2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar ben de saat 8 de hortladım :) İki gecedir uyurken her yanım uyuşuyor valla, çok fena...

bnde cuma kontrole gıttm dogumevıne bebegım 2400 gr olmuş nts bagladılar sancım çıktı bıde suyum çok fazlaymış dr risklı dedı ayrıntılı usg ye gönderdı yıne suyumfazla görüldü dr böyle durumlarda fazla beklemeden dogum yaptırıyoruz belkı alabılırız bebegı yatış yapalım 3 4 gün kontrol altına alalım dedı bnde oğlumoldugu için kimseye bırakamam yatmak ıstemıyorum dedım kagıt ımzaladımçıktım hastaneden.. gece gel nts de sancına bakalım ıkı güne bı gel sonrada dedı bebegım daha 3 kıloyu bıle tamamlamadı inş sorun olmz gece gıttım sancım az cıktı gecekı nöbetcı dr da 2 gune bı gel dedı yarın yıne gıdıcem dr a ama dogum yaptıralım derlerse dıye korkuyorum...

Eski arkadaşlar hiç foruma gelmiyor, çoğu devam eden de facebookta değil, o yüzden o taraftan haberimiz olmuyor, acaba aktif devam edenler için bir liste mi hazırlansa, pufpuf da olmadığı için topik öyle ilerliyor... Ben bu işlerden fazla anlamıyorum, aslında gönüllü yapmak isteyen olsa sanki daha iyi olur.... Gerçi herkesin de işi gücü var...

Geçmiş olsun canım, inşallah zamanını bekler bebişin.... Hayırlısıyla en doğru zamanda gelir....

günaydın anneler ve bebişleri :) bende uzun zmandır yazamıyordum ama okuyodum paylaşılanları dün bende hastane çantamızı hazırladım koyulan şeyler aşağı yukarı aynı ama hemşireye verilecek olan kıyafetleri ayarlayamadım malum onları ayrı koymak gerekiyomuş hazırlayanlar varmı ?:? ben yapamıyorum

bende eldıvenle yarısını bır gun dıger yarısını ertesı gun gun aldım aynadan gordugum kadarıyla ama mınıkler vardı tabı onlarıda bantla cektım catı muayenesıne dogumuma en fazla 3 hafta var dayanırmı o kadar bılmıyorum ıns dayanır yoksa makıneyle kesıcemkı oda kıl donmesı yapıyo gerek kalmaz umarım dırek bandı yapısırıp cekınce benım cok acıyo mebur bu sekılde yaptım bende bıde lapiden bandı ıyıymıs onunla denıycem eger az cıkarsa kolay gelsın hepimize ısımız zor

stres yapmamaya calış kendını yorma banada doktor kendını yorma erken gelmesın bebek dedı dınlen devamlı ıns gunu gelınce saglıklı bır sekılde gelır kuveze falan gerek kalmaz kılosuda 2500 e yakın bıraz daha buyuse zaten gelışımı tamamlamıs oluyo inş hersey ıstedıgın gıbı olur

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin...

Günaydın annisler ve bebisleri!

Herkes iyidir umarım. Biz iyiyiz çok şükür.

Canım buraya giren arkadaşlardansa doğum yaptıklarını yazmadıkları için bilmemiz mümkün değil. Facebook tansa ozaman hiççççç mümkündeğil genelimiz facebook a bakmıyor.

Evet aynen öyle... grubun ilk üyelerini ben tanımıyorum mesela. Face de girmem. Bizden biri doğum yaparsa buraya yazar illaki..

Canim çok geçmiş olsun. Şu anda kaçıncı haftan? Ceptn görünmüyor da. Insl azalir sancilarin. Sen hissediyor muydun sancilari? Suyu az icsen dengelemez mi acaba? İnşallah bekler bebisin.

Geçmiş olsun canım, inşallah zamanını bekler bebişin.... Hayırlısıyla en doğru zamanda gelir....

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin...

