Kızlar siz hamileyken bitki çayımı içiosunuz
Ben dün itibariyle rezene cayina basladim hem annede hem bebekte gaz olmasin diye iciliyormus. Ayrica gunde 2 hurma ve lansinoh da kullaniyorum artik 37. haftaya giriyorum her an hersey olabilir diye baslayayim dedim :)
12 okudum ay dedim ne diyo bu hatun :) e normal işte 20 yi geçenler var yawaş yawaş vericez inşallah
içim daralıyor o kadından benim
Nekadar güzel maşallah ben zaten kilolu olduğum için hiç bir zaman acil durumlar dışında kıyafet almam olmaması ihtimali çok yüksek çünkü metabolizmanızın kıymetini bilin gerçekten ne kadar şanslısınız anlatamam maşallah maşallahay allah korusun kv hedıye bı elbıse bı pantolon aldı bana kıyafet bırıktırdım dogum sonrasına hepsı 36 38 beden oğlumu dogurdugumda 7gün sonra dikişime kontrole gıderken 38 beden pantolonumu bıraz daralmış olarak gıymıştım15 güne bütün kılolarımı vermıstım herkes yıne aynı olacagımı düşünüyo bende dahıl kılo alırsam yenı yenı bı sürü kıyafet aldım kalır dıye korkuyorum
Daha kızımın bi arı bile yok aile meclisi eşimin halaları dahil herkes beğendiği ismi yazsın kura çekelim diyolar ne itici
Eşimin ailesi hepsi kendi adını yazacakmış düşünmesi bile çıldırtıcı
Kız anneleri bana yardım edin bi isim bulmam lazım yoksa kızımın adı na karar verecekler
Sare , esma , reyyan , zeynep beğendiğim isimler ama eşime beğendiremiyrm
Siz ne koymayı düşünüyorsunuz
Hem modern hem anlamı güzel arıyrm
Gülçün ve beril anlamı ne acaba
Bende piskopatım sanırım biraz:)?
Ne kadar tedarikli kadınsın vesselam:)
Benim oglusum olacak ama kizim olsaydi Zeynep Elif Selin olabilirdi birde Berilin anlamini sormussun benim bir arkadasim kizinin adi da Berra idi oda dogru sozlu hayir isleyen kisi demekti :)
Nekadar güzel maşallah ben zaten kilolu olduğum için hiç bir zaman acil durumlar dışında kıyafet almam olmaması ihtimali çok yüksek çünkü metabolizmanızın kıymetini bilin gerçekten ne kadar şanslısınız anlatamam maşallah maşallah
Edirne de farksız fırtına çıkmış gibi esiyo . Bugün ağda için kuaföre giderim diye düşünmüştüm ama hayaal oldu sanırım.
Cananikiz bizede 12 haftada erkek dediler 16 haftada kıza benzio dediler 20 haftada kesin kız dendi
Erkek olsa ali koycaktım
Sobayla nası uğraşcan tatlım zor iş o ya evde ısınmayınca mecbur tabi. Yakması kolayda kül boşaltma ydı tütmesiydi o biraz uğraştırır işte...evım kombılı alt komsum ev halkı herkes calısıyo evde olmuyolar kalorıfer yakmıyolar üstte aynen öyle benım evım çoksoguk o yüzden nerdeyse eve soba kurcam ama hayatımda hiç soba yakmadıgım ve kullanmadıgım için evı is kül içinde bırakırım dıye korkuyorum....
inşallah yıne aynı olurum çünkü dıyet yapmayı beceremem amakızlar bakın emzırmek dıyorum baskada bişi demıyorum öyle bı kılo verdırıyokı anlatamam ıkı kişilik bile yesenız emzırırken kılo verıyosunuz bıde suya agırlık verıp asırı kalorılı beslenmessenız bünyenızde süt yapan bı bunyeyse çok çok kılo verıyosunuz
Kızlar siz hamileyken bitki çayımı içiosunuz
findux edirnede misin ben de edirnede doğum yapıcam ekolde.
Hem modern hem anlamı güzel arıyrm
Gülçün ve beril anlamı ne acaba
evım kombılı alt komsum ev halkı herkes calısıyo evde olmuyolar kalorıfer yakmıyolar üstte aynen öyle benım evım çoksoguk o yüzden nerdeyse eve soba kurcam ama hayatımda hiç soba yakmadıgım ve kullanmadıgım için evı is kül içinde bırakırım dıye korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?