maşAllah çok tatlı çıkmış oğlun yakışıklı bişey ya buuu...Allah nazarlardan korusun..
benim oğlum anca ağzını büzsün asık suratlı benim bebiş yaa
kızlar anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız?
marka verebilir misiniz?
şuan kalan tek eksiğim bu?
ben daha karışık olmayan bebek çantası görmedim:)zaten kıyafet bebek bezi biberon derken valiz gibi bişey olsa ancak o zaman düzenli olur da aradığını bulursun.arkadaşım spor çanta aldı hala kullanıyor oğlu 2 yaşında.ben de öle yapcam.hem de süslü olmuş olcam
bunlar da beğendiğim modellerEki Görüntüle 889204 Eki Görüntüle 889205 Eki Görüntüle 889206 Eki Görüntüle 889207 Eki Görüntüle 889209
ben sırt çantası aldım, 3 gözü var iki de yan cep.. mis gibi doldur doldurabildiğin kadar, bebişim kucagımdayken kol çantası taşımaktan daha pratik olacak diye düşündüm.
ben daha karışık olmayan bebek çantası görmedim:)zaten kıyafet bebek bezi biberon derken valiz gibi bişey olsa ancak o zaman düzenli olur da aradığını bulursun.arkadaşım spor çanta aldı hala kullanıyor oğlu 2 yaşında.ben de öle yapcam.hem de süslü olmuş olcam
bunlar da beğendiğim modellerEki Görüntüle 889204 Eki Görüntüle 889205 Eki Görüntüle 889206 Eki Görüntüle 889207 Eki Görüntüle 889209
Ayyy gördümmmm bebişin yüzünü tam 10 dakika baktıktan sonraresim gayet net sorun bende. Kendi oğluşumun ultrasonundnda hiç bişey anlamıyorum ne neresi .
Ben kraft aldım siyah renk çok şık duruyor büyük ama bi yandanda kol çantası gibi. Kraftın modellerine bakabilirsin.
merhabalar,
Ben de seninle ayni problemi yasiyorum. Bi haftadir gecmeyen bel agrim var, sonradan kalcama indi ustune basamadim fln cok kotuydum. Bugun doktora sordum cok kilo aldigin icindir dedi. Su an 35+1 deyim. Minoset icebilirsin dedi ben de ictigimi ama ise yaramadigini soyledim majezik icebilseydim iyi gelirdi dedim. O zaman ic dedi. Ben de bebege zarari
Olmaz mi dedim abartmamak kaydiyla ic dedi. Gunde ikiyi gecmesin ve uc dort gunu gecmesin dedi. Hamilelikten once bu tarz agrilarda majezik icerdim. Eve geldim bi tane majezjk ictim su an cok hafif agrim kaldi.
Bu arada bebek 2700 grammis, kafasi 2 hafta daha buyukmus ama genetikmis bi hastalik belirtidi degilmis ve de boynuna kordon dolanmis. Ama doktor onemli degil dolanmasi dedi. Dogum sirasinds belli olur ne yapacagimiz dedi. Boyle kordon dolanan var mi??????
canım prensesin hayırlı olsun çok mutlu oldum herşeyin yolunda gittiğine :)
2 liden sonra risk olmadığından 3 lü 4lü yaptrmadı doktorum ama bu doktordan doktora değişen bir durum aftydi sanırım onu yaptılar
bebeğin kafa çevresini ölçtüler bir de kan verdim değerlerle kontrol yapıldı o da normal çıktı ben en çok organ taramasında stres olmuştum nedense herşeye okadar detaylı baktılar ki sanırım 40 la 50 dakka arası sürdü kızımın heryerine herşeyine baktı özel bir klinikte bakıldı uzman tarafından onu da sorunsuz atlattıktan sonra şeker yüklemesini de atlattık ve şimdi nstler ve doğum korkuları :)
ben de kızımı 16 haftada hisetmeye başlamaıştım doktor bile çok şaşırdı ilk gebelikte 20 den önce hissedemezsin demişti ama benim canavar kızım şuan bile durmadığından olsa gerek baya hareketli çıktı :)
dualarım seninle sen de bizi unutma şurda bir şey kalmadı sona yaklaştık :))
çok tskler arkadaslar ıns en azından küvöze ıhtıyac olmayacak kadar bekler bebegım..suyun fazla olması problemmış sınırı gecmış senın dıyo dr bı de temızlıge baslıyodum bu hafta güya agır agır evı toparlasam dıyorum bı sürprız çıkmadan.. kac haftadan sonra küvöz ıhtıyacı olmuyo acaba bebeklerın 36 ya gırdım gercı ama..
arkadaşlar aranızda daha önce 'nidilat' kullanan var mı? doktor erken doğum riskine karşı verdi günde 4 tane içmemi söyledi ama ilacı içtikten sonra sarhoş gibi oluyorum sürekli uyuyorum kafamı kaldırıyorum :26:. bide yanaklarım kızarıyor hemen. doktor aşırı baş ağrısı yaparsa azaltabilirsin demişti ama bu yan etkilerden dolayı azaltmayı düşündüm açıkçası. var mı bu konuda tecrübeli olan?
Çok şükür canım. Bu defa Rabbimin izniyle yolumuza sağlıkla devam ediyoruz inşAllah. Sizler artık çantaları hazırlayıp beklemeye başladınız. Rabbim banada şimdiyi nasip etmiş napalım. Bir kaç ay sonra hayırlısıyla peşinizdeyim inşAllah.
kızlar bebek arabası mevzusunu yine hortlatıcam ama oto koltuğu doğumdan itibaren kullanıldığı için lazım olcak.o yüzden alanlar almatyı düşünenler marka model yardım edin lütfen
kızlar bebek arabası mevzusunu yine hortlatıcam ama oto koltuğu doğumdan itibaren kullanıldığı için lazım olcak.o yüzden alanlar almatyı düşünenler marka model yardım edin lütfen
kızlar anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız?
marka verebilir misiniz?
