Mrb güzel anneler ayy bu gece uyumak çok zordu okadar çok tuvalete kalktımki anlatamam legen kemigim çatı kemigim çok agrıyo ve ben normal dogumdan iyiden iyiye uzaklaştım çok eleştiriyolar benim nebyapayıö düşündükçe oramı sıkıyorum resmen psikolojim fena yani ne bileyim sezeryan olmak şsyiyorum çarlamba kontrol var daha evvel kızım gelmezse dojtoruma sölicem
Dilzarcim srn tecrubelisin. Kanama icin ne koyalim? Hasta bezi alacaksak hangi marka aldin sen?
Günaydın kızlar!
doğum iznine çıktım evde olmanın tadını çıkarıyorum. Allah bekleyenlere de nasip etsin.
bir de bugün annem geliyor, doğuma değil tabi ki, doğuma ben onlara gidicem çünküdoğum öncesi hazırlık ve ev temizliğine geliyor. biraz erken temizlik için ama olsun.
canım benim de hastanem uzak ama senin aldıkların çok geldi bana sanki. bence yeterince zıbın koyduysan çıtçıtlı koymana gerek yok. ben 1 tane koydum ama kullanmam sanırım. toplam 6 adet alt ediyor sanırım. fazla mı acaba? ama tedbir amaçlı konulabilir nasl olsa küçücüklerbattaniye yeterince koymuşsun sanki hırkaya gerek yok. ince bi yelek ben de koydum ama. hastane çıkışlarında gereksiz parçalar varsa onları çıkar. ağız mendili göremedim listede. ben baya koydum. bir de 1 polar 2 ince battaniye demişsin, 10lu takımın içinde de penye battaniye vardır. penyelerden birini çıkarabilirsin.
ya da hiç uğraşma, için rahat olsun. kullanmazsan geri gelir nasıl olsa
ben çıt çıtlı pek tercih edeceğimi sanmıyorum. zıbınları giydircem ilk etapta.
Benimde tiroid problemim var. Her ay takip ediliyor değerlerim.
Yardımcı oldun tabiki. Çok teşekkür ederim.
Günaydın kızlar!
doğum iznine çıktım evde olmanın tadını çıkarıyorum. Allah bekleyenlere de nasip etsin.
bir de bugün annem geliyor, doğuma değil tabi ki, doğuma ben onlara gidicem çünküdoğum öncesi hazırlık ve ev temizliğine geliyor. biraz erken temizlik için ama olsun.
canım benim de hastanem uzak ama senin aldıkların çok geldi bana sanki. bence yeterince zıbın koyduysan çıtçıtlı koymana gerek yok. ben 1 tane koydum ama kullanmam sanırım. toplam 6 adet alt ediyor sanırım. fazla mı acaba? ama tedbir amaçlı konulabilir nasl olsa küçücüklerbattaniye yeterince koymuşsun sanki hırkaya gerek yok. ince bi yelek ben de koydum ama. hastane çıkışlarında gereksiz parçalar varsa onları çıkar. ağız mendili göremedim listede. ben baya koydum. bir de 1 polar 2 ince battaniye demişsin, 10lu takımın içinde de penye battaniye vardır. penyelerden birini çıkarabilirsin.
ya da hiç uğraşma, için rahat olsun. kullanmazsan geri gelir nasıl olsa
ben çıt çıtlı pek tercih edeceğimi sanmıyorum. zıbınları giydircem ilk etapta.
Canım doğum zamanın çok yaklaşmış tabiki bu gel gitlerin normal. Eğer doktoruna güveniyosan yani sezeryan dediğinde hemen yapalım diye atlamıycaksa bunu konuşabilirsin doktorunla. Belki herşeyin çok uygundur normal için, çatın bebeğin durumu kilon vs.
