- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
merhaba kızlar. cumartesi günü nst ye girdim. sancı çıkmadı. oğluşum 2600 gr ve 47 cm olmuş. doktor eşimin kilosunu ve kafa yapısını sordu. haftaya gittiğimde söyleyeceğim. 3900 doğmuş. doktor bebeğin kemikleri iri dedi. bi an çok tırstım:18:
sakıncası yoksa foto paylaşırmısın fikir edinelim :)
Sağol canım, ama deneyim felan masal oldu, çok heyecanliyım, ne yapacağımı bilmiyorum...
Hastane çantamd da elimde patladı zaten, kızımın hastane çıkışlarını önce ablama sonra görümceme vermiştim, zaten eskimiyorlar, sağolsun görümcem vermedi, lafını bile etmedi... Neyse küçük ablam kızının hastane çıkışlarını göndermişti, takmıyordum, o da geçende arayıp onu kargoyla ablama gönder deyince ben ortada kaldım... Annemle geri gönderecek ama ya acil bir şey olursa...Moralim bozuldu biraz ama, yapacak birbşey yok...
O kıyafetlere güvenip, 0-3, 3-6 ay almıştım bir kaç takım, şimdi yenidoğan kıyafeti almam gerek... Çarşıya çıkmayı gözüm almıyor, int güzvenemiyorm.... Hafta içi iş, hafta sonu ev işi, bir de sağolsun, eşimin iş arkadaşları gelmek istiyorlar, her hafta sonu birini ağırlıyorum, toplanmıyorlar da....doğumdan iznine üç hafta kala, mutfağımı, yatak odamı toplarım, derin dondurucuya bir şeyler atarım derken, bir de alışveriş çıktı....
Bir dokun bin ah işit gibi oldı ama...
Kızımda hastne çantasına, iki tulum bir zıbın takımı, iki alt pijama ve üç çıtçıtlı badi, iki çorap biri kalın biri penye battaniye koymuştum... Giydiriken alt üst iki kat olacak şekilde giydirdim... Bebk bezi, emzik, ne olur ne olmaz diye... Islak mendil, normal bez mendil...
Kendim için, iki pijama takımı, hırka alt üst iç giyim, gece pedi, çorap ve terlik, peçete, havlu peçete, minik bir el havlusu, olmazsa olmaz fotoğraf makinesi ve şarj aleti..
Şimdilik aklımda olanlar bunlar...
kızlar birşey sorucam burada daha önce konşulmuştu etiket yapan web siteleri vardı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şeker için etiket istiyorum
Biz geldikkk
Ütüyü bitirdim çok şükür. 9 gömlek, bir de kendi okul pantolonum, 1,5 saat sürdü yoruldum valla
Kızım hiç rahatsızlık vermedi iş yaparken inşallah doğduktan sonra da böyle olur. Anneciğini yormadı hiç, ama oturduğum gibi de başladı tekmelere
Maşallah oğluşuna, görünmez mi hiç, tosuncuk olcak galiba biraz
merhaba kızlar. cumartesi günü nst ye girdim. sancı çıkmadı. oğluşum 2600 gr ve 47 cm olmuş. doktor eşimin kilosunu ve kafa yapısını sordu. haftaya gittiğimde söyleyeceğim. 3900 doğmuş. doktor bebeğin kemikleri iri dedi. bi an çok tırstım:18:
Bundan önceki sayfalarda paylaşmıştım yine paylaşayım:Eki Görüntüle 888982 Eki Görüntüle 888982 )
Sana biraz son dakika golleri olmuş bunlar canım , bence bi mağaza belirler gerekli ne varsa alır çıkarsın. Listen içinde teşekkürler
Canım burda bi arkadaş yazmıştı tomurcuk tu sanırım o zaman not almıştım o yaptırmıştı sanırım ordan. Stickerbaski.com du galiba
Geçmiş olsun bende sabahtan beri ütü yapıyorum güya doğum izninde dinlenicektimsabahtan beri mola verip devam ediyorum 3. Molamdayım
Canım doktorun bu şekilde giderse tahmini kaç kiloyla doğucağını söyledimi
