Daha kızımın bi arı bile yok aile meclisi eşimin halaları dahil herkes beğendiği ismi yazsın kura çekelim diyolar ne itici
Eşimin ailesi hepsi kendi adını yazacakmış düşünmesi bile çıldırtıcı
Kız anneleri bana yardım edin bi isim bulmam lazım yoksa kızımın adı na karar verecekler
Sare , esma , reyyan , zeynep beğendiğim isimler ama eşime beğendiremiyrm
Siz ne koymayı düşünüyorsunuz
Daha kızımın bi arı bile yok aile meclisi eşimin halaları dahil herkes beğendiği ismi yazsın kura çekelim diyolar ne itici
Kız anneleri bana yardım edin bi isim bulmam lazım yoksa kızımın adı na karar verecekler
Bende bittim ! annişlerin yüzünden :)Karla kardeşlerini geleceğini bekleyen bıdıklarrr çok tatlılarrr
Kızlar gazetede bişey okudum ameliyat öncesi ekinezya ile ilgili zararlıymış duydunuzmu hiç
Alemsin valla, birden başlarsa sancın ne yapıcaksın acaba, durun doğurtmayın beni tüllerim kirli yıkıyım ütüliyim yerine asıyım ondan sonramı diceksin :)))) , işin şakası bir yana dr kontrollerini ihmal etme
Gunaydin kizlar ananemiz geliyor bugun disarda kar kiyamet nasil dogurucaz bu sogukta
Hem modern hem anlamı güzel arıyrmÖyle bişe olmaz inşallah canım ne tür bi isim arıyosun kuranda geçenmi yeni modern isimlerdenmi? Bizde yeni karar verdik nilsu oldu canım modernlerden mina güzel bence elasu güzel eşimde bende yasemin ismini çok seweriz ama yakınımızın ismi ne yazıkki
Ben akasya koyacaktım kısmet olmadı, pipimiz çıktı 16 haftada
Gülçün ve beril anlamı ne acabadüşündüğün isimler güzelmiş. ensinir olduğum olaylardan aile büyüklerinin isim koyma işine karışması. sanki kendileri taşıyıp dğuruyolar. biz şebnem koycaz canım Allah izin verirse. cemre, bahar, aylin, nihal, nilay, Gülçin, Gülşah, beril, tuğçe,....
Ekinezya ?? Çayı var bildiğim omu nolmuşki?
Hıım önemli bi bilgiymiş bitki çayı kullanmıyorum ben zaten tatlım karaciğer enzimlerimi yükseltiyo ama paylaşım için saolHalk arasında sıklıkla kullanılan bitkilere örnek veren Aksun, kirpi otu ya da ekinezya olarak bilinen bitkinin bağışıklık sistemini uyardığını, alerjik reaksiyonlara, karaciğer hasarına, organ reddini önleyici ilaçlarla etkileşime neden olduğunu, bu nedenle cerrahi işlem öncesi mutlaka kesilmesi gerektiğini ifade etti.
Sabahta okudumda
günaydın arkadaslar bnde dün kontrole gıttım hersey yolunda şimdilik.. 66 kılo geldım toplam 14 kılo almış oldum inşallah en fazla 1 2kg daha alıp bıtırırım oğlumda bu kıloda doguma gıtmıştım bunda daha alacak gıbıyım..
12 okudum ay dedim ne diyo bu hatun :) e normal işte 20 yi geçenler var yawaş yawaş vericez inşallah
En az kilo rekoru bende 3 4 kilo aldım
Buna rağmen 80 kiloyum ama
Ben ilk 4 ay 76dan 68 e düştüm kusmadan verdim kiloları aldım
Benim müge başladı bakalım hangi cinayeti çözcez bugün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?