2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

lcw de satılan gibilerden. hani poponla dizin arasında bi yerde bitiyo ya, onlardan alıcam ben, hem ısıtır hem her tarafımı örter diye düşünüyorum. krem rengi bulursan sende uyabilir aldıklarına. gerçi ben daha geceliğimi almadım ama pijamaların üstüne spor bi model alırsam olur dedim kendi kendime.

biz bugün kızımızın son eksiklerini aldık, odamızda kuruldu. yıkamaya başlarım artık kıyafetlerimizi, daha çantam hazır değil. şekerimiz kapı süsümüz filan alınacak daha, bitmiyor bu eksikler hiç :) kızımızın adınada karar verdik sonunda İdil naz olacak inşallah :)

akıntı herkesin artıyo normal ama baskı neden hissediyosun o önemli bende tualete sıkışınca hissediyorum doktorum ona normal diyo ama sürekli hissediyosan bi doktorunla görüş annende geliversin şimdiden hem yanında olur bu son zamanlarında

kızlar ben hastaneye gıoturmek ıcın canta aldım hanı su pazarlarda satılan sahte adıdaslardan var ya ondan. yıkayım mı acaba???? makınede mı elde mı napsam yoksa yıkamasam da kıyafetlerı poset poeset mı ıcıne koysam?

hayırlı olsun, adıyla yaşasın,sağlıklı sıhhatli bahtı güzel olsun kızının da

Canım ben yıkamadım ama herşeyi buzdolabı poşetleriyle ayırdım hatta üstüne etiketle bu nedir diye yaz diyo eşim onuda yapıcam sanırım ama burda yıkayan hamiş çok duydum için rahat etmiyosa yıka istersen ben bide onla uğraşmadım açıkçası yamulur mamulur diye!

Çook güzel bir isim hayırlı olsun canım. Bizde bugün karar verdik ilk ismi cemre olucak rüyamda duyduğum için koymadan yapamadım ikinci ismi de nilsu olucak Allah ın izniyle onuda eşim çok seviyordu ama biz genel olarak nilsu deriz sanıyorum.

canım zaten yıkarsam soguk dereceye ayarlayıp yıkayacam ya da soyle bır su tutarım ıcıne dısına balkonda tamam:9 ama bır de onun kurumasını beklemek var dımı bence de sılsem mı kı acaba

yıka canım makinanın elde yıkama programı zarar vermez bence. ben şu tekerlekli valizlerden hazırlıcam. bebeğinkileri hurcun içinde koyarım valize.

eksikler bitmiyor hakkaten. şekerdi sepetti, süstü şimdi onun derdine düştüm. bugün çeşit çeşit balonların olduğu bi dükkan gördüm. içeride öyle güzel süsler vardı ki. ama o telaşla buraya gel uçan balonları al olcak iş değil. hastane odanızı süsleme fikirleriniz var mıı?

arkadaşlar aranızda daha önce 'nidilat' kullanan var mı? doktor erken doğum riskine karşı verdi günde 4 tane içmemi söyledi ama ilacı içtikten sonra sarhoş gibi oluyorum sürekli uyuyorum kafamı kaldırıyorum :26:. bide yanaklarım kızarıyor hemen. doktor aşırı baş ağrısı yaparsa azaltabilirsin demişti ama bu yan etkilerden dolayı azaltmayı düşündüm açıkçası. var mı bu konuda tecrübeli olan?

çok güzel düşünmüşsünüz canım. Cemre ismini de Nilsu ismini de çok severim. adıyla yaşasın inşallah.

