canım cok gecmıs olsun ınsallah ıyı haberlerle donersın.
masallah. gozun aydın sonunda gordun demek kı:)) doktor bır daha goremeyız bası asagıda demıstı dımı ? ama bak gordunuz bız de pazrtesı gırıcez 4 boyutluya cok heyecanlıyım.....
bılıyor musun aynı seylerı dusunuyoruz tatıle kac ay kaldı onu dusunuyordum.Allahım ınsallah o gunlerı gorururuz. Saglıklı sıhhatlı bebekler dogsun ınsallah..Ben de hayalımde hep havuz denız kenarımdayım 7 gun boyunca ohhh emzır yatır denıze gır gez bol bol fotograf cekılıcez kafa dınleyecez gezecez bu sekılde hayal edıyorum hatta bıkını mı gıyebılır mıyım ya da mayo mu alsam dusunmuyor degılım:))))haa ayrıca alacagım guzel guzel kıyafetlerı de dusunuyorum.....bebıs 5 aylık olacagı ıcın yemek problemı de yok ınsallah emer:=)
Süpersin ben benimkini biliyorum geçen tatilde öyle yaptı kıştan rezervasyon yaptır dedim belli değil program belki hamile olursun dedi yaz geldi hamile de olsam gittik gene tatile ben evde başının etini yerim dedim pahalı mahalı gene yedik kazığı gittik şimdide seni yazını görünce bi yoklıyım dedim 8 aylık çocuğu nası götürcen tatile dedi ben sana olcağı söyliyim gene eken rezervasyon yaptırmıycaz ve gene ben çok daraldım çocukla evden çıkamıyorum tatil şart dicem ( ki kesin öyle olcak) yine kazık mazık bi otel e atcaz kapağı ben biliyom:)
Kızlaaaarrrr Ankara kar altında kaldı çok mutluyuz ❄⛄❄
kızlar bant ağdalardan yaptım bugün ondada heryerimi alamamışım eşime gösterdim olmamış dedi ama canım çok yanıyor hemen banyoya girdim onları yaptıktan sonra bekletmek sonra duş almak gerekiyor sanırımm yangın var haftaya kadar doğurmazsam birde normal el ağdasıyla alayım bari napıyıım off göremiyorum ki koca göbektennn
kızlar bant ağdalardan yaptım bugün ondada heryerimi alamamışım eşime gösterdim olmamış dedi ama canım çok yanıyor hemen banyoya girdim onları yaptıktan sonra bekletmek sonra duş almak gerekiyor sanırımm yangın var haftaya kadar doğurmazsam birde normal el ağdasıyla alayım bari napıyıım off göremiyorum ki koca göbektennn
şekerim onlarda güvenli hissetmem ben şimdi hamileyiz bide kasıla kasıla bir olurum ilk ergenliğimde annem ve halam yolmuşlardı zar zor şimdi en iyisi kendim halletmek el yordamıylakuaföre gitmek en mantıklısı bu durumdayken..
Bikini tabiki :) geçen yıl güneşlenememiştim bebeğim pişmesin diye içerde :)) bu yıl inşallah, ya acaba güneşlenirken memedeki süt ekşirmi o sıcakta şimdiden düşündüğüme bak
canım neden kuafore gıtmeyı dusunmedın? ben de hıc gıtmezdım kuafore ama gecen ay gıttım acıdı utandım mutandım ama bıtınce mıs gıbı oldum 1ay oldu ıste ıyıce cıktı gene gıdıcem ama alındıktan sonra doguma kadar bır kez daha gıtsem sonra gene cıkıcak nasıl denk getırıcem bunu anlamadım daha 33. haftamdayım ...kızlar bant ağdalardan yaptım bugün ondada heryerimi alamamışım eşime gösterdim olmamış dedi ama canım çok yanıyor hemen banyoya girdim onları yaptıktan sonra bekletmek sonra duş almak gerekiyor sanırımm yangın var haftaya kadar doğurmazsam birde normal el ağdasıyla alayım bari napıyıım off göremiyorum ki koca göbektennn
canım persembe tarıhlı verdı ya raporu eger bugunun tarıhıyle verse 2 gun gec ayrılacaktın dımı ızne??? benım oyle olacak cunku 32+3 te alacagım raporumu.......bu arada çalışabilir raporumuda bugün aldım. perşembe tarihli raporum.. 9 ocakta da inşallah çalışamaz raporu alıp bebişim hemen gelmeye niyetlenmezse biraz yayılıp dinleneceğim:)
herkese iyi akşamlar..
bugün doktor kontrolümüz vardı. 2014 gr olmuşuz,boyumuzda 44 cm. azcık tosuncukmuyuz ne :) bebek dönmüş ama plasenta prevıa oldugu için sezeryan olma ihtimalim de var maalesef. normal doğumdanda tırsıyorum ama nedense sezeryan daha ürkütücü geliyo..
hayırlısı neyse o olsun artık ..kasık kemiklerim ağrıyor diyince doktor hemen nst'ye girmemi istedi. erken doğum olabilir. ilk oldugu için ağrıyla sancıyı karıştırabilirsin dedi. Allahtan nstden bişey çıkmadı da bende rahatladım. duruma göre hastaneye yatışını yapabilirim deyince birden tırstım kaldım, neyseki durumlar iyi ... Ama en hızlı şekilde hastane çantamı hazırlamam gerektiğini, bebeğin kıyafetlerini artık yıkayıp ütülemem gerektiğini iyice anladım :)zaman daraldıkça heyecan,panik,telaş gırla gidiyor.
