2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bugün dr kontrolümüz vardı oğlum 2800 gr 50 cm olmuş.dr minyon doğacak dedi..bakalım hayırlısı çatı kontrolümüze de 2 hafta sonra bakacakmış.bakalım inş bi problem çıkmaz
ama yine yüzünü göstermedi oğlum uyuyormuş nstde hafif sancım çıktı..ama herşey yolunda dedi.

Kızlaaaarr biz geldik
uykusuz geçen bir gecenin sabahında işe gittim, dakikaları saydım resmen, ne zor gündü yahu
birsürü şey konuşmuşsunuz yine ben yokken okulda bakamıyorum, eve gelene kadar muhabbeti kaynatıyosunuz valla az kaldı ben de katılcam aranıza sabahın körlerinde, hele bir izne çıkayım da

Senin karla kardeş bekleyen oğlunu ısırırım

Biz Zeynep koycaz, bizde kimse isim koyma kısmına yorum yapma teşebbüsünde bile bulunmadı, ben biraz cadıyım galiba
Kura olayı da nerden çıktı anlamadım, Yalan Dünya'ya mı özenmiş sizinkiler

Gunaydin kizlar ananemiz geliyor bugun disarda kar kiyamet nasil dogurucaz bu sogukta

Çok soğuk canım valla eve zor attım kendimi. Gözün aydın, bizim anneannemiz de Cumartesi günü geliyo kısmetse

Kızlar siz hamileyken bitki çayımı içiosunuz
Kızlar doğuma yakın hac hurması yemeyi ihmal etmeyin

Canım ben normal siyah çay ve ıhlamur içiyorum sadece. Doktorum bu ikisinde sıkıntı yok demişti.
Hurma olayı benim de aklımda, çekmecede duruyolar, 3 hafta sonra falan başlarım ben de artık:) ay çok heyecanlı

HAVA ÇOK SOĞUK KIZLAR üşüyoruz oğlumla

Ankara da çok soğuk valla, eve geldim ayaklarım buz gibiydi, duşa attım hemen kendimi sıcacık da anca kendime geldim

teşekkürler, bel fıtığım yok çok şükür ama son birkaç gündür böyle ağrılar çekiyorum. dün akşam yürümek işkenceydi mesela. ne yapsam bilemedim

Geçmiş olsun canım. Benim de bel ağrılarım var ama bunlar olcak artık, doğumlar yaklaşıyo, bebişler ağırlaşıyo, bel taşıyamadıkça ağrıyo işte

Selam kızlar. Dr kontrolümüz vardı. 15 20 gün içinde alırız dedi doktorumuz. Kızımız iyi. Suyu falan iyiymiş. Gününü beklicek sanırım

Maşallah kuzuna. inşallah mümkün olduğunca kalır göbüşünde de tamamen gelişir annesi ne kadar geç o kadar iyi.

Kızlar dunden beri bebeğim
Karnimi sürekli yamultuyor bir ordan bir burdan çıkıyor acayip bir de baskı hani arda oluyordu da bu ara çoğaldı gibi sizin nasıl

Off ki ne of. Sen gel bana sor o göbek yamultmak nasıl oluyo. Kafası aşağıda, popo solda ayakların ikisi de sağ yanımda, günde 50 kere esneme-gerinme hareketi yapıyo benim kızım, göbeğim yamuk yumuk sürekli. Eşim artık karşıdan izliyo bebişi, eskiden tekme atardı artık gerinme hareketleri ve hıçkırıklarımız kaldı.

Oh maşallah bitirmişsin canım sen işleri bi tek bebiş eksik kalmış
Şu hasta bezi falan tarzı şeyleri ben de almadım, doktoruma sorcam bu gidişimde belki veriyodur hastane. Kapı süsü, şeker falan gibi şeyler hiç hazırlamadım ya, çalışıyorum ya hala çok yoruluyorum, öyle şeylerle bırak ilgilenmeyi düşüncesi bile yoruyo, napcam bilmiyorum:44: süssüz şekersiz doğacak benim kızım da napim

gebelik vitamininden ayrıca kalsiyum magnezyum kullanıyor musun. İyi geliyor tavsiye ederim.

kalsiyum kullanıyorum, magnezyum kullanmadım hiç, vitaminde uzun zamandır kullanmıyorum. doktora sormadan magnezyumda almamalıyım değil mi? belimin ağrısı biraz geçti ama kasıklarımda resmen kemiklerim ağrıyor ,yürümeme engel oluyor. kaplumbağa hızında yürüyebiliyorum resmen ,, işten çıkıp eve nasıl gidicem onu düşünmeye başladım 1,5 saat yol offf offf

süsümüz püsümüz bizimde yok şekerimiz çikolatamızda yok , kendim yapsam mı diyorum ama ya beceremezsem bide bisürü masraf bu kadar sıkıntı içinde .. uygun bişeyler bakıcaz illaki netten filan