çok tskler arkadaslar ıns en azından küvöze ıhtıyac olmayacak kadar bekler bebegım..suyun fazla olması problemmış sınırı gecmış senın dıyo dr bı de temızlıge baslıyodum bu hafta güya agır agır evı toparlasam dıyorum bı sürprız çıkmadan.. kac haftadan sonra küvöz ıhtıyacı olmuyo acaba bebeklerın 36 ya gırdım gercı ama..

Canım dinlenmene bak çok da kafanı yorma, genellikle 36. haftayı doldurduktan sonra sorun olmuyormuş, inşallah hayırlısı ne zaman ise o zaman gelir bebişin. Bana doktorum suyun normalin en alt seviyesinde, bebeğin iri çok su iç dedi, seninki fazla o da sorun anlamadım valla bu işi :)

Canin gecmis olsun. İnsalkah zamanini bekler bebis. Sen yine de kontrollere gitmeyi ihmal etme.
Cok iyi fikir aslinda. Ben tlfdan giriyorum evde bilgisayarim yok yoksa yapardim vaktim de musait.

canım tskrler ben sadece bel agrısı hıssedıyorum ve karnımda gergınlık öyle doguruyo gıbı bı sancı hıssetmıyorumgercı normal dogum yapmadım bılmıyorum dogum sancısını ama bu kadarla dogum olmaz galıba 35 bıttı 36 nın içindeyım bı de hafıf ıdrar yolu enf cıktı bol su iç dedı dr su içmeyle suyun artması ılgılımı acaba dahada artarsa su bu seferde

bı de bnmkarnım aşırı gergın hep dıyıp duruyodum böyle karnımın derısının agrısına kaslarımın agrısına dayanamıyorum dıye dr karnın çatlamadıgı için acıyo dedı gercekten de bı ıkı tane görünmeyecek ıncelıkte catlak var belkıde ben onları çatlak sanıyorum sanslısın karın kasların güçlüymüş dedı ama acısı dayanılmaz etlerım yanıyo resmen cızır cızır.....

Ben de henuz hazirlamadim ama soyle yapmayi planliyorum
ince penye battaniyenin icine
bez
corap
eldiven
baslik
ic zibin
citcitli body
alt ust pijama
bunlari bohca gibi yapip posete koymayi ve hemsireler isteyince ilk etapta anbemlerin vermesini planliyorum. Uygun mudur bu liste?

evet canım çıkınca bebege hemsıre ne gıydırecekse onları ayır bi zıbın bı alt üst bı de ince battanıye verıceksın bunları ayrı bı posetle koy dogum çantana ben öle yaptım....

şahit olduklarım kadarıyla tabi doktorlar en iyisini bilir ama akciğer gelişimi tamamlamıştır çoktan Allahın izniyle hiç bi problem olmaz düşük doğum ağırlıklı doğar sadece belki senle birlikte hastanede tutarlar en fazla ama onu bile sanmıyorum 36 haftada bebekte ekstra sorun olmadığı sürece gerek görülmez kuvöze bence Benim arkadaşım 37 de sezeryanla doğum yaptı diyabetliydi bebeği almak zorunda kaldılar hiç bi sıkıntısı olmadı :) ki sende 36 içindeymişsin :) Korkma kendine streste yapma :)

evet canım çıkınca bebege hemsıre ne gıydırecekse onları ayır bi zıbın bı alt üst bı de ince battanıye verıceksın bunları ayrı bı posetle koy dogum çantana ben öle yaptım....

üstü için tmm da sanki alt tek başına ince gibi gelio üşürmü diye telaş ediyorum... Ananem dioki daha gözü açılmamış bebeğin nelerini düşünüyosun abartıyomuşum

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini iş filanda yapma. Arkadaşım 1950 gr la doğum yaptı doktoru 2 kilonun altını küveze koyuyoruz 50 gr dan dolayı gerek yok. buna gerek yok demiş girmedi hiç küveze

inş kısmet artık bı de oğlumu çok kucagıma alıyorum ondan da mı sancı oluyokı bılmedım şimdi suyun az olması çok olması hepsı problem valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…