canım oyle yapana kadar kılot gıbı hazır olanlar daha ıyı degıl mı bır sorun olursa gıyınmede yandan keserız.bebek bezlerını harcamak ıstemıyorum kendıme:)))
canım polar sabahlıklar guzel evet ama soyle tam duz renk bı bulsam alacam ne bılım ekru olsa her seyle gıyerdım...
uzun normal hırkalar mı canım hanı su lcw de satılanlar mı yoksa lizoz seklınde olanlar mı?
Arkadaslar kafam cok karısık..dogum yaklasıyor ocak 12 dedı doktrum ama bıızm bıdılık bıraz iri we hareketlı bı de kız bebeklerı erken dogar dıolar.ben mardındeyım annem ıstnbulda dogumuma gelıcek ama oda cok sıkıntılı.e malum ucakla gelıcek bıletı alsak ya werılen tarhden erken gelırse tek basıma olucam((( annemde strese grdı sımdıden ne yaapcagını bılmyor gecelerı uykusu kacar olmus suanlık hersey ıyı ama bı haftadr sankı o bolgemde baskı hıssedıyorum dıken baatar gıbı oluyor..bıde akıntım da eskıye gore cogaaldı sankı offf offf cok zormuss bu ısler yaa..sızın fıkırlerınıze ıhtıycaım war yardımcıı olunnn nolurr
biz bugün kızımızın son eksiklerini aldık, odamızda kuruldu. yıkamaya başlarım artık kıyafetlerimizi, daha çantam hazır değil. şekerimiz kapı süsümüz filan alınacak daha, bitmiyor bu eksikler hiç :) kızımızın adınada karar verdik sonunda İdil naz olacak inşallah :)
Canım ben yıkamadım ama herşeyi buzdolabı poşetleriyle ayırdım hatta üstüne etiketle bu nedir diye yaz diyo eşim onuda yapıcam sanırım ama burda yıkayan hamiş çok duydum için rahat etmiyosa yıka istersen ben bide onla uğraşmadım açıkçası yamulur mamulur diye!kızlar ben hastaneye gıoturmek ıcın canta aldım hanı su pazarlarda satılan sahte adıdaslardan var ya ondan. yıkayım mı acaba???? makınede mı elde mı napsam yoksa yıkamasam da kıyafetlerı poset poeset mı ıcıne koysam?
hayırlı olsun, adıyla yaşasın,sağlıklı sıhhatli bahtı güzel olsun kızının da
Çook güzel bir isim hayırlı olsun canım. Bizde bugün karar verdik ilk ismi cemre olucak rüyamda duyduğum için koymadan yapamadım ikinci ismi de nilsu olucak Allah ın izniyle onuda eşim çok seviyordu ama biz genel olarak nilsu deriz sanıyorum.biz bugün kızımızın son eksiklerini aldık, odamızda kuruldu. yıkamaya başlarım artık kıyafetlerimizi, daha çantam hazır değil. şekerimiz kapı süsümüz filan alınacak daha, bitmiyor bu eksikler hiç :) kızımızın adınada karar verdik sonunda İdil naz olacak inşallah :)
Canım ben yıkamadım ama herşeyi buzdolabı poşetleriyle ayırdım hatta üstüne etiketle bu nedir diye yaz diyo eşim onuda yapıcam sanırım ama burda yıkayan hamiş çok duydum için rahat etmiyosa yıka istersen ben bide onla uğraşmadım açıkçası yamulur mamulur diye!
kızlar ben hastaneye gıoturmek ıcın canta aldım hanı su pazarlarda satılan sahte adıdaslardan var ya ondan. yıkayım mı acaba???? makınede mı elde mı napsam yoksa yıkamasam da kıyafetlerı poset poeset mı ıcıne koysam?
Çok güzel olmuş, bayıldım, eline sağlık,
yanaklarını nasıl pembeleştirdin bir de kenarlarını diktin mi, hiç dikiş gözükmüyor da.
