doktorumlatelde görüştük yarın hastaneye gidiyoruz (1.5 saatlik yol ama karda nasıl gideriz bilmiyorum ayrıntılı bakacak gerekirse seezeryana alacak ama ben korkuyorum bebeim en son kontrolde yaklaşık 3 kilo 49,7 cm di. umarım erken değildir ben ne oldum ki şimdi prematüre mi sayılacak uffff ya sarılık olursa ne olacak??? aklımda bi sürü soru...
Cananikiz,
Markayı yazmayı unutmuşum. Benim aldığım pompa philips avent. 1 ay önce aldım ama Henüz kutusunu dahi açmadım. Aldığım yerde süt saklama kapları yoktu bu markanın. Mamajoydu galiba onunkini verdiler uyuyomuş avente
İkinci paylaştığın tülden almayı düşünüyorum ben de. İzne çıkınca annemle birlikte yaparız. İçine de badem şekeri, üstüne de kuzumun adını yazıp zımbaladım mı oldu bu iş
Ben de 23 Aralık'ta gittiğimde tahlillerimin yenilenmesini isticem artık, belki benim de vardır bir sıkıntı da farkında değiliz, 6. haftada yapılan tahlillerden sonra bidaha kan-idrar tahlili yapılmadı bana, Allah'a emanet gidiyoruz. Benim doktor da fazla mı rahat ne :44:
Geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz, güzel haberlerini bekliyoruz.
şu an ağrım sızım çok ama bir yandan da bisürü şey düşünüyorum. benim yakın çevrem burda olmadıgı için ve eşimin tarafıda konuya oldukça duyarsız oldugu için öyle bi kutlama filan olmayack ta size sorayım dedim, güzel anılar neticede :) baby shower dedikleri şu bebek öncesi parti yapmayı düşünen varmı?
birde sorum benim gibi erkek bebek bekleyen annelere olacak.. yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyormusunuz, sünnet için en iyi zaman doğumdan sonra 7.ve 10. gün arası diyor uzmanlar.. düğün yapmak isteyen çocuk büyüyünce yine yapar tabi.
arkadaşlar merhaba ; Ben de hep buralardayım ama yazamıyorum bir türlü Bugün kontrol için doktora gittim Doktorum normal doğum mu,sezaryan mı düşünüyorsun die sordu Bende herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum dedim Tamam dedi,Buraya kadar herşey güzel hoş...hatta bende sevindim en azından sordu ne düşündüğümü die geçirdim içimden Ultrasona geçtik 35.hafta,normal doğum için pozisyon uygun 2.600 kilosu dedi 2 ocak için randevu verdi Çatı muayenesi yaparız dedi Dio ki hem çatı muayenesi sırasında senin ne kadar rahat yada stresli olduğunu görürüz dedi Normal doğum için bir kriter dedi Neden o kadar acı verici bi şey mi ki bu çatı kontrolü dedim Evet biraz öyle dedi Yanii neden bana öyle söyledi ki sanki korkutmak istercesine Sizlerden okuduğum kadarıyla korkulacak bi tarafı yok die düşünüyorum ama doktor da öyle söyleyince... Acaba bilinçli olarak canımı yakar mı?? Offf çok moralim bozulda yaa
içime kurt düşürdü adam resmen
Herkese iyi akşamlar, yazdıklarınızı ancak okuyabildim doğum konuşuluyor bende biraz korkuyorum nasıl olucak, çatı nasıl bişey :18:
Bugün canım annem geldi hastane çantalarımızı hazırladık daha doğrsu valizlerimiziikiside tekerlekli bi ufak bde ortaboy oldu. Abarttımmı acaba diyorum ama herşeyi kararında koydum. Herkes tatilemi doğumamı gidiceksn diyor sizin kaç valiz oldu
Yeni doğan sünneti acısı ne zaman geçer ne kadar sürer bebiş kendini ne zaman toparlar bilen var mı arklar
Bu arada orkide doğum yapmış, kızında kalple ilgili problem varmış, dua istemiş, başka bir topikte, rabbim kuzularını ona bağışlasın....
Gunaydin kizlarrr
Bize okullar tatil ama uyumak ne mümkün, yazdiklarinizi okuyordum
Sizin bebişler ne guzel kilo almışlar masalllllahhh
Ama benimkine c.tesi gunu doktor 1600 dedi.
Normal dedi ama benim doktorlara hiiiic guvenim yok.yazin da kanamam oldu ona da normal demislerdi sonra oyke kanamalar oldu ki cocuk dusuyordu neredeyse
Biraz ete sute bulaniim artar mi kilosu. Cok dusuk geldi bana sizi görünce yaa bakamamisim ben ogluma((
Kızlar bu zamana kadar almayı düşünmemiştim ama havalar soğuk acaba bebişe uyku tulumu alsam mı? Ev kombili ve sıcak ama öyle ateş gibi de değil.Gece üşür mü diye düşünüyorum. Aranızda alan var mı?
