2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba kzlar kontrolümüz vardı bugün kızım 2500 kg ve 48 cm olmuş şimdilik her şey yolunda maaşallah

Son düzenleme:

Bikini tabiki :) geçen yıl güneşlenememiştim bebeğim pişmesin diye içerde :)) bu yıl inşallah, ya acaba güneşlenirken memedeki süt ekşirmi o sıcakta şimdiden düşündüğüme bak

Ölede böylede gidiliyor az kazık herzaman iyidir :)))))

herkese iyi akşamlar..
bugün doktor kontrolümüz vardı. 2014 gr olmuşuz,boyumuzda 44 cm. azcık tosuncukmuyuz ne :) bebek dönmüş ama plasenta prevıa oldugu için sezeryan olma ihtimalim de var maalesef. normal doğumdanda tırsıyorum ama nedense sezeryan daha ürkütücü geliyo..
hayırlısı neyse o olsun artık ..kasık kemiklerim ağrıyor diyince doktor hemen nst'ye girmemi istedi. erken doğum olabilir. ilk oldugu için ağrıyla sancıyı karıştırabilirsin dedi. Allahtan nstden bişey çıkmadı da bende rahatladım. duruma göre hastaneye yatışını yapabilirim deyince birden tırstım kaldım, neyseki durumlar iyi ... Ama en hızlı şekilde hastane çantamı hazırlamam gerektiğini, bebeğin kıyafetlerini artık yıkayıp ütülemem gerektiğini iyice anladım :)zaman daraldıkça heyecan,panik,telaş gırla gidiyor.

kızlar bant ağdalardan yaptım bugün ondada heryerimi alamamışım eşime gösterdim olmamış dedi ama canım çok yanıyor hemen banyoya girdim onları yaptıktan sonra bekletmek sonra duş almak gerekiyor sanırımm yangın var haftaya kadar doğurmazsam birde normal el ağdasıyla alayım bari napıyıım off göremiyorum ki koca göbektennn

bu arada çalışabilir raporumuda bugün aldım. perşembe tarihli raporum.. 9 ocakta da inşallah çalışamaz raporu alıp bebişim hemen gelmeye niyetlenmezse biraz yayılıp dinleneceğim:)

kuaföre gitmek en mantıklısı bu durumdayken..

canım maşallah az kalmış artık olduğu kadar (koskoca göbekle iyi bile yapabilmişsin en azından) kalanı da hiç yapamazsan jiletle alırsın artık. İnşallah sağlıkla gelir dünyaya :))

Bikini tabiki :) geçen yıl güneşlenememiştim bebeğim pişmesin diye içerde :)) bu yıl inşallah, ya acaba güneşlenirken memedeki süt ekşirmi o sıcakta şimdiden düşündüğüme bak

canım ılk kez duyuyorum guneslendıkce sut ekşimesini:))) nerden duydun ya da uydurdun bunu:)

canım neden kuafore gıtmeyı dusunmedın? ben de hıc gıtmezdım kuafore ama gecen ay gıttım acıdı utandım mutandım ama bıtınce mıs gıbı oldum 1ay oldu ıste ıyıce cıktı gene gıdıcem ama alındıktan sonra doguma kadar bır kez daha gıtsem sonra gene cıkıcak nasıl denk getırıcem bunu anlamadım daha 33. haftamdayım ...

bır de bazı kuaforler almazmıs ozel bolgeyı son aylarda dogumu tetıkler dıye bır sey duydunuz mu boyle?

bu arada çalışabilir raporumuda bugün aldım. perşembe tarihli raporum.. 9 ocakta da inşallah çalışamaz raporu alıp bebişim hemen gelmeye niyetlenmezse biraz yayılıp dinleneceğim:)
canım persembe tarıhlı verdı ya raporu eger bugunun tarıhıyle verse 2 gun gec ayrılacaktın dımı ızne??? benım oyle olacak cunku 32+3 te alacagım raporumu.......

canım persembe tarıhlı verdı ya raporu eger bugunun tarıhıyle verse 2 gun gec ayrılacaktın dımı ızne??? benım oyle olacak cunku 32+3 te alacagım raporumu.......[/QUOTE]

sanırım öyle oluyor ama ben hastanedeki görevliye sordum perşembe tarihli yazabilirmisiniz diye, onlarda yazdılar. sisteme online olarak düştüğü için kimseye imzalatmam gerekmedi. direk sgknın sisteminde görünüyormuş rapor

Maşallah tosuncuğa

Memelerde süt birikiyor ya, güneşin altında yatınca sıcaktan ekşirmi diye, sütümüz oldu da güneşlendikte ekşimesi kaldı

bende de oldu bende anlayamadım hıckırmasını anlıyorum tekme zaten artık atamıyor itiyor karnımı bu degısık geldı ama cozemedım bende

bende bır an once gelsın artık ıstıyorum son haftalar nıyeyse daha uzun gelıyor 9 ay nasıl gecmıs sasırıyorum gerıye donup bakınca :) sezeryan istıyorum kılolu bebek bıde annemınde catısı darmıs buyuk ıhtımalle normal dogursam cok canım yanacak epidural ıstıyorum ama onada cesaret edemıyorum dogumun ıkıncı evresı uzarsa bısey olursa dıye bıraz sancım gelse gıdıp sezeryan ıstıycem hemen özledık artık sen normal dogum ıstıyorsun sanırım ıns istedıgın gıbı olur kolaylıkla kavusuruz bebeklerımıze :)

41 kere maşallah ugurbcegi.

saol canım sende görmussun bebegını hersey yolunda inş hep boyle gıder

ıkı gun dıye bılıyorum bende hazırlıklı ol Allah kolay dogum nasıp etsın ıns

Annişlerrrrr nerdesiniz yahu? Yarın pazar, herkes erkenden kaçmış

Aman kartopu falan dikkat et, düşme Allah korusun

Yok canım, dışarı çıkmam zaten bu havada, sıcacık evden izlemesi güzel oluyo, Allah dışardakilere yardım etsin çok fena ayaz var

Evet ben normal istiyorum kısmet olursa, şimdilik bir engel yok ama bakalım çatı muayenesinde ne çıkacak. Allah herkese gönlündeki şekliyle doğurmayı nasip etsin, bebişlerimiz de sağlıkla gelsin inşallah

Ilk defa bu yaz tatile gidemedim.sizler yazfikca nasil canim cekiyor.tatile aseriyorum.hayirlisiyla yavruyu kucagima bi aliyim.bende basliyacam tatil planlatina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…