baby shower yapan bi sen varsın galiba topiğimizde :) merak ettim aslında. resimleri görmek isterim aslında, nette hep bayıla bayıla bakmışımdır bu tarz partilerin fotoğraflarına..
gaz yapıcı şeyler konusunda ben henüz dikkat etmiyorum. şimdiden etkiler mi sizce yediklerimiz? bir de gaz konusunda doğduğunda uygulanması gereken bi yöntem biliyor musunuz?
aralık anneleri azıcık nar suyu damlatılırsa ilk gün gazı önlemeye yardımcı oluyomuş diye konuşuyordu doğrumudur acaba?
ya bi de sarılık konusu var. bu konuda alınması gereken bi önlem var mı? bildiklerimizi şimdiden paylaşalım bir birbirimizle. o zaman en büyük telaşımız bunlar olacak.:18::18:
rezeneyi şimdiden mi içeceksin canım? doğumdan sonra mı? ablam da çok içmişti rezene. her gün süt içti. bir de inciri kaynatıp günde 2 bardak suyunu içti. incir çok fayda ediyor derdi. bunun dışında benim bildiğim uykusuzluk ve yetersiz beslenme sütü azaltıyor.
biz doğumdan sonra zayıflama hayali kuruyoruz ama bence daha iyi beslenmemiz gerekecek. netice de yavrumuzun büyümesi bize bağlı. umarım bol bol sütümüz olur hepimizin de.
Juulieett
Canım kimyonlu rezeneyi ilk defa duydum daha iyi olur markaı ne acaba, poşet çaymı bu
Ben de seni çok merak etmiştim... Artık gün saymaya başladın, hayırlısıyla alırsın inş.. Bebişini kucağına...
Bende merak etmiştim, bu arada senin takvime ne oldu, önce yazdıklarını okumadan takvim
Göremeyince doğummu yaptı dedim acaba
baby shower yapan bi sen varsın galiba topiğimizde :) merak ettim aslında. resimleri görmek isterim aslında, nette hep bayıla bayıla bakmışımdır bu tarz partilerin fotoğraflarına..
gaz yapıcı şeyler konusunda ben henüz dikkat etmiyorum. şimdiden etkiler mi sizce yediklerimiz? bir de gaz konusunda doğduğunda uygulanması gereken bi yöntem biliyor musunuz?
aralık anneleri azıcık nar suyu damlatılırsa ilk gün gazı önlemeye yardımcı oluyomuş diye konuşuyordu doğrumudur acaba?
ya bi de sarılık konusu var. bu konuda alınması gereken bi önlem var mı? bildiklerimizi şimdiden paylaşalım bir birbirimizle. o zaman en büyük telaşımız bunlar olacak.:18::18:
rezeneyi şimdiden mi içeceksin canım? doğumdan sonra mı? ablam da çok içmişti rezene. her gün süt içti. bir de inciri kaynatıp günde 2 bardak suyunu içti. incir çok fayda ediyor derdi. bunun dışında benim bildiğim uykusuzluk ve yetersiz beslenme sütü azaltıyor.
biz doğumdan sonra zayıflama hayali kuruyoruz ama bence daha iyi beslenmemiz gerekecek. netice de yavrumuzun büyümesi bize bağlı. umarım bol bol sütümüz olur hepimizin de.
sariligin en etkili ilaci emzirmekmis bu arada.bolca anne sutu iyi geliyomus.insallah sutumuz olur.ilk zamanlar sut gelmezse sicak suyla hafif ovalayarak masaj iyi geliyomus
aynen canım sarılık için en etkili yol emzirmek baktık olmuyor mama takviyesi yaptırmak çünkü kuveze girmesindense mama yemesini tercih ederim
bizde bol bol su içip rezene humana içip strese girmeden emzirmeye çalışacagız
evdeysek en etkili yol ılık duş almak ve gögüslere masaj bebegin ememe ihtimaline karşılık süt sagma makinasıyla memeyi boşaltmakta şart :)
inş. çok sütümüz olur ve kuzularımız emer
humanın gene cnm poşet değil still tea gibi süt artırıcı şekilde sen sıcak suya yapıp içiyosun
Ocak anneleri olarak gördüğüm kadarıyla çoğunluğumuz çalışıyor. Biberona ilk günlerden başlayıp alıştırmalımıyız acaba ? Ben ilk günden sağıp akşamları 1 kerede olsa biberonla vermek istiyorum. Ama bazı yerlerdede anne göğsünü bırakabilir yazıyordu. Ne yapsak acaba, kaşıkla vermek çok ürkütücü geliyor yapamam onu(
Çay içinde teşekkürler bakıcam hemen
Ocak anneleri olarak gördüğüm kadarıyla çoğunluğumuz çalışıyor. Biberona ilk günlerden başlayıp alıştırmalımıyız acaba ? Ben ilk günden sağıp akşamları 1 kerede olsa biberonla vermek istiyorum. Ama bazı yerlerdede anne göğsünü bırakabilir yazıyordu. Ne yapsak acaba, kaşıkla vermek çok ürkütücü geliyor yapamam onu(
bu arada geçen haftaki kontrolümde bebeğin ayaklarının aşağıda olduğunu öğrendim,dr dönmezse 39.haftada sezeryanla alınabileceğini söyledi, normal doğum hayalinde olduğum için huzursuz etti bu fikir beni, benim gibi bebeğinin ters olduğunu örenen var mı aranızda?
ben de seninle aynı fikirdeyim canım. sütümü sağıp bir öğünü biberonla vermek istiyorum. umarım bu anne göğsünü bırakma olayını yaşamayız umarım. artık duruma göre hareket edicem. ilerleyen aylarda yani aklı başına biraz gelince biberon kabul etmezse kaşık zor oluyor. yeğenimden biliyorum. onu hep kaşıkla beslediler. çok yorucu oluyor.
şu anda kaçıncı haftandasın canm? bazı doktorlar dönmesi için son günlere kadar bekliyor. daha vaktin varsa sıkıntı yapma. dönme ihtimali yüksek diyorlar hep
ben de seninle aynı fikirdeyim canım. sütümü sağıp bir öğünü biberonla vermek istiyorum. umarım bu anne göğsünü bırakma olayını yaşamayız umarım. artık duruma göre hareket edicem. ilerleyen aylarda yani aklı başına biraz gelince biberon kabul etmezse kaşık zor oluyor. yeğenimden biliyorum. onu hep kaşıkla beslediler. çok yorucu oluyor.
şu anda kaçıncı haftandasın canm? bazı doktorlar dönmesi için son günlere kadar bekliyor. daha vaktin varsa sıkıntı yapma. dönme ihtimali yüksek diyorlar hep
YOcak anneleri olarak gördüğüm kadarıyla çoğunluğumuz çalışıyor. Biberona ilk günlerden başlayıp alıştırmalımıyız acaba ? Ben ilk günden sağıp akşamları 1 kerede olsa biberonla vermek istiyorum. Ama bazı yerlerdede anne göğsünü bırakabilir yazıyordu. Ne yapsak acaba, kaşıkla vermek çok ürkütücü geliyor yapamam onu(
E bebekte süt arttıran çaylar var hangisini kayım sizce yada her ikisinidemi ? Humana still ve Hipp diye 2 çay var. Bunları almış yada kullanmış annelerimiz varmı tadı nasıl, işe yarıyormu acaba yazarlarsa sevinirim.bide rezene çayı içmek sütü çoğaltıyomuş , aralık anneleri konuşurken okudum , internettede yazıyor..
Rabbim yardımcın olsun, bebeklerine ve sana sağlık güç versin inşallah
Koydum gitti
Çok geçmiş olsun, rutin kontroldemi anlaşıldı yoksa sen herhangi bişey hissedipmi gitti. İnşallah suyun artar zamanında doğar
Hiç korkma canım , şu sıralar günlük 20-30 gr kilo alıyolar bebişler son kontrolünden bu yanada almıştır. Almasada kilosu gayet iyi, 40. Haftasında bu kiloda doğan hatta altında bebekler var. Biz kiloya çok takılıyoruz ama önemli olan organ ciğer gelişimlerini tamamlamış olmaları yani prematüre olması sadece kiloyla ilgili değil. Senin haftanda gayet güzel. Dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?