inşallah yıne aynı olurum çünkü dıyet yapmayı beceremem amakızlar bakın emzırmek dıyorum baskada bişi demıyorum öyle bı kılo verdırıyokı anlatamam ıkı kişilik bile yesenız emzırırken kılo verıyosunuz bıde suya agırlık verıp asırı kalorılı beslenmessenız bünyenızde süt yapan bı bunyeyse çok çok kılo verıyosunuz
bnde daha öncede solemıştım kızım olsaydı berra ve ya gülce isimlerını koyardım yada babaannesının ismini de koyabılırdım...
ama en çok gülce sevıyorum noılur bırı kızına gülce adını koysun artık çocuk dogurmayı da düşünmedıgım için kızımolma ıhtımalıde pek yok:))
benim kızım olsaydı adını ne koyardım diye düşünüyorum :) yaren,ceren, berfin, begüm,alara,zeynep, şebnem, ece olabilirdi mesela, daha birçok güzel isim var ama ilk aklıma gelen bunlar ... oğluşumun adı rüzgar olacak, birde kızım olursa adını yağmur koyabilirim :)
Evet canım gerçekmi diyosun çok sevindim bende ekolde yapcam doktorun kim?
inşallah benim bünyemde böyledir:) hepimizin bünyesi öyledir inşallah. canım senin ilk doğum sezaryendi dimi, hemen oldu mu sütün? kaçıncı haftada aldılar?
bnde daha öncede solemıştım kızım olsaydı berra ve ya gülce isimlerını koyardım yada babaannesının ismini de koyabılırdım...
ama en çok gülce sevıyorum noılur bırı kızına gülce adını koysun artık çocuk dogurmayı da düşünmedıgım için kızımolma ıhtımalıde pek yok:))
evet canım Berna CEYLAN YALNIZ doktorum.kırklarelide oturuyorum.ay bak aramızda 3 gün varmış belki aynı anda gelmeye kalkarlar falan karşılaşırızsezaryen mi düşünüyosun normal mi.ben sezaryen düşünüyodum ama çatı muayenesine gircem doktor rahat bi doğum yapabilirsin derse normal doğuma bi şans vermek istiyorum.tabi bebeğimin de durumu uygunsa.ayy ben de hiç bu taraflardan yok kimse diye düşünüyodum.herkes hastanelerini yazınca ben yazma gereği bile duymamıştım.doğum ücreti ne kadar acaba bilgin var mı?senin dokturun kim?ne çok sordumm yine
Benim kızımın adı gülce olacak İnşallah.
Doğazgal sobası daha kullanışlı olur, bizim ev çok güzel ısındığı halde yinede doğalgaz sobamı kurdurucam salonda klima var ve ev kombili :)))) dahada üşümeyiz heralde, ha bide elektrikli soba var
aaaayyyhhh ne güzel çok sevıyorum bu ısmı adıyla yaşasın inşallah yavrun bi kız doguramadım kı bende güllü çıçeklı ısımler koyayım süslüce:) en sevdıgım ısım gülce...
Sobayla nası uğraşcan tatlım zor iş o ya evde ısınmayınca mecbur tabi. Yakması kolayda kül boşaltma ydı tütmesiydi o biraz uğraştırır işte...
İnşallah sütüm olur ama göğüslerimde hiç aksiyon yok çok üzülüyorum inşallah olur buarada boza çok faydalıymış kızlar hamile kadınlara süt yapıyomuş doğal probiyotikmiş çok çok önemliymiş dün ebru akelin programında ki hoca anlattı uzun uzun.
Hakılısın bebişin üşümemesi lazım sizde tabi yapcak bişe yok .valla canım soguk da bişiye benzemıyo yoksa bende ıstemıyorum evım esyalar yepyenı tertemız bunların içinde odun kömür sobası düşünsene ama çok ıyı ısınmanın baska yolu da yok gıbı elektırık sobası bırazıdare edıyo ama fatura nolur onu bılemıyorum...