2 gun zor dayandım bugun aksef antıbıyotıge basladım mecbur ıyılesmezsemde bu halde doguma nasıl gırıcem ne zaman gecıcegıde bellı deıl bunun neysekı atesım olmadı kuru bır agrı suratımda basımda patatesı yaptım tuzlu su cektım ama bır parca ıyı geldı gunduz ıdare edıyorumda gece cogalıyor ılacsız gecmıycek sanırım ıns bebegıme bısey olmaz Allaha emanet
arkadaşlar boş lokum kulahı almak istiyorum 50 yada 100 adet tavsiyeniz varmı int sitesi
kızlar bebegın kıyafetlerı 30derecede hassaslarda yıkadım 40dk ve 600 devır sıkma ıle. sonra da durulama yaptım tekrar 20dk soguk su 600devır... ama 4 makıne cıkacak gıbı yok renklıler yok battanıyeler yunluler beyazlar falan ve askıda yer yok nasıl kac gune kururlar bu sogukta bılmem:))) penye battanıylerı de utuledınız mı? bır de coraplar da utulencek mı??
Bu arada kızlar evin ısıtması normal doğazgaz kalorifer. Bi kaç gündür burnum tıkalı uyanıyorum. Bebek için sıkıntılı olur bu durum sanırım. Aranızda buhar makinesi alanınız varmı ? Soğuk buhar makineleri varmış kullanışlımı sizce ? Alan varsa hangi marka ve model yazarsanız sevinirim akşam gelince okurum. Ben şimdi işe gideyim(
ben 15 gündür burun tıkanıklığı yaşıyorum. doktorum sadece serum fizyolojik damla verdi işe yaramadı .şimdide deniz suyu verdi ama oda iyi gelmedi hiç uyumadan geçiyor geceler gündüz dersen yine yok. peteklerin üzerine su koy dedi bana oda fayda etmedi ama benim birde burun kemiği problemim var.buhar makinelerini araştırırsanız bana bilgi verin lütfen
Kizlar dr dan geliyorum.gunde 3-4 lt su ictigim halde bebegin suyu bitmis.yatin hastaneye yatis yapacam.1 hafta icinde de belki bi kac gune bebegi alacakmis.lutfen dua edin
doktorumlatelde görüştük yarın hastaneye gidiyoruz (1.5 saatlik yol ama karda nasıl gideriz bilmiyorum ayrıntılı bakacak gerekirse seezeryana alacak ama ben korkuyorum bebeim en son kontrolde yaklaşık 3 kilo 49,7 cm di. umarım erken değildir ben ne oldum ki şimdi prematüre mi sayılacak uffff ya sarılık olursa ne olacak??? aklımda bi sürü soru...
E bebekte süt arttıran çaylar var hangisini kayım sizce yada her ikisinidemi ? Humana still ve Hipp diye 2 çay var. Bunları almış yada kullanmış annelerimiz varmı tadı nasıl, işe yarıyormu acaba yazarlarsa sevinirim.bide rezene çayı içmek sütü çoğaltıyomuş , aralık anneleri konuşurken okudum , internettede yazıyor..
E bebekte süt arttıran çaylar var hangisini kayım sizce yada her ikisinidemi ? Humana still ve Hipp diye 2 çay var. Bunları almış yada kullanmış annelerimiz varmı tadı nasıl, işe yarıyormu acaba yazarlarsa sevinirim.bide rezene çayı içmek sütü çoğaltıyomuş , aralık anneleri konuşurken okudum , internettede yazıyor..
Kizlar 36. Haftamdayim bebegin boynuna kordon dolanmis doktorum gayet sakin bi sekilde soyledi bunu. Dogum esnasinda problem cikarabilir sezeryan gerekebilir ama gerekmeyedebilir dedi. 2 hafta sonra kontrole cagirdi ama benim icim hic rahat diil. Ayni problemi yasayan var mi. Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.
kızlar ne çok konuşulmuş ancak sona geldim :)
canım bana da etki etmedi cold mix diye bir damla var ecz satılan yastıgına 3 damla damlatıyosun ve uykuya dalabiliyosun
çok etkili bir şey
Karnabahar yapmaya karar vermiştim ama kocama kızdım hiç bişey yapmicam. Nasılsa madalya takan yok. Kahvaltı etsin umurum diil ...
bu damlanın adını iyi öğrenin ben bebekliğinden beri oğlumda da kullanıyorum. çok etkili ve eziyetsiz. çocuğun omuzlarına damlatıyorsun genzi açılıyor, rahatça nefes alıyor. burnuna damla damlatma eziyetinden kurtarıyor anneyi de çocuğu da
Dedim ve kıyamadım karnıbahar ve tarhana çorbası pişirdim. Ve o pişmiş pişmiş tek kelime etmedi. Ne yardım edilecek nişi varmı dedi nede eline sağlık. Yedi ve kalktı. Yani sonuçta gene madalya takan olmadı.(
miniiikkelebekten selamlaray kizlar yaa ben ne zamandir gelemiom cunku uyelik mail adresimi guncelledim ama aktif edemedim simdi onunla ugrasiyorum
kazene mesaj aticam ama arkadas olmadan atamiyom
ayri gayri dustuk yaa
insallah iyisinizdir.ben 1 haftadir izinliyim.cok agirlastim doktorum artik dogum belirtisi her an olabilir dedi.normal yapcakmisin istiyomusun dedi evet dedim.oglumun kafa asagi donmus gecen hafta 3100 gr idi.cok baski yapiyo cok oynuyo sanci yapiyo.
cumartesi yine randevu var.bugun 37+1 olduk.haftaya dogurcam sanki
hersey hazir oylece bekliyorum artik
miniiikkelebekten selamlaray kizlar yaa ben ne zamandir gelemiom cunku uyelik mail adresimi guncelledim ama aktif edemedim simdi onunla ugrasiyorum
kazene mesaj aticam ama arkadas olmadan atamiyom
ayri gayri dustuk yaa
insallah iyisinizdir.ben 1 haftadir izinliyim.cok agirlastim doktorum artik dogum belirtisi her an olabilir dedi.normal yapcakmisin istiyomusun dedi evet dedim.oglumun kafa asagi donmus gecen hafta 3100 gr idi.cok baski yapiyo cok oynuyo sanci yapiyo.
cumartesi yine randevu var.bugun 37+1 olduk.haftaya dogurcam sanki
hersey hazir oylece bekliyorum artik
kızlar ne çok konuşulmuş ancak sona geldim :)
canım ben yaptım baby shower çok da eglenceli oldu 25 kişiydik oyunlar oynadık güzel ikramlıklar yedik kızıma hediyeler geldi keyifli ve bir okadar güzel bir anı olarak kaldı :)
canım humana still tea ve kimyonlu rezene aldım ben kimyon gazı engelliyormuş kimyonu ben baharat olarak da kullanmaya başladım
şimdiden gaz yapıcı şeylerde yememeye çalışıyorum
annemde yarım kg rezene almış göndermiş, demleyip içeceğim taze taze.. süt arttırıcı en iyi yöntemmiş, sütün tadını da güzelleştiriyormuş.
canim bende ayni dertten muzdaripim altima yapcam zor yuruyorum tuvalete kadar.doktor kafaya asagida dedi ama henuz kanala girip girmedigini soylemedi.bu cumartesi sorucam ama.kızlar bebeğinin başı kanala gıren varmı benımkı gırdı dıye tahmın edıyorum ıkı gundur wc ye cok fazla gıdıyorum olmasa bıle varmıs gıbı her an bos yere bıle wc ye gırıp cıkıyorum bıde hareket ederkende sıkıstırıyo sankı tutamıycam gıbı cok zormus artı wc de apatısının ustunde bır agırlıkla görevını yapmakta zor oluyo benım gıbı olan varmı bence kafası kanalda galıba boyle rahatsız etmıyodu yukarıdayken mıgdem yanıyodu o daha kolaydı
cnm kordonu kac hafta once dolanan arkadas vardi kim hatirlamiyorum.sanirim doktor kontrol altinda tutar icini ferah tut sen.hayirlisi olsun zaten risk olsa 2 hafta bekletmezdi korkma senKizlar 36. Haftamdayim bebegin boynuna kordon dolanmis doktorum gayet sakin bi sekilde soyledi bunu. Dogum esnasinda problem cikarabilir sezeryan gerekebilir ama gerekmeyedebilir dedi. 2 hafta sonra kontrole cagirdi ama benim icim hic rahat diil. Ayni problemi yasayan var mi. Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.
angelcim bebegin buyumus korkma hem daha bisey belli degil.benim 35. haftada 2,5 kg dogum yapan arkadasim vardi.kizi kuvoze bile girmedi simdi 3 yasinda.sarilik her bebekte azda olsa oluyo.guzel haberlerle gel insallahdoktorumlatelde görüştük yarın hastaneye gidiyoruz (1.5 saatlik yol ama karda nasıl gideriz bilmiyorum ayrıntılı bakacak gerekirse seezeryana alacak ama ben korkuyorum bebeim en son kontrolde yaklaşık 3 kilo 49,7 cm di. umarım erken değildir ben ne oldum ki şimdi prematüre mi sayılacak uffff ya sarılık olursa ne olacak??? aklımda bi sürü soru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?