Kızlar biz biraz sonra doktora gidiypruz
Kızlar, benim hastane eve uzak bayağı. Sezeryan olursada 2 gün kalıcam sonuçta. Ben şimdi çantaya bebek için kıyafet şunları koydum;
1 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hasane çıkışı
2 adet alt üst zıbınlı şapkalı 4 lü takım
1 kadife tulum
2 adet uzun kol çıtçıtlı badi
2 adet tek alt ayaksız
3 çorap
1 hırka 1 yelek
1 polar 2 ince battaniye
Kıyafet olarak bunlar fazla sanki dimi. Neyi çıkarsam.:26:
bence yelek hırka gereksiz çünkü ilk aylar yün giydirilmiyor. Birde çıtçıtlı badilerde göbek düşmeden giydirilmiyormuş zıbınlar ve hastane çıkışları bence yeterli
Çıtçıtlı doldurdum çantaya giydirilmiyomuymuş hıım hastane çıkışlarının içindede var ama onlarıdamı çıkartsak acaba?
Çıtçıtlı doldurdum çantaya giydirilmiyomuymuş hıım hastane çıkışlarının içindede var ama onlarıdamı çıkartsak acaba?
İlk etapta olur canim ama uzun dogarsa 2-3 hafta ancak giyerKızlar bide deneyimli anneler daha iyi bilir. Ben ve eşim uzun boyluyuz bayağı. Bebeğin boyuda maşallah uzun şimdiden. Kilosu normal ama boyu 2 hafta önden gdiyor. Aldığım hastane çıkışlarında 56 cm yazıyr. Benim bebek 54 cm gib olursa bu kıyafetler olurmuki na nedersiniz ??
Bizim hastanedeki hemsireler illa citcitli body istiyor. Giydirilir tabii. Ben ic zibin da koydum, ust uste giydirsinlerÇıtçıtlı doldurdum çantaya giydirilmiyomuymuş hıım hastane çıkışlarının içindede var ama onlarıdamı çıkartsak acaba?
Ben ilk kızımda kullanmıştım, bir sıkıntı olmadı, sadece dikkat etmek gerekli, ama zıbında da dikkat edilmeli sonuçta, üzerine pijama çekilecek
Merhaba kızlar. Beni hatirlayanlar vardır aranızda. Bir dönem sık takılıyordum burada. Sagolsun geçen merak eden arkadaslar da olmuş. Haber edeyim dedim. Yarin 33+2 de doğuma gireceğim. Ikizlerim biraz aceleci ve yaramaz çıktı. 2 aydır hastanedeydim. En azından bu sıkıntılar bitecek diye seviniyorum
bence yelek hırka gereksiz çünkü ilk aylar yün giydirilmiyor. Birde çıtçıtlı badilerde göbek düşmeden giydirilmiyormuş zıbınlar ve hastane çıkışları bence yeterli
Ilık suya oturabilirsin yada sıcaksu tulumu koyabilirsin bilirim acısını üstüne oturamazsın normal dofum yapcaksan biraz daha artar allah yardımcın olsun canım ben alman papatyasına uturmuştum ama hamile deildim gebelikte sakıncalı olabilirKızlar uzun zamandır demir hapı nedeni ile kabızlık çekiyorum. En sonunda hemoroid oldumve geçmiyor, çok canım yanıyor. Ne yapabilirim , bu şekilde problem yaşayan var mı? Bir de normal doğum istiyorum ama tuvalete çıkarken bile canım yanıyor
Hatırlamazmıyız kuzum saglıkla gelsin ikizler allahbyar ve yardımcın olsun ancak bu kadar bekleyebildiniz hetalde hayırlısı inş.Merhaba kızlar. Beni hatirlayanlar vardır aranızda. Bir dönem sık takılıyordum burada. Sagolsun geçen merak eden arkadaslar da olmuş. Haber edeyim dedim. Yarin 33+2 de doğuma gireceğim. Ikizlerim biraz aceleci ve yaramaz çıktı. 2 aydır hastanedeydim. En azından bu sıkıntılar bitecek diye seviniyorum
kızlar doğumm yaklaştıkça ben korkuyorum ya
Şu eğitim videolarında göbek bağının hava alması gerekiyo diyo bezi üstüne bağlamıcaz sadece dimi sonuçta zıbında olsa badide olsa göbişi açıkta bırakıcak değiliz
İlk etapta olur canim ama uzun dogarsa 2-3 hafta ancak giyer
ben de 56 cm dogdum ama boyum 169da kaldi :))
hastane cantasi icin de bence koyduklarin yeterli. Bana da annem zorla fazladan kiyafet koydurdu. Esiminvec gelip almasindansa yanimizda dursun. Kullannazsak temiz temiz geri getiririz.
Dilzarcim srn tecrubelisin. Kanama icin ne koyalim? Hasta bezi alacaksak hangi marka aldin sen?
Tabi ki canım, yoksa bebiş hasta olur, gazdan ne kendi uyur ne bizi uyutur...
Kızlar, benim hastane eve uzak bayağı. Sezeryan olursada 2 gün kalıcam sonuçta. Ben şimdi çantaya bebek için kıyafet şunları koydum;
1 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hasane çıkışı
2 adet alt üst zıbınlı şapkalı 4 lü takım
1 kadife tulum
2 adet uzun kol çıtçıtlı badi
2 adet tek alt ayaksız
3 çorap
1 hırka 1 yelek
1 polar 2 ince battaniye
Kıyafet olarak bunlar fazla sanki dimi. Neyi çıkarsam.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?