Canin gecmis olsun. İnsalkah zamanini bekler bebis. Sen yine de kontrollere gitmeyi ihmal etme.
Cok iyi fikir aslinda. Ben tlfdan giriyorum evde bilgisayarim yok yoksa yapardim vaktim de musait.
Ben de henuz hazirlamadim ama soyle yapmayi planliyorum
ince penye battaniyenin icine
bez
corap
eldiven
baslik
ic zibin
citcitli body
alt ust pijama
bunlari bohca gibi yapip posete koymayi ve hemsireler isteyince ilk etapta anbemlerin vermesini planliyorum. Uygun mudur bu liste?
Tamam canim cok sagol minik parcalari ayri koyayim odada giydiririz.bunlar çok olur kayboluyo bi çok şey yada kayboldu dıyolar o telasede kımse verdıklerımızın hepsı gıydırılmış mı dıye bakmıyo da çorap koyma bez koyma siz çıtçıtlı body alt üst pijama altı ayaklı olandan ve battanıye verın yeterlıolur eldıvenını de verebılırsınız bezını onlar baglarlar...
bnde cuma kontrole gıttm dogumevıne bebegım 2400 gr olmuş nts bagladılar sancım çıktı bıde suyum çok fazlaymış dr risklı dedı ayrıntılı usg ye gönderdı yıne suyumfazla görüldü dr böyle durumlarda fazla beklemeden dogum yaptırıyoruz belkı alabılırız bebegı yatış yapalım 3 4 gün kontrol altına alalım dedı bnde oğlumoldugu için kimseye bırakamam yatmak ıstemıyorum dedım kagıt ımzaladımçıktım hastaneden.. gece gel nts de sancına bakalım ıkı güne bı gel sonrada dedı bebegım daha 3 kıloyu bıle tamamlamadı inş sorun olmz gece gıttım sancım az cıktı gecekı nöbetcı dr da 2 gune bı gel dedı yarın yıne gıdıcem dr a ama dogum yaptıralım derlerse dıye korkuyorum...
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini iş filanda yapma. Arkadaşım 1950 gr la doğum yaptı doktoru 2 kilonun altını küveze koyuyoruz 50 gr dan dolayı gerek yok. buna gerek yok demiş girmedi hiç küveze
şahit olduklarım kadarıyla tabi doktorlar en iyisini bilir ama akciğer gelişimi tamamlamıştır çoktan Allahın izniyle hiç bi problem olmaz düşük doğum ağırlıklı doğar sadece belki senle birlikte hastanede tutarlar en fazla ama onu bile sanmıyorum 36 haftada bebekte ekstra sorun olmadığı sürece gerek görülmez kuvöze bence Benim arkadaşım 37 de sezeryanla doğum yaptı diyabetliydi bebeği almak zorunda kaldılar hiç bi sıkıntısı olmadı :) ki sende 36 içindeymişsin :) Korkma kendine streste yapma :)
üstü için tmm da sanki alt tek başına ince gibi gelio üşürmü diye telaş ediyorum... Ananem dioki daha gözü açılmamış bebeğin nelerini düşünüyosun abartıyomuşum
bunlar çok olur kayboluyo bi çok şey yada kayboldu dıyolar o telasede kımse verdıklerımızın hepsı gıydırılmış mı dıye bakmıyo da çorap koyma bez koyma siz çıtçıtlı body alt üst pijama altı ayaklı olandan ve battanıye verın yeterlıolur eldıvenını de verebılırsınız bezını onlar baglarlar...
Tamam canim cok sagol minik parcalari ayri koyayim odada giydiririz.
Bezi biz getirelim istediler guya ozel hastane
Tamam canim cok sagol minik parcalari ayri koyayim odada giydiririz.
Bezi biz getirelim istediler guya ozel hastane
canım şimdi okudum çok geçmiş olsun.dikkatli ol fazla ayak üstünde kalmamak lazım.oğlunu da alma kucağına.şu ara tıpkı ilk aylar gibi oluyo.hassas yani.ama doğsada çabuk toparlıyor erken doğan bebekler.hiç sıkma canını.36. haftadasın.çoğu kez küveze bile almıyolar.zaten ciğerleri gelişmiş oluyo.ama doktorlar yine de bu gibi durumlarda ciğer geliştirici vuruyolar.demekki gerek görmemişler.yanlış anlama canını sıkmak için yazmadım.her duruma da kendimizi alıştırmamız lazım o yüzden yazdım...için rahat olsun diye yani...
