2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhabalar,

yürürken kasıklarımda , kemiklerimde ağrı hissediyorum son birkaç gündür, benimle aynı durumda olan varmı? gebelik korsesi ağrılarda oldukça işe yarıyomuş, kullanan varmı?

Bende hazırladım çantamı,kendime;
2 pijama takımı
1 tane uzun önden dügmeli gecelik
Patik
Terlik
Kalın çorap
Atlet iç çamaşırı
Hasta bezi
Ped
Hırka
Tuvalet kagıdı
El havlusu
Sıvı sabun(hastanede oluyor genelde ama yinede koydum)
Diş macunu fırça(olmasada olur 1 gün kalacaz sadece ama sezeryansa alın 3 gün fırçalamadan olmaz)
Bebeğe;
İki altlı üstlü takım
İki tane ayaklı pijama
İki tane iç zıbın
İki tane çıtçıtlı badi
Çorap iki üç tane
Şapka iki tane
Eldiven(istege baglı)
Penye battaniye
Kalın battaniye
Bebek bezi
Agız mendili
Islak mendil

Unuttugum bişi yok sanırım kagıt havlu dışında eksiğim varsa söyleyin lütfen :)

geçen hafta gittiğimde çatı muayanesi yaptı ve ultrasonla baktı herşey normaldi normal istersen epidural normal yapabiliriz dedi
ama ben kendimi normal için hazır hissetmiyorum yapamam ondan dolayı
spinal anestezi dedi ama 39 dan önce almam haberin olsun dedi :)

CANIM BU ÇATI MUAYENESİ ZOR MU

yok canım korma sakın benim kadar canı tatlı varmıdır bilmem ama hiç acımadı ve uzun sürmedi
çatala yatıyosun üstünde çarşaf jel sürüyor ve parmağıyla bakıyor 2 dakka sürdü sürmedi bitti

sağol canım verdiğin bilgi için. Pekı sen neden normal doğumdan vazgeçtin

sağol canım verdiğin bilgi için. Pekı sen neden normal doğumdan vazgeçtin

benim yapım çok heycanlı ve nstye girdiğimde bile doğumhanede çekiliyor bizim hastanede ve ben ordaki ortamı görünce tansiyonum düşüyor ve nefesim kesilcek gibi oluyor panik atak gibi oluyorum ondan dolayı bir de bebeğe doğum esnasında yaptıgım yanlış bir şeyle zarar veririm korkusuyla vazgeçtim canım

anladım canım. Ilk bebeğin değil mi

anladım canım. Ilk bebeğin değil mi

geçen aralıkta 6 haftalık ilk gebeliğimde boş gebelikten kürtaj oldum
bu kısmetse ilk doğumum olacak bir de sanırım aynı hastanede kürtaj olduğum ve doğumhanede yaptıkları için de bir korku var üzerimde benim ki tamamen psikolojik denebilir

Canım bence bu psikolojiyi aşabilirsin.Normal dogum cok zor ama herseye ragmen cok güzel bi duygu.Bebeğini doğarken hissetmek onca ağrıya rağmen harika bir duygu.Normal dogumu bir kere daha düşün derim

Canım bence bu psikolojiyi aşabilirsin.Normal dogum cok zor ama herseye ragmen cok güzel bi duygu.Bebeğini doğarken hissetmek onca ağrıya rağmen harika bir duygu.Normal dogumu bir kere daha düşün derim

biliyorum okuyorum araştırıyorum ama yine de içimdeki o korkuyu tarif edemem canım yancak korkusu değil emin olabilirsin bundan
tamamen bambaşka bir şey bu
haftaya tekrar kontrolum var ben nstden çıkınca tansiyonum falan düştü doktorumla detaylı doğumu konuşamadık bir dahaki geldiğinde konuşacağız dedi çarşamba gidicem haftaya bakalım son durum ne olcak

kızlar birşey sorucam burada daha önce konşulmuştu etiket yapan web siteleri vardı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şeker için etiket istiyorum

Anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsun , bebişin de sende saglıkla kurtulun inş.

kızlar birşey sorucam burada daha önce konşulmuştu etiket yapan web siteleri vardı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şeker için etiket istiyorum

Canım ben mavi a4 kagıdını küçük küçük kesip turkuaz simli kalemle kendim yazdım bence güzel oldular tamamen kendi tasarımım oldu böylece :)

Biz geldikkk
Ütüyü bitirdim çok şükür. 9 gömlek, bir de kendi okul pantolonum, 1,5 saat sürdü yoruldum valla
Kızım hiç rahatsızlık vermedi iş yaparken inşallah doğduktan sonra da böyle olur. Anneciğini yormadı hiç, ama oturduğum gibi de başladı tekmelere

Oglum burda 33 haftalık teyzeleriEki Görüntüle 888812 Eki Görüntüle 888812 yalnız yüzü var bu resimde görebildiniz mi?

Maşallah oğluşuna, görünmez mi hiç, tosuncuk olcak galiba biraz

merhaba kızlar. cumartesi günü nst ye girdim. sancı çıkmadı. oğluşum 2600 gr ve 47 cm olmuş. doktor eşimin kilosunu ve kafa yapısını sordu. haftaya gittiğimde söyleyeceğim. 3900 doğmuş. doktor bebeğin kemikleri iri dedi. bi an çok tırstım:18:

Bana ütü demeee!Dün ütü yaparken ütüm bozuldu eşimden çıkardım sinirimi niye evlenirken herşeyin iyisini aldında ütüyü adi aldın diye Yenisini alcak sözde :) Oğluşum tosun azcık senin kız gibi narin olamıyor malesef erkek milleti nolcekk

hoşgeldinizz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…