2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Korkma canım kafa yapısı önemli benim oglanın kafası biraz üçgenimsi dogurmak epey zor oldu bu da öyle galiba babamızın kafa üçgen gibi

Sana biraz son dakika golleri olmuş bunlar canım , bence bi mağaza belirler gerekli ne varsa alır çıkarsın. Listen içinde teşekkürler

kızlar birşey sorucam burada daha önce konşulmuştu etiket yapan web siteleri vardı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şeker için etiket istiyorum

Canım burda bi arkadaş yazmıştı tomurcuk tu sanırım o zaman not almıştım o yaptırmıştı sanırım ordan. Stickerbaski.com du galiba

Geçmiş olsun bende sabahtan beri ütü yapıyorum güya doğum izninde dinlenicektim sabahtan beri mola verip devam ediyorum 3. Molamdayım

Canım doktorun bu şekilde giderse tahmini kaç kiloyla doğucağını söyledimi

yok canım bişi demedi. ama kilosu bayağı iyi önde dedi

inşallah bu sefer herşey çok güzel olur canını sıkma

Kız tosun olsun ne güzel işte, ben iyi manada dedim ele avuca gelir hemen bu arada hatırlamıyorum kim demişti ama kilolu bebekler zayıf bebeklere göre daha rahat doğuyomuş, normal doğumda yani. :44:
Bu arada benim ütü sözde en iyilerinden ama işte yine de saatler sürüyo ya gömlek ütülemek. Nefret ediyorum ütüden

hoşgeldinizz canım

Hoşbulduk teyzesi

Geçmiş olsun bende sabahtan beri ütü yapıyorum güya doğum izninde dinlenicektim sabahtan beri mola verip devam ediyorum 3. Molamdayım

Sağol canım, sen de bitir biran önce de dinlen. Fazla da yorma kendini. Az önce uzun bir aradan sonra tansiyonum düştü sanırım. Elim ayağım titreyiverdi birden fena oldum. Yemek yedim hemen, geçti şimdi. Yoruluyoruz artık kısa sürede. Eşim de sabah gidiyo akşam geliyo, bazen ben yapamicam ütüyü dediğimde sağolsun kendi yapıyo, bir kerede 10 gömlek bile ütülüyo ama ona da kıyamıyorum sabahtan akşama kadar çalışıyo. son kez ütüledim artık hadi dedim boş günüm, bir iş bitireyim. Cumartesi annem geliyo artık ona devrediyorum ütüyü

Bu arada benim beşiğin uyku seti 2 makinaya da sığmadı, 2.'yi yıkadım şimdi ikinci durulamayı yaptırıyorum. 3. makinayı atcam birazdan :44:

doktorda eşinin alnının kenarları nasıl dedi. o an valla unuttum dedim. eşimin başı gözümün önüne gelemedi bi türlü
Eşinin kafası yumurta gibiyse iyi yani bebegin kafası üste dogru sivriyse
kolay dogar.Tavuklar niye kolay yumurtluyor sanıyorsun Yok bizimkiler gibi kafanın sag ve solu sivriyse işin yaş demektir.Tabi bu benim kendi teorim dogruluk oranı kaç bilemem

nasıl bir uyku setiymiş o yahu :) battal boy galiba

merhaba kızlar,

bir kaç gündür sizden uzak kaldım, sayfaları da okumaya çalıştım ama yetişemedim.
ütüsünden nefret eden bir de ben varım :)

bugün oğluşumun hareketleri beni bayağı zorluyor, her yerden baskı yapıyor sanki.iş yerinde otururken, toplantılarda fln suratım acayip şekiller alıyor :)

izne çıkmama da allah nasip ederse 15 iş günü kaldı:)))

maşAllah çok tatlı çıkmış oğlun yakışıklı bişey ya buuu...Allah nazarlardan korusun..
benim oğlum anca ağzını büzsün asık suratlı benim bebiş yaa

Burda bizimkide asmış suratını teyzesi seninkide gülüyodur sen görmüyosundur yokmu onun resmisi eklesende görsek balküpünü

ben ütümü seviyorum buhar kazanlı ama ütüyü sevmiyorum dün teyzem bendeydi ne güzel bütün ütülerimi halletti :)

Canım ben kolaya kaçtım zaten ilk kez bebek şekeri yaptım benimkiler acemi işi :) bunlar çok güzel boyutları ne kadar ki?

boyutlarını ben ayarlıycam önce foto üzerinde oynayıp oğlumun adını yazcam sonra bir word belgesinde bir sayfaya 20 tane falan gelcek şekilde ayarlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…