Merhaba kızlar. Beni hatirlayanlar vardır aranızda. Bir dönem sık takılıyordum burada. Sagolsun geçen merak eden arkadaslar da olmuş. Haber edeyim dedim. Yarin 33+2 de doğuma gireceğim. Ikizlerim biraz aceleci ve yaramaz çıktı. 2 aydır hastanedeydim. En azından bu sıkıntılar bitecek diye seviniyorum
Günaydın annişler ve kuzucuklar :)
izne çıkmama 23 iş günü kaldı, gel 9 ocak gel
kızlar doğum şeklını konuştunuz mu doktorunuzla
Kızlar biz biraz sonra doktora gidiypruz
ayy ne tatlısınız:) heyecanlar telaşlar yıkayıp minik minik ütüler:) şükür geçtim oralarda 3 ay önceD Allah yardımcınız olsun. moraliniz daima süper olsun. herşey geçiyor gidiyor. Anı yakalayın. Telaşla güzellikleri atlamayın. mevlam sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin. doğum mesele ama lohusalık ayrı bi mesele. yanınazda kalacak kişiyi şimdiden netleştirin. 40 gün gözü gibi bakacak birini seçin yanınıza bu herşeyden önemli
Günaydın kızlar!
bir de bugün annem geliyor, doğuma değil tabi ki, doğuma ben onlara gidicem çünküdoğum öncesi hazırlık ve ev temizliğine geliyor. biraz erken temizlik için ama
Cok tesekkur ederim :) evet benim aldigim gazli beze sarili pamuk cikti. Bir de hasta bezi almayayim o zaman. Koca koca paketler, kullanilmayacak birseye para harcamak istemiyorum.Canım ben normal doğum yapmıştım hastaneden vermişlerdi bezi, sadece bir kere kullandım, sonra da bir arkadaş anlatmıştı sen miydin ki,:26:eczaneden almış gazlı beze sarılı pamuk, onlardan verdiler, bir çanta... Evde bile biraz kullandım, çok da kullanışlıydı, hatta bir iki kere idrar kaçırma problemi yaşadım, iç çamaşırıma bile geçirmemişti....sonra pedlere geçtim...
İki hafta sonra kontrole gidince soracağım, bir iki tane için bir paket bez almak çok geliyor( tabi yine normal olursa) ... Ben de öyle düşünüyorum ne yapsam diye....
Bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar, tuvaletten sonra kare gazlı bez ve baticonla temizleyeceksin, demişlerdi drlar... Dört dikişim vardı, çok şükür hiç problem yaşamadım, çok rahat ettim...suyla temas ettirme demişlerdi... Tabii bunlar dört sene önceki bilgiler, şimdi ne derler bilmem...
Bir de ilk zamanlar, uzanarak emzirdim, yöntemini göstermişlerdi, o da dikişlere baskı yapılmasını engelliyor, tavsiye ederim...
Merhaba kızlar. Beni hatirlayanlar vardır aranızda. Bir dönem sık takılıyordum burada. Sagolsun geçen merak eden arkadaslar da olmuş. Haber edeyim dedim. Yarin 33+2 de doğuma gireceğim. Ikizlerim biraz aceleci ve yaramaz çıktı. 2 aydır hastanedeydim. En azından bu sıkıntılar bitecek diye seviniyorum
Kuzum bebeğin hayırlı olsun inşallah sağ sağalım alırsın koynuşuna. Hissettiğin kıpırtı bebeğin. Bunu herkes söylemiş zaten ama o tek tarafa toplanan şey de bebeğin. Ben sehpanın altını sileyim deyip eğilmiştim bi kere de kalktığımda gördüğü görüntü beni bile ürkütmüştü :)) hemen hemen o haftalardaydık hatta daha bile az olabiliriz :) sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah. İyi bi doktorun varsa o seni her test zamanında uyaracak zaten. Akışına bırak kendini. Korkuyu kötülüğü çekme üzerine. En güzel zamanlarını en değerli şekilde geçir. Nasıl geçtiğini anlamicaksın. Buradaki ilk zamanlarımızı hatırlıyorum ben bir avuç insandık. Öğrendikte dahil oldu bayanlar o test bu test derken bugün kontrolümüz var doğum için gün alıcaz. :)) beni haberdar et sık sık :)
Dilzrcım sen deneyimlisin, hastane çantanı rica etsem detaylı olrak paylaşabilrmisin bizimleNeyden kaç adet koydun ? Şu hasta bezi ne alalım kaç tane alalım ? İlk doğumum olucak nasipse normal istiyorum ama tai hayırlsı sezeryanda olabilir. Valizimi sezeryana göre hazırlıyorum
Eki Görüntüle 888834 Eki Görüntüle 888836 bunlarda şekerlerimiz kendim yaptım:)
Eline sağlık, çok güzel olmuşlar....
