Yok ben değilim henüz ama kaçırmışsınız işte napımm
bnde cuma kontrole gıttm dogumevıne bebegım 2400 gr olmuş nts bagladılar sancım çıktı bıde suyum çok fazlaymış dr risklı dedı ayrıntılı usg ye gönderdı yıne suyumfazla görüldü dr böyle durumlarda fazla beklemeden dogum yaptırıyoruz belkı alabılırız bebegı yatış yapalım 3 4 gün kontrol altına alalım dedı bnde oğlumoldugu için kimseye bırakamam yatmak ıstemıyorum dedım kagıt ımzaladımçıktım hastaneden.. gece gel nts de sancına bakalım ıkı güne bı gel sonrada dedı bebegım daha 3 kıloyu bıle tamamlamadı inş sorun olmz gece gıttım sancım az cıktı gecekı nöbetcı dr da 2 gune bı gel dedı yarın yıne gıdıcem dr a ama dogum yaptıralım derlerse dıye korkuyorum...
kızlar bant ağdalardan yaptım bugün ondada heryerimi alamamışım eşime gösterdim olmamış dedi ama canım çok yanıyor hemen banyoya girdim onları yaptıktan sonra bekletmek sonra duş almak gerekiyor sanırımm yangın var haftaya kadar doğurmazsam birde normal el ağdasıyla alayım bari napıyıım off göremiyorum ki koca göbektennn
bnde cuma kontrole gıttm dogumevıne bebegım 2400 gr olmuş nts bagladılar sancım çıktı bıde suyum çok fazlaymış dr risklı dedı ayrıntılı usg ye gönderdı yıne suyumfazla görüldü dr böyle durumlarda fazla beklemeden dogum yaptırıyoruz belkı alabılırız bebegı yatış yapalım 3 4 gün kontrol altına alalım dedı bnde oğlumoldugu için kimseye bırakamam yatmak ıstemıyorum dedım kagıt ımzaladımçıktım hastaneden.. gece gel nts de sancına bakalım ıkı güne bı gel sonrada dedı bebegım daha 3 kıloyu bıle tamamlamadı inş sorun olmz gece gıttım sancım az cıktı gecekı nöbetcı dr da 2 gune bı gel dedı yarın yıne gıdıcem dr a ama dogum yaptıralım derlerse dıye korkuyorum...
Canım buraya giren arkadaşlardansa doğum yaptıklarını yazmadıkları için bilmemiz mümkün değil. Facebook tansa ozaman hiççççç mümkündeğil genelimiz facebook a bakmıyor.
stres yapmamaya calış kendını yorma banada doktor kendını yorma erken gelmesın bebek dedı dınlen devamlı ıns gunu gelınce saglıklı bır sekılde gelır kuveze falan gerek kalmaz kılosuda 2500 e yakın bıraz daha buyuse zaten gelışımı tamamlamıs oluyo inş hersey ıstedıgın gıbı olur
Geçmiş olsun canım, inşallah zamanını bekler bebişin.... Hayırlısıyla en doğru zamanda gelir....
geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin...
Canin gecmis olsun. İnsalkah zamanini bekler bebis. Sen yine de kontrollere gitmeyi ihmal etme.bnde cuma kontrole gıttm dogumevıne bebegım 2400 gr olmuş nts bagladılar sancım çıktı bıde suyum çok fazlaymış dr risklı dedı ayrıntılı usg ye gönderdı yıne suyumfazla görüldü dr böyle durumlarda fazla beklemeden dogum yaptırıyoruz belkı alabılırız bebegı yatış yapalım 3 4 gün kontrol altına alalım dedı bnde oğlumoldugu için kimseye bırakamam yatmak ıstemıyorum dedım kagıt ımzaladımçıktım hastaneden.. gece gel nts de sancına bakalım ıkı güne bı gel sonrada dedı bebegım daha 3 kıloyu bıle tamamlamadı inş sorun olmz gece gıttım sancım az cıktı gecekı nöbetcı dr da 2 gune bı gel dedı yarın yıne gıdıcem dr a ama dogum yaptıralım derlerse dıye korkuyorum...
Cok iyi fikir aslinda. Ben tlfdan giriyorum evde bilgisayarim yok yoksa yapardim vaktim de musait.Eski arkadaşlar hiç foruma gelmiyor, çoğu devam eden de facebookta değil, o yüzden o taraftan haberimiz olmuyor, acaba aktif devam edenler için bir liste mi hazırlansa, pufpuf da olmadığı için topik öyle ilerliyor... Ben bu işlerden fazla anlamıyorum, aslında gönüllü yapmak isteyen olsa sanki daha iyi olur.... Gerçi herkesin de işi gücü var...
Günaydın annisler ve bebisleri!
Herkes iyidir umarım. Biz iyiyiz çok şükür.
Evet aynen öyle... grubun ilk üyelerini ben tanımıyorum mesela. Face de girmem. Bizden biri doğum yaparsa buraya yazar illaki..
Canim çok geçmiş olsun. Şu anda kaçıncı haftan? Ceptn görünmüyor da. Insl azalir sancilarin. Sen hissediyor muydun sancilari? Suyu az icsen dengelemez mi acaba? İnşallah bekler bebisin.
Ben de henuz hazirlamadim ama soyle yapmayi planliyorumgünaydın anneler ve bebişleri :) bende uzun zmandır yazamıyordum ama okuyodum paylaşılanları dün bende hastane çantamızı hazırladım koyulan şeyler aşağı yukarı aynı ama hemşireye verilecek olan kıyafetleri ayarlayamadım malum onları ayrı koymak gerekiyomuş hazırlayanlar varmı?:? ben yapamıyorum
günaydın anneler ve bebişleri :) bende uzun zmandır yazamıyordum ama okuyodum paylaşılanları dün bende hastane çantamızı hazırladım koyulan şeyler aşağı yukarı aynı ama hemşireye verilecek olan kıyafetleri ayarlayamadım malum onları ayrı koymak gerekiyomuş hazırlayanlar varmı?:? ben yapamıyorum
çok tskler arkadaslar ıns en azından küvöze ıhtıyac olmayacak kadar bekler bebegım..suyun fazla olması problemmış sınırı gecmış senın dıyo dr bı de temızlıge baslıyodum bu hafta güya agır agır evı toparlasam dıyorum bı sürprız çıkmadan.. kac haftadan sonra küvöz ıhtıyacı olmuyo acaba bebeklerın 36 ya gırdım gercı ama..
evet canım çıkınca bebege hemsıre ne gıydırecekse onları ayır bi zıbın bı alt üst bı de ince battanıye verıceksın bunları ayrı bı posetle koy dogum çantana ben öle yaptım....
çok tskler arkadaslar ıns en azından küvöze ıhtıyac olmayacak kadar bekler bebegım..suyun fazla olması problemmış sınırı gecmış senın dıyo dr bı de temızlıge baslıyodum bu hafta güya agır agır evı toparlasam dıyorum bı sürprız çıkmadan.. kac haftadan sonra küvöz ıhtıyacı olmuyo acaba bebeklerın 36 ya gırdım gercı ama..
Canım dinlenmene bak çok da kafanı yorma, genellikle 36. haftayı doldurduktan sonra sorun olmuyormuş, inşallah hayırlısı ne zaman ise o zaman gelir bebişin. Bana doktorum suyun normalin en alt seviyesinde, bebeğin iri çok su iç dedi, seninki fazla o da sorun anlamadım valla bu işi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?