Maşallah, şimdiden 50 cm nesi minyon ki acaba

kızlar benim sol gözümde arpacık çıktı, önerini var mı?
normalde gözümü dalinle yıkarım ama sanırım onun faydası olmayacak bu sefer

bende pko dum evlendiğimde filan hiç problemim yoktu 1 sene filan hap kullandım sonrasında çok hızlı kilo aldım 15 kg kadar sivilcelendim baya bir, adet düzenim tamamen bozuldu en son ne olduğunu öğrendiğimde 5 aydır adet görmüyodum hatta sağolsun pko yu farkeden doktor "bu hastalıkta olanlar doktor doktor geziyo hamile kalabilmek için" deyince 1 hafta kendime gelememiştim
sonra şu anki doktorumda tam tersi merak etme doğurturuz deyince adama aşık olmuştum
diyet filan verdi bana 1,5 ayda 6 kilo filan verdim sonra bir bakmışım 8 haftalık hamileyim

canım hemen sana kolay bir yol birmax diye bir site var ordan bir kutu seç pastaneden de badem şekeri al içine 2 3 tane koy bir de sticker bastır üstüne hoşgeldin prensesim diye onları da süslü bir sepete koydun mu oldu bitti hastane şekeri
o sepetlerin kapı süsleri de oluyor genelde takım halinde de satılıyor onuda kapıya asarsın oldu sana süs :)
kızımız süssüz kalmasın :)

allah yardımcın olsun çalışırken çok zor bir de kış da geldi
ben işi bıraktıgım için kolay şimdi ama normalde bende 1,5 saatlik yoldan geliyodum hergün ve resmen canım çıkıyodu
kalsiyum balık yagı ve demir içiyorum bende balık yagım 4 5 tane kaldı ama bitince içmiycem
vitamini doktor kestirdi gerek yok artık dedi
kalsiyum ve demire devam magnezyum bnde içmiyorum
ama genelde kasılmalar için veriliyor istersen bir doktoruna danış canım

süsümüz püsümüz bizimde yok şekerimiz çikolatamızda yok , kendim yapsam mı diyorum ama ya beceremezsem bide bisürü masraf bu kadar sıkıntı içinde .. uygun bişeyler bakıcaz illaki netten filan

uygun fiyata sende birmax sitesine bakabilirsin canım en azından çikolata alıp sadece bir tepsiye koyup gelenlere ikram edilir :)

kızlar benim sol gözümde arpacık çıktı, önerini var mı?
normalde gözümü dalinle yıkarım ama sanırım onun faydası olmayacak bu sefer

sarımsak sürebilirsin canım

Arkadaslar sinuzit agrisi kac gun surer ilk defa oluyo antibiyotik yazdi doktorum ama kullanmamaya calisiyorum basimda catliyo boyle bisey yasayan varmi

Dün akşam adet sancısı gibi sancım ve sık sık rahim sertleşmeler oldu, kendi drumdan randevu alamadım, yarın devlet hastanesinde tavsiye ettikleri bir dr vardı ona gideceğim, ilgilenir mi acaba, şehir dışından taşındım felan diyeceğim ki doğru...

Acaba ilgilenir mi.

zararlı bir şey değil pek çok hamile kullanıyor. Doktoruna telefonla sorabilirsin. Benim gebelik vitamininde de magnezyum var ama o yetmiyor üstüne bir de suda eriyen magnezyum kullanıyorum. Bel ve kasık ağrım için özellikle verdi doktor.

Arkadaslar sinuzit agrisi kac gun surer ilk defa oluyo antibiyotik yazdi doktorum ama kullanmamaya calisiyorum basimda catliyo boyle bisey yasayan varmi

canım geçmiş olsun sinuzit ağrısı fenadır başı kopar insanın
duş al ılık başına patates bagla tülbentle sar karanlık bir yerde yat ama geniz akıntısı yapar sinuzit
ateşin var mı?

benim 3 gecedir falan aynen sancım oluyo rahmim sertleşiyo.dr kontrolümde sordum normal dedi zaten nstde azıcık sancım çıktı.artık her an herşey olabilir dedi hazırlıklı ol dedi bana.

ilgilenirler..inş normal çıkar herşey..yalancı doğum ağrıları yaşıyoruz.inş sadece yalancı doğum ağrıları çıkar seninki de...

doktorumu aradım şimdi, kafamıza göre ilaç yazamayız muayene olman lazım dedi, akşam gidip nstye bağlanıcam , sancı filan mı var acaba dedi.. erken doğum riski olabilirmiş kasık ve bel ağrıları... umarım sancı filan çıkmaz daha bebişimin büyümesi lazım ..çok mutsuz oldum .. inşallah sadece ilaçla vitaminle filan normale dönerim.

canım korkma benim de oldu nstye girdim bakıldı herşey normal çıkmıştı
sen de nstye gir kuzucugun iyi merak etme endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…