2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benimde tiroid problemim var. Her ay takip ediliyor değerlerim.
Yardımcı oldun tabiki. Çok teşekkür ederim.

Çok sağol canım. Dualarımdasınız her daim. İsim olarak edemesemde tüm annelere sürekli dua ediyorum.

Zaten çok hafif hissediyorum şuan. Hafif olduğu için anlayamadım sizinde onayınızı almak istedim. Evet artık içim daha rahat çok şükür. Ama şimdi de sürekli elim karnımda. Sanki akşama kadar her hareketini hissedebilecekmişim gibi öyle bekliyorum. Oysaki internette sadece 10-15 hareketini hissedebilirsiniz diyor. Ben 24 saat hareket eder hissederim umuduyla bekliyorum :)

Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşAllah.

Allah yardımcınız olsun canım. Umarım sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.

Merhaba, ben bebişimi 5,5 ay bitene kadar hissetmemiştim :) ters duruyordu sanırım. şu an o kadar hareket hissetmesin küçük çünkü ilerleyen aylarda sürekli hissediliyor. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar uzun zamandır demir hapı nedeni ile kabızlık çekiyorum. En sonunda hemoroid oldum ve geçmiyor, çok canım yanıyor. Ne yapabilirim , bu şekilde problem yaşayan var mı? Bir de normal doğum istiyorum ama tuvalete çıkarken bile canım yanıyor

Canım süs işine sen hiç girme bence :)) İster normal olsun iste sezaryen o an süsleri düşünmeyeceğine eminim. Bu işi abla, kız kardeş, kuzen, en yakın arkadaş gibi doğuma gittiğinden ilk haberi olacak kişiler listesinden birine emanet et. Sen doğuma girdiğinde süs işine onlar baksın. Cinsiyeti ne bilmiyorum ama mavi yada pembe tüller alabilirsin. Kapı süsünü dışarıda çok pahalıya satıyorlar. Ben eltim için yuvarlak köpük simidini aldım tuhafiyeden 2-3 TL gibi bişey. İstediğin renk tüller, keçeler, kurdelelerle üstünü kendin süsleyebilirsin. Yine Hastanede dağıtmak için keçelerden süsler de yapabilirsin.

Birde kurabiye yaptık onunda malzemelerini aldık.

Kurabiyenin hamurunda sadece;
- 1 paket Margarin
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Aldığı kadar un koyuyorsunuz.

Yaptığınız şekle göre çıkacak kurabiye değişiyor tabiki. Ama bu malzemeyle 25 adet civarı çıkıyor.

Sonrasında pasta malzemeleri satan biryerden şeker hamuru, gıda boyaları ve isteğe göre kalıplar alıyorsunuz. Süslemesi hayal gücünüze kalmışş :)) İşte birkaç örnek...

Eklentiler

• $1235247_231759620309507_1689618685_n.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 52

Teşekkürler canımmm

bugün 37 ye girdik seninle doğumumuz aynı ama benim yaramaz bekleyemicek heralde

12+6 da 2 li teste girdim. Çok şükür herşey güzel çıktı. O yüzden üçlü için birşey söylemedi. İkiliye girdiğimde kız gibi görünüyor demişti. 15+1 de gittim kesin kız dedi. Bundan sonra değişirmi bilmem. Şuan önümde en yakın tetanoz aşısı ve detaylı ultrason var sanırım. Çok teşekkür ederim.

allah yardımcınız olsun erken olması sıkıntımı küveze girceklermi

Kese için ilk gittiğimde 57 kiloydum. Sonra 55 e düştüm. 18. haftamdayım şu sıra 56 ları görmeye başladım. Göbeğim 1 hafta 10 gündür yeni yeni çıkmaya başladı. Bu kontrolümüzüde atlattıkmı sonrası daha rahat geçecek sanırım. Hareketleri daha fazla hissedicem. Beklemek zor gelmeyecek. Bende sana ve miniğine sağlıklı günler diliyorum. Dualarımdasınız...

Kızlar, benim hastane eve uzak bayağı. Sezeryan olursada 2 gün kalıcam sonuçta. Ben şimdi çantaya bebek için kıyafet şunları koydum;

1 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hasane çıkışı
2 adet alt üst zıbınlı şapkalı 4 lü takım
1 kadife tulum
2 adet uzun kol çıtçıtlı badi
2 adet tek alt ayaksız
3 çorap
1 hırka 1 yelek
1 polar 2 ince battaniye

Kıyafet olarak bunlar fazla sanki dimi. Neyi çıkarsam.:26:

Kızlar bide deneyimli anneler daha iyi bilir. Ben ve eşim uzun boyluyuz bayağı. Bebeğin boyuda maşallah uzun şimdiden. Kilosu normal ama boyu 2 hafta önden gdiyor. Aldığım hastane çıkışlarında 56 cm yazıyr. Benim bebek 54 cm gib olursa bu kıyafetler olurmuki na nedersiniz ??

Canım, allah yardımcın olsun, inş sorunsuzca bebeklerini kucağına alırsın... Dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…