2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canin gecmis olsun. İnsalkah zamanini bekler bebis. Sen yine de kontrollere gitmeyi ihmal etme.

Cok iyi fikir aslinda. Ben tlfdan giriyorum evde bilgisayarim yok yoksa yapardim vaktim de musait.

evet sık gıdıcem artık ve once ılle ocak gırınce dogsun dıyodum şimdi dıretmıycem karnımın agrısı durulmaz oldu dinlene dinlene beklıycem varsın aralık olsun kısmet... aralık annelerı dogum yapanlar 60 kişiyi gecti onlar yazıyolar takıp edıyolar şimdi biz burda kaç kişiyiz onu bıle bılmıyoruz kı bı yontem bulsak aktıf takıp edenlerı saysak:) 2 haftaya dogumlar baslar gıbıme gelıyo kendımden anladımyanı...

bunlar çok olur kayboluyo bi çok şey yada kayboldu dıyolar o telasede kımse verdıklerımızın hepsı gıydırılmış mı dıye bakmıyo da çorap koyma bez koyma siz çıtçıtlı body alt üst pijama altı ayaklı olandan ve battanıye verın yeterlıolur eldıvenını de verebılırsınız bezını onlar baglarlar...

Tamam canim cok sagol minik parcalari ayri koyayim odada giydiririz.
Bezi biz getirelim istediler guya ozel hastane

geçmiş olsun, 36 haftası dolunca doğum yapmıştı benim arkadaşımda suyu gelmiş birden hemen sezaryene almışlardı. bebek küveze girmedi bir sorunu da olmamıştı çok şükür. gayet sağlıklı çıktılar hastaneden. biraz zayıftı bebek ama çabuk toparladı. hayırlısı olsun sizin içinde. bol bol dinlen. doğarsa da hiç bir sorun olmaz Allah'ın izniyle.

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini iş filanda yapma. Arkadaşım 1950 gr la doğum yaptı doktoru 2 kilonun altını küveze koyuyoruz 50 gr dan dolayı gerek yok. buna gerek yok demiş girmedi hiç küveze

saolun arkadaslar ınsan bunları duyunca nasıl rahatlıyo yüzdük yüzdük kuyruguna geldık allah herkesı sag salım yavrusuna kavustursun inş...

üstü için tmm da sanki alt tek başına ince gibi gelio üşürmü diye telaş ediyorum... Ananem dioki daha gözü açılmamış bebeğin nelerini düşünüyosun abartıyomuşum

yok yok olmaz topıdıgın dedıgı gıbı olmazsa odaya getırınce bi çorap gıydırırsın hastaneler sıcak oluyo ama olmadı sen bı battanıye daha örtersın üstüne...

canım şimdi okudum çok geçmiş olsun.dikkatli ol fazla ayak üstünde kalmamak lazım.oğlunu da alma kucağına.şu ara tıpkı ilk aylar gibi oluyo.hassas yani.ama doğsada çabuk toparlıyor erken doğan bebekler.hiç sıkma canını.36. haftadasın.çoğu kez küveze bile almıyolar.zaten ciğerleri gelişmiş oluyo.ama doktorlar yine de bu gibi durumlarda ciğer geliştirici vuruyolar.demekki gerek görmemişler.yanlış anlama canını sıkmak için yazmadım.her duruma da kendimizi alıştırmamız lazım o yüzden yazdım...için rahat olsun diye yani...

aaaa devletbıle cıkana kadar bezını verıyo bende koydum bez ama bnm dogum yapacagım hastane verıyo bezı ben her ıhtımale karsı koydm.. bunları demekkı sorup ona göre çanta hazırlamalıymış güvenıp bez koymasan iş çıkar sonradan düşünsene...

bizim hastanede vermiyor bez, kendiniz getirin dediler. ama milupa çantası verdiler bize 2 tane. içinde 8 huggies yeni doğan bez, mama nivea pişik kremi, önlük, anne çayı filan çıktı. birde milupadan gelmişti bir sürü çanta oldu evde :)

evet ınş erkende olsa hersey yolunda gıder canım dr a gıtmeye korkuyorum ıstemedıgım bı şi söleyecek dıye..

Evi falan boşver canım, canımdan önemlimi valla bizim evi pislik götürüyor umrumdada değil doğrusu, kayınvalidem üst katta annem yürüme 15 dakika gelip yaparlar, onlar yapmazsa birini tutar yaptırırım diyorum oda olmazsa pis kalır pislikten dağınıklıktan ölen duymadım hiç, sen kendine iyi bak bol dinlen bebeğin doğduktan sonra yaparsın, Rabbim neylerse güzel eyler, herşeyin iyisini bilir ve verir Allah yardımcın olsun

Ben bir poşete uzun kollu alttan çıtçıtlı ve ayaklı pijama, üst kat olarak alt üst takım, çorap, eldiven, bez, şapka ve ince battaniye koyucam penye, sıcak olursa bir katını çıkarırım diyorum, şimdilik böyle düşünüyorum

Son eksik olarak göğüs pompamıda aldım evde balonla denedim :)))) mamajoo marka elektrikli tamamen sessiz çalışıyor memnun kaldım balonla :)))

ay bende öyleyım canım bnde şöyle bı toparlıyorum evı oturuyorum sonra. bizimkilerde yaparlar ama işte hem ınsanın içine sınmıyo hemde elden bışi gelmıyo artık nasıl yakalanıcam bılemem ılk gunden bızım herkes koşuşur saolsunlar zıyarete...

Herkes iyi bişeyler yapmaya çalışıyor ama bazen ilk günden istemediğimizi anlayamıyorlar gelenler yabancı değil nasılsa yapıversinler ellerinemi yapışır

Kontrollerden birindemi verdiler bize bişey vermediler özel hastanemi

Canım geçmiş olsun bebeğinin kilosu iyi 36 yı doldurunca erken doğumluktan çıkıyor zaten için rahat olsun ama yorulmamaya çalış bu su olayınının fazlasınıda yeni duydum habire su içiyoz bizde . Sancında azalmış Rabbim yardımcın olsun canım.

evet herkes öyle dıyo azını duydukta çogu da mı oluyomuş dıye şimdi dra soramadıgım şey ben ıdrar yolu enf için bol su içince suyumdaha da artarmı?

Evett kiste verdiler bana 1 paket bez yazmislar.
Bir de listede bbek yagi yaziyor, kim hazirlamissa artik biz bile biliyoruz ilk ay bebek yagi kullanilmaz diye konusmustuk.
Bu arada arkadaslar eczanenin bana verdigi lohusa oedlerine baktim da, filenin icinde kalin pamuk pedler. Altinda ne baykonumsu bursry var ne de yapiskan. Orkid gibi dgil yani. Bunlardan ic camasirimiza gecmez mi? Hic begenmedim ben bu pedleri hasta bezi mi alsam? Siz ne aldiniz ?

Benimde suyum alt sinirdaymis.biraz daha azalinca alacakmis bebegi.yani bana da erken dogum gorunuyor.hayirlisi arkadasim.zayif dogarlar sadece sagliklarinda bi problem olmaz ins.bende 2014 model olsun demistim ama.yaoacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…