2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende hastane cantama bı terlık koymamıştım onu da koydum kendıme ve eşime..

bı de eşime alt eşofman ve sweat koydum yanımda kalırmı bılmıyorum ama belkı gereklı olur dıye her ıhtımale karsı koydum..

bı de oğluma hedıye aldım kardesı getırecek dogumda:) onu paketlemem lazım büyük bi kamyon aldım arabalara bayılır...

kızlar halılarım yıkamadaydı aradım yrn getirceklermiş şimdi perşembeye de temizlikçiyi ayarladım mı ev temizliği tamamdır
yarın da kızımın eşyalarını yerleştiririz ananesiyle haftasonu da valizimi hazırladım mı tamamdır hazırım :)
haftasonu hello baby den son eksiklerin hepsini aldım
bir tek ped almadım ufak tefek şeyler kaldı onları da aldım mı tamamdır :)
sonrada hastane süslerimizi hazırlıycam 3 haftam kaldı zaten
38+1 den sonra 39 en son olmak üzere aksilik olmazsa bebişim benimle :)

neee kesintisi ya nerelerde varmış cnm?

Başakşehir: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamı, Başakşehir 1, 2, 4 ve 5. Etaplar, Onurkent, Deprem Konutları ve Oyak Konutları.

Bağcılar: Mahmutbey, Güneşli, 100 Yıl, Göztepe, Fatih, Demirkapı, İSTOÇ, Matbaacılar Sitesi, Oto Center, Yeni Mahalle ve Evren Mahallesi'nin bir kısmı.

Esenler: Atışalanı, Oruçreis ve Turgutreis Mahalleleri.

Eyüp: İhsaniye, Işıklar, Akpınar, Odayeri ve Ağaçlı Mahalleleri.

Küçükçekmece: Tamamı.

Arnavutköy: Mareşal Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mehmet Akif Ersoy, Nenehatun, Atatürk, İslambey, Haraççı, Anadolu, Merkez, Boğazköy, Atatürk, İstiklal, Hicret, Sazlıbosna, Çilingir, Karıbayır, Mavigöl, İmrahor, Tayakadın, Zafer, Yeniköy ve Karaburun mahalleleri.

allah o bölgedekilere yardım etsin
ben yırttım ben çamlıca da oturuyorum :)

inşallah canım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın

neee kesintisi ya nerelerde varmış cnm?

Su Verilemeyecek Bölgeler:

Arnavutköy İlçesi: M. Fevzi Çakmak, Yavuzselim, Mehmet Akif Ersoy, Nenehatun, Atatürk, İslambey, Haraçcı, Anadolu, Merkez Boğazköy, Boğazköy Atatürk, İstiklal, Hicret, Sazlıbosna, Çilingir, Karlıbayır, Mavigöl, İmrahor, Tayakadın, Zafer, Yeniköy ve Karaburun Mahalleleri ile Terkos Cami.

Eyüp İlçesi: İhsaniye, Işıklar, Akpınar, Odayeri ve Ağaçlı Mahalleleri.

Başakşehir İlçesi: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamı, Başakşehir 1., 2., 4., 5. Etaplar, Onurkent, Deprem Konutları ve Oyak Konutları.

Bağcılar İlçesi: Mahmutbey, Güneşli, 100 Yıl, Göztepe, Fatih, Demirkapı, İstoç, Matbaacılar Sitesi, Oto Center ve Yeni Mahalleleri ile Evren Mahallesi’nin bir kısmı.

Esenler İlçesi: Oruç Reis ve Turgut Reis Mahallelerinin tamamı ile Fevzi Çakmak, Kemer, Birlik ve Havaalanı Mahallelerinin bir kısmı.

Küçükçekmece İlçesi: Tamamı.

bnde son hafta humananın rezeneli kimyonlu çayı var onu içmeye başlayacağım ve aklınızda olsun yediğiniz herşeyin üstüne kimyon atın yemekteki gaz yapıcı şeyleri alıyormuş ben şimdiden atıyorum kimyonu azar azar
ve gaz yapıcı şeyler yemiyorum

bozayı ne zaman içicekmişiz canım peki?

Bu zaman yani hamilelikte içicekmişiz diyabeti olanlarda tüketebilirler üzerine bol tarçın serperek dedi 1 bardağı 200 kaloriymiş

Kızlar dunden beri bebeğim
Karnimi sürekli yamultuyor bir ordan bir burdan çıkıyor acayip bir de baskı hani arda oluyordu da bu ara çoğaldı gibi sizin nasıl

Karnimi sürekli yamultuyor bir ordan bir burdan çıkıyor acayip bir de baskı hani arda oluyordu da bu ara çoğaldı gibi sizin nasıl
Benimde çoğaldı dün akşam o kadar sertleşti ve sol kasığıma baskı yaptıki acilemi gitsek diye düşündüm sonra geçti kendinden arada bi olcak artık diye düşünüyorum

Bende yırttım, Kucukyalıdayım :)

Yaklaşık 2 haftadır oryantal var sanki karnımda, sözde arkası dönük karnım sağa sola sivriliyor ama çok ritmik ayak çıkıyor bir oyandan bir bu yandan, kar lafı etmeye çekiniyoruz gelmeye kalkar diye :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…