Suslu kizz :)))
eksik birsey goremiyorum. Kendine cirap al ayaklarindan usutup gaz olmasin
hastane uzak nadem tedbirli olmakta fayda var
bebislere pudra onerilmiyor, muhtemelen bu yuzden sebamed de uretmemistir

bıraz fazla olmus ama hastane uzakta dıyosun nolur nolmaz ıyı olmuş...

bebeğe de kendime de çorap koydum ama yazmayı unutmuşum.makyaj malzemelerimi de tamamen koydum.hatta oje bile koydum.terlik de koyucam aklımda.ama kıyafet koymadım kendime.giderken giydiklerimizi çıkarken de giyemez miyiz acaba?
bi de hırka alırım yanıma.belki sadece sabahlık üşütür.
bebeğe yedek zıbın ve çıtçıtlıları yeni aldım daha kipadan.indirimi beklemiştim ama ben doğurcam daha inmeyince fiyatlar alayım dedim.daha yıkanmadı yıkanır yıkanmaz koyucam.pudra almıyım şimdilik o zaman.hasta bezi yerine prima koyarız canım zaten ilk gün çok oluyomuş sonra azalıyomuş.hatta 40 gün sürmüyomuş kiminin kanaması.depend falan 15 tl cortladık bu ay.bebeğime neyse de kendime fazladan harcıycak 1 tl m yok şuan.bebek bezi çok var zaten bi sürü de ped almıştım koyarım onları.napayımbu arada daha aklınıza bişey gelirse yazın koyarım çantama.

Ben yikadim canim 30 da kisa programda icinede buzdolabi posetlerine biberon emzik koydum ama hastane cantami yikamadin koca valiz ama bebegin esyalari temas etmiyor

kızlar göğüs ucu yaralarına iyi gelen merhemi yaptım:
2 ayvadan 14 tane çekirdek çıktı.
bunları bi çaybardağına koydum üzerine gülsuyu koydum.çeyrek çaybardağı kadar.2 saat bekledi ve jelleşti.nasıl güzel kokuyo.içesim geliyor.hamilelik ne garip bişey yaa ona bile sündüm...ama bu 3 hafta dayanır mı acaba?dolapta saklasam olur mu?başka bişey konuyo muydu içine?yada ben şöyle duydum/yaptım iyi oluyomuş/oldu diyen var mı?

İyi akşamlar kızlar, bizim buralar kar yağışlı. ama okullar tatil olmadı. ben de kendime kıyak geçtim izne ayrılmaya karar verdim. eşim de zaten ayrıl deyip duruyordu. 1 hafta erken ayrılmış oluyorum böylece. müdürümü arayıp haber verdim. yarın rapor almam lazım yani.

Dün kendimi biraz fazla yormuşum temizlikle sanrım, bugün midem buladı, bebişim de az kımıldadı. akşam o kadar uğraştık babasıyla tık yok. neyse ki az önce o büyük hareketlerine başladı yine. rahatladım biraz.

bugün kızıma saç bandı yaptım ben. fotolarını da ekliyim.
tabi mankenim olmadığı için fotolar pek olmadı. aslında orijinali şu şekildeydi. benimki baya bi çakması gibi oldu ama yapması zevkli.
hem yapmak isteyen olursa diye linki de vereyim.

Spring Felt Flower I Heart Nap Time | I Heart Nap Time - Easy recipes, DIY crafts, Homemaking

Eklentiler

• $DSC_3818.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 47

Bende boyle yaptim gulsuyu ilave ediyorum kurudukca mutfak dolabina koydum bozulmaz sanirim

Ben kullaniyorum.bas agrisi yapar yuzun kizarir susarsin.yemekten 1 saat sonra al yan etkileri azaliyor.birde vucut ictikce alisiyor.3 e de dusurebilirsin ama doktoruna sor oyle dusur

Ben kullaniyorum.bas agrisi yapar yuzun kizarir susarsin.yemekten 1 saat sonra al yan etkileri azaliyor.birde vucut ictikce alisiyor.3 e de dusurebilirsin ama doktoruna sor oyle dusur

hımm normal yani bu yan etkiler. evet ben de bi iki gündür 3e düşürdüm ama yemekten hemen sonra içiyordum o süreyi biraz artırayım. çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…