canım ılk kez duyuyorum guneslendıkce sut ekşimesini:))) nerden duydun ya da uydurdun bunu:)
canım neden kuafore gıtmeyı dusunmedın? ben de hıc gıtmezdım kuafore ama gecen ay gıttım acıdı utandım mutandım ama bıtınce mıs gıbı oldum 1ay oldu ıste ıyıce cıktı gene gıdıcem ama alındıktan sonra doguma kadar bır kez daha gıtsem sonra gene cıkıcak nasıl denk getırıcem bunu anlamadım daha 33. haftamdayım ...
bır de bazı kuaforler almazmıs ozel bolgeyı son aylarda dogumu tetıkler dıye bır sey duydunuz mu boyle?
canım persembe tarıhlı verdı ya raporu eger bugunun tarıhıyle verse 2 gun gec ayrılacaktın dımı ızne??? benım oyle olacak cunku 32+3 te alacagım raporumu.......
Canlarrr artık son günlerinizi saymaya başlamışsınız ne mutlu size. Heyecanlar doruktadır eminim. Ben daha yolun çok başındayım. Ve size danışmak istediğim bir kaç konu var.
2-3 gündür göbeğimin altında ara ara kıpırtılar hissediyorum. Bu haftalarda bebeğin hareketleri hissedilirmi. Yoksa gaz felan oluyorda benmi bebeğim sanıyorum.
Dün sabah uyandığımda elimi karnıma koydum. Sağ tarafım boş sol tarafıma doğru sanki bir top var gibiydi. Bebişim bir tarafa mı toplanmış diye düşündüm ama olurmu ki böyle birşey.
Sağlık ocağından henüz aramadılar aşılar kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor.
18. haftamıza geldik şuana kadar rutin (kan sayımı,idrar, tiroid vs.) testleri ve 2li testimiz yapıldı. Yapılacak başka hangi testlerimiz var ve hangi haftalarda yapılıyor. Her test herkese yapılıyormu, yoksa doktor bazı testleri bebeğin durumuna göremi istiyor. Benden sadece ikili testi istedi.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kocaman öpüldünüz can annelerr...
yıka canım makinanın elde yıkama programı zarar vermez bence. ben şu tekerlekli valizlerden hazırlıcam. bebeğinkileri hurcun içinde koyarım valize.
eksikler bitmiyor hakkaten. şekerdi sepetti, süstü şimdi onun derdine düştüm. bugün çeşit çeşit balonların olduğu bi dükkan gördüm. içeride öyle güzel süsler vardı ki. ama o telaşla buraya gel uçan balonları al olcak iş değil. hastane odanızı süsleme fikirleriniz var mıı?
İyi akşamlar kızlar, bizim buralar kar yağışlı. ama okullar tatil olmadı. ben de kendime kıyak geçtim izne ayrılmaya karar verdim. eşim de zaten ayrıl deyip duruyordu. 1 hafta erken ayrılmış oluyorum böylece. müdürümü arayıp haber verdim. yarın rapor almam lazım yani.
