- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
Günaydın canım.günaydn herkesseee
Günaydın....
Uykusuz geçen bir geceden daha kötü ne olabilir?
Tabi ki o gecenin sabahında yedide kalkmak....
Minikkelebek izne ayrılmıştı en son hiç gelmedi, ne yapıyor bileniniz var mı?:105::105:
günaydııın,
yağmurlu ve soğuk bir istanbul sabahından herkese merhaba :)
ağrısız sancısız sorunsuz bir gün olsun..
Bende öyleyim artık geceleri eşime uyumasak olmazmı felan demeye başladım:)
Minikkelebeği dün gördüm sanki online olanlar listesinde yanılmıyorsam tabi.
Hmmm online ise iyi demektir... Sağol canım...
Şu zamana kadar uykusuzluk yaşamamıştım, tuhaf geliyor uyuyamamak... Kaç gecedir dört beş saatlik uykuyla duruyorum, artık gözlerim çöktü...
ben bu markadan aldım çantayı. çok çeşit var. benimkinin üç ayrı büyük gözü var. biberon için ısı koruyucu özellikli gözü var. kullanışlı. bu markayı ben aziz bebe de buldum bi incele istersen
Lullaby Anne Bebek Çantaları
benim ki bu
Eki Görüntüle 889349
Kızlar ben hastane çantasına gecelik koymamıştım ama doğum şekli belli olmadığı için koymaya karar verdim. Herkes gecelik koydu mu çantasına?
internetten bakıcam mecburen, internetten pijama gecelik alanlar bana acil yardımcı olabilir mi? hangi siteden aldınız? hesaplı olsun istiyorum, yani normalde gecelik hiç sevmem çünkü, belki de hiç kullanmam
Bizimde kontrolümüz vardı bugün. 2200 gram olmuş kızım, boyunu sormayı unuttuk.yüzünü renkli göremedik yine elini kapatmış. çok merak ediyorum :)
kardeşinin nezaman doğacağını sürekli soran kızıma kış gelsin kar yağsın o zaman kardeşin gelecek demiştim.2 gündür kar yağıyor .kızımda anlam veremediğim garip davranışlar.sebebini akşam öğrandim .öylesine geçiştirmek için söylediğimiz cümlelere dikkat etmeliymişim.
evet yaa o ilk günü hayal bile edemiyorum.korkuyorum hayal etmeye.artık katır tepmişe mi döneriz bilmiyorum vıyak vıyak senden medet uman civciv kadar canlı.ama kokusu teni sıcaklığı düşündükçe sabırsızlanıyorum.şu topikde erken doğumdan korkmayan tek hamiş benim heralde.bi an önce olsa diyorum.hem doğum da kolay olur falan diye bile düşünüyorum.çok mu bencilce oldu acaba.ama napayım benim çok stresli bi hayatım var.karnımda olunca daha zor gibi bakmak,sürekli sakin olmaya çalışmak,sağlıklı beslenmek zorunda olmak.....saçmalıyorum galiba.var mı benimle aynı şeyleri düşünen acaba? bi de sancılarım olduğunda seviniyorum acaba gelmeye mi karar verdi diye.kızım sıkıldıysan hiç kasma gel yani falan diyorum.hamileliğim hiç sakin geçmiyor çünkü.en azından kendi hormonlarını kendi idare eder benim mutsuzluğum onu da mutsuz etmemiş olur falan diyorum.....ayy çenem düştü yine gece gece:44:
GÜNAYDIIINLARRRR KIZLARRR canım benımkı de bu http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/300/Oyuncak_2524828.jpg
Güle güle kullan cnm nettenmi sipariş verdin? Bide fiyatı ne kadar
Kızlar benim ayın 4ünde doktora gitmem gerekti ama ben korkudan gitmiyorum:18::18::18:
Bişey söyler morelim bozulur yada açılman var der die korkuyrm:18:
34.haftadayım aralık ayında doğum yapmak istemiyrm
Evim şuan çok berbat tüm tül perdeler yerde mutfak dolabı yerde temizliğim daha bitmedi.bu arada bel fıdığım tuttu çok zor yürüyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?