2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın....

Uykusuz geçen bir geceden daha kötü ne olabilir?

Tabi ki o gecenin sabahında yedide kalkmak....

Minikkelebek izne ayrılmıştı en son hiç gelmedi, ne yapıyor bileniniz var mı?:

:105::105:

Son düzenleme:
Günaydın....

Uykusuz geçen bir geceden daha kötü ne olabilir?

Tabi ki o gecenin sabahında yedide kalkmak....

Minikkelebek izne ayrılmıştı en son hiç gelmedi, ne yapıyor bileniniz var mı?:105::105:

Bende öyleyim artık geceleri eşime uyumasak olmazmı felan demeye başladım:)
Minikkelebeği dün gördüm sanki online olanlar listesinde yanılmıyorsam tabi.

Bende öyleyim artık geceleri eşime uyumasak olmazmı felan demeye başladım:)
Minikkelebeği dün gördüm sanki online olanlar listesinde yanılmıyorsam tabi.

Hmmm online ise iyi demektir... Sağol canım...

Şu zamana kadar uykusuzluk yaşamamıştım, tuhaf geliyor uyuyamamak... Kaç gecedir dört beş saatlik uykuyla duruyorum, artık gözlerim çöktü...

Canım gecelik pijama iç çamaşır satan biyer yokmu yakınlarda, kalın penye önden düğmesi olan bir gecelik işini görür, sezaryen olursan gecelik şart bence, ameliyat yerin rahat eder, sondayı hemen çıkarmıyolar ve çıkarıncada tuvalette hemen sıyırırsın yukarı sen bilirsin tabi ben ilkindede penye kullandım bundada öyle yapıcam.

Bugün öğleden sonra istanbula kar yağacakmış, oğlumda anne kardeşim bugünmü doğacak dedi hayır oğlum dedim ama kar yağacakmış, sen öyle demiştin dedi :)))) evi süslicekmiş ben hastanedeyken abi oldu artık sürprizlere bayılıyor kadın ruhundan anlıyor yakışıklı daha ne olsun analar neler doğuruyor yaaaa

bende sen gibiyim çok sabırsızlanıyorum. aynı sen gibi düşünüyorum. sağlıklı beslenme emzirirkende devam ediyo sanrım, streste olmamak gerekiyor emzirirken sütten geçer derler bebeğe. biliyorum işin zor ama çok düşünmemeye çalış, arkana atmaya çalış bazı şeyleri. kendini oyalayacak, stresini atacak bişeyler bul mesela kitap gibi, bebek şekeri, kapı süsü yapmak gibi(almadıysan tabi)...

Kızlar benim ayın 4ünde doktora gitmem gerekti ama ben korkudan gitmiyorum:18::18::18:
Bişey söyler morelim bozulur yada açılman var der die korkuyrm:18:
34.haftadayım aralık ayında doğum yapmak istemiyrm
Evim şuan çok berbat tüm tül perdeler yerde mutfak dolabı yerde temizliğim daha bitmedi.bu arada bel fıdığım tuttu çok zor yürüyrm

Daha kızımın bi arı bile yok aile meclisi eşimin halaları dahil herkes beğendiği ismi yazsın kura çekelim diyolar ne itici
Eşimin ailesi hepsi kendi adını yazacakmış düşünmesi bile çıldırtıcı
Kız anneleri bana yardım edin bi isim bulmam lazım yoksa kızımın adı na karar verecekler

Sare , esma , reyyan , zeynep beğendiğim isimler ama eşime beğendiremiyrm
Siz ne koymayı düşünüyorsunuz

Alemsin valla, birden başlarsa sancın ne yapıcaksın acaba, durun doğurtmayın beni tüllerim kirli yıkıyım ütüliyim yerine asıyım ondan sonramı diceksin :)))) , işin şakası bir yana dr kontrollerini ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…