Korkma canım kafa yapısı önemli benim oglanın kafası biraz üçgenimsi dogurmak epey zor oldubu da öyle galiba babamızın kafa üçgen gibi
geçen aralıkta 6 haftalık ilk gebeliğimde boş gebelikten kürtaj oldum
bu kısmetse ilk doğumum olacak bir de sanırım aynı hastanede kürtaj olduğum ve doğumhanede yaptıkları için de bir korku var üzerimde benim ki tamamen psikolojik denebilir
bende internetten birkaç örnek buldum bunlardan renkli çıktı mı alsam diyorumEki Görüntüle 889027 Eki Görüntüle 889028 Eki Görüntüle 889029 Eki Görüntüle 889030
ben kaydetmiştim işte bu site;kızlar birşey sorucam burada daha önce konşulmuştu etiket yapan web siteleri vardı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şeker için etiket istiyorum
Bana ütü demeee!Dün ütü yaparken ütüm bozuldu eşimden çıkardım sinirimi niye evlenirken herşeyin iyisini aldında ütüyü adi aldın diyeYenisini alcak sözde :) Oğluşum tosun azcık senin kız gibi narin olamıyor malesef erkek milleti nolcekk
hoşgeldinizz canım
Geçmiş olsun bende sabahtan beri ütü yapıyorum güya doğum izninde dinlenicektimsabahtan beri mola verip devam ediyorum 3. Molamdayım
Eşinin kafası yumurta gibiyse iyi yani bebegin kafası üste dogru sivriysedoktorda eşinin alnının kenarları nasıl dedi. o an valla unuttum dedim. eşimin başı gözümün önüne gelemedi bi türlü
Kız tosun olsun ne güzel işte, ben iyi manada dedimele avuca gelir hemen bu arada hatırlamıyorum kim demişti ama kilolu bebekler zayıf bebeklere göre daha rahat doğuyomuş, normal doğumda yani. :44:
Bu arada benim ütü sözde en iyilerinden ama işte yine de saatler sürüyo ya gömlek ütülemek. Nefret ediyorum ütüden
Hoşbulduk teyzesi
Sağol canım, sen de bitir biran önce de dinlen. Fazla da yorma kendini. Az önce uzun bir aradan sonra tansiyonum düştü sanırım. Elim ayağım titreyiverdi birden fena oldum. Yemek yedim hemen, geçti şimdi. Yoruluyoruz artık kısa sürede. Eşim de sabah gidiyo akşam geliyo, bazen ben yapamicam ütüyü dediğimde sağolsun kendi yapıyo, bir kerede 10 gömlek bile ütülüyo ama ona da kıyamıyorum sabahtan akşama kadar çalışıyo.son kez ütüledim artık hadi dedim boş günüm, bir iş bitireyim. Cumartesi annem geliyo artık ona devrediyorum ütüyü
Bu arada benim beşiğin uyku seti 2 makinaya da sığmadı, 2.'yi yıkadım şimdi ikinci durulamayı yaptırıyorum. 3. makinayı atcam birazdan :44:
Kız tosun olsun ne güzel işte, ben iyi manada dedimele avuca gelir hemen bu arada hatırlamıyorum kim demişti ama kilolu bebekler zayıf bebeklere göre daha rahat doğuyomuş, normal doğumda yani. :44:
Bu arada benim ütü sözde en iyilerinden ama işte yine de saatler sürüyo ya gömlek ütülemek. Nefret ediyorum ütüden
Kız biliyorum iyi manada dediğini bende şaka yapıyorum zati,napiim kızçelere özeniyoruz narin narin .Bi ay sonra evde 3 tene çirkin olacak tosun dana ne ararsan artık
Oglum burda 33 haftalık teyzeleriEki Görüntüle 888812 Eki Görüntüle 888812 yalnız yüzü var bu resimde görebildiniz mi?
maşAllah çok tatlı çıkmış oğlun yakışıklı bişey ya buuu...Allah nazarlardan korusun..
benim oğlum anca ağzını büzsün asık suratlı benim bebiş yaa
Canım ben kolaya kaçtım zaten ilk kez bebek şekeri yaptım benimkiler acemi işi :) bunlar çok güzel boyutları ne kadar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?