Çook güzel bir isim hayırlı olsun canım. Bizde bugün karar verdik ilk ismi cemre olucak rüyamda duyduğum için koymadan yapamadım ikinci ismi de nilsu olucak Allah ın izniyle onuda eşim çok seviyordu ama biz genel olarak nilsu deriz sanıyorum.
Ben ince sayılabilecek bir battaniyeye sardım, kurdeleyle de bağladım
Pamuklu iç zıbın, alttan çıtçıtlı uzun kollu badi, ayaklı alt, en üstüne giydirsinler diye de ayaklı tulum koydum. Çorap, eldiven, şapka ve bir tane de bez.
Geçmiş olsun, inşallah bir iki hafta daha dayanır bebeğin. Ama sen kötü bişey duyarım diye doktora gitmeyi ihmal etme, kontrol altında olmak iyidir bu durumda.
Geçmiş olsun, inşallah bir sıkıntı yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Gayet donanımlı olmuş çantaların:) kendin için çorap, hırka ve hastaneden çıkışta giyeceğin kıyafetleri unutma:)
Benim çantalara göre biraz kapsamı geniş olmuş ama sen evinden uzaktaysan tedbirli olmakta fayda var. Benim evim hastaneye 7 dakika
Güzel bi çanta olmuş ellerine sağlık annesi.
Senin için kalın çorap, hastane içnde giymen içn terlik göremedim listede. Bide bebeğe hastane çıkışlarının dışında ekstra çıtçıtlı badi koymıycakmısın ? Bebeğede çorap tabi. Bebeği battaniyeylemi çıkarıcaksın puset le yada. Kendine makyaj malzemei koyabilirsin göz kalemi allık yeterli olur
Geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Suslu kizz :)))
eksik birsey goremiyorum. Kendine cirap al ayaklarindan usutup gaz olmasin
hastane uzak nadem tedbirli olmakta fayda var
bebislere pudra onerilmiyor, muhtemelen bu yuzden sebamed de uretmemistir
bıraz fazla olmus ama hastane uzakta dıyosun nolur nolmaz ıyı olmuş...
kızlar ben hastaneye gıoturmek ıcın canta aldım hanı su pazarlarda satılan sahte adıdaslardan var ya ondan. yıkayım mı acaba???? makınede mı elde mı napsam yoksa yıkamasam da kıyafetlerı poset poeset mı ıcıne koysam?
kızlar göğüs ucu yaralarına iyi gelen merhemi yaptım:
2 ayvadan 14 tane çekirdek çıktı.
bunları bi çaybardağına koydum üzerine gülsuyu koydum.çeyrek çaybardağı kadar.2 saat bekledi ve jelleşti.nasıl güzel kokuyo.içesim geliyor.hamilelik ne garip bişey yaa ona bile sündüm...ama bu 3 hafta dayanır mı acaba?dolapta saklasam olur mu?başka bişey konuyo muydu içine?yada ben şöyle duydum/yaptım iyi oluyomuş/oldu diyen var mı?
Ben kullaniyorum.bas agrisi yapar yuzun kizarir susarsin.yemekten 1 saat sonra al yan etkileri azaliyor.birde vucut ictikce alisiyor.3 e de dusurebilirsin ama doktoruna sor oyle dusurarkadaşlar aranızda daha önce 'nidilat' kullanan var mı? doktor erken doğum riskine karşı verdi günde 4 tane içmemi söyledi ama ilacı içtikten sonra sarhoş gibi oluyorum sürekli uyuyorum kafamı kaldırıyorum :26:. bide yanaklarım kızarıyor hemen. doktor aşırı baş ağrısı yaparsa azaltabilirsin demişti ama bu yan etkilerden dolayı azaltmayı düşündüm açıkçası. var mı bu konuda tecrübeli olan?
Ben kullaniyorum.bas agrisi yapar yuzun kizarir susarsin.yemekten 1 saat sonra al yan etkileri azaliyor.birde vucut ictikce alisiyor.3 e de dusurebilirsin ama doktoruna sor oyle dusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?