ben ütümü seviyorum buhar kazanlı ama ütüyü sevmiyorum dün teyzem bendeydi ne güzel bütün ütülerimi halletti :)
Gece hangi tarafınıza yatıyosunuz
Anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsun , bebişin de sende saglıkla kurtulun inş.
amin canım inş. :)inşallah bu sefer herşey çok güzel olur canını sıkma
boyutlarını ben ayarlıycam önce foto üzerinde oynayıp oğlumun adını yazcam sonra bir word belgesinde bir sayfaya 20 tane falan gelcek şekilde ayarlıcam
.nasıl bir uyku setiymiş o yahu :) battal boy galiba
[
Kız biliyorum iyi manada dediğini bende şaka yapıyorum zati,napiim kızçelere özeniyoruz narin narin .Bi ay sonra evde 3 tene çirkin olacak tosun dana ne ararsan artık
merhaba kızlar,
bir kaç gündür sizden uzak kaldım, sayfaları da okumaya çalıştım ama yetişemedim.
ütüsünden nefret eden bir de ben varım :)
bugün oğluşumun hareketleri beni bayağı zorluyor, her yerden baskı yapıyor sanki.iş yerinde otururken, toplantılarda fln suratım acayip şekiller alıyor :)
izne çıkmama da allah nasip ederse 15 iş günü kaldı:)))
.
Yahu sorma, ben de anlamadım. 3 tarafa parmaklık içi süngeri, yorgan, cibinlik tülü, alt çarşafı, yorgan çarşafı, süngerli alt açması, 2 tane de yastık var altı üstü. Bi de makinam 10 kilolukama sıkışıpta şekli bozulmasın diye fazla tepmedim ondan öyle oldu heralde:44:
Sizin evde erkek baskın olcak desene. Sen bi başına hepsine yetersin korkma
Evet öyle olcak ama dediğin gibi yeterim inş şimdiden en çok ütülerinden korkuyorum
valla
bende internetten birkaç örnek buldum bunlardan renkli çıktı mı alsam diyorumEki Görüntüle 889027 Eki Görüntüle 889028 Eki Görüntüle 889029 Eki Görüntüle 889030
Sağol canım, ama deneyim felan masal oldu, çok heyecanliyım, ne yapacağımı bilmiyorum...
Hastane çantamd da elimde patladı zaten, kızımın hastane çıkışlarını önce ablama sonra görümceme vermiştim, zaten eskimiyorlar, sağolsun görümcem vermedi, lafını bile etmedi... Neyse küçük ablam kızının hastane çıkışlarını göndermişti, takmıyordum, o da geçende arayıp onu kargoyla ablama gönder deyince ben ortada kaldım... Annemle geri gönderecek ama ya acil bir şey olursa...Moralim bozuldu biraz ama, yapacak birbşey yok...
O kıyafetlere güvenip, 0-3, 3-6 ay almıştım bir kaç takım, şimdi yenidoğan kıyafeti almam gerek... Çarşıya çıkmayı gözüm almıyor, int güzvenemiyorm.... Hafta içi iş, hafta sonu ev işi, bir de sağolsun, eşimin iş arkadaşları gelmek istiyorlar, her hafta sonu birini ağırlıyorum, toplanmıyorlar da....doğumdan iznine üç hafta kala, mutfağımı, yatak odamı toplarım, derin dondurucuya bir şeyler atarım derken, bir de alışveriş çıktı....
Bir dokun bin ah işit gibi oldı ama...
Kızımda hastne çantasına, iki tulum bir zıbın takımı, iki alt pijama ve üç çıtçıtlı badi, iki çorap biri kalın biri penye battaniye koymuştum... Giydiriken alt üst iki kat olacak şekilde giydirdim... Bebk bezi, emzik, ne olur ne olmaz diye... Islak mendil, normal bez mendil...
Kendim için, iki pijama takımı, hırka alt üst iç giyim, gece pedi, çorap ve terlik, peçete, havlu peçete, minik bir el havlusu, olmazsa olmaz fotoğraf makinesi ve şarj aleti..
Şimdilik aklımda olanlar bunlar...
kızlar anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız?
marka verebilir misiniz?
şuan kalan tek eksiğim bu?
Eşinin kafası yumurta gibiyse iyi yani bebegin kafası üste dogru sivriyse
kolay dogar.Tavuklar niye kolay yumurtluyor sanıyorsunYok bizimkiler gibi kafanın sag ve solu sivriyse işin yaş demektir.Tabi bu benim kendi teorim dogruluk oranı kaç bilemem
Evet öyle olcak ama dediğin gibi yeterim inş şimdiden en çok ütülerinden korkuyorum
valla
marka verebilir misiniz?
almadım henüz ama.bebek çantaları itici geliyor bana.ona verceğim paraya nike yada pumada beğendiğim modeller var onlardan birini alcam.zaten spor çantalar olduğu için su koyma yerini biberon için kullanırım.gözleri de çok oluyo.hem de bayağı kullanırım diyorum.
daha vaktin var canım, telaş yapma bence. intden alışveriş yapmaya çekiniyorsan, idil baby, aziz bebe gibi en bilindik markaların modellerinden al. aslında yarım gününü ayırabilsen çıkıp her şeyini alırsın bi mağazadan, ama işte insanı asıl yoran kafa yorgunluğu. bunların son anda ortaya çıkması seni telaşlandırmış biraz. çok da geç kalma, yıkayıp ütülemesi de var çünkü. misafir konusunda da maaşallah sana diyorum. ben kendi yemeğimizle ve bulaşığımızla bile zor ilgileniyorum, bi de misafir yapamazdım herhalde. istersen eşine söyle uygun dille söyler arkadaşlarına. onların yanında oturmak bile yorar insanı. şöyle ayaklarını uzatıp dinlenmek varken..
ben de yangına körükle gidiyorum galiba. neyse çok konuşmıyım.
Anammm ben ayvayi yedim o zaman:)
almadım henüz ama.bebek çantaları itici geliyor bana.ona verceğim paraya nike yada pumada beğendiğim modeller var onlardan birini alcam.zaten spor çantalar olduğu için su koyma yerini biberon için kullanırım.gözleri de çok oluyo.hem de bayağı kullanırım diyorum.
Valla canım bence de kendine bi ütü yardımcısı doğuraydın iyiymiş ama kısmet, 3.'ye artık
Ben de alamadım daha o çantayı ya napcam bilmiyorum :44:
marka verebilir misiniz?
canım ben de kararsızım çünkü özel olarak çanta yaptıkları için herşey kullanışlı
ama diğer çantalardan alırsam sanki çantanın içinde herşey kaybolcak gibi
sonuçta bebek bir yandan aglarken o çantadan bulcagım şeyin kolay olması gerek
içini boşaltmak zorunda kalmadan almalıyım içindekileri
off offf okiedog dışında bildiğim bir marka yok onu da kullanan arkdaşlarım çok memnunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?