Bende sabah atıştım benim annemle. hergün düzenli ararım bugün aradığımda az duymuş sesini banyodan gelene kadar kapatmışım açmış telefonu kızında seni iki kere çaldırır inşallah diyo anne sonuna kadar çaldırdım diyom hadi hadi diyo !!! Ne diceksin hiç anne işte hangimiz hamile belli değil yemin ederim:)
Kızlar hastane bezi diye bebek bezi aldırmıştı bi arkadaşım büyük boy olanından . İki üçtane anca kullanıp gece pedine geçeceksin zaten dedi ped gibi yerleştiricekmişim banada mantıklı gelip almıştım işe yararmı acaba !
Kızlar hastane bezi diye bebek bezi aldırmıştı bi arkadaşım büyük boy olanından . İki üçtane anca kullanıp gece pedine geçeceksin zaten dedi ped gibi yerleştiricekmişim banada mantıklı gelip almıştım işe yararmı acaba !
aysegul neden kılot gıbı olan hasta bezlerı ıyı degıl mı?? yandan baglamalıların nasıl bır ozellıgı var pekı?
Depend alayım ben de o zaman barı.....kızlar ben hastane ıcın bır tane lila bır tane de ekru renk gecelık aldım ama onların sabahlıkları yok ne yapsam kı????? ıkı tane de pıjema takımı almıstım mavı renk dıgerı de ekru gene... onların da sabahlıkları yok?????
Depend alayım ben de o zaman barı.....kızlar ben hastane ıcın bır tane lila bır tane de ekru renk gecelık aldım ama onların sabahlıkları yok ne yapsam kı????? ıkı tane de pıjema takımı almıstım mavı renk dıgerı de ekru gene... onların da sabahlıkları yok?????
çook şekerler, eline sağlık valla...
Arkadasım benım ablam normal bebek bezı alıp yandakı baglamalı olan yerlerını kesıp o sekılde cantasına koymustu..cok rahat we kullanıslı oluyr demıstı.bende bu sekılde yapmayı dusunuyrum :)
canım polar sabahlıklar guzel evet ama soyle tam duz renk bı bulsam alacam ne bılım ekru olsa her seyle gıyerdım...İllede takım olması gerekmiyor bence ben penye gecelik almıştım oğlumda ütünede spor görünümlü polar bir sabahlık almıştım şimdi bir gecelik daha aldım aynı sabahlığı kullanıcam, normal doğumu bilmiyorum ama sezaryende ne giydiğimi hiç ama hiç umursayamamıştım doğrusu, zaten üstünde örtü oluyor battaniye gibi ziyarete gelenlere kalkıp hoşgeldin demiyosun sonuçta valla ben nasıl rahatsam öyle eve geldikten sonrada gecelik pijama falan giymedim ev eşofmanı giymiştim hep, birsürü para verip sanahlıklı bir takım almıştım 6 sene önce 150 tl idi( 1 kere bile giymedim.
uzun hırkalardan alıp sabahlık gibi kullanabilirsin. ben öyle yapıcam inşallah.
Arkadaslar kafam cok karısık..dogum yaklasıyor ocak 12 dedı doktrum ama bıızm bıdılık bıraz iri we hareketlı bı de kız bebeklerı erken dogar dıolar.ben mardındeyım annem ıstnbulda dogumuma gelıcek ama oda cok sıkıntılı.e malum ucakla gelıcek bıletı alsak ya werılen tarhden erken gelırse tek basıma olucam((( annemde strese grdı sımdıden ne yaapcagını bılmyor gecelerı uykusu kacar olmus suanlık hersey ıyı ama bı haftadr sankı o bolgemde baskı hıssedıyorum dıken baatar gıbı oluyor..bıde akıntım da eskıye gore cogaaldı sankı offf offf cok zormuss bu ısler yaa..sızın fıkırlerınıze ıhtıycaım war yardımcıı olunnn nolurr
Kızlar ven bir haftadır hastayım.adet sancısına benzeyen kasık ve karın ağrısı ile hastaneye geldim. 35. Haftaya yeni girdim . Doktorum en azından 37. Görelim dedi magnezyum ve calsiyum verdi. Bide şuam iki kez serum takıldı. Moralim çok bozuk bebeğim çok küçük ve ben hiç hazırlıklı değilim. Sabah da pembe bi akıntı gördüm nişan olabilir diye doktora geldim birazdan alttan muayene olcam. Lütfen benim için dua edin. Hakkımızda hayırlısı olsun.
bebişinize klasik müzik dinletiyor musunuz? hikaye filan okuyan var mııı??
bebişinize klasik müzik dinletiyor musunuz? hikaye filan okuyan var mııı??
herkese pazar rehaveti çökmüş galiba kimsecikler yok :)
bebek kıyafetlerini nasıl yıkadınız? hacı şakir granül sabun tozu aldım. yumuşatıcı kullansam mı? kıyafetlerin çoğu beyaz üzerine renkli desenler.. renk veren olurmu diye ödüm kopuyor. siz nasıl yıkadınız kıyafetleri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?