bende yırttım merterdeyim ama susuz kalacaklara Allah yardım etsin birkaç saatte değil yani 1,5 gün
Bugün öğleden sonra istanbula kar yağacakmış, oğlumda anne kardeşim bugünmü doğacak dedi hayır oğlum dedim ama kar yağacakmış, sen öyle demiştin dedi :)))) evi süslicekmiş ben hastanedeyken abi oldu artık sürprizlere bayılıyor kadın ruhundan anlıyor yakışıklı daha ne olsun analar neler doğuruyor yaaaa
Daha kızımın bi arı bile yok aile meclisi eşimin halaları dahil herkes beğendiği ismi yazsın kura çekelim diyolar ne itici
Eşimin ailesi hepsi kendi adını yazacakmış düşünmesi bile çıldırtıcı
Kız anneleri bana yardım edin bi isim bulmam lazım yoksa kızımın adı na karar verecekler
Sare , esma , reyyan , zeynep beğendiğim isimler ama eşime beğendiremiyrm
Siz ne koymayı düşünüyorsunuz
Gunaydin kizlar ananemiz geliyor bugun disarda kar kiyamet nasil dogurucaz bu sogukta
Kızlar siz hamileyken bitki çayımı içiosunuz
Kızlar doğuma yakın hac hurması yemeyi ihmal etmeyin
HAVA ÇOK SOĞUK KIZLAR üşüyoruz oğlumla
teşekkürler, bel fıtığım yok çok şükür ama son birkaç gündür böyle ağrılar çekiyorum. dün akşam yürümek işkenceydi mesela. ne yapsam bilemedim
Selam kızlar. Dr kontrolümüz vardı. 15 20 gün içinde alırız dedi doktorumuz. Kızımız iyi. Suyu falan iyiymiş. Gününü beklicek sanırım
Kızlar dunden beri bebeğim
Karnimi sürekli yamultuyor bir ordan bir burdan çıkıyor acayip bir de baskı hani arda oluyordu da bu ara çoğaldı gibi sizin nasıl
kızlar halılarım yıkamadaydı aradım yrn getirceklermiş şimdi perşembeye de temizlikçiyi ayarladım mı ev temizliği tamamdır
yarın da kızımın eşyalarını yerleştiririz ananesiyle haftasonu da valizimi hazırladım mı tamamdır hazırım :)
haftasonu hello baby den son eksiklerin hepsini aldım
bir tek ped almadım ufak tefek şeyler kaldı onları da aldım mı tamamdır :)
sonrada hastane süslerimizi hazırlıycam 3 haftam kaldı zaten
38+1 den sonra 39 en son olmak üzere aksilik olmazsa bebişim benimle :)
gebelik vitamininden ayrıca kalsiyum magnezyum kullanıyor musun. İyi geliyor tavsiye ederim.
Kızlaaaarr biz geldik
uykusuz geçen bir gecenin sabahında işe gittim, dakikaları saydım resmen, ne zor gündü yahu
birsürü şey konuşmuşsunuz yine ben yokkenokulda bakamıyorum, eve gelene kadar muhabbeti kaynatıyosunuz valla az kaldı ben de katılcam aranıza sabahın körlerinde, hele bir izne çıkayım da
Senin karla kardeş bekleyen oğlunu ısırırım
Biz Zeynep koycaz, bizde kimse isim koyma kısmına yorum yapma teşebbüsünde bile bulunmadı, ben biraz cadıyım galiba
Kura olayı da nerden çıktı anlamadım, Yalan Dünya'ya mı özenmiş sizinkiler
Çok soğuk canım valla eve zor attım kendimi. Gözün aydın, bizim anneannemiz de Cumartesi günü geliyo kısmetse
Canım ben normal siyah çay ve ıhlamur içiyorum sadece. Doktorum bu ikisinde sıkıntı yok demişti.
Hurma olayı benim de aklımda, çekmecede duruyolar, 3 hafta sonra falan başlarım ben de artık:) ay çok heyecanlı
Ankara da çok soğuk valla, eve geldim ayaklarım buz gibiydi, duşa attım hemen kendimi sıcacık da anca kendime geldim
Geçmiş olsun canım. Benim de bel ağrılarım var ama bunlar olcak artık, doğumlar yaklaşıyo, bebişler ağırlaşıyo, bel taşıyamadıkça ağrıyo işte
Maşallah kuzuna. inşallah mümkün olduğunca kalır göbüşünde de tamamen gelişir annesine kadar geç o kadar iyi.
Off ki ne of. Sen gel bana sor o göbek yamultmak nasıl oluyo. Kafası aşağıda, popo solda ayakların ikisi de sağ yanımda, günde 50 kere esneme-gerinme hareketi yapıyo benim kızım, göbeğim yamuk yumuk sürekli. Eşim artık karşıdan izliyo bebişi, eskiden tekme atardı artık gerinme hareketleri ve hıçkırıklarımız kaldı.
Oh maşallah bitirmişsin canım sen işleribi tek bebiş eksik kalmış
Şu hasta bezi falan tarzı şeyleri ben de almadım, doktoruma sorcam bu gidişimde belki veriyodur hastane. Kapı süsü, şeker falan gibi şeyler hiç hazırlamadım ya, çalışıyorum ya hala çok yoruluyorum, öyle şeylerle bırak ilgilenmeyi düşüncesi bile yoruyo, napcam bilmiyorum:44: süssüz şekersiz doğacak benim kızım da napim
bugün dr kontrolümüz vardı oğlum 2800 gr 50 cm olmuş.dr minyon doğacak dedi..bakalım hayırlısı çatı kontrolümüze de 2 hafta sonra bakacakmış.bakalım inş bi problem çıkmaz
ama yine yüzünü göstermedi oğlum uyuyormuş nstde hafif sancım çıktı..ama herşey yolunda dedi.
ben yırtamadım .( küçükçekmecedeyim
Sen pkonun etkilerini hiç yaşamamışsınki canım pko olanın metabolizması yavaştır çok kolay kilo alır ve çok zor verir hormonal dengesizlikten dolayı . Yani nabzın hamilelikten artığının tabiki farkındayım ben sadece olan değişiklikten bahsetmek istedim . Herneyse yaşama zaten .
