2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Öyle bişe olmaz inşallah canım ne tür bi isim arıyosun kuranda geçenmi yeni modern isimlerdenmi? Bizde yeni karar verdik nilsu oldu canım modernlerden mina güzel bence elasu güzel eşimde bende yasemin ismini çok seweriz ama yakınımızın ismi ne yazıkki

Ben akasya koyacaktım kısmet olmadı, pipimiz çıktı 16 haftada

düşündüğün isimler güzelmiş. ensinir olduğum olaylardan aile büyüklerinin isim koyma işine karışması. sanki kendileri taşıyıp dğuruyolar. biz şebnem koycaz canım Allah izin verirse. cemre, bahar, aylin, nihal, nilay, Gülçin, Gülşah, beril, tuğçe,....

Hem modern hem anlamı güzel arıyrm
Ben akasya koyacaktım kısmet olmadı, pipimiz çıktı 16 haftada

Gülçün ve beril anlamı ne acaba

Ekinezya ?? Çayı var bildiğim omu nolmuşki?

Halk arasında sıklıkla kullanılan bitkilere örnek veren Aksun, kirpi otu ya da ekinezya olarak bilinen bitkinin bağışıklık sistemini uyardığını, alerjik reaksiyonlara, karaciğer hasarına, organ reddini önleyici ilaçlarla etkileşime neden olduğunu, bu nedenle cerrahi işlem öncesi mutlaka kesilmesi gerektiğini ifade etti.
Sabahta okudumda

Cananikiz bizede 12 haftada erkek dediler 16 haftada kıza benzio dediler 20 haftada kesin kız dendi
Erkek olsa ali koycaktım

günaydın arkadaslar bnde dün kontrole gıttım hersey yolunda şimdilik.. 66 kılo geldım toplam 14 kılo almış oldum inşallah en fazla 1 2kg daha alıp bıtırırım oğlumda bu kıloda doguma gıtmıştım bunda daha alacak gıbıyım..

Hıım önemli bi bilgiymiş bitki çayı kullanmıyorum ben zaten tatlım karaciğer enzimlerimi yükseltiyo ama paylaşım için saol

12 okudum ay dedim ne diyo bu hatun :) e normal işte 20 yi geçenler var yawaş yawaş vericez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…