- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
teşekkürler, bel fıtığım yok çok şükür ama son birkaç gündür böyle ağrılar çekiyorum. dün akşam yürümek işkenceydi mesela. ne yapsam bilemedim
yeni yılın ilk bebişlerinden olacak yani.. maşallah nazar değmesin :)
Kızlar istanbulda 30 saatlik su kesintisi olacakmış bu gece 23 den itibaren, bilginize((((
ah ah işyerindeyim canım ya
neee kesintisi ya nerelerde varmış cnm?
Başakşehir: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamı, Başakşehir 1, 2, 4 ve 5. Etaplar, Onurkent, Deprem Konutları ve Oyak Konutları.
Bağcılar: Mahmutbey, Güneşli, 100 Yıl, Göztepe, Fatih, Demirkapı, İSTOÇ, Matbaacılar Sitesi, Oto Center, Yeni Mahalle ve Evren Mahallesi'nin bir kısmı.
Esenler: Atışalanı, Oruçreis ve Turgutreis Mahalleleri.
Eyüp: İhsaniye, Işıklar, Akpınar, Odayeri ve Ağaçlı Mahalleleri.
Küçükçekmece: Tamamı.
Arnavutköy: Mareşal Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mehmet Akif Ersoy, Nenehatun, Atatürk, İslambey, Haraççı, Anadolu, Merkez, Boğazköy, Atatürk, İstiklal, Hicret, Sazlıbosna, Çilingir, Karıbayır, Mavigöl, İmrahor, Tayakadın, Zafer, Yeniköy ve Karaburun mahalleleri.
olsun akşam yaparsın sen de....benim evim buz gibi.ben evdeyim de noluyo?
Bi şarkı dinledim içim ısındı resmen.özlemişim...,
soner arıca adın bahardı...
kızlar halılarım yıkamadaydı aradım yrn getirceklermiş şimdi perşembeye de temizlikçiyi ayarladım mı ev temizliği tamamdır
yarın da kızımın eşyalarını yerleştiririz ananesiyle haftasonu da valizimi hazırladım mı tamamdır hazırım :)
haftasonu hello baby den son eksiklerin hepsini aldım
bir tek ped almadım ufak tefek şeyler kaldı onları da aldım mı tamamdır :)
sonrada hastane süslerimizi hazırlıycam 3 haftam kaldı zaten
38+1 den sonra 39 en son olmak üzere aksilik olmazsa bebişim benimle :)
neee kesintisi ya nerelerde varmış cnm?
kızlar bebek arabası mevzusunu yine hortlatıcam ama oto koltuğu doğumdan itibaren kullanıldığı için lazım olcak.o yüzden alanlar almatyı düşünenler marka model yardım edin lütfen
Benimde çoğaldı dün akşam o kadar sertleşti ve sol kasığıma baskı yaptıki acilemi gitsek diye düşündüm sonra geçti kendinden arada bi olcak artık diye düşünüyorumKızlar dunden beri bebeğim
Karnimi sürekli yamultuyor bir ordan bir burdan çıkıyor acayip bir de baskı hani arda oluyordu da bu ara çoğaldı gibi sizin nasıl
Başakşehir: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamı, Başakşehir 1, 2, 4 ve 5. Etaplar, Onurkent, Deprem Konutları ve Oyak Konutları.
Bağcılar: Mahmutbey, Güneşli, 100 Yıl, Göztepe, Fatih, Demirkapı, İSTOÇ, Matbaacılar Sitesi, Oto Center, Yeni Mahalle ve Evren Mahallesi'nin bir kısmı.
Esenler: Atışalanı, Oruçreis ve Turgutreis Mahalleleri.
Eyüp: İhsaniye, Işıklar, Akpınar, Odayeri ve Ağaçlı Mahalleleri.
Küçükçekmece: Tamamı.
Arnavutköy: Mareşal Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mehmet Akif Ersoy, Nenehatun, Atatürk, İslambey, Haraççı, Anadolu, Merkez, Boğazköy, Atatürk, İstiklal, Hicret, Sazlıbosna, Çilingir, Karıbayır, Mavigöl, İmrahor, Tayakadın, Zafer, Yeniköy ve Karaburun mahalleleri.
Bende yırttım, Kucukyalıdayım :)
Kızlar dunden beri bebeğim
Karnimi sürekli yamultuyor bir ordan bir burdan çıkıyor acayip bir de baskı hani arda oluyordu da bu ara çoğaldı gibi sizin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?