2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hehehhe :) ay çok güldüm, doğru valla kaprislerinden geçilmiyo..

2-3 tane kullanılacak ise bebeğe alacagımız bezin kenarlarını kesip kullansak nasıl olur acaba? rahat olmaz mı ki

iyi akşamlar kızlar, biz bugün park yatağımızı kurduk. çok beğendik. Sağlıkla doğsun bebeğimiz inşallah, herşeyimiz yavaş yavaş tamamlanıyo çok şükür.
adn83 ve ugurbocuuu arkadaşlarım geçmiş olsun. Rabbim sağ salim vaktinde hayırlısıyla kavuştursun yavrularınıza.

Olur canım niye olmasın ben hasta bezi aldım ama almasamda olurmuş büyük oglumun bezlerinden de kullanabilirmişim şimdi senden okuyunca geldi aklıma:)Yalnız kenarının bantları bağlanmıyor zaten camasıra yerleştiriyorsun baglansa daha cok rahatsız eder

Depend alayım ben de o zaman barı.....kızlar ben hastane ıcın bır tane lila bır tane de ekru renk gecelık aldım ama onların sabahlıkları yok ne yapsam kı????? ıkı tane de pıjema takımı almıstım mavı renk dıgerı de ekru gene... onların da sabahlıkları yok?????

aysegul neden kılot gıbı olan hasta bezlerı ıyı degıl mı?? yandan baglamalıların nasıl bır ozellıgı var pekı?

Arkadasım benım ablam normal bebek bezı alıp yandakı baglamalı olan yerlerını kesıp o sekılde cantasına koymustu..cok rahat we kullanıslı oluyr demıstı.bende bu sekılde yapmayı dusunuyrum :)

İllede takım olması gerekmiyor bence ben penye gecelik almıştım oğlumda ütünede spor görünümlü polar bir sabahlık almıştım şimdi bir gecelik daha aldım aynı sabahlığı kullanıcam, normal doğumu bilmiyorum ama sezaryende ne giydiğimi hiç ama hiç umursayamamıştım doğrusu, zaten üstünde örtü oluyor battaniye gibi ziyarete gelenlere kalkıp hoşgeldin demiyosun sonuçta valla ben nasıl rahatsam öyle eve geldikten sonrada gecelik pijama falan giymedim ev eşofmanı giymiştim hep, birsürü para verip sanahlıklı bir takım almıştım 6 sene önce 150 tl idi ( 1 kere bile giymedim.

uzun hırkalardan alıp sabahlık gibi kullanabilirsin. ben öyle yapıcam inşallah.

Arkadaslar kafam cok karısık..dogum yaklasıyor ocak 12 dedı doktrum ama bıızm bıdılık bıraz iri we hareketlı bı de kız bebeklerı erken dogar dıolar.ben mardındeyım annem ıstnbulda dogumuma gelıcek ama oda cok sıkıntılı.e malum ucakla gelıcek bıletı alsak ya werılen tarhden erken gelırse tek basıma olucam ((( annemde strese grdı sımdıden ne yaapcagını bılmyor gecelerı uykusu kacar olmus suanlık hersey ıyı ama bı haftadr sankı o bolgemde baskı hıssedıyorum dıken baatar gıbı oluyor..bıde akıntım da eskıye gore cogaaldı sankı offf offf cok zormuss bu ısler yaa..sızın fıkırlerınıze ıhtıycaım war yardımcıı olunnn nolurr

Arkadasım benım ablam normal bebek bezı alıp yandakı baglamalı olan yerlerını kesıp o sekılde cantasına koymustu..cok rahat we kullanıslı oluyr demıstı.bende bu sekılde yapmayı dusunuyrum :)

canım oyle yapana kadar kılot gıbı hazır olanlar daha ıyı degıl mı bır sorun olursa gıyınmede yandan keserız.bebek bezlerını harcamak ıstemıyorum kendıme:)))

canım polar sabahlıklar guzel evet ama soyle tam duz renk bı bulsam alacam ne bılım ekru olsa her seyle gıyerdım...

uzun hırkalardan alıp sabahlık gibi kullanabilirsin. ben öyle yapıcam inşallah.

uzun normal hırkalar mı canım hanı su lcw de satılanlar mı yoksa lizoz seklınde olanlar mı?

e o zaman annen erken gelsin, sizde fazladan zaman geçirmesinin mahsur varmı?? bebeklerin ne zaman geleceği belli olmaz. benim ocak sonu görünüyor mesela ama annem 10 ocak gibi gelecek her ihtimale karşı

Geçmiş olsun canım, inş hayırlı zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına....

Sancın sürekli mi olmuştu, çok mu şiddetliydi...benim de adet sancısı gibi oluyorama akşamdan akşama, bir de ara vermiyor, belden başlamıyor diye umursamıyorum...

bebişinize klasik müzik dinletiyor musunuz? hikaye filan okuyan var mııı??

Onun yerine Yasin dinletmeye çalışıyorum. Anlıyor sanki kuzum pit pit vuruyor her defasında. Tabi bide boool bol konusuyorum gerci simdiden bikacak gibi sesimden ya neyse :)

ben sabun tozu kullandım az desenlileri bir yıkadım diğer alacalı olanları bir yıkadım hiç boya vermedi çok şükür bende ondan çok korkuyodum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…