederler gerçi nişanı

Maşallah bebeğine kilosu çok iyi, bende doktordan çıktığımda bi süre ayaklarım yere basmıyor sanki gerçekten tarif edilmez bi mutluluk. Çok az kalmış senin, herşeyin hazırdır artık. Bende hastane çantası hazırlamaya çalışıyorum

Gözün aydın canım maşallah kuzuna
Ne kadar heyecanlısındır şimdi sen çok az kalmış valla ben heyecanlandım
Eheh sagol canim benim. Evett hem heyecan hem de bakabilecek miyim endisesi varr :))

:)) evet canim gordum sonunda. Radyolog goremeyiz deyip beni basindan savmisti. Bugun de 4 biyutlu gormedik ama, saskin dr umuz cihazi kullanmayi bilmiyor. Ve bence kilosunu da az olctu :)) zaten yanlis olcuyorum bu aletle beceremedim dedi. Ayy insallah srn doya doya gorursun yavrunu :))

ne güzel arkadaşlar yaz tatili için plan bile yapmaya başlamışlar çok mutlu oldum sizin adınıza kızlar. bende değil ileriye dönük planlar 1 ay sonra ne yapacam hayat nasıl olacak onun korku telaş ve heyecanı var. :18:

vakit yaklaştı işler gittikçe ciddileştikçe korkularım kaygılarım da artmaya başladı. daha önce sadece yeğenimi kucağıma aldım küçücük bir bebekken o da 2-3 aylıktı. hiç bir bebeğin altını değiştirmedim tecrübesizim. bebeğime iyi bir anne olabilecek miyim, nasıl kucağıma alacam, nasıl altını değiştiricem, nasıl üzerini değiştirip banyo yaptırıcam ve nasıl emziricem ? :18::18:

daha önce bunları düşündüğümde içim kıpır kıpır oluyordu biran evvel doğsa da kucağıma alsam öpsem koklasam diyordum ama şimdi biraz daha ciddileşti işler. zamanla hepsini öğrenip işin ustası olacağız tabiki ama o zaman çabucak geçiverse ahh

Super topidikcim, cok sevindim yavrunun yuzunu görmene. Az kaldı , dayanıcaz,sonra hep gorucez insallah
Sagol tomurcuk canim, ne guzel bir duyguymus gormek :)
sezeryanda ilk benim koynuma verin yavrumu dedim. Olmaz diyor zaten sonra kucagindan indirmeyeceksin az sabret dedi guldum :)) sezeryan olan bebeklerde ciger problemi olabiliyormus, onu hemen cocuk druna verecegiz dedi. Eskiden annenin koynuna veriyorlarmis birkac bebekte morarma olmus. Ben ama ilk temas cok onemliymis biz internette konustuk dedim :)) ayvtamam getirir opersin, sonra hem senin koynunda olacak kiz acelen ne dedi :)) tuhaf bir dr um var :)

Sagol canim :) yikama utuleme isleri bitti ama cantayi hazirlamadim. Sizin listelere bakip yarin hazirlamayi planliyorum :))

canım senın bu dusunduklerını ben de dusunuyorum hem de cok...daha once hayatımda hıc bır bebegın altını almadım sadece altı alınmıs temız bır bebegın bezını yandan bantladım o kadar:))) nasıl emzırcem nasıl bakacam uykusuzluk olacak hayatımız degısıcek nasıl olcak bu korkular bende de var ..... bır de dogum sonrası depresyonundan korkuyorum bır de boyle en ufak seyı kafaya takarım sınırlenırım ben nasıl olcak bılmıyorum evımız soguk vs... Allahıma sukurler olsun hamıle kalabıldım ve ınsallah saglıkla kucagıma alırım boyle dıyorum gerısı olur ınsallah...sukurler olsun bu da guzel bır sey onun da guzellıgı oldugunu soyluyorlar halledecgız ınsallah

Aynen canım tıka hepsine kulağını, bişey olsa doktor söylemez mi hiç, gözlerinde ultrason cihazı var bu devirde herkesin

Eheh sagol canim benim. Evett hem heyecan hem de bakabilecek miyim endisesi varr :))

Bakarsın canım bakarsın, annelik içgüdüsel bişey. Sen bile şaşırırsın ben bunları ne ara öğrendim de haberim olmadı diye sen bu anların heyecanını yaşamaya bak

Gözün aydın canım, darısı bizim başımıza inş...

Ben de henüz yüzünü göremeyenlerdenim...

Kızlar bende görmedim oğluşumn yüzünü, benim doktorunki siyah beyaz olan klasik ultrasonlardan. Doktor her seferinde bak bu gözleri elleri diyo ama ben hiç bişe göremiyorum bırak görmeyi hiç bişeye benzetemiyorum :26: bakalım sürpriz yumurta olucak bizimkisi

Merhaba güzel anne adaylarıı
doğuran eden var mı aramızdaa? uzun süredir bakamadm buraya??
kaygılı arkadaşlar görüyorum (benim gibi) aramızda. hemen destek videolar geliyor:
bebek masajı ve egzersizleri : https://www.youtube.com/watch?v=Za-uLlUfCME
bebek nasıl tutulur: https://www.youtube.com/watch?v=cePwIzrgFJw
bebek ağladığında ne yapıcaz: https://www.youtube.com/watch?v=55X_nWveCSA
bebek emzirme teknikleri: https://www.youtube.com/watch?v=55X_nWveCSA
bebeğin alt değiştirme bakımı: https://www.youtube.com/watch?v=r3NDeZLjDgw

Kızlaaaarrrr Ankara kar altında kaldı çok mutluyuz ❄⛄❄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…