Ewet bende öyle biliyodum benimkide hemen yanındaki Mehmet Ali Hoca :) Berna hanımıda herkez ii diyo herkez bende sezeryan olcam canım 2 ocak la 6 ocak arası alabiliriz dedi zamanlarımızda yakın hakketten karşılaşırız inşallah :) doğum ücretinide 600 diye duydum eşimin arkadaşının eşi yakın zamanda sezeryan oldu o ücreti ödemişler yılbaşı tarifesi nolur bilmem . Bu salı kontrolüm var sorarım ama.
şimdi olmaz merak etmeo bebegını gördüğün an sızlar gelır ama offsütüm gelsın gelmıyo emmıyo tutmuyo dıye gerılıncede kaçıyo süt sakınce bebegını seve seve emzırırsen süt kanallarından sızlaya sızlaya aktıgını hissedıyosun....
ay çok sevindiim 600 tl mi herkes 4000-5000 diye konuşunca burda dedim bizim de vardır bi 1500-2000 dedim.mehmet ali bey de çok iyiymiş prof zaten o di mi?detaylı taramaya randevu almıştım ona ama gitmedi.o zaman burdaki doktorum gerek görmemişti.argun bey var bizim burda.ona gidiyodum.o da lüleburgazda doğum yaptırıyodu.eşim de bayan doktor istedi.o yüzden 32. haftadan beri Berna hanıma gidiyoruz.akıllı bilmiyor ki doğumda sadece 1 doktor görmiyo.hepsi toplanıp yaptırıyolarben de hiç itiraz etmemiştim.gerçi Berna hanıma hamilelikten önce de gitmiştim hamile kalmamı o sağladı diyebilirim.polikistik overim olduğunu bi tek o anladı.kaç doktora gitmiştim o güne kadar.zaten 27 martta ona gittim 1 nisan da son adet tarihimdi...
Kız sendedemi var polikistik over bende pko hastasıyım benimde tedaviyle oldu yoksa kardeşmiyiz :)))
ay çok sevindiim 600 tl mi herkes 4000-5000 diye konuşunca burda dedim bizim de vardır bi 1500-2000 dedim.mehmet ali bey de çok iyiymiş prof zaten o di mi?detaylı taramaya randevu almıştım ona ama gitmedi.o zaman burdaki doktorum gerek görmemişti.argun bey var bizim burda.ona gidiyodum.o da lüleburgazda doğum yaptırıyodu.eşim de bayan doktor istedi.o yüzden 32. haftadan beri Berna hanıma gidiyoruz.akıllı bilmiyor ki doğumda sadece 1 doktor görmiyo.hepsi toplanıp yaptırıyolarben de hiç itiraz etmemiştim.gerçi Berna hanıma hamilelikten önce de gitmiştim hamile kalmamı o sağladı diyebilirim.polikistik overim olduğunu bi tek o anladı.kaç doktora gitmiştim o güne kadar.zaten 27 martta ona gittim 1 nisan da son adet tarihimdi...
maalesef canım.1 nisana kadar 7 ay adet olmadım.27 martta Berna hanıma gittim.pko olduğumu söledi bebek istiiyosan acele et dedi folik asit verdi.7 ay adet olmamıştım vajinal muayene de kistleri görünce yandın kızım omeserma dedim.tabi vajinal muayene kurcalayınca azcık,1 nisanda çok şiddetli bi şekilde adet olduğumu hatırlıyorum sonra zaten tedaviye gerek kalmadı o ay çalışmalara başladık.şimdi kızımız gelcek inşallah.evet kardeş olabiliriz canım..
Şimdi ekole sordum canım 750 dedi sgk varsa bide doktormuz ordansa okmaalesef canım.1 nisana kadar 7 ay adet olmadım.27 martta Berna hanıma gittim.pko olduğumu söledi bebek istiiyosan acele et dedi folik asit verdi.7 ay adet olmamıştım vajinal muayene de kistleri görünce yandın kızım omeserma dedim.tabi vajinal muayene kurcalayınca azcık,1 nisanda çok şiddetli bi şekilde adet olduğumu hatırlıyorum sonra zaten tedaviye gerek kalmadı o ay çalışmalara başladık.şimdi kızımız gelcek inşallah.evet kardeş olabiliriz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?