canım ılk kez duyuyorum guneslendıkce sut ekşimesini:))) nerden duydun ya da uydurdun bunu:)
canım neden kuafore gıtmeyı dusunmedın? ben de hıc gıtmezdım kuafore ama gecen ay gıttım acıdı utandım mutandım ama bıtınce mıs gıbı oldum 1ay oldu ıste ıyıce cıktı gene gıdıcem ama alındıktan sonra doguma kadar bır kez daha gıtsem sonra gene cıkıcak nasıl denk getırıcem bunu anlamadım daha 33. haftamdayım ...
bır de bazı kuaforler almazmıs ozel bolgeyı son aylarda dogumu tetıkler dıye bır sey duydunuz mu boyle?
canım persembe tarıhlı verdı ya raporu eger bugunun tarıhıyle verse 2 gun gec ayrılacaktın dımı ızne??? benım oyle olacak cunku 32+3 te alacagım raporumu.......
oğluşumun odası birde park yatagımız var onu kurmadık daha
merhabalar.. bende normalde ocak annesiyim fakat sezeryan dolayısıyla 27 aralıkta bebeğimi kucağıma alacağım inşALLAH. aslında ikinci ocak annesi oluşum bu :) 5 ocak 2011 doğumlu bir oğlum var, şimdide kızım olacak Allah Nasip ederse..Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşALLAH. benim sorum şu, oğlumda böyle birşey yaşadımmı hiç hatırlamaıyorum ama sizlere de bir sorayım dedim. bazen karnım sanki bebeğim nefes alıp veriyormuş gibi inip kalkıyor. ama bu hıçkırık değil, hıçkırığı çok net ayırt edebiliyorum. nette araştırma yaptım. nefes egzersizi yaparmış bebekler. buda onun gibi bişeymi acaba. nedir anlamadım giitti.böyle bir durumu yaşayan varmı aranızda?
Hayırdır inşallah kim doğuruyo yahu? Biz uyanığız
Valla canım insanoğlu nelere dayanıyo, bu fiziksel bir acı ve kişiye göre de değişir. Daha önce bu kadar acı eşiğimi zorlayan bir durum yaşamadığım için kendime haksızlık etmek istemiyorum, vücuduma bu şansı vermek istiyorum. Eğer durum müsait olursa kesinlikle önce normal doğurmayı denicem. Ha olmazsa da kısmet değilmiş der giyeriz ameliyat önlüğünü. Sonuçta amacımız aynı gidilen yol başka, kısmette ne varsa o olacak. Ayrıca dediğin gibi doktor, olağan dışı bir durum gelişir de müdahale edilmesi gerekir diye, yoksa ebeyle de doğurulur hatta daha iyi olur. Çünkü malesef son yıllarda doktorlar doğuma cerrahi bir vaka olarak bakıyor, ebeye göre ise çoğalmanın doğal bir süreci ve sonucu
Bu arada Ankara'da mı yaşıyodun sen de?
Doğum tarihi olarak görünen tarih 40 haftamın bittiği gündür, çoğu çocuk da tamamlamaz. 37 haftalıksın anladığım kadarıyla şu anda. Bence gayet normal, açıklığın da olur herşey olur. bu saatten sonra doğumun başlasa bile durdurmazlar çünkü bebeğin içerden alacağını almış, kilosu da gayet iyi, akciğer gelişimi falan bitmiş oluyo bu haftada. Yani küvöze ihtiyaç duymaz. Bence sen doğurmaya bak biran önce, korkma hiç eninde sonunda hepimiz yapcazayrıca 4 kilo olursa da doktorun normal doğuma cesaret edemez gibi geliyo bana. Hayırlısı olsun inşallah.
Ben daha çatı muayenesi olmadım, doktorum da bişey demedi henüz. 37'den önce yapmıyorlar diye biliyorum çünkü açılmayı başlatabiliyo.
41 kere maşallah ugurbcegi.
dün gece acile gittim suyum geldi sandım hersey normal çıktı sancı suyum falan iyimiş ama geelen suyun idrar mı bebğin suyumu anlamadılar önlem için yatıs dediler yatmadım evde kızım var o yüzden bu sabakta kanlı sümüksü akıntım oldu sildikçe pembeli akıntı geliyor ebeyi aradım erken doğum belirtisi dedi sizde oldu mu bu sümüksü seyden sonra ne kadar sonra doğum yaptınız
Aman kartopu falan dikkat et, düşme Allah korusun
bende bır an once gelsın artık ıstıyorum son haftalar nıyeyse daha uzun gelıyor 9 ay nasıl gecmıs sasırıyorum gerıye donup bakınca :) sezeryan istıyorum kılolu bebek bıde annemınde catısı darmıs buyuk ıhtımalle normal dogursam cok canım yanacak epidural ıstıyorum ama onada cesaret edemıyorum dogumun ıkıncı evresı uzarsa bısey olursa dıye bıraz sancım gelse gıdıp sezeryan ıstıycem hemen özledık artık sen normal dogum ıstıyorsun sanırım ıns istedıgın gıbı olur kolaylıkla kavusuruz bebeklerımıze :)
kim doğuruyo dumu ? sen mi yoksaa??
diğer 3 bebek kimin be kaçırdım?
Yok ben değilim henüz ama kaçırmışsınız işte napımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?