benım yapım da aynı( ama vazgecmıs degılım normal dogumdan.sadece korkuyorum ınsallalh cesaretım kırılmaz
bugün doktora gittik bebek yaklaşık 3 kilo ve 49 cm olmuş. ancak kordonu 2 kez boynuna dolanmış. nst de kasılmalarım da çıktı günaşırı nstye gireceğiz beklerse eğer sezeryan için 24 aralığa gün aldık yarın hastane çantamı hazırlayacağım artık...
canım oyle yapana kadar kılot gıbı hazır olanlar daha ıyı degıl mı bır sorun olursa gıyınmede yandan keserız.bebek bezlerını harcamak ıstemıyorum kendıme:)))
tatlım tabıkıde prımayı kullanmıcazucuz bı bez alabılırsın
e o zaman annen erken gelsin, sizde fazladan zaman geçirmesinin mahsur varmı?? bebeklerin ne zaman geleceği belli olmaz. benim ocak sonu görünüyor mesela ama annem 10 ocak gibi gelecek her ihtimale karşı
Bizimde kontrolümüz vardı bugün. 2200 gram olmuş kızım, boyunu sormayı unuttuk.yüzünü renkli göremedik yine elini kapatmış. çok merak ediyorum :)
bugün itibariyle izne ayrılmış bulunmaktayım. aslında bi hafta daha çalışmayı düşünmüştüm ama buna da çok çok şükür. 4 haftamızı doğum sonrasına aktarmış bulunmaktayız. iyice dinlenelim artık dimi. darısı iznini bekleyen diğer arkadaşlara inşallah
haftada bir artık randevularımız ve ilaçlara devam. erken doğum riskimiz devam ediyor ama bu saatten sonra çok sıkıntı olmaz heralde sadece kilosu birazcık az olur o kadar
ben de korkmuyorum desem yalan olur. ama korkum kendi çekeceğim sancıdan acıdan dolayı değil. ya kendimi sakinleştiremeyip doğumun normal akışını bozarsam ya da bebeğin sağlığını tehlikeye sokarsam diyorum. bi yandan da düşünüyorum o kadar doğuran nasıl doğuruyorkitapları okuyunca yaparım ya nolacak diyorum ama herşeyin hayırlısı olsun tabi
canım ben pijama takımı aldım 2 tane.1 tanesi sabahlıklıydı.yani 168 tl tuttu ama gecelik almadım.geceliği kipanın f&f ürünlerinden almak istiyorum.lohusa gecelikleri annane işi oluyo azcık.ben daha şirin olsun istedim.kipaya yılbaşı temalı bisürü yeni ürün gelmiş de.bu arada sitenin adı lohusasepeti-com ben tire koydum o nokta olcak site adları çıkmıyor çünkü.Kızlar ben hastane çantasına gecelik koymamıştım ama doğum şekli belli olmadığı için koymaya karar verdim. Herkes gecelik koydu mu çantasına?
internetten bakıcam mecburen, internetten pijama gecelik alanlar bana acil yardımcı olabilir mi? hangi siteden aldınız? hesaplı olsun istiyorum, yani normalde gecelik hiç sevmem çünkü, belki de hiç kullanmam
evet canım:)) az kalmıs senın de ayy ne heyecanlı ben sımdıden heycanlıyım:))hala ınanamıyorum bebegım olacagına nasıl vakıt gectı yaaa....ınsallah senın bebegın gosterır yuzunu::)) bızımkının de hakkını yemeyeyım kendınce verdı pozlar azıcık:)
kızlar anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız?
marka verebilir misiniz?
şuan kalan tek eksiğim bu?
kızlar anne bebek bakım çantası olarak ne aldınız?
marka verebilir misiniz?
şuan kalan tek eksiğim bu?
kardeşinin nezaman doğacağını sürekli soran kızıma kış gelsin kar yağsın o zaman kardeşin gelecek demiştim.2 gündür kar yağıyor .kızımda anlam veremediğim garip davranışlar.sebebini akşam öğrandim .öylesine geçiştirmek için söylediğimiz cümlelere dikkat etmeliymişim.
kardeşinin nezaman doğacağını sürekli soran kızıma kış gelsin kar yağsın o zaman kardeşin gelecek demiştim.2 gündür kar yağıyor .kızımda anlam veremediğim garip davranışlar.sebebini akşam öğrandim .öylesine geçiştirmek için söylediğimiz cümlelere dikkat etmeliymişim.
GÜNAYDIIINLARRRR KIZLARRR canım benımkı de bu http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/300/Oyuncak_2524828.jpg
cok şık ggüle gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?