Canlarrr artık son günlerinizi saymaya başlamışsınız ne mutlu size. Heyecanlar doruktadır eminim. Ben daha yolun çok başındayım. Ve size danışmak istediğim bir kaç konu var.
2-3 gündür göbeğimin altında ara ara kıpırtılar hissediyorum. Bu haftalarda bebeğin hareketleri hissedilirmi. Yoksa gaz felan oluyorda benmi bebeğim sanıyorum.
Dün sabah uyandığımda elimi karnıma koydum. Sağ tarafım boş sol tarafıma doğru sanki bir top var gibiydi. Bebişim bir tarafa mı toplanmış diye düşündüm ama olurmu ki böyle birşey.
Sağlık ocağından henüz aramadılar aşılar kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor.
18. haftamıza geldik şuana kadar rutin (kan sayımı,idrar, tiroid vs.) testleri ve 2li testimiz yapıldı. Yapılacak başka hangi testlerimiz var ve hangi haftalarda yapılıyor. Her test herkese yapılıyormu, yoksa doktor bazı testleri bebeğin durumuna göremi istiyor. Benden sadece ikili testi istedi.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kocaman öpüldünüz can annelerr...
bnde cuma kontrole gıttm dogumevıne bebegım 2400 gr olmuş nts bagladılar sancım çıktı bıde suyum çok fazlaymış dr risklı dedı ayrıntılı usg ye gönderdı yıne suyumfazla görüldü dr böyle durumlarda fazla beklemeden dogum yaptırıyoruz belkı alabılırız bebegı yatış yapalım 3 4 gün kontrol altına alalım dedı bnde oğlumoldugu için kimseye bırakamam yatmak ıstemıyorum dedım kagıt ımzaladımçıktım hastaneden.. gece gel nts de sancına bakalım ıkı güne bı gel sonrada dedı bebegım daha 3 kıloyu bıle tamamlamadı inş sorun olmz gece gıttım sancım az cıktı gecekı nöbetcı dr da 2 gune bı gel dedı yarın yıne gıdıcem dr a ama dogum yaptıralım derlerse dıye korkuyorum...
Kızlar ven bir haftadır hastayım.adet sancısına benzeyen kasık ve karın ağrısı ile hastaneye geldim. 35. Haftaya yeni girdim . Doktorum en azından 37. Görelim dedi magnezyum ve calsiyum verdi. Bide şuam iki kez serum takıldı. Moralim çok bozuk bebeğim çok küçük ve ben hiç hazırlıklı değilim. Sabah da pembe bi akıntı gördüm nişan olabilir diye doktora geldim birazdan alttan muayene olcam. Lütfen benim için dua edin. Hakkımızda hayırlısı olsun.
aysegul neden kılot gıbı olan hasta bezlerı ıyı degıl mı?? yandan baglamalıların nasıl bır ozellıgı var pekı?
Sezeryan icin yandan baglamali rahat.külot şeklinde olanlardan alayım diyordum bende, onlar kullanışsız mı oluyor?
Allah yardımcın olsun, hepimize zamanında kolay doğumlar naip etsin inşallah
Güzel bi çanta olmuş ellerine sağlık annesi.
Senin için kalın çorap, hastane içnde giymen içn terlik göremedim listede. Bide bebeğe hastane çıkışlarının dışında ekstra çıtçıtlı badi koymıycakmısın ? Bebeğede çorap tabi. Bebeği battaniyeylemi çıkarıcaksın puset le yada. Kendine makyaj malzemei koyabilirsin göz kalemi allık yeterli olur
Geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
herkese pazar rehaveti çökmüş galiba kimsecikler yok :)
bebek kıyafetlerini nasıl yıkadınız? hacı şakir granül sabun tozu aldım. yumuşatıcı kullansam mı? kıyafetlerin çoğu beyaz üzerine renkli desenler.. renk veren olurmu diye ödüm kopuyor. siz nasıl yıkadınız kıyafetleri??
