2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

merhaba,

bu haftadan sonra bebeğini hissetme ihtimalin yüksek tabiki, ben 18. haftada hissetmiştim kıpırtılarını ..
19.ve 25. haftada tetanoz aşısı yapıldı bana..
24.haftada prenetal tanı ve ikili testin devamı niteliğinde bir kan testi yapıldı. 3lü test artık çok tercih edilmiyormuş 2 ayrı doktora sormuştum.
27.haftada şeker yüklemesi yapıldı.
tiroid problemim oldugu için her ay kan tahlili yaptırıyorum bende..
riskli gebeliklerde doktorlar daha farklı testler de isteyebiliyor tabiki.Umarım yardımcı olmuşumdur:)

Son düzenleme:

Dua edelim canım. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Sağsalim bebeğine kavuşursun.sonuçta bebeğin durumu iyi şuanda çok şükür. 2 güne bir de git mutlaka kontrolü ihmal etme

Bu arada arkadaşlar bu internette lohusa pijamaları uçmuş resmen kaç gündür aradım 100-150 ydi hep iyisi dün bi iç çamaşırcıdan 2 takım aldım sonunda biri penye pijama takımı turkuaz rengi çok tatlı 45 tl ye aldım bide gecelik ve sabahlıklı takım 100 den 55 e inmişti onu aldım sezeryan olursa geceliği giyerim evdede arklarım geldiğinde öbür pijamayı giyerim diye düşündüm iki takım 95 e mal oldu hayatta alamazdım intden bu fiyata bide kaliteliydi yani aman diyim boşa para vermeyin

bebişimin çantasını hazırlamıştım zaten
2 penye battaniye bir peluş battaniye
hastane çıkışı babası gs storedan almış:)
4 tane zıbın takımı bir okadar çıtçıtlı badi
4 tane bebiş çorabı 4tane şapka eldiven
popolin omega pişik kremi(teyzemin kızı mükemmel dedi bu kreme)
bir tane küçücük bi biberon ve emzik(avent damaklı aldım)
uni baby ıslak mendil
6 tane ağız mendili
2tane ter havlusu
2 tane patikli pantolon
daha ne koymuştum hatırlamıyorum:) gögüs pompası koysammı diye tereddütteyim gerekli olurmu bilemedim
artık yarın oburgüne kendi çantamı hazırlicam pijamaları bi yıkayım daha doğurmam heralde:)

bu arada muayenede oldum bebiş 2662 gr olmuş 50 cm:) nasıl büyümüş en son 3 hafta önce gitmiştim 1960 grdı dr eşin biraz aşağıda kanaman olursa sezeryan olmazsa normal yaparız dedi bakalım hayırlısı artık her hafta gidicem dra haftaya nstye bağlayacakmış beni 20 dk sürüyormuş

allah yardımcın olsun gelışmelerı yaz....

Sekerler markete gittim trene bakar gibi bakip geri geldim :)))
kulot gibi olan bezleri eledim o zaman
Yandan baglamalilardqn hangisini alayimm?? Depend, can ped ve daha birkac baska marka var. Kimisine tejstil yuzeyli, bel bantli vs burseyler yazmislar. Anlamadim ki ben

herkese pazar rehaveti çökmüş galiba kimsecikler yok :)

bebek kıyafetlerini nasıl yıkadınız? hacı şakir granül sabun tozu aldım. yumuşatıcı kullansam mı? kıyafetlerin çoğu beyaz üzerine renkli desenler.. renk veren olurmu diye ödüm kopuyor. siz nasıl yıkadınız kıyafetleri??

Son düzenleme:

Saol canım şimdilik evde dinlenicem bol su içicekmişim

Ben beyazlari koyu renklileri ayirdim birde yunlu gibi olanlarla penyeleri ayri yikadim 30 derecede kisa programda omi nun bebeklet olan icini kullandin yarim kapakta dalin yumusatici kullandim renk solmasi yasamadim ama utu yaparken o renklil yerlerine basmamla utuye gecmesi bir oldu hastane cikisimin bir tanesi biraz bozuldu birsey olmaz nasil olsa kucucuk kimse anlamaz sen dikkat et renkli ve desenli yerrleri utulerken desen karisabiliyor

Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah herşey yoluna girer de daha hayırlı haber lerle gelirim yanınıza. Şimdilik evde bol bol dinlenicem ve bol su içicem ama heran erken doğuma da hazırlıklı olacakmışım.

Benimde suyum alt sinirdaymis.biraz daha azalinca alacakmis bebegi.yani bana da erken dogum gorunuyor.hayirlisi arkadasim.zayif dogarlar sadece sagliklarinda bi problem olmaz ins.bende 2014 model olsun demistim ama.yaoacak bisey yok
benım halamın kızınada suyun az demışler 3 gune kadar sezeryana alıcaklardı bol bol su ıcmıs gıtmıs doktorda sasırmıs sormus oda bol bol su ıctım demıs bol su ıc ıns erken almaya gerek kalmaz

inş hersey yolunda gıder cnm bebegın erkenden gelmez Allah yardımcın olsun ıns

bende o haftalarda kıpırtı hıssetmıstım o bebegın cnm ılk basta segırme seklınde hıssedıyosun sonra tekme sonra hıckırık ve itiyor cıkıcam dıye :) artık ıcın daha rahat olur kıpırtıyı hıssettıkce ılk baslarda bır panıktım bende kalbı atıyomu hala dıye doktora gıdıyodum kıpırtısını duyunca ıyı oldugunu anlamak gunlerın daha hızlı gecmesını saglıyor Allah kucagına almayıda nasıp etsın ıns

annemden talimat geldi zaten.. oturuyosun bütün etiketleri kesiyorsun, 30 derecede yıkıyosun, tersten ütülemeyi de ihmal etme :) kendi gelmeden talimatları gelmeye başladı, sanki ben o kadar düşünemiyorum, anne olmak böyle bişey demekki ... hala beni çocuk görüyor gelmişim 35 yaşına ama anneme göre hala büyümedim

Annelik böyle birşey, hastanede neler yaşayacağımı öncesini sonrasını değil 6 yaşıdaki oğlumdan nasıl 2 gece ayrı kalıcam diye kara kara düşünüyorum, gıdısını koklamadan nasıl durucam

Bende sabah atıştım benim annemle. hergün düzenli ararım bugün aradığımda az duymuş sesini banyodan gelene kadar kapatmışım açmış telefonu kızında seni iki kere çaldırır inşallah diyo anne sonuna kadar çaldırdım diyom hadi hadi diyo !!! Ne diceksin hiç anne işte hangimiz hamile belli değil yemin ederim:)

Kızlar hastane bezi diye bebek bezi aldırmıştı bi arkadaşım büyük boy olanından . İki üçtane anca kullanıp gece pedine geçeceksin zaten dedi ped gibi yerleştiricekmişim banada mantıklı gelip almıştım işe yararmı acaba !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…