2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar siz hamileyken bitki çayımı içiosunuz

Ben dün itibariyle rezene cayina basladim hem annede hem bebekte gaz olmasin diye iciliyormus. Ayrica gunde 2 hurma ve lansinoh da kullaniyorum artik 37. haftaya giriyorum her an hersey olabilir diye baslayayim dedim :)

12 okudum ay dedim ne diyo bu hatun :) e normal işte 20 yi geçenler var yawaş yawaş vericez inşallah

ay allah korusun kv hedıye bı elbıse bı pantolon aldı bana kıyafet bırıktırdım dogum sonrasına hepsı 36 38 beden oğlumu dogurdugumda 7gün sonra dikişime kontrole gıderken 38 beden pantolonumu bıraz daralmış olarak gıymıştım15 güne bütün kılolarımı vermıstım herkes yıne aynı olacagımı düşünüyo bende dahıl kılo alırsam yenı yenı bı sürü kıyafet aldım kalır dıye korkuyorum

Nekadar güzel maşallah ben zaten kilolu olduğum için hiç bir zaman acil durumlar dışında kıyafet almam olmaması ihtimali çok yüksek çünkü metabolizmanızın kıymetini bilin gerçekten ne kadar şanslısınız anlatamam maşallah maşallah

Benim oglusum olacak ama kizim olsaydi Zeynep Elif Selin olabilirdi birde Berilin anlamini sormussun cagrisim yapti da arkadasim kizinin adi geldi aklima Berra idi oda dogru sozlu hayir isleyen kisi demekti :)

Son düzenleme:
evım kombılı alt komsum ev halkı herkes calısıyo evde olmuyolar kalorıfer yakmıyolar üstte aynen öyle benım evım çoksoguk o yüzden nerdeyse eve soba kurcam ama hayatımda hiç soba yakmadıgım ve kullanmadıgım için evı is kül içinde bırakırım dıye korkuyorum....

inşallah yıne aynı olurum çünkü dıyet yapmayı beceremem amakızlar bakın emzırmek dıyorum baskada bişi demıyorum öyle bı kılo verdırıyokı anlatamam ıkı kişilik bile yesenız emzırırken kılo verıyosunuz bıde suya agırlık verıp asırı kalorılı beslenmessenız bünyenızde süt yapan bı bunyeyse çok çok kılo verıyosunuz

Sobayla nası uğraşcan tatlım zor iş o ya evde ısınmayınca mecbur tabi. Yakması kolayda kül boşaltma ydı tütmesiydi o biraz uğraştırır işte...

inşallah benim bünyemde böyledir:) hepimizin bünyesi öyledir inşallah. canım senin ilk doğum sezaryendi dimi, hemen oldu mu sütün? kaçıncı haftada aldılar?

bnde daha öncede solemıştım kızım olsaydı berra ve ya gülce isimlerını koyardım yada babaannesının ismini de koyabılırdım...
ama en çok gülce sevıyorum noılur bırı kızına gülce adını koysun artık çocuk dogurmayı da düşünmedıgım için kızımolma ıhtımalıde pek yok:))

Hem modern hem anlamı güzel arıyrm

Gülçün ve beril anlamı ne acaba

benim kızım olsaydı adını ne koyardım diye düşünüyorum :) yaren,ceren, berfin, begüm,alara,zeynep, şebnem, ece olabilirdi mesela, daha birçok güzel isim var ama ilk aklıma gelen bunlar ... oğluşumun adı rüzgar olacak, birde kızım olursa adını yağmur koyabilirim :)

Doğazgal sobası daha kullanışlı olur, bizim ev çok güzel ısındığı halde yinede doğalgaz sobamı kurdurucam salonda klima var ve ev kombili :)))) dahada üşümeyiz heralde, ha bide elektrikli soba var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…