geçen hafta gittiğimde çatı muayanesi yaptı ve ultrasonla baktı herşey normaldi normal istersen epidural normal yapabiliriz dedi
ama ben kendimi normal için hazır hissetmiyorum yapamam ondan dolayı
spinal anestezi dedi ama 39 dan önce almam haberin olsun dedi :)
CANIM BU ÇATI MUAYENESİ ZOR MU
yok canım korma sakın benim kadar canı tatlı varmıdır bilmem ama hiç acımadı ve uzun sürmedi
çatala yatıyosun üstünde çarşaf jel sürüyor ve parmağıyla bakıyor 2 dakka sürdü sürmedi bitti
Gormezmiyiz, 41 kere maşallah!
sağol canım verdiğin bilgi için. Pekı sen neden normal doğumdan vazgeçtin
benim yapım çok heycanlı ve nstye girdiğimde bile doğumhanede çekiliyor bizim hastanede ve ben ordaki ortamı görünce tansiyonum düşüyor ve nefesim kesilcek gibi oluyor panik atak gibi oluyorum ondan dolayı bir de bebeğe doğum esnasında yaptıgım yanlış bir şeyle zarar veririm korkusuyla vazgeçtim canım
anladım canım. Ilk bebeğin değil mi
geçen aralıkta 6 haftalık ilk gebeliğimde boş gebelikten kürtaj oldum
bu kısmetse ilk doğumum olacak bir de sanırım aynı hastanede kürtaj olduğum ve doğumhanede yaptıkları için de bir korku var üzerimde benim ki tamamen psikolojik denebilir
Canım bence bu psikolojiyi aşabilirsin.Normal dogum cok zor ama herseye ragmen cok güzel bi duygu.Bebeğini doğarken hissetmek onca ağrıya rağmen harika bir duygu.Normal dogumu bir kere daha düşün derim
biliyorum okuyorum araştırıyorum ama yine de içimdeki o korkuyu tarif edemem canım yancak korkusu değil emin olabilirsin bundan
tamamen bambaşka bir şey bu
haftaya tekrar kontrolum var ben nstden çıkınca tansiyonum falan düştü doktorumla detaylı doğumu konuşamadık bir dahaki geldiğinde konuşacağız dedi çarşamba gidicem haftaya bakalım son durum ne olcak
kızlar birşey sorucam burada daha önce konşulmuştu etiket yapan web siteleri vardı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şeker için etiket istiyorum
Oglum burda 33 haftalık teyzeleriEki Görüntüle 888812 Eki Görüntüle 888812 yalnız yüzü var bu resimde görebildiniz mi?
Biz geldikkk
Ütüyü bitirdim çok şükür. 9 gömlek, bir de kendi okul pantolonum, 1,5 saat sürdü yoruldum valla
Kızım hiç rahatsızlık vermedi iş yaparken inşallah doğduktan sonra da böyle olur. Anneciğini yormadı hiç, ama oturduğum gibi de başladı tekmelere
Maşallah oğluşuna, görünmez mi hiç, tosuncuk olcak galiba biraz
biz geldikkk
ütüyü bitirdim çok şükür. 9 gömlek, bir de kendi okul pantolonum, 1,5 saat sürdü yoruldum valla
kızım hiç rahatsızlık vermedi iş yaparken inşallah doğduktan sonra da böyle olur. Anneciğini yormadı hiç, ama oturduğum gibi de başladı tekmelere
Maşallah oğluşuna, görünmez mi hiç, tosuncuk olcak galiba biraz
Canım ben mavi a4 kagıdını küçük küçük kesip turkuaz simli kalemle kendim yazdım bence güzel oldular tamamen kendi tasarımım oldu böylece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?