Kızlaaaarr biz geldik
uykusuz geçen bir gecenin sabahında işe gittim, dakikaları saydım resmen, ne zor gündü yahu
birsürü şey konuşmuşsunuz yine ben yokkenokulda bakamıyorum, eve gelene kadar muhabbeti kaynatıyosunuz valla az kaldı ben de katılcam aranıza sabahın körlerinde, hele bir izne çıkayım da
Senin karla kardeş bekleyen oğlunu ısırırım
Biz Zeynep koycaz, bizde kimse isim koyma kısmına yorum yapma teşebbüsünde bile bulunmadı, ben biraz cadıyım galiba
Kura olayı da nerden çıktı anlamadım, Yalan Dünya'ya mı özenmiş sizinkiler
Çok soğuk canım valla eve zor attım kendimi. Gözün aydın, bizim anneannemiz de Cumartesi günü geliyo kısmetse
Canım ben normal siyah çay ve ıhlamur içiyorum sadece. Doktorum bu ikisinde sıkıntı yok demişti.
Hurma olayı benim de aklımda, çekmecede duruyolar, 3 hafta sonra falan başlarım ben de artık:) ay çok heyecanlı
Ankara da çok soğuk valla, eve geldim ayaklarım buz gibiydi, duşa attım hemen kendimi sıcacık da anca kendime geldim
Geçmiş olsun canım. Benim de bel ağrılarım var ama bunlar olcak artık, doğumlar yaklaşıyo, bebişler ağırlaşıyo, bel taşıyamadıkça ağrıyo işte
Maşallah kuzuna. inşallah mümkün olduğunca kalır göbüşünde de tamamen gelişir annesine kadar geç o kadar iyi.
Off ki ne of. Sen gel bana sor o göbek yamultmak nasıl oluyo. Kafası aşağıda, popo solda ayakların ikisi de sağ yanımda, günde 50 kere esneme-gerinme hareketi yapıyo benim kızım, göbeğim yamuk yumuk sürekli. Eşim artık karşıdan izliyo bebişi, eskiden tekme atardı artık gerinme hareketleri ve hıçkırıklarımız kaldı.
Oh maşallah bitirmişsin canım sen işleribi tek bebiş eksik kalmış
Şu hasta bezi falan tarzı şeyleri ben de almadım, doktoruma sorcam bu gidişimde belki veriyodur hastane. Kapı süsü, şeker falan gibi şeyler hiç hazırlamadım ya, çalışıyorum ya hala çok yoruluyorum, öyle şeylerle bırak ilgilenmeyi düşüncesi bile yoruyo, napcam bilmiyorum:44: süssüz şekersiz doğacak benim kızım da napim
kalsiyum kullanıyorum, magnezyum kullanmadım hiç, vitaminde uzun zamandır kullanmıyorum. doktora sormadan magnezyumda almamalıyım değil mi? belimin ağrısı biraz geçti ama kasıklarımda resmen kemiklerim ağrıyor ,yürümeme engel oluyor. kaplumbağa hızında yürüyebiliyorum resmen ,, işten çıkıp eve nasıl gidicem onu düşünmeye başladım 1,5 saat yolofff offf
süsümüz püsümüz bizimde yokşekerimiz çikolatamızda yok , kendim yapsam mı diyorum ama ya beceremezsem bide bisürü masraf bu kadar sıkıntı içinde .. uygun bişeyler bakıcaz illaki netten filan
kızlar benim sol gözümde arpacık çıktı, önerini var mı?
normalde gözümü dalinle yıkarım ama sanırım onun faydası olmayacak bu sefer
Maşallah, şimdiden 50 cm nesi minyon ki acaba
kalsiyum kullanıyorum, magnezyum kullanmadım hiç, vitaminde uzun zamandır kullanmıyorum. doktora sormadan magnezyumda almamalıyım değil mi? belimin ağrısı biraz geçti ama kasıklarımda resmen kemiklerim ağrıyor ,yürümeme engel oluyor. kaplumbağa hızında yürüyebiliyorum resmen ,, işten çıkıp eve nasıl gidicem onu düşünmeye başladım 1,5 saat yolofff offf
Arkadaslar sinuzit agrisi kac gun surer ilk defa oluyo antibiyotik yazdi doktorum ama kullanmamaya calisiyorum basimda catliyo boyle bisey yasayan varmi
Dün akşam adet sancısı gibi sancım ve sık sık rahim sertleşmeler oldu, kendi drumdan randevu alamadım, yarın devlet hastanesinde tavsiye ettikleri bir dr vardı ona gideceğim, ilgilenir mi acaba, şehir dışından taşındım felan diyeceğim ki doğru...
Acaba ilgilenir mi.
doktorumu aradım şimdi, kafamıza göre ilaç yazamayız muayene olman lazım dedi, akşam gidip nstye bağlanıcam , sancı filan mı var acaba dedi.. erken doğum riski olabilirmiş kasık ve bel ağrıları... umarım sancı filan çıkmaz daha bebişimin büyümesi lazım ..çok mutsuz oldum .. inşallah sadece ilaçla vitaminle filan normale dönerim.
canım korkma benim de oldu nstye girdim bakıldı herşey normal çıkmıştı
sen de nstye gir kuzucugun iyi merak etme endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?