şuan kalan tek eksiğim bu?
geçen hafta gittiğimde çatı muayanesi yaptı ve ultrasonla baktı herşey normaldi normal istersen epidural normal yapabiliriz dedi
ama ben kendimi normal için hazır hissetmiyorum yapamam ondan dolayı
spinal anestezi dedi ama 39 dan önce almam haberin olsun dedi :)
bana da 39dan once almam sezeryan olursa dedı.
CANIM BU ÇATI MUAYENESİ ZOR MU
benım yapım da aynıbenim yapım çok heycanlı ve nstye girdiğimde bile doğumhanede çekiliyor bizim hastanede ve ben ordaki ortamı görünce tansiyonum düşüyor ve nefesim kesilcek gibi oluyor panik atak gibi oluyorum ondan dolayı bir de bebeğe doğum esnasında yaptıgım yanlış bir şeyle zarar veririm korkusuyla vazgeçtim canım
Kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı.32+3 üm bugün. Çalışabilir raporumu aldık. 32 haftalık gebe olup doğumdan önce 3 hafta öncesine kadar çalışabilir yazıyor. yani 10 ocak cuma günü son çalışırım o gün değil de 13 ocakta izne ayrılmak için tekrar alırım raporumu.....4d ultrasona girdik ama bebişin bugün keyfi yoktu pek poz vermedi 40dk ya yakın durduk arada mola:) azcık görebildik diğerlerinden değişik geldi:)2200 olmuş kilosu maşallah...iri yapılı olcak dedi. ama bennnnnnnn 2 haftada 2 kilo almışım. yani 11 kilo almışım doktor dikkat et dedi...ama nasıl edeyim yaa:))) bu gidişle 20 25le tamamlarsın dedi çok korktum:
doğum şekli için ne düşünüyorsun dedi normal dedim.Epidural normal önerir misiniz dedim. Ben tamamen normal doğumu öneririm yani eskiden olduğu gibi dedi.Epidural için şimdiden söz vermek yanlış o an ne gösterir belli değil belki açıklığın çok iyi olacak epidurale hiç gerek kalmayacak dedi.Belki bebeğin pozisyonu uygun olmayacak boşa epidural alacaksın gibi bir şey açıkladı bana da mantıklı geldi.
çatı kontolünü doğumdan hemen önce bir hafta önce mi ne kontrol edecekmiş çünkü bazı hastalar çok önceden olunca kan geldi lekelenme oldu tarzında şikayetlerde bulnuyorlar o yüzden son hafta dedi. şartlar uygun olmaz da sezeryan olursan 39+dan sonra alırım dedi acil bir durum olmadıkça dedi de sormayı unuttum bebiş kilolu olursa hala 39 da mı alırsınız diye.
Bir dahaki kontrolum ise 36+0da....
Kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı.32+3 üm bugün. Çalışabilir raporumu aldık. 32 haftalık gebe olup doğumdan önce 3 hafta öncesine kadar çalışabilir yazıyor. yani 10 ocak cuma günü son çalışırım o gün değil de 13 ocakta izne ayrılmak için tekrar alırım raporumu.....4d ultrasona girdik ama bebişin bugün keyfi yoktu pek poz vermedi 40dk ya yakın durduk arada mola:) azcık görebildik diğerlerinden değişik geldi:)2200 olmuş kilosu maşallah...iri yapılı olcak dedi. ama bennnnnnnn 2 haftada 2 kilo almışım. yani 11 kilo almışım doktor dikkat et dedi...ama nasıl edeyim yaa:))) bu gidişle 20 25le tamamlarsın dedi çok korktum:
doğum şekli için ne düşünüyorsun dedi normal dedim.Epidural normal önerir misiniz dedim. Ben tamamen normal doğumu öneririm yani eskiden olduğu gibi dedi.Epidural için şimdiden söz vermek yanlış o an ne gösterir belli değil belki açıklığın çok iyi olacak epidurale hiç gerek kalmayacak dedi.Belki bebeğin pozisyonu uygun olmayacak boşa epidural alacaksın gibi bir şey açıkladı bana da mantıklı geldi.
çatı kontolünü doğumdan hemen önce bir hafta önce mi ne kontrol edecekmiş çünkü bazı hastalar çok önceden olunca kan geldi lekelenme oldu tarzında şikayetlerde bulnuyorlar o yüzden son hafta dedi. şartlar uygun olmaz da sezeryan olursan 39+dan sonra alırım dedi acil bir durum olmadıkça dedi de sormayı unuttum bebiş kilolu olursa hala 39 da mı alırsınız diye.
Bir dahaki kontrolum ise 36+0da....
canım dikkatimi çekti sen benden 2 gün önce evlenmişsin......20 haziran 2011
biz de 22 haziran 2011.bu arada ne güzel bebişini görmüşsün.daha doğrusu göstermemiş nazlı yavrun.ben de bu cuma görcem inşallah.bakalım göstercekmi bizim nazlı yavruş..ben 37 ye giriyorum.az kaldı bebişimin gelmesine...
Maaşallah bebeğine Allah kolaylık versin sana ve hepimize
bugün doktora gittik bebek yaklaşık 3 kilo ve 49 cm olmuş. ancak kordonu 2 kez boynuna dolanmış. nst de kasılmalarım da çıktı günaşırı nstye gireceğiz beklerse eğer sezeryan için 24 aralığa gün aldık yarın hastane çantamı hazırlayacağım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?