2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Seninki biraz nasipmiş olmuş tatlım yoksa öyle muayneyle kurcalamayla pko tedavi olmaz kuzum bizde tüp bebek yaptırdık ikincisinde tuttu çok şükür senin kızının adı ne :)

yok canım zaten tedavi olmadım.onu demiyorum.vajinal muayene bazen yumurtalıkların çalışmasını tetikleyebiliyomuş.başka bi doktora daha gitmiştim ankarada o da vajinal ile baktı.zaten ona da Berna hanım pkosun dedi hemen sonra ankaraya gittim.dr. hakan turan diye birine.tedavi düşünüldü ama tüp bebek tedavisi değil yumurtlama tedavisiydi.estrafem tarlusal kullancaktım dediğim gibi gerek kalmadı.pko tedavi edilmedi zaten kesin olarak yok edilemiyor.genlerimizde getirdiğimiz bişey bu.malesef biz de çocuklarımıza miras bırakıcaz.sadece belirtileri azaltılıyor.kilo,tüylenme,adet olamama vs.

Ewet kızımızada geçmez inşallah ben hep senede bir adet olurdum bi işte kilo verdiğim bi dönem oldu o zaman düzene girdi 4 -5 ay sonra gene bozuldu seninde hamilelikte metabolizman hızlandımı benim acayip oldu nabzım hep 110 larda düşünsene 24 saat koşuyormuş gibi :)

bende hiç düzensizlik falan olmamıştı evlenene kadar ne kilo ne tüylenme sorunum var.49 kiloydum hamile kalana kadar.evlenince doğum kontrol haplarından sonra bi düzensizlik başladı. Sonra bi kesildi bi daha da olmadım.evet benim de hızlandı ama bunun pkoyla ilgili olduğunu sanmıyorum.hamilelikle ilgili.vücut kan pompalamayı bebeğe göre düzenler.bu nedenle nabız artar.ama tansiyonum normalde düşüktür benim hamilelikte iyice düştü.8 e 6 falan çıkıyo hep.tansiyonun yüksek değilse korkma zaten.nabzın hızlı olması bebeğine kan pompalanmasıyla ilgili...geçen sağlık ocağunda nabzım 84 çıktı benim:)yavaş bile...

Sen pkonun etkilerini hiç yaşamamışsınki canım pko olanın metabolizması yavaştır çok kolay kilo alır ve çok zor verir hormonal dengesizlikten dolayı . Yani nabzın hamilelikten artığının tabiki farkındayım ben sadece olan değişiklikten bahsetmek istedim . Herneyse yaşama zaten .

canım inceliyorum hemen teşekkür ederim :)

benım yapım da aynı( ama vazgecmıs degılım normal dogumdan.sadece korkuyorum ınsallalh cesaretım kırılmaz

inş. hayırlısıyla doğumlarımızı yaparız ben sona yaklaştıkça duygularım birbirine girdi

canım ben 3 tane gecelik koydum sabahlıkları var bir de normal hırka koycam yanıma üşümem hastaneler sıcak oluyor ama yedek bulunsun bir tane de pijama koycam ama genelde gecleik daha rahat olur diyolar sonda olacağı için üşürsem diye yedek pijama koydum yanıma
internetten lohusa sepeti lohusa pijama lohusa shop sitelerine bakabilirsin
ben pelin magazasından aldım geceliklerimi ama pijamamı internetten aldım

ben chıcconun bakım cantasını aldım canm.hem kıbar hem şık:)

Ben jokerden hauck diye bi marka aldim siyah şık bir canta bisurude cebi var hem icte hem dista

kızlar hepinize teşekkür ederim hepsini inceliycem ve artık kararımı vericem :)

canım yapma nasıl gitmedin korkma git bir an önce benim de geceleri uykularıma giriyor halılarım yıkamada temizlik yapılmadı halıların gelmesini bekliyorum kızımın eşyaları yıkandı ütülendi ama yerleşmedi hastane çantamında eksiklerini aldım ama hazırlamadım
aniden nstden doguma alırlarsa diye tırs tırs durumdayım ama kendini bu kadar yorma lütfen allah korusun doğum hızlanır

o nasıl bir şeydir 9 ay ben taşıycam tüm zorlukları çekicem ben ve eşimin karar vermesi gerek isme anlamıyorum gerçekten ben
mila mira mina defne tuana ela lila ben genelde 4 hafrli isimleri seviyorum :)
kızımında adı kısmetse Bade olacak :)

Ben dün itibariyle rezene cayina basladim hem annede hem bebekte gaz olmasin diye iciliyormus. Ayrica gunde 2 hurma ve lansinoh da kullaniyorum artik 37. haftaya giriyorum her an hersey olabilir diye baslayayim dedim :)

bnde son hafta humananın rezeneli kimyonlu çayı var onu içmeye başlayacağım ve aklınızda olsun yediğiniz herşeyin üstüne kimyon atın yemekteki gaz yapıcı şeyleri alıyormuş ben şimdiden atıyorum kimyonu azar azar
ve gaz yapıcı şeyler yemiyorum

bozayı ne zaman içicekmişiz canım peki?

evlilik takvimini nasıl ekleyebilirim kızlar??

ana sayfamızda bilgilerimizi güncelliyoruz ya canım orda var uzun bir liste sonlara doğru olmalı

acayip bir bel ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi ve sol kasığım ağrıyor yürürken.. işin kötü yanı iş yerindeyim bu ağrılar nasıl hafifler fikri olan varmı??

HAVA ÇOK SOĞUK KIZLAR üşüyoruz oğlumla

Allah evsizlere yardım etsin inşallah. Sırf insanlara değil, sokaklar kedi & kopek kaynıyor. Fazla yemeklerinizi cope atmak yerine poşetin içinde ağzı acık cop kenarına bırakın ki ac kalmasınlar bir de.

En'am suresi 38. ayet :

hem yerde debelenen hiç bir hayvan ve iki kanadiyle uçan hiç bir kuş yoktur ki sizin gibi birer ümmet olmasınlar, biz kitâbda hiç bir tefrıt yapmamışızdır, sonra hepsi toplanır Rablarına haşrolunurlar

Selam kızlar. Dr kontrolümüz vardı. 15 20 gün içinde alırız dedi doktorumuz. Kızımız iyi. Suyu falan iyiymiş. Gününü beklicek sanırım

çoookkk güzeller ellerine sağlık bayıldım,
bende buna benzer bişeyler yapıcam
yanaklarını nasıl pembe yaptın?

Keçleri kalem ve pamukla canım benim. Çok basit ve zevkli. Öneririm herkese. Acayip kafa oyalıyor. Psikopat gibi doğum hikayesi okumayı bıraktım buna başlayınca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…