2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bence yelek hırka gereksiz çünkü ilk aylar yün giydirilmiyor. Birde çıtçıtlı badilerde göbek düşmeden giydirilmiyormuş zıbınlar ve hastane çıkışları bence yeterli

bence yelek hırka gereksiz çünkü ilk aylar yün giydirilmiyor. Birde çıtçıtlı badilerde göbek düşmeden giydirilmiyormuş zıbınlar ve hastane çıkışları bence yeterli

Çıtçıtlı doldurdum çantaya giydirilmiyomuymuş hıım hastane çıkışlarının içindede var ama onlarıdamı çıkartsak acaba?

Çıtçıtlı doldurdum çantaya giydirilmiyomuymuş hıım hastane çıkışlarının içindede var ama onlarıdamı çıkartsak acaba?

Ben 2 tane onlu takımı olduğu gibi koydum ama göbek düşene kadar zıbın giydiriliyormuş bide alt açma falan daha kolay oluyor sanırım

Son düzenleme:

Ben ilk kızımda kullanmıştım, bir sıkıntı olmadı, sadece dikkat etmek gerekli, ama zıbında da dikkat edilmeli sonuçta, üzerine pijama çekilecek

İlk etapta olur canim ama uzun dogarsa 2-3 hafta ancak giyer
ben de 56 cm dogdum ama boyum 169da kaldi :))
hastane cantasi icin de bence koyduklarin yeterli. Bana da annem zorla fazladan kiyafet koydurdu. Esiminvec gelip almasindansa yanimizda dursun. Kullannazsak temiz temiz geri getiririz.

Ben ilk kızımda kullanmıştım, bir sıkıntı olmadı, sadece dikkat etmek gerekli, ama zıbında da dikkat edilmeli sonuçta, üzerine pijama çekilecek

Şu eğitim videolarında göbek bağının hava alması gerekiyo diyo bezi üstüne bağlamıcaz sadece dimi sonuçta zıbında olsa badide olsa göbişi açıkta bırakıcak değiliz

Sevgili orkide,

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Lütfen bizi de haberdar edin. Allah sağlıkla , sıhaytle kucağınıza almanızı nasip eylesin. Allahım size bagıslasın yavrularınızı.

Benimde sadece takımların içinde zıbın var. Bende hep çıtçıtlı koydum giydirilmiyomuş demek :26:

ayy ne tatlısınız:) heyecanlar telaşlar yıkayıp minik minik ütüler:) şükür geçtim oralarda 3 ay önce D Allah yardımcınız olsun. moraliniz daima süper olsun. herşey geçiyor gidiyor. Anı yakalayın. Telaşla güzellikleri atlamayın. mevlam sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin. doğum mesele ama lohusalık ayrı bi mesele. yanınazda kalacak kişiyi şimdiden netleştirin. 40 gün gözü gibi bakacak birini seçin yanınıza bu herşeyden önemli

Eskilerden haber almak cok güzel. Sevgili orkide iyiki yazdın, bizi mutlu ettin.

Bir arkadaşımızı daha cok merak ediyorum. Edirneli Seda isimli bir arkadaşımız vardı, Seda okuyorsan son durumunu yaz, merak ettim seni , gerçekten.

Umarım sende yavrunda iyisinizdir.

Eskilerden haber almak cok güzel. Sevgili orkide iyiki yazdın, bizi mutlu ettin.

Bir arkadaşımızı daha cok merak ediyorum. Edirneli Seda isimli bir arkadaşımız vardı, Seda okuyorsan son durumunu yaz, merak ettim seni , gerçekten.

Umarım sende yavrunda iyisinizdir.

Ilık suya oturabilirsin yada sıcaksu tulumu koyabilirsin bilirim acısını üstüne oturamazsın normal dofum yapcaksan biraz daha artar allah yardımcın olsun canım ben alman papatyasına uturmuştum ama hamile deildim gebelikte sakıncalı olabilir
Hatırlamazmıyız kuzum saglıkla gelsin ikizler allahbyar ve yardımcın olsun ancak bu kadar bekleyebildiniz hetalde hayırlısı inş.

kızlar doğumm yaklaştıkça ben korkuyorum ya

Bende bende bendee

Şu eğitim videolarında göbek bağının hava alması gerekiyo diyo bezi üstüne bağlamıcaz sadece dimi sonuçta zıbında olsa badide olsa göbişi açıkta bırakıcak değiliz

Tabi ki canım, yoksa bebiş hasta olur, gazdan ne kendi uyur ne bizi uyutur...

Maşallah canım bayağı uzun doğmuşsun , o aldığım hastane çıkışının ilk gün giyse bile yeter diyorum. Çok para verdim ona hiç giydiremezsem üzülürüm..

Dilzarcim srn tecrubelisin. Kanama icin ne koyalim? Hasta bezi alacaksak hangi marka aldin sen?

Evet bu soru bendede soru işareti. Ben sadece orkid gece koyucaktım valize demek yetmez o

Mrb güzel anneler ayy bu gece uyumak çok zordu okadar çok tuvalete kalktımki anlatamam legen kemigim çatı kemigim çok agrıyo ve ben normal dogumdan iyiden iyiye uzaklaştım çok eleştiriyolar benim nebyapayıö düşündükçe oramı sıkıyorum resmen psikolojim fena yani ne bileyim sezeryan olmak şsyiyorum çarlamba kontrol var daha evvel kızım gelmezse dojtoruma sölicem

Tabi ki canım, yoksa bebiş hasta olur, gazdan ne kendi uyur ne bizi uyutur...

Dilzrcım sen deneyimlisin, hastane çantanı rica etsem detaylı olrak paylaşabilrmisin bizimle Neyden kaç adet koydun ? Şu hasta bezi ne alalım kaç tane alalım ? İlk doğumum olucak nasipse normal istiyorum ama tai hayırlsı sezeryanda olabilir. Valizimi sezeryana göre hazırlıyorum

Günaydın kızlar!

doğum iznine çıktım evde olmanın tadını çıkarıyorum. Allah bekleyenlere de nasip etsin.
bir de bugün annem geliyor, doğuma değil tabi ki, doğuma ben onlara gidicem çünkü doğum öncesi hazırlık ve ev temizliğine geliyor. biraz erken temizlik için ama olsun.

canım benim de hastanem uzak ama senin aldıkların çok geldi bana sanki. bence yeterince zıbın koyduysan çıtçıtlı koymana gerek yok. ben 1 tane koydum ama kullanmam sanırım. toplam 6 adet alt ediyor sanırım. fazla mı acaba? ama tedbir amaçlı konulabilir nasl olsa küçücükler battaniye yeterince koymuşsun sanki hırkaya gerek yok. ince bi yelek ben de koydum ama. hastane çıkışlarında gereksiz parçalar varsa onları çıkar. ağız mendili göremedim listede. ben baya koydum. bir de 1 polar 2 ince battaniye demişsin, 10lu takımın içinde de penye battaniye vardır. penyelerden birini çıkarabilirsin.

ya da hiç uğraşma, için rahat olsun. kullanmazsan geri gelir nasıl olsa

ben çıt çıtlı pek tercih edeceğimi sanmıyorum. zıbınları giydircem ilk etapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…