Sezeryan icin yandan baglamali rahat.
Kontrollerden birindemi verdiler bize bişey vermedilerözel hastanemi
benım halamın kızınada suyun az demışler 3 gune kadar sezeryana alıcaklardı bol bol su ıcmıs gıtmıs doktorda sasırmıs sormus oda bol bol su ıctım demıs bol su ıc ıns erken almaya gerek kalmazBenimde suyum alt sinirdaymis.biraz daha azalinca alacakmis bebegi.yani bana da erken dogum gorunuyor.hayirlisi arkadasim.zayif dogarlar sadece sagliklarinda bi problem olmaz ins.bende 2014 model olsun demistim ama.yaoacak bisey yok
inş hersey yolunda gıder cnm bebegın erkenden gelmez Allah yardımcın olsun ınsKızlar ven bir haftadır hastayım.adet sancısına benzeyen kasık ve karın ağrısı ile hastaneye geldim. 35. Haftaya yeni girdim . Doktorum en azından 37. Görelim dedi magnezyum ve calsiyum verdi. Bide şuam iki kez serum takıldı. Moralim çok bozuk bebeğim çok küçük ve ben hiç hazırlıklı değilim. Sabah da pembe bi akıntı gördüm nişan olabilir diye doktora geldim birazdan alttan muayene olcam. Lütfen benim için dua edin. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canlarrr artık son günlerinizi saymaya başlamışsınız ne mutlu size. Heyecanlar doruktadır eminim. Ben daha yolun çok başındayım. Ve size danışmak istediğim bir kaç konu var.
2-3 gündür göbeğimin altında ara ara kıpırtılar hissediyorum. Bu haftalarda bebeğin hareketleri hissedilirmi. Yoksa gaz felan oluyorda benmi bebeğim sanıyorum.
Dün sabah uyandığımda elimi karnıma koydum. Sağ tarafım boş sol tarafıma doğru sanki bir top var gibiydi. Bebişim bir tarafa mı toplanmış diye düşündüm ama olurmu ki böyle birşey.
Sağlık ocağından henüz aramadılar aşılar kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor.
18. haftamıza geldik şuana kadar rutin (kan sayımı,idrar, tiroid vs.) testleri ve 2li testimiz yapıldı. Yapılacak başka hangi testlerimiz var ve hangi haftalarda yapılıyor. Her test herkese yapılıyormu, yoksa doktor bazı testleri bebeğin durumuna göremi istiyor. Benden sadece ikili testi istedi.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kocaman öpüldünüz can annelerr...
Ben beyazlari koyu renklileri ayirdim birde yunlu gibi olanlarla penyeleri ayri yikadim 30 derecede kisa programda omi nun bebeklet olan icini kullandin yarim kapakta dalin yumusatici kullandim renk solmasi yasamadim ama utu yaparken o renklil yerlerine basmamla utuye gecmesi bir oldu hastane cikisimin bir tanesi biraz bozuldu birsey olmaz nasil olsa kucucuk kimse anlamaz sen dikkat et renkli ve desenli yerrleri utulerken desen karisabiliyor
annemden talimat geldi zaten.. oturuyosun bütün etiketleri kesiyorsun, 30 derecede yıkıyosun, tersten ütülemeyi de ihmal etme :) kendi gelmeden talimatları gelmeye başladı, sanki ben o kadar düşünemiyorum, anne olmak böyle bişey demekki ... hala beni çocuk görüyor gelmişim 35 yaşına ama anneme göre hala büyümedim
annemden talimat geldi zaten.. oturuyosun bütün etiketleri kesiyorsun, 30 derecede yıkıyosun, tersten ütülemeyi de ihmal etme :) kendi gelmeden talimatları gelmeye başladı, sanki ben o kadar düşünemiyorum, anne olmak böyle bişey demekki ... hala beni çocuk görüyor gelmişim 35 yaşına ama anneme göre hala büyümedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?