2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsun , bebişin de sende saglıkla kurtulun inş.

amin inş. hepimiz sağlıkla alalım artık bebişlerimizi kucağımıza
uzun ve zorlu bir maratonun sonuna yaklaştık :)

inşallah bu sefer herşey çok güzel olur canını sıkma
amin canım inş. :)
azcık kaldı hepimiz kavuşcaz kuzularımıza

Gece hangi tarafınıza yatıyosunuz

sol yatarak uykuya daldıgım gece de 3 4 kere wc ye kalktığım için nasıl uykuya dalarsam öyle yeterki deliksiz bir kaç saat uyuyabileyim :)

nasıl bir uyku setiymiş o yahu :) battal boy galiba
.

Yahu sorma, ben de anlamadım. 3 tarafa parmaklık içi süngeri, yorgan, cibinlik tülü, alt çarşafı, yorgan çarşafı, süngerli alt açması, 2 tane de yastık var altı üstü. Bi de makinam 10 kiloluk ama sıkışıpta şekli bozulmasın diye fazla tepmedim ondan öyle oldu heralde:44:

[
Kız biliyorum iyi manada dediğini bende şaka yapıyorum zati,napiim kızçelere özeniyoruz narin narin .Bi ay sonra evde 3 tene çirkin olacak tosun dana ne ararsan artık

Sizin evde erkek baskın olcak desene. Sen bi başına hepsine yetersin korkma

Ne güzel ne güzel Benim de 15 işgünüm kaldı, çok mutluyum ama bu kadarı bile gözümde büyüyo valla

Gece hangi tarafınıza yatıyosunuz

Soluma yatıyorum uykuya dalmadan önce ama gece sık sık dönüyorum, her döndüğümde de uyanıyorum. Sağıma soluma karışık yatıyorum yani, canıma yetti artık. Kulağım uyuşuyo sürekli soluma yatınca, sanki kulağımı koparmışlar gibi acıyo

Son düzenleyen: Moderatör:

bende internetten birkaç örnek buldum bunlardan renkli çıktı mı alsam diyorumEki Görüntüle 889027 Eki Görüntüle 889028 Eki Görüntüle 889029 Eki Görüntüle 889030

Small Round Girl Stickers

ben bu siteden kendim tasarladım stickerları. sonra da kalın kağıda renkli çıktı aldım. baya güzel oldu. küçük kavanoz kapaklarına pritt ile yapıştırdım. sen kareleri ne için kullanacaksın? resimler güzel fakat üstünde logo var tam ortalarında, onu yok edemzsin gibi geldi bana. bi dene istersen yine de çıktı alınca çok belli olmaz belki. ama üstte yazdığım sitede de çok güzel kare tasarımlar var. üzerinde değişiklik yapması da çok kolay bi bakmanı tavsiye ederim

daha vaktin var canım, telaş yapma bence. intden alışveriş yapmaya çekiniyorsan, idil baby, aziz bebe gibi en bilindik markaların modellerinden al. aslında yarım gününü ayırabilsen çıkıp her şeyini alırsın bi mağazadan, ama işte insanı asıl yoran kafa yorgunluğu. bunların son anda ortaya çıkması seni telaşlandırmış biraz. çok da geç kalma, yıkayıp ütülemesi de var çünkü. misafir konusunda da maaşallah sana diyorum. ben kendi yemeğimizle ve bulaşığımızla bile zor ilgileniyorum, bi de misafir yapamazdım herhalde. istersen eşine söyle uygun dille söyler arkadaşlarına. onların yanında oturmak bile yorar insanı. şöyle ayaklarını uzatıp dinlenmek varken..

ben de yangına körükle gidiyorum galiba. neyse çok konuşmıyım.

kızlar anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız?
marka verebilir misiniz?
şuan kalan tek eksiğim bu?

almadım henüz ama.bebek çantaları itici geliyor bana.ona verceğim paraya nike yada pumada beğendiğim modeller var onlardan birini alcam.zaten spor çantalar olduğu için su koyma yerini biberon için kullanırım.gözleri de çok oluyo.hem de bayağı kullanırım diyorum.

Anammm ben ayvayi yedim o zaman:)

Evet öyle olcak ama dediğin gibi yeterim inş şimdiden en çok ütülerinden korkuyorum
valla

Valla canım bence de kendine bi ütü yardımcısı doğuraydın iyiymiş ama kısmet, 3.'ye artık

kızlar anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız?
marka verebilir misiniz?
şuan kalan tek eksiğim bu?

Ben de alamadım daha o çantayı ya napcam bilmiyorum :44:

Eşime Diyorum aslında, en azından ikisi üçü gelse, mecbur hazırlık yapıyorum, bari hepsi bir günde çıkmış olur diyorum, ama müsait olmuyorlar vs vs...

Şükür temizliği eşime yaptırıyorum çoğu zaman... Yoksa ben de yetişemem...

canım ben de kararsızım çünkü özel olarak çanta yaptıkları için herşey kullanışlı
ama diğer çantalardan alırsam sanki çantanın içinde herşey kaybolcak gibi
sonuçta bebek bir yandan aglarken o çantadan bulcagım şeyin kolay olması gerek
içini boşaltmak zorunda kalmadan almalıyım içindekileri

Valla canım bence de kendine bi ütü yardımcısı doğuraydın iyiymiş ama kısmet, 3.'ye artık

Ben de alamadım daha o çantayı ya napcam bilmiyorum :44:

off offf okiedog dışında bildiğim bir marka yok onu da kullanan arkdaşlarım çok memnunlar

Arkadaşlar, Karın içinde yanma yaşayan var mı, bazen karnımın içine yani rahmin olduğu yere ateş koymuşlar gibi yanıyor....

Adet sancısı gibi ağrılar da akşamdan akşama devam ediyor, kontrole de on beş gün var....

ben daha karışık olmayan bebek çantası görmedim:)zaten kıyafet bebek bezi biberon derken valiz gibi bişey olsa ancak o zaman düzenli olur da aradığını bulursun.arkadaşım spor çanta aldı hala kullanıyor oğlu 2 yaşında.ben de öle yapcam.hem de süslü olmuş olcam
bunlar da beğendiğim modeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…