Seninki biraz nasipmiş olmuş tatlım yoksa öyle muayneyle kurcalamayla pko tedavi olmaz kuzum bizde tüp bebek yaptırdık ikincisinde tuttu çok şükür senin kızının adı ne :)
Ewet kızımızada geçmez inşallah ben hep senede bir adet olurdum bi işte kilo verdiğim bi dönem oldu o zaman düzene girdi 4 -5 ay sonra gene bozuldu seninde hamilelikte metabolizman hızlandımı benim acayip oldu nabzım hep 110 larda düşünsene 24 saat koşuyormuş gibi :)yok canım zaten tedavi olmadım.onu demiyorum.vajinal muayene bazen yumurtalıkların çalışmasını tetikleyebiliyomuş.başka bi doktora daha gitmiştim ankarada o da vajinal ile baktı.zaten ona da Berna hanım pkosun dedi hemen sonra ankaraya gittim.dr. hakan turan diye birine.tedavi düşünüldü ama tüp bebek tedavisi değil yumurtlama tedavisiydi.estrafem tarlusal kullancaktım dediğim gibi gerek kalmadı.pko tedavi edilmedi zaten kesin olarak yok edilemiyor.genlerimizde getirdiğimiz bişey bu.malesef biz de çocuklarımıza miras bırakıcaz.sadece belirtileri azaltılıyor.kilo,tüylenme,adet olamama vs.
Ben bilmiyom kuzum :)evlilik takvimini nasıl ekleyebilirim kızlar??
Ewet kızımızada geçmez inşallah ben hep senede bir adet olurdum bi işte kilo verdiğim bi dönem oldu o zaman düzene girdi 4 -5 ay sonra gene bozuldu seninde hamilelikte metabolizman hızlandımı benim acayip oldu nabzım hep 110 larda düşünsene 24 saat koşuyormuş gibi :)
evlilik takvimini nasıl ekleyebilirim kızlar??
bende hiç düzensizlik falan olmamıştı evlenene kadar ne kilo ne tüylenme sorunum var.49 kiloydum hamile kalana kadar.evlenince doğum kontrol haplarından sonra bi düzensizlik başladı. Sonra bi kesildi bi daha da olmadım.evet benim de hızlandı ama bunun pkoyla ilgili olduğunu sanmıyorum.hamilelikle ilgili.vücut kan pompalamayı bebeğe göre düzenler.bu nedenle nabız artar.ama tansiyonum normalde düşüktür benim hamilelikte iyice düştü.8 e 6 falan çıkıyo hep.tansiyonun yüksek değilse korkma zaten.nabzın hızlı olması bebeğine kan pompalanmasıyla ilgili...geçen sağlık ocağunda nabzım 84 çıktı benim:)yavaş bile...
ben bu markadan aldım çantayı. çok çeşit var. benimkinin üç ayrı büyük gözü var. biberon için ısı koruyucu özellikli gözü var. kullanışlı. bu markayı ben aziz bebe de buldum bi incele istersen
Lullaby Anne Bebek Çantaları
benim ki bu
Eki Görüntüle 889349
benım yapım da aynı( ama vazgecmıs degılım normal dogumdan.sadece korkuyorum ınsallalh cesaretım kırılmaz
Kızlar ben hastane çantasına gecelik koymamıştım ama doğum şekli belli olmadığı için koymaya karar verdim. Herkes gecelik koydu mu çantasına?
internetten bakıcam mecburen, internetten pijama gecelik alanlar bana acil yardımcı olabilir mi? hangi siteden aldınız? hesaplı olsun istiyorum, yani normalde gecelik hiç sevmem çünkü, belki de hiç kullanmam
ben chıcconun bakım cantasını aldım canm.hem kıbar hem şık:)
Ben jokerden hauck diye bi marka aldim siyah şık bir canta bisurude cebi var hem icte hem dista
GÜNAYDIIINLARRRR KIZLARRR canım benımkı de bu http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/300/Oyuncak_2524828.jpg
Kızlar benim ayın 4ünde doktora gitmem gerekti ama ben korkudan gitmiyorum:18::18::18:
Bişey söyler morelim bozulur yada açılman var der die korkuyrm:18:
34.haftadayım aralık ayında doğum yapmak istemiyrm
Evim şuan çok berbat tüm tül perdeler yerde mutfak dolabı yerde temizliğim daha bitmedi.bu arada bel fıdığım tuttu çok zor yürüyrm
Daha kızımın bi arı bile yok aile meclisi eşimin halaları dahil herkes beğendiği ismi yazsın kura çekelim diyolar ne itici
Eşimin ailesi hepsi kendi adını yazacakmış düşünmesi bile çıldırtıcı
Kız anneleri bana yardım edin bi isim bulmam lazım yoksa kızımın adı na karar verecekler
Sare , esma , reyyan , zeynep beğendiğim isimler ama eşime beğendiremiyrm
Siz ne koymayı düşünüyorsunuz
Ben dün itibariyle rezene cayina basladim hem annede hem bebekte gaz olmasin diye iciliyormus. Ayrica gunde 2 hurma ve lansinoh da kullaniyorum artik 37. haftaya giriyorum her an hersey olabilir diye baslayayim dedim :)
İnşallah sütüm olur ama göğüslerimde hiç aksiyon yok çok üzülüyorum inşallah olur buarada boza çok faydalıymış kızlar hamile kadınlara süt yapıyomuş doğal probiyotikmiş çok çok önemliymiş dün ebru akelin programında ki hoca anlattı uzun uzun.
evlilik takvimini nasıl ekleyebilirim kızlar??
acayip bir bel ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi ve sol kasığım ağrıyor yürürken.. işin kötü yanı iş yerindeyimbu ağrılar nasıl hafifler fikri olan varmı??
HAVA ÇOK SOĞUK KIZLAR üşüyoruz oğlumla
canım yaa.sıcak bi çay yap kendine.gir battaniyenin altına.aç tv yi...benim o şansım yok evde tadilat var.
acayip bir bel ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi ve sol kasığım ağrıyor yürürken.. işin kötü yanı iş yerindeyimbu ağrılar nasıl hafifler fikri olan varmı??
geçmiş olsun , fıtıktan dolayı mı ağrıların. Benim bel ve kasık ağrılarımı magnezyum geçiriyor.ama fıtık değil benimki.
HAVA ÇOK SOĞUK KIZLAR üşüyoruz oğlumla
Selam kızlar. Dr kontrolümüz vardı. 15 20 gün içinde alırız dedi doktorumuz. Kızımız iyi. Suyu falan iyiymiş. Gününü beklicek sanırım
çoookkk güzeller ellerine sağlık bayıldım,
bende buna benzer bişeyler yapıcam
yanaklarını nasıl pembe yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?