2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben varım 1 haftadır kullanıyorum geçen cumartesi sancılarım başladı pztesi gittik doktora nstye bağladılar sancılarım çıktı sonra bide alttan baktılar 1 cm açılma varmış 2 gün hastanede yattım çıktım şimdi nidilat kullanıyorum arada gene sancılarım oluyor ama ilacı kullanmasam hemen doğuruverecek gibiyim.çok kötüyüm doktorum 37 yide görse iyi dedi şimdi devamlı yatıyorum çok sıkıldım

hamileler yine sizden dua istiycem.benim ev geçen yıl merkezi sistemdi ısınıyodu.bu yıl doğalgaza geçti hiç ısınmıyor.son derecede yakıyoz buz gibi ayaz.biz de bebek olmadan taşınalım dedik.zaten çok kötü ev dökülüyor.tuvaleti tıkanıyo falan.ev arıyoruz.hayırlısıyla ısınan güzel bi ev bulalım dua edin nolur.şimdiden ağzınıza sağlık canlarım.bebeğim üşüyecek hasta olacak diye ödüm kopuyo.o doğmadan taşınmalıyım

Selam arkadaşım,

Bende 18. haftada gibi hissetmiştim, sende bebeğini hissediyorsundur:)

TEstler için , 22. hafta gibi uçlu test yaptıracaksın, 24. haftana kadar detaylı ultrasona gireceksin, 28. haftana doğru ise kan testlerini tekrar edip, seker yüklemesi yaptıracaksın. Seker yüklemen yüksek çıkarsa bir hafta sonra bir ust dozajını yaptıracaksın.Daha var yani testlerinin yapılmasına ve bitmesine.

evet canım ya yatması sıkıcı daha doğrusu bir şey yapamama hiissi kötü sanki işe yaramıyorum gibi hissediyorum. ama yavrularımız için sabredeceğiz inş onlar da sağlıkla sıhhatle doğarlar sabretmeye çalış sende. kaçıncı haftandasın peki?

Canım 18. haftada bebeğin hareketlerini hissedebilirsin. Özellikle de bebeğin erkekse daha kolay hissedersin. Ben kızımı 20'den önce hissedememiştim. Şu ana kadar yaptırdıkların rutin testler. Bundan sonra 3'lü test var, 20. haftada detaylı ultrasona gireceksin, 25 - 28 hafta arasında da şeker testi olacak. Sonrasında da bizim gibi bebeğinin gelmesini bekleyeceksin inşallah :) Erken haftalarda sancın falan olursa idrar yolu enfeksiyonu olabilir, hamilelikte çok sık rastlanan bi durum. O zaman doktor idrar tahlili de ister. Yine 20. haftada tetanoz aşısı var. İkinci doz da 24. hafada. Bebeğin durumuna göre amniyosentez isteyebilir doktor. İkili veya üçlü testte risk görürse ister onu da.

Eline koluna sağlık canım, çok güzel olmuş....

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun inşallah sen de sağ salim 30'lu haftaları görüp bizim gibi bu heyecanları yaşarsın. Hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz umarım
Bu haftalarda bebişinin hareketlerini hissetmen çok normal özellikle fazla kilolu değilsen ve göbek çevrende de doğum öncesi fazlalığın yoksa. Zaten onu başka bişeyle karıştıramazsın, hayatında hiç hissetmediğin bişeye benziyo, kesinlikle anlarsın:) Ben 17. haftanın içindeydim ilk hissettiğimde. Bundan sonrası bebeğini dinlerken nasıl geçecek anlamayacaksın testlerle ilgili herkes yazmış zaten gerekenleri, ben tekrarlamayayım. İkinize de sağlıklı günler dilerim, bize de dua etmeyi unutma

Canım ben amway deterjan ve dalin yumuşatıcı ile 30 derecede bebek programında yıkadım, ekstra durulama yaptırdım. Koyu kırmızı tulumu ve bordo rengi bir badisi vardı onları atmadım sadece (onları elimde yıkamayı düşünüyorum çünkü kesin rengi çıkar ilk seferinde), onun dışında hepsini bir kerede yıkadım beyaz, krem, açık pembe, sarı, yeşil. Isı düşük olduğu için hiçbirisine bişey olmadı, desenlerinin rengi de karışmadı. Hatta örme yelekleri ve patikleri bile attım bunlarla birlikte.

Ben milupadan gelen çantaya bebişin kıyafetlerini koydum, kendi eşyalarım için de elde taşıma bezden valizi hazırladım. İkisini de yıkadım makinada

Canım hastaneye giderken ne olacağı belli olmaz, yolda suyun gelir bişey olur, giyemezsin o kıyafetleri. Bence yedek al çıkarken giymek için. Taktım ben de çıkış kıyafetine illa aldırcam bu arada hırka ben de alcam sabahlık almadım ben.

Ondan ben de yapcam canım ayva çekirdeklerini kavanoza koydum dolaba attım gülsuyu alamadım daha. Dolapta bişey olmaz bence de kapalı küçük bir krem kutusuna falan koy, hava almazsa bozulmaz. Ben öyle yapcam gülsuyunu alayım da:)

Ben de hem hasta bezi hem ped aldım. Kimi hastaneler veriyormuş ama verir vermez tedbirli olmak lazım.

Merhaba kızlar. Beni hatirlayanlar vardır aranızda. Bir dönem sık takılıyordum burada. Sagolsun geçen merak eden arkadaslar da olmuş. Haber edeyim dedim. Yarin 33+2 de doğuma gireceğim. Ikizlerim biraz aceleci ve yaramaz çıktı. 2 aydır hastanedeydim. En azından bu sıkıntılar bitecek diye seviniyorum

Son düzenleme:

bende herseyı buzdolabı posetlerıyle grup yaptım çantam da nıke ın spor cantası yıkadım kuruttum ama içine koyduklarımı yıne de poşetledım....

Alkah yardimcin olsun arkadasim. Sag sakim kucagina alir ve sorunsuz taburcu olursunuz insallah.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin merak etmiştik gerçekten.. Dua edicem senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…