çok tskler arkadaslar ıns en azından küvöze ıhtıyac olmayacak kadar bekler bebegım..suyun fazla olması problemmış sınırı gecmış senın dıyo dr bı de temızlıge baslıyodum bu hafta güya agır agır evı toparlasam dıyorum bı sürprız çıkmadan.. kac haftadan sonra küvöz ıhtıyacı olmuyo acaba bebeklerın 36 ya gırdım gercı ama..
günaydın anneler ve bebişleri :) bende uzun zmandır yazamıyordum ama okuyodum paylaşılanları dün bende hastane çantamızı hazırladım koyulan şeyler aşağı yukarı aynı ama hemşireye verilecek olan kıyafetleri ayarlayamadım malum onları ayrı koymak gerekiyomuş hazırlayanlar varmı?:? ben yapamıyorum
Evi falan boşver canım, canımdan önemlimi valla bizim evi pislik götürüyor umrumdada değil doğrusu, kayınvalidem üst katta annem yürüme 15 dakika gelip yaparlar, onlar yapmazsa birini tutar yaptırırım diyorum oda olmazsa pis kalır pislikten dağınıklıktan ölen duymadım hiç, sen kendine iyi bak bol dinlen bebeğin doğduktan sonra yaparsın, Rabbim neylerse güzel eyler, herşeyin iyisini bilir ve verir Allah yardımcın olsun
ay bende öyleyım canım bnde şöyle bı toparlıyorum evı oturuyorum sonra. bizimkilerde yaparlar ama işte hem ınsanın içine sınmıyo hemde elden bışi gelmıyo artık nasıl yakalanıcam bılemem ılk gunden bızım herkes koşuşur saolsunlar zıyarete...
bizim hastanede vermiyor bez, kendiniz getirin dediler. ama milupa çantası verdiler bize 2 tane. içinde 8 huggies yeni doğan bez, mama nivea pişik kremi, önlük, anne çayı filan çıktı. birde milupadan gelmişti bir sürü çanta oldu evde :)
bnde cuma kontrole gıttm dogumevıne bebegım 2400 gr olmuş nts bagladılar sancım çıktı bıde suyum çok fazlaymış dr risklı dedı ayrıntılı usg ye gönderdı yıne suyumfazla görüldü dr böyle durumlarda fazla beklemeden dogum yaptırıyoruz belkı alabılırız bebegı yatış yapalım 3 4 gün kontrol altına alalım dedı bnde oğlumoldugu için kimseye bırakamam yatmak ıstemıyorum dedım kagıt ımzaladımçıktım hastaneden.. gece gel nts de sancına bakalım ıkı güne bı gel sonrada dedı bebegım daha 3 kıloyu bıle tamamlamadı inş sorun olmz gece gıttım sancım az cıktı gecekı nöbetcı dr da 2 gune bı gel dedı yarın yıne gıdıcem dr a ama dogum yaptıralım derlerse dıye korkuyorum...
Canım geçmiş olsun bebeğinin kilosu iyi 36 yı doldurunca erken doğumluktan çıkıyor zaten için rahat olsun ama yorulmamaya çalış bu su olayınının fazlasınıda yeni duydum habire su içiyoz bizde . Sancında azalmış Rabbim yardımcın olsun canım.
Evett kiste verdiler bana 1 paket bez yazmislar.aaaa devletbıle cıkana kadar bezını verıyo bende koydum bez ama bnm dogum yapacagım hastane verıyo bezı ben her ıhtımale karsı koydm.. bunları demekkı sorup ona göre çanta hazırlamalıymış güvenıp bez koymasan iş çıkar sonradan düşünsene...
Benimde suyum alt sinirdaymis.biraz daha azalinca alacakmis bebegi.yani bana da erken dogum gorunuyor.hayirlisi arkadasim.zayif dogarlar sadece sagliklarinda bi problem olmaz ins.bende 2014 model olsun demistim ama.yaoacak bisey yokbnde cuma kontrole gıttm dogumevıne bebegım 2400 gr olmuş nts bagladılar sancım çıktı bıde suyum çok fazlaymış dr risklı dedı ayrıntılı usg ye gönderdı yıne suyumfazla görüldü dr böyle durumlarda fazla beklemeden dogum yaptırıyoruz belkı alabılırız bebegı yatış yapalım 3 4 gün kontrol altına alalım dedı bnde oğlumoldugu için kimseye bırakamam yatmak ıstemıyorum dedım kagıt ımzaladımçıktım hastaneden.. gece gel nts de sancına bakalım ıkı güne bı gel sonrada dedı bebegım daha 3 kıloyu bıle tamamlamadı inş sorun olmz gece gıttım sancım az cıktı gecekı nöbetcı dr da 2 gune bı gel dedı yarın yıne gıdıcem dr a ama dogum yaptıralım derlerse dıye korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?