Dün kendimi biraz fazla yormuşum temizlikle sanrım, bugün midem buladı, bebişim de az kımıldadı. akşam o kadar uğraştık babasıyla tık yok. neyse ki az önce o büyük hareketlerine başladı yine. rahatladım biraz.
bugün kızıma saç bandı yaptım ben. fotolarını da ekliyim. Eki Görüntüle 887857
tabi mankenim olmadığı için fotolar pek olmadı. aslında orijinali şu şekildeydi. benimki baya bi çakması gibi olduama yapması zevkli.
Eki Görüntüle 887860 hem yapmak isteyen olursa diye linki de vereyim.
Spring Felt Flower I Heart Nap Time | I Heart Nap Time - Easy recipes, DIY crafts, Homemaking
kızlar doğumm yaklaştıkça ben korkuyorum ya
kızlar doğum şeklını konuştunuz mu doktorunuzla
Kızlar uzun zamandır demir hapı nedeni ile kabızlık çekiyorum. En sonunda hemoroid oldumve geçmiyor, çok canım yanıyor. Ne yapabilirim , bu şekilde problem yaşayan var mı? Bir de normal doğum istiyorum ama tuvalete çıkarken bile canım yanıyor
Kızlar, benim hastane eve uzak bayağı. Sezeryan olursada 2 gün kalıcam sonuçta. Ben şimdi çantaya bebek için kıyafet şunları koydum;
1 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hasane çıkışı
2 adet alt üst zıbınlı şapkalı 4 lü takım
1 kadife tulum
2 adet uzun kol çıtçıtlı badi
2 adet tek alt ayaksız
3 çorap
1 hırka 1 yelek
1 polar 2 ince battaniye
Kıyafet olarak bunlar fazla sanki dimi. Neyi çıkarsam.:26:
Kızlar bide deneyimli anneler daha iyi bilir. Ben ve eşim uzun boyluyuz bayağı. Bebeğin boyuda maşallah uzun şimdiden. Kilosu normal ama boyu 2 hafta önden gdiyor. Aldığım hastane çıkışlarında 56 cm yazıyr. Benim bebek 54 cm gib olursa bu kıyafetler olurmuki na nedersiniz ??
bence yelek hırka gereksiz çünkü ilk aylar yün giydirilmiyor. Birde çıtçıtlı badilerde göbek düşmeden giydirilmiyormuş zıbınlar ve hastane çıkışları bence yeterli
Çıtçıtlı doldurdum çantaya giydirilmiyomuymuş hıım hastane çıkışlarının içindede var ama onlarıdamı çıkartsak acaba?
ayy ne tatlısınız:) heyecanlar telaşlar yıkayıp minik minik ütüler:) şükür geçtim oralarda 3 ay önceD Allah yardımcınız olsun. moraliniz daima süper olsun. herşey geçiyor gidiyor. Anı yakalayın. Telaşla güzellikleri atlamayın. mevlam sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin. doğum mesele ama lohusalık ayrı bi mesele. yanınazda kalacak kişiyi şimdiden netleştirin. 40 gün gözü gibi bakacak birini seçin yanınıza bu herşeyden önemli
Mrb güzel anneler ayy bu gece uyumak çok zordu okadar çok tuvalete kalktımki anlatamam legen kemigim çatı kemigim çok agrıyo ve ben normal dogumdan iyiden iyiye uzaklaştım çok eleştiriyolar benim nebyapayıö düşündükçe oramı sıkıyorum resmen psikolojim fena yani ne bileyim sezeryan olmak şsyiyorum çarlamba kontrol var daha evvel kızım gelmezse dojtoruma sölicem
Oglum burda 33 haftalık teyzeleriEki Görüntüle 888812 Eki Görüntüle 888812 yalnız yüzü var bu resimde görebildiniz mi?
Selam kizlar bu hafta sonkez gidip dogum iznine ayrilicam ins ama hemen dogum yaparsam 3 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyormuyuz
Oglum burda 33 haftalık teyzeleriEki Görüntüle 888812 Eki Görüntüle 888812 yalnız yüzü var bu resimde görebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?