2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bizimde kontrolümüz vardı bugün. 2200 gram olmuş kızım, boyunu sormayı unuttuk. yüzünü renkli göremedik yine elini kapatmış. çok merak ediyorum :)

bugün itibariyle izne ayrılmış bulunmaktayım. aslında bi hafta daha çalışmayı düşünmüştüm ama buna da çok çok şükür. 4 haftamızı doğum sonrasına aktarmış bulunmaktayız. iyice dinlenelim artık dimi. darısı iznini bekleyen diğer arkadaşlara inşallah
haftada bir artık randevularımız ve ilaçlara devam. erken doğum riskimiz devam ediyor ama bu saatten sonra çok sıkıntı olmaz heralde sadece kilosu birazcık az olur o kadar

benım yapım da aynı( ama vazgecmıs degılım normal dogumdan.sadece korkuyorum ınsallalh cesaretım kırılmaz

ben de korkmuyorum desem yalan olur. ama korkum kendi çekeceğim sancıdan acıdan dolayı değil. ya kendimi sakinleştiremeyip doğumun normal akışını bozarsam ya da bebeğin sağlığını tehlikeye sokarsam diyorum. bi yandan da düşünüyorum o kadar doğuran nasıl doğuruyor kitapları okuyunca yaparım ya nolacak diyorum ama herşeyin hayırlısı olsun tabi

bende bugün öğlen misafir ağırladım, akşam misafirliğe gittim. kızım vuruyo ben seviniyorum. herkes bişeyler anlatmış ben öyle koca gün sadece vakit doldurunca ancak bunu bulabildim anlatacak:) Allah sağlık sıhhat versin bizede evlatlarımıza da inşallah. alalım kucaklarımıza hayırlısıyla şööyylee... ayy çok özendim şimdi:) Rabbim güldürsün yüzümüzü hepimizin.

Geçmiş olsun canım, 14 günün kalmış, bekler o zamana kadar, sıkma canını...sağlıkla alırsın kucağına inş...

Ağrın sancın var mıydı, nstde çıktı yoksa ağrısız mıydı

e o zaman annen erken gelsin, sizde fazladan zaman geçirmesinin mahsur varmı?? bebeklerin ne zaman geleceği belli olmaz. benim ocak sonu görünüyor mesela ama annem 10 ocak gibi gelecek her ihtimale karşı

yook annemın gelmesınde sorun yok ama kendısı strese gırıcek benı bu halde gordukce artık ocak başı gıbı gelıcek sanırım..

Bizimde kontrolümüz vardı bugün. 2200 gram olmuş kızım, boyunu sormayı unuttuk. yüzünü renkli göremedik yine elini kapatmış. çok merak ediyorum :)

Maşallah kuzucuğuna ultrason kağıdın varsa kendin hesaplayıver canım boyunu, fl'yi 7'yle çarpımda çıkıveriyo kuzunun boyu

Gözün aydın canım darısı benim ve tüm hala çalışanların başına ben de dayanamazsam 1 hafta erken bırakabilirîm diyorum çünkü bazı sınıflarım öyle zorluyo ki beni, çıkınca ağrım tutuyo valla

Aynı korku bende de var ya. Normal istiyorum ben de ama doğum anında telaş yapıp doğumun gidişatını etkilerim, bebeğime bir zararım dokunur diye korkuyorum doktorum çok sakinleştirici güven veriyo yaparsın diyo ama bakalım kısmet. başıma ne geleceğini de bilmiyorum ya korkum ondan. Bilinmezlik korkutuyo sanırım beni:44:

canım ben pijama takımı aldım 2 tane.1 tanesi sabahlıklıydı.yani 168 tl tuttu ama gecelik almadım.geceliği kipanın f&f ürünlerinden almak istiyorum.lohusa gecelikleri annane işi oluyo azcık.ben daha şirin olsun istedim.kipaya yılbaşı temalı bisürü yeni ürün gelmiş de.bu arada sitenin adı lohusasepeti-com ben tire koydum o nokta olcak site adları çıkmıyor çünkü.

evet yaa o ilk günü hayal bile edemiyorum.korkuyorum hayal etmeye.artık katır tepmişe mi döneriz bilmiyorum vıyak vıyak senden medet uman civciv kadar canlı.ama kokusu teni sıcaklığı düşündükçe sabırsızlanıyorum.şu topikde erken doğumdan korkmayan tek hamiş benim heralde.bi an önce olsa diyorum.hem doğum da kolay olur falan diye bile düşünüyorum.çok mu bencilce oldu acaba.ama napayım benim çok stresli bi hayatım var.karnımda olunca daha zor gibi bakmak,sürekli sakin olmaya çalışmak,sağlıklı beslenmek zorunda olmak.....saçmalıyorum galiba.var mı benimle aynı şeyleri düşünen acaba? bi de sancılarım olduğunda seviniyorum acaba gelmeye mi karar verdi diye.kızım sıkıldıysan hiç kasma gel yani falan diyorum.hamileliğim hiç sakin geçmiyor çünkü.en azından kendi hormonlarını kendi idare eder benim mutsuzluğum onu da mutsuz etmemiş olur falan diyorum.....ayy çenem düştü yine gece gece:44:

Bayanlar bebek şekeri yapıyorum istediğiniz fiyatta yardımcı olmaya çalırım.. Şimdiden hayırlı ve de kolay doğumlar :)

kardeşinin nezaman doğacağını sürekli soran kızıma kış gelsin kar yağsın o zaman kardeşin gelecek demiştim.2 gündür kar yağıyor .kızımda anlam veremediğim garip davranışlar.sebebini akşam öğrandim .öylesine geçiştirmek için söylediğimiz cümlelere dikkat etmeliymişim.

ne yapıyor ki kızn

Bende oyle demistim.allahtan buraya kar yagmadi.ama havalar cok sogudu kar yagacak artik kardesim dogacak diye gun sayiyor hergun.

Günaydın 32. hafta çalışabilir raporumu aldım
Doktor sisteme gireceklerini muhasebeninde buradan göreceğini söyledi ben nasıl bakabilirim e devlet şifresi aldım ama bulamadım

başka bir yerde mi gözüküyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…