arkadaşlar aranızda daha önce 'nidilat' kullanan var mı? doktor erken doğum riskine karşı verdi günde 4 tane içmemi söyledi ama ilacı içtikten sonra sarhoş gibi oluyorum sürekli uyuyorum kafamı kaldırıyorum :26:. bide yanaklarım kızarıyor hemen. doktor aşırı baş ağrısı yaparsa azaltabilirsin demişti ama bu yan etkilerden dolayı azaltmayı düşündüm açıkçası. var mı bu konuda tecrübeli olan?
Canlarrr artık son günlerinizi saymaya başlamışsınız ne mutlu size. Heyecanlar doruktadır eminim. Ben daha yolun çok başındayım. Ve size danışmak istediğim bir kaç konu var.
2-3 gündür göbeğimin altında ara ara kıpırtılar hissediyorum. Bu haftalarda bebeğin hareketleri hissedilirmi. Yoksa gaz felan oluyorda benmi bebeğim sanıyorum.
Dün sabah uyandığımda elimi karnıma koydum. Sağ tarafım boş sol tarafıma doğru sanki bir top var gibiydi. Bebişim bir tarafa mı toplanmış diye düşündüm ama olurmu ki böyle birşey.
Sağlık ocağından henüz aramadılar aşılar kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor.
18. haftamıza geldik şuana kadar rutin (kan sayımı,idrar, tiroid vs.) testleri ve 2li testimiz yapıldı. Yapılacak başka hangi testlerimiz var ve hangi haftalarda yapılıyor. Her test herkese yapılıyormu, yoksa doktor bazı testleri bebeğin durumuna göremi istiyor. Benden sadece ikili testi istedi.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kocaman öpüldünüz can annelerr...
ben varım 1 haftadır kullanıyorum geçen cumartesi sancılarım başladı pztesi gittik doktora nstye bağladılar sancılarım çıktı sonra bide alttan baktılar 1 cm açılma varmış 2 gün hastanede yattım çıktım şimdi nidilat kullanıyorum arada gene sancılarım oluyor ama ilacı kullanmasam hemen doğuruverecek gibiyim.çok kötüyüm doktorum 37 yide görse iyi dedi şimdi devamlı yatıyorum çok sıkıldım
Canlarrr artık son günlerinizi saymaya başlamışsınız ne mutlu size. Heyecanlar doruktadır eminim. Ben daha yolun çok başındayım. Ve size danışmak istediğim bir kaç konu var.
2-3 gündür göbeğimin altında ara ara kıpırtılar hissediyorum. Bu haftalarda bebeğin hareketleri hissedilirmi. Yoksa gaz felan oluyorda benmi bebeğim sanıyorum.
Dün sabah uyandığımda elimi karnıma koydum. Sağ tarafım boş sol tarafıma doğru sanki bir top var gibiydi. Bebişim bir tarafa mı toplanmış diye düşündüm ama olurmu ki böyle birşey.
18. haftamıza geldik şuana kadar rutin (kan sayımı,idrar, tiroid vs.) testleri ve 2li testimiz yapıldı. Yapılacak başka hangi testlerimiz var ve hangi haftalarda yapılıyor. Her test herkese yapılıyormu, yoksa doktor bazı testleri bebeğin durumuna göremi istiyor. Benden sadece ikili testi istedi.
evet herkes öyle dıyo azını duydukta çogu da mı oluyomuş dıye şimdi dra soramadıgım şey ben ıdrar yolu enf için bol su içince suyumdaha da artarmı?
İyi akşamlar kızlar, bizim buralar kar yağışlı. ama okullar tatil olmadı. ben de kendime kıyak geçtim izne ayrılmaya karar verdim. eşim de zaten ayrıl deyip duruyordu. 1 hafta erken ayrılmış oluyorum böylece. müdürümü arayıp haber verdim. yarın rapor almam lazım yani.
Dün kendimi biraz fazla yormuşum temizlikle sanrım, bugün midem buladı, bebişim de az kımıldadı. akşam o kadar uğraştık babasıyla tık yok. neyse ki az önce o büyük hareketlerine başladı yine. rahatladım biraz.
bugün kızıma saç bandı yaptım ben. fotolarını da ekliyim. Eki Görüntüle 887857
tabi mankenim olmadığı için fotolar pek olmadı. aslında orijinali şu şekildeydi. benimki baya bi çakması gibi olduama yapması zevkli.
Eki Görüntüle 887860 hem yapmak isteyen olursa diye linki de vereyim.
Spring Felt Flower I Heart Nap Time | I Heart Nap Time - Easy recipes, DIY crafts, Homemaking
herkese pazar rehaveti çökmüş galiba kimsecikler yok :)
bebek kıyafetlerini nasıl yıkadınız? hacı şakir granül sabun tozu aldım. yumuşatıcı kullansam mı? kıyafetlerin çoğu beyaz üzerine renkli desenler.. renk veren olurmu diye ödüm kopuyor. siz nasıl yıkadınız kıyafetleri??
kızlar ben hastaneye gıoturmek ıcın canta aldım hanı su pazarlarda satılan sahte adıdaslardan var ya ondan. yıkayım mı acaba???? makınede mı elde mı napsam yoksa yıkamasam da kıyafetlerı poset poeset mı ıcıne koysam?
bebeğe de kendime de çorap koydum ama yazmayı unutmuşum.makyaj malzemelerimi de tamamen koydum.hatta oje bile koydum.terlik de koyucam aklımda.ama kıyafet koymadım kendime.giderken giydiklerimizi çıkarken de giyemez miyiz acaba?
bi de hırka alırım yanıma.belki sadece sabahlık üşütür.
bebeğe yedek zıbın ve çıtçıtlıları yeni aldım daha kipadan.indirimi beklemiştim ama ben doğurcam daha inmeyince fiyatlar alayım dedim.daha yıkanmadı yıkanır yıkanmaz koyucam.pudra almıyım şimdilik o zaman.hasta bezi yerine prima koyarız canım zaten ilk gün çok oluyomuş sonra azalıyomuş.hatta 40 gün sürmüyomuş kiminin kanaması.depend falan 15 tl cortladık bu ay.bebeğime neyse de kendime fazladan harcıycak 1 tl m yok şuan.bebek bezi çok var zaten bi sürü de ped almıştım koyarım onları.napayımbu arada daha aklınıza bişey gelirse yazın koyarım çantama.
kızlar göğüs ucu yaralarına iyi gelen merhemi yaptım:
2 ayvadan 14 tane çekirdek çıktı.
bunları bi çaybardağına koydum üzerine gülsuyu koydum.çeyrek çaybardağı kadar.2 saat bekledi ve jelleşti.nasıl güzel kokuyo.içesim geliyor.hamilelik ne garip bişey yaa ona bile sündüm...ama bu 3 hafta dayanır mı acaba?dolapta saklasam olur mu?başka bişey konuyo muydu içine?yada ben şöyle duydum/yaptım iyi oluyomuş/oldu diyen var mı?
Dün markette birini aldım birini bıraktım zor karar verdim:) 10 lu satılıyor bi hasta bezi vardı bide depentin kadın külotu ben 10 lu kullan at külottan aldım altı ped gibi kalın kullanışlı bişeymiş bence bide normal bi kutu gece boyu ped koyarım 1-2de de normal külot tamam işte hasta bezi nasıl bişey bilemiycem
Merhaba kızlar. Beni hatirlayanlar vardır aranızda. Bir dönem sık takılıyordum burada. Sagolsun geçen merak eden arkadaslar da olmuş. Haber edeyim dedim. Yarin 33+2 de doğuma gireceğim. Ikizlerim biraz aceleci ve yaramaz çıktı. 2 aydır hastanedeydim. En azından bu sıkıntılar cok gecmis olsun.saglikla kucagina al yavrularini.saglik durumlarini haber edersen seviniriz.hayirli dogumlar
Canım ben yıkamadım ama herşeyi buzdolabı poşetleriyle ayırdım hatta üstüne etiketle bu nedir diye yaz diyo eşim onuda yapıcam sanırım ama burda yıkayan hamiş çok duydum için rahat etmiyosa yıka istersen ben bide onla uğraşmadım açıkçası yamulur mamulur diye!
Alkah yardimcin olsun arkadasim. Sag sakim kucagina alir ve sorunsuz taburcu olursunuz insallah.Merhaba kızlar. Beni hatirlayanlar vardır aranızda. Bir dönem sık takılıyordum burada. Sagolsun geçen merak eden arkadaslar da olmuş. Haber edeyim dedim. Yarin 33+2 de doğuma gireceğim. Ikizlerim biraz aceleci ve yaramaz çıktı. 2 aydır hastanedeydim. En azından bu sıkıntılar bitecek diye seviniyorum
Merhaba kızlar. Beni hatirlayanlar vardır aranızda. Bir dönem sık takılıyordum burada. Sagolsun geçen merak eden arkadaslar da olmuş. Haber edeyim dedim. Yarin 33+2 de doğuma gireceğim. Ikizlerim biraz aceleci ve yaramaz çıktı. 2 aydır hastanedeydim. En azından bu sıkıntılar bitecek diye seviniyorum
kızlar doğumm yaklaştıkça ben korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?