2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım inek sütü içek gaz yapan içecekler arasındaydı onun yerine yoğurt daha iyiymiş, aslında tabi bebeğede bağlı belki dokunmıycak. Ama ben şu çay olayına son 2 hafta başlamak istiyorum

Ben de seni çok merak etmiştim... Artık gün saymaya başladın, hayırlısıyla alırsın inş.. Bebişini kucağına...

Bende merak etmiştim, bu arada senin takvime ne oldu, önce yazdıklarını okumadan takvim
Göremeyince doğummu yaptı dedim acaba

sormayin canlarim yaa bu yeni uyelik hatta nickim farkli bikac harf.kazenden haber bekliyom.takvimim diger uyelikte var.19 gunum kaldi artik :124:
dogurmaya giderken haber vercem.allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla kavusalim insallah

evet cnm bir baby shower yapan benim sanırım bir de hamilelik çekimi de yaptırdım bu arada dış mekanda :)
hatıra kalsın istedim :)

sariligin en etkili ilaci emzirmekmis bu arada.bolca anne sutu iyi geliyomus.insallah sutumuz olur.ilk zamanlar sut gelmezse sicak suyla hafif ovalayarak masaj iyi geliyomus

sariligin en etkili ilaci emzirmekmis bu arada.bolca anne sutu iyi geliyomus.insallah sutumuz olur.ilk zamanlar sut gelmezse sicak suyla hafif ovalayarak masaj iyi geliyomus

aynen canım sarılık için en etkili yol emzirmek baktık olmuyor mama takviyesi yaptırmak çünkü kuveze girmesindense mama yemesini tercih ederim
bizde bol bol su içip rezene humana içip strese girmeden emzirmeye çalışacagız
evdeysek en etkili yol ılık duş almak ve gögüslere masaj bebegin ememe ihtimaline karşılık süt sagma makinasıyla memeyi boşaltmakta şart :)
inş. çok sütümüz olur ve kuzularımız emer

Ocak anneleri olarak gördüğüm kadarıyla çoğunluğumuz çalışıyor. Biberona ilk günlerden başlayıp alıştırmalımıyız acaba ? Ben ilk günden sağıp akşamları 1 kerede olsa biberonla vermek istiyorum. Ama bazı yerlerdede anne göğsünü bırakabilir yazıyordu. Ne yapsak acaba, kaşıkla vermek çok ürkütücü geliyor yapamam onu (

Çay içinde teşekkürler bakıcam hemen

evet meme başını karıştırıyor kaşık biberonlar varmış hata medelanın var ama kendi yerine bile gittim bulamadım
anne başına benzeyen biberon başlıkları var çaresiz vermek zorunda kalınca vericez
ben de taraftar değilim ama sarılık olmasını da hiç istemiyorum
sarılıkda yeterli besin almazsa artan bir şey o sebeple tabularım yok gerekli olursa verip dua etmekten başka çarem yok
rica ederim cnm bol bol süt olsun :)

bu arada geçen haftaki kontrolümde bebeğin ayaklarının aşağıda olduğunu öğrendim,dr dönmezse 39.haftada sezeryanla alınabileceğini söyledi, normal doğum hayalinde olduğum için huzursuz etti bu fikir beni, benim gibi bebeğinin ters olduğunu örenen var mı aranızda?

ben de seninle aynı fikirdeyim canım. sütümü sağıp bir öğünü biberonla vermek istiyorum. umarım bu anne göğsünü bırakma olayını yaşamayız umarım. artık duruma göre hareket edicem. ilerleyen aylarda yani aklı başına biraz gelince biberon kabul etmezse kaşık zor oluyor. yeğenimden biliyorum. onu hep kaşıkla beslediler. çok yorucu oluyor.

şu anda kaçıncı haftandasın canm? bazı doktorlar dönmesi için son günlere kadar bekliyor. daha vaktin varsa sıkıntı yapma. dönme ihtimali yüksek diyorlar hep

Juuliiett biraz çok sordum kusura bakma canım, artık eksiklerimi tamalamak istiyorum. Şuan süt arttırma kısmındayım :) ben bu çaya baktım ama bebekler in kullanımı için yazıyor. Bunu bebek değilde ben içebilirmiyim acaba ??

inşallah döner canm dr 32.haftadan sonra düşükte olsa böyle bir ihtimalin olduğunu söyledi. Bir ümit bekliycez.ben 33+2 deyim şuan sanırım şu hamilelik takvimini imzama eklemeyi bir türlü beceremedim

Benimde çevremde gözlemim bu yönde daha sonra zorlanma olabiliyo biberona alışamıyorlar. Benim annem bakıcak bide bebeğime kadın yorulur o şekilde sürekli kaşıkla ver nereye kadar bide benim çalışma saatlerim çok uzun tam gün akşam 7 ye kadar , bayağı bi sağıp bırakmam lazım. Dedğin gibi duruma göre hareket ederiz bebeğin huyunu öğrendikten sonra kara vericez artık

Kızlar merhaba hepinize.
Çatlaklarınız başladı mı? Başlamayanlar ne kullandılar da başlamadı? Çatlayanlar kaçıncı haftada çatlamaya başladı?
Benim ilk çatlağım oldu bundan 2-3 hafta önce. ama devamının gelmesinden korkuyorum.
** Çatlayanlar diyince yanlış anlaşılmasınn . Çatlağı olanlar demek istedim. Türkçe işteee

Y
Ben ilk zamankar sütüm olmazsa mamayı kaşıkla vermeyi düşünüyorum doğrusu, mayıs ayını da raporla felan tamamlarsam dört aylık olacak, ondan sonra süt geldiğini farkedince alır biberonu, zaten ben yaz döneminde sadece üç saat ders veriyorum...

İlk iki ayda biberon emmek daha kolay geldiği için onu tercih edebiliyor... Ve beni de gece kalkmak, biberon hazırlamak, sütü ılıtmak, bir yere giderken süt yahut mama hazırlamak ve her şeyi steril etmek çok zor geliyor, ama emerse bir bebek, bir anne yeterli.... İnşallah emmede problem yaşamayız, tabiki... Evdeki hesaplar çarşıya uymuyor bazen....

Aslında herkes kendi şartlarına göre hareket edecek...

Ben rezeneye basladim ama ozellikle gaz icin :)) hem benim hem bebisin sorunu olmasin diye. Süt yaptigini da duymustum insallah emzirme baslayinca gorecegim. Yalniz süt icin en cok emzirmeden once ve sonra su ic diyorlar ve birde bulgur acayip faydaliymis. Bilgiler yeni anne olmus arkadaslarimdan test edilmis :)))

Kontrolde belli